Jeste èuli za to?
Ste primili koga?
Ja dobio 2 Poljakinje.... :-)
Jeste èuli za to?
Ste primili koga?
Ja dobio 2 Poljakinje.... :-)
Jen Dudek bu meni Imbri Grabariću paragrafe tumačil ?!
Vau ti Mali perveznjak Vau
Ma Vauuuuuuuuuuuuu Su Dobre?!
Nisam jer nisam ni znao a mogao bih nego Kako to ide?![]()
funky monoloko da sve sve
Svaka èast. Nisam iz zg pa ne mogu pomoÌi, ali svaka pohvala ljudima koji se se ukljuèili...Originally Posted by Picok
''Stani, sunce, iznad Gibeona, i mjeseče, iznad dola Ajalona!''
ja nisam, nazalost. ali frendica dobila dvije poljakinje isto, od kojih je jedna studentica prava..
Colour my life with the chaos of trouble.
Nisam, premalo prostora doma tak da nemrem niti jednu osobu primit (tehnicki bi mogao, al bi netko morao na podu spavat), al sam cuo o tome...mozda odem do tamo da vidim kak je...
There is nothing to fear, but fear itself !
I believe that whatever doesn't kill you simply makes you...stranger.
How do you drive mad that which is already insane?
lol
osjecam se ko stranac u tramvajima
http://www.chelseafc.com
A friend to the locals who dabbled in crime, he'd give you a job and he'd give you his time
He wasn't a crook but he couldn't be conned, John knew the difference between right and wrong!
Say Johnny me boy, you live hear no longer, others forgotten, your memories stronger,
Lets drink to the causes in your life Your family, your friends, the union, your wife!
Da samo u tram i u Busu svi prièaju neĹĄto w iau fj nioru Jao Ăak i susjedOriginally Posted by ArisâŹ
![]()
funky monoloko da sve sve
jesi li ti ikog primio :-DOriginally Posted by ArisâŹ
Jesu to oni vjerski fanatici? Da nebi moĹžda takve doma primio... :lol:
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
a na trgu ce slaviti novu godinu
hehe mozda ulovim kakvu francuskinju ili talijanku
one shot,one chance
pa iznova ispit casu,i zapivat za dusu bisnu....
success is my only m.....f...ing option
i kad si tu na pola puta,sve ti je duplo teze poceti....ovako sam.....
nije vazno jesi li nokautiran.vazno je ustanes li!!!!!
sumnajm da'ĹĄ dobit p'''' :-DOriginally Posted by ĹĄola-top gun
ma kaki.. pol se ženski vrati doma u drugom stanju... :lol:Originally Posted by Ãiber
true krÅ¡ćani ..i don't think sou
... f u... i'm goin' home
Slazem se, vidi ðiberov post, vjerski fanatici...
I'm a bitch, you're a jeark,
I don't think it's gonna work...
kaj si ti bila na nekom priasnjem druzenju,pa imas saznanja iz prve ruke :-DOriginally Posted by ZvRk
one shot,one chance
pa iznova ispit casu,i zapivat za dusu bisnu....
success is my only m.....f...ing option
i kad si tu na pola puta,sve ti je duplo teze poceti....ovako sam.....
nije vazno jesi li nokautiran.vazno je ustanes li!!!!!
moŞda bezgreťno zaèeÌe? :smt017Originally Posted by ZvRk
I'm a Huge Fan of Bad Religion
Koji qratz vi antiklerikalni izrodi imate potrebu zaseravati topic sa svojim treĂŚerazrednim cinizmom?
ajde thunder ne seri... gdje god nabacať viťe tisuÌa mladih (ajmo reÌi da barem 10% njih putuje s taizeom jer je jeftino) netko Ìe se povalit. bio sam u taizeu i veÌi dio tog je prava lakrdija jer ljudi ne mogu progurat ni tih bijednih pola sata pjevanja pjesama na stranom jeziku jer im se ne da. za vrijeme veèernje mise se igrao internacionalni nogomet (sve nacije vs englezi, skor je bio 10-0 za sve nacije, hahaha gamad prepotentna), a za vrijeme jutranje se spavalo ili tuťiralo u onim blesavim tuťevima.
a da ne govorim o iskustvima s bilkojeg masovnog okupljanja vjernika koji su rijetko kada u duhu katolièkog promiťljanja
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
s obzirom na ono vriskanje mladih djevojaka koje sam danas vidjela na telki cisto sumnjam da su se dosle samo moliti bogu.. :roll:
Rumors are started by haters, spread by fools and accepted by idiots.
Ĺveliki kuracaljite djevojèad na ĹĄaru. 90% soba je slobodno. I krevet u mojoj. Pa, zdravo Marijo, how you doin'?
I'll fuck you 'till you love me, fagot!
- Mike Tyson -
Ajde fakof. :roll: Oèito 99,9% foruma nije po tvojoj volji(treÌerazredni cinizam, pesudointeligentne ljevièarske falange i ostalo), a znať kaj mogu oni kojima se ne sviða negdje. OtiÌi(u sluèaju da je ovo pretreÌerazredno i debilno za tvoj profinjen ukus).Originally Posted by Tkach
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Neka se mladi okupljaju i druĹže, to je lijepo.
A hoĂŚe li se jebat, to je njihova stvar.
You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.
meni idu na živce taka okupljanja... znam curke iz srednje koje su iÅ¡le na hodočaÅ¡ća okolo sam da bi se napuÅ¡ile, napile... a busale se ja sam velka vjernica trala lala.. a sve su radile iz pogreÅ¡nih razloga...
... ma nema veze s vjerom..
razuzdana mladež... zgubili su se u svemu tome
Stvar je pojedinca kako Ìe sebi uzet i protumaèit sve to, a vjera nam sasvim jasno govori kako bi se trebali ponaťati. Osobno nikad ne bih iťao na susrete mladih ovakovog tipa jer dobar dio dolazi iz razloga da se zabavi i vidi svijeta, a vjera ponekad pada u drugi plan. Puni doŞivljaj hodoèaťÌa moŞe se najbolje osjetiti ako ideť sam ili s obitelji u neko svetiťte, dok namjenski susreti poput ovog znaju privuÌi dosta ljudi kojima razlog dolaska nisu iskljuèivo vjerske potrebe.
Ali svejedno, pohvalno od onih koji se ugostili nekog u svoj dom i pokazali joĹĄ jednom da kod nas ima puno gostoljubivih i susretljivih ljudi.
ma nije čak ni loÅ¡e vidjet svijeta, upoznat nove ljude,...al to sve pretvorit u razvrat je preveć (sestra se stalno dere na tu temu orgije , orgije... iz pouzdanih izvora kaže)
To su ipak rijetki pojedinaèni primjeri koje ne treba uzimati kao mjerodavno obiljeŞje ovakvih susreta. OpÌenito, smatram da su mladi ljudi, u godinama kad je èovjek Şeljan provoda (18-25) preneozbiljni, a da bi vjeru shvatili ozbiljno i zato je teťko oèekivati od susreta ovakvog tipa veliku uèinkovitost.
Kad èovjek uðe u ozbiljnije godine (30+), druga prièa. Tada se zapravo vidi tko vjeru shvaÌa kao svoj Şivotni moto, a ne samo razlog za susrete i putovanja...
Je, radi se organiziranim susretima mladih (ne spominje se vjernika) diljem Europe. PlatiĹĄ si prijevoz, neĹĄto sitno za sve moguĂŚe karte gradskog prijevoza i uletiĹĄ negdje na spavanje.Originally Posted by Picok
Npr, ja sam u Barceloni spavala u svojoj vreÌi na podu uèionice nekakve osnovne ťkole, u Budimpeťti u fancy stanu dvoje sveuèiliťnih profesora, u Milanu neťto izmeðu toga svega.
Nisam jer mi je bilo dosta Zagreba i htjela sam doĂŚ doma nadisat se svjeĹžeg morskog zraka i vidit neĹĄto sunca.Ste primili koga?
Da sam kojim sluèajem ostala, sigurno bih primila minimalno 5 ljudi i prijavila se kao volonter.
Ne zato ťto sam neki hard core vjernik, nego zato ťto mi je ta cijela prièa genijalna.
Na tim susretima sam upoznala masu ljudi, svih vjera, nacija, vrste i oblika![]()
A na susrete sam iĹĄla prvenstveno zbog jeftinog putovanja.
Svaki put smo imali uobièajeni ritam: ujutro misa, nakon toga kratak (cirka 1h) razgovor i druŞenje (ťto mi je prve godine zvuèalo totalno ťtreberski crkveno, pa sam namjerno ignorirala dok se jednom nisam reda radi pojavila i skuŞila kako je zgodno sa svojim vrťnjacima iz doslovno svih dijelova svijeta poprièati o svemu - ťkoli, faksu, muzici, filmovima, uvjetima Şivota itd)
zatim imaĹĄ cijeli dan slobodno za razgledavanje grada. Ako spavaĹĄ u nekim prostorijama, uglavnom se moraĹĄ nacrtati do ponoĂŚi, ako si kod obitelji - sve ovisi kako se dogovoriĹĄ...
OpĂŚenito, sve ovisi o tebi i tvojim Ĺželjama.
Nikoga ne sile da bude prisutan na misama - pojedinci naravno to onda izbjegnu, ali zanimljivo kako, po mojoj procjeni 80% ljudi ipak doðe.
Ma da, samo zbog doruèka..![]()
Ne kuĹžim cinizam "pih, i to su mi neki vjernici, napuĹĄavaju se"
Jel vam idu na Şivce vjernici, ili ljudi koji tu i tamo zapale koju (narkomanèine jedne proklete) :-D
Mislim, ja bih se isto znala naduvati na tim susretima navecer s ekipicom. Ne vidim nikakvu blasfemiju gleda toga... :roll:
Lijepo je Cro rekao, ako se mladi hoĂŚe druĹžit - lijepo, ako se hoce j... njihova stvar.
Ĺveliki kuracto se Fatovog iskustva s nogometom tièe, ne bih znala.
Ja i frendovi smo recimo u Barceloni imali dogovoren turbo party u nekom klubu za Novu, predveèer smo sluèajno proťli 'bacit pogled' do ogromne dvorane za meditaciju, i dobrih sat vremena si razmiťljali dal da tu doèekamo Novu godinu! :roll: :roll: :oops:
Zamisli 500-tinjak ljudi u dvorani velièine cijelog tmt-a sa zapaljenim svijeÌama, samo sjede u tiťini.
U dvorani je vladao takav mir i spokoj da to ne mogu opisati.
Od ekipice, dva deèka koja uopÌe nisu bili vjernici, valjda veÌ umorni od viťednevnog trèanja i razgledavanja, njaglasniji su bili glede pitanja "HoÌemo li ovdje doèekati Novu".
Iz ove perspektive mi zvuèi totalno èudno smo uopÌe razmiťljali o toj opciji...
U Barci sam se opijala s tom ekipom...Ja dobio 2 Poljakinje.... :-)
U Budimpeťti se u vlaku natjecali u pjevanju budnica (dok su nas Maðari zbunjeno gledali).
Koji veseljaci..
Pitaj cure da te nauèe pjevat "Hej sokole":smt023![]()
kolko si recimo sve skupa platila taj boravak u barceloni i kolko dana je to trajalo?
Bookmarks