moja škola je ostvarila 5. mjesto u državi na državnoj maturii imamo dečka koji je iz latinskog 1. u državi (ispred klasičara, khm khm)
![]()
moja škola je ostvarila 5. mjesto u državi na državnoj maturii imamo dečka koji je iz latinskog 1. u državi (ispred klasičara, khm khm)
![]()
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
joj daj shvatite da više nije bitno
na faksu smo skoro svi na istome
ok, neki kažu da su ovi iz boljih škola u prednosti jer imaju radne navike, ali ljudi koji su u slabijim školama prolazili s 5 su također morali neki vrag i raditi
da, u prednosti su zbog predznanja, ali to nije ništa što se učenjem ne može nadoknaditi
evo na faksu znam i ljude i iz XV. i iz V., a i ljude koji su došli iz neke pripizdine i mogu reći da ovima drugima ide bolje nego ovima iz tako jebeno super škola
Anyone's daughter
to je onaj kaj je isao na oxforde i columbije, pa je sad ipak na ff?
Potpisujem.
U moju gimnaziju je isao i predsjednik!Doduse, davnooo, al ono... :lol:
Sad ne zelim da ispadne da napadam keevu, al djabe ti izgovor za tvoj prosjek da je tvoja skola teska kad garant ima ljudi u njoj koji su s 5 prolazili.
Postoji hrpa ljudi kaj su u teskim skolama krpali cetvorke jer nisu pod bogom milim prstom maknuli, a da su makli mozda bi i pet imali.
Ne kazem da ti nisi nis radila.Samo kazem da ti to nije bas neki argument.
A prednost teskih skola na faksu, osim eventualno boljeg znanja na prijemnom, stvarno jos nisam vidjela. Dapace, hrpa tih iz teskih gimnazija sad jedva daje ispite, tako da toliko o radnim navikama... ipak opseg gradiva u srednjoj i na faksu je nemjerljiv.
A radne navike se lako steknu tek na faksu ako se covjek potrudi. Znam ja.![]()
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Pa zar je svejedno koja ste bili škola? To ionako nema veze s faksom?
Ako želiš davati ispite, moraš učiti, bez obzir na tvoje znanje iz najprestižnije zagrebčke gimnazije ili neke strukovne iz pripizdine donje.
Sjecam se prvog sata sociologije, kada je prof. Sekulić reka da digne ruku onaj tko je soc imao u srednjoj i još to s 5. Doslovno je cijela dvorana dignula ruku, osim mene, jer je nisam niti imao u srednjoj.
Rezime, na kraju sam imao jedan od najbolji kolokvija u generaciji, a još i danas se pitam kako ti gimnazijalci s pustim peticama nisu bili bolji od mene.
Ja sam u svoju srednju išao pit. I markirao sam, i zajebavao sam sve oko sebe i boljela me ona stvar za sve i upisao sam faks koji sam htio. E vidite takva je škola najbolja.![]()
Meni je iskreno žao onih koji su svoje vrijeme u srednjoj posvetili učenju. Ne znaju što su propustili.
Kako bih se samo vratio u te dana. Koja zajebanicija... hahaha![]()
e drito to....ja da mogu odmah bi ponovio, jedan dan luđi od drugog, dok su klasičari učili ja sam se zajebavao i opijao, dok su oni učili ja sam izlazio, jeblalo vas učenje u srednjoj i prepiranje ko je više učio
to da se prepirete ko se više zajebavao, više izlazio, opijao bilo bi mi jasno al ovo...
dođeš na faks i učiš do faksa mozak na pašu radi kolko trebaš proživi najbolje godine života....iskreno mislim da bih sad poludio da sam išao u klasičnu il ovu il onu gimnaziju gdje si morao svaki dan učiti....ljudi jeste vi imali kaj slobodnog vremena ili ste cijeli život proveli za knjigom?
normalno da smo imali slobodnog vremena..ja nisam baš niš pretjerano se pretrgla od učenja sad kad pogledam, a komotno sam prolazila sa dobrom četvorkom,da sam malo više se potrudila prošla bi s 5 bez problema..tak da te priče da je klasična teška bla bla bla ma to je sve subjektivno kao i sve drugo uostalom..i to da su te neke gimnazije elitne kakti najbolje mislim da je to sve fakat isfurano uostalom kome to treba sad na faksu..svi smo tu jednaki i sve ide prema zaslugama i radnim navikama...i naravno treba se i opijati i zajebavati i učit i sve pomalo..ipak smo još u najboljim godinama![]()
hm,,,najbolje godine,,,da,,,kava,markiranje,alkoholiziranje,dodu še nama su i profesori bili alkići(neki,ne kažem svi),,,,,,,ah ta gimnazija,fkt nešto što moraš preživit punim plućima i probat sve eh,da mi se vratit..............,sam se nadam da će mi ostat koliko toliko volje za opijat se i zajebavat nakon faxa.........a možda se propijem skroz,,niš me ne bi začudilo!!!!!!!!!
Sori na oftopiku, ali justme jel ti pokvarena tipkovnica ili kaj?
Last edited by PJ; 10-09-2010 at 16:41.
samo sam cekala oce netko pitati ili cu ja morat![]()
pa i nije baš subjektivno jer je program više-manje isti (kažem više-manje, jer ima ih matematičkih itd. u kojima se neki ne bi nikako snašli), a sve ti ovisi o profesorima koji ih provode. i mi smo imali više predmeta od općih gimnazija. dobra škola ti dosta pomaže što se radnih navika tiče, al jebiga, na faksu svi kreću od nule, pa je pitanje oćeš ti te navike zadržat ili ne.
Anyone's daughter
ma da sve je to oke,kažem ja sam išla u klasičnu pa kažem sa svog stajališta kak je meni bilo..realno gledajući sada i nisam se nekaj pretrgla od rada,bila sam kampanjac,ali da sam malo više zapela prošla bi s 5 bez problema..imali smo dosta zahtjevan program i sve to stoji,ali opet niš kaj se nemre svladati i one priče da smo mi morali non stop učit,ić subotom u školu i ljudi nas smatrali čudacima,a gle jebiga kaj ćeš..ali nije se moralo nekaj pretjerano sad baš učiti i ne znam kaj kak ljudi misle...nanormalnije ko i svugdje..bilo par zajebanih profesora,ali bože moj svugdje ih ima...
očito nisi imala iste ko ja onda
Anyone's daughter
4. razred gimnazije-najbolja godina ikad (je li,nadovezujem se na topike iznad)
Opijanja,tulumi,rupe u sjećanju i onda čuješ idući dan kaj si radio ili gledaš slike pa te bude sram...A i sada je dobro-![]()
U vinu je mudrost, u pivu je snaga, a u vodi su bakterije
Išla sam u zdravstveno učilište fizioterapeutskog smjera. Možda bih se i počela boriti s medicinom isl. ali mućila me jedna stvar... uvijek sam morala rezati nokte i to mi je strašno išlo na živce i željela sam imati nalakirane nokte. Toliko o motivima jedne srednjoškolke.![]()
Otprilike pola godine sam se udubila u filozofiju i logiku za koju nisam ni čula i štrebala povijest i upisah se bez plaćanja, prvu godinu dala u roku. Poslije su se stvari malo uzburkale ne zbog učenja već moje nadasve idealizirane ljubavne veze koja je rezultirala brakom a slijedom toga i razvodom i pokojim izletom prekršajnom sudu u svojstvu svjedoka vezano za obiteljsko nasilje i tako bogato praktično doživljene pravne institucije ponukaše me da s još većim zadovoljstvom isčitavam osebujnu pravničku literaturu.![]()
Eto mi sad prave motivacije![]()
Gimnazija Čakovec,najjača škola!![]()
peta![]()
aj da i ja kazem, prva rijecka hrvatska!!!!
Najbolju na svijetu, gimnaziju, prvo sam išla u opći odjel, a u trećem se prebacila u ženski razred jezičnog odjeljenja, imali smo super profesora likovne umjetnosti , zvao se Ranko Stajić, i sjećam se kako sam cijeli sat njegovih predavanja zapisivala njegove duge priče o umjetnosti i poslije ih prepisivala uredno u drugu bilježnicu i kako nas je ispitivao po knjizi od Matka Peića gdje smo dobili npr. u prvom gimnazije neku sliku iz knjige i pričali sa njim o tehnici slikanja a poslije i o onom drugom tj. umjetnicima. Ja sam inače uvijek mislila da više volim hrvatski jezik ali poslije kad smo maturirali i danas obožavam pisati pjesme i slično ali uvijek se sjetim satova njegovih i tad se sjetim kako sam kada smo imali na likovnom u osnovnoj slikanje kao praksu što u srednjoj nismo, da sam jako voljela i crtati ali me malo mučilo to što npr. pri crtanju plošno čovjeka, kuće i dr. sam recimo imala svoju tehniku
Važno samo onima koji žele živjeti na staroj slavi i govoriti u srednjom sam bio najbolji/najbolja.
IV. gimnazija u Zagrebu. Koncentrirana na jezike, engleski i njemački se rade jebački, prirodne znanosti zanimaju 4-5 ljudi po razredu, ostalo tako-tako. Da mogu birati išao bih opet.
Upravna...![]()
Don't forget to love before you are gone!
Bookmarks