Bi! A ko ĂŚe nam to organizirat, JoĹža? :roll:Originally Posted by catfish
Bi! A ko ĂŚe nam to organizirat, JoĹža? :roll:Originally Posted by catfish
Rock&Roll Baby!!!
Pozdrav kolege, evo tek sam sad skuĹžio ovaj post. Ako vam treba lead gitara za bend mogao bi se pridruĹžit
ja bi sviro bass u metalno-pravnom bendu....... :oops:
Aha, tako je i Tom Angelripper rekao u mladosti, jer vidio je da posao rudara nije za njega, pogotovo nakon sto mu se DVD "Lords Of Depravity" poceo dobro prodavati. :-DOriginally Posted by lord of depravity
The snuff dreams are made of...
mogli bi obradit "breaking the law"....
Ili "I am the law" od Anthraxa.
It was me peering through the looking-glass
ili "long arm of the law" saxon
ne znam di da ovo stavim
hoću samo čestitat kolegi Goranu (čini mi se) s jučerašnjeg 1 protiv 100 kviza ; kolega svira gitaru u nekom bendu kolko sam skužila, i osvojio je neki 180 tisuća kuna pa eto, čestitke!! (moram ovo napisat jer kak je krenuo nije mi baš bilo najjasnije kak on uopće dođe na ispit-imao je ogromnu tremu, ali na kraju se sve super završilo)
:smt006
daaaaa! i ja sam gledala, baš je simpa bio momak onako sav isprepadan :-D
kolega, čestitke!
Cinderella, she seems so easy
"It takes one to know one," she smiles
And puts her hands in her back pockets
Bette Davis style
nadam se da neće potrošiti novce kupujući originale udžbenika koje je davno kopirao :-D
nego, jel ima išta od tog benda :?:
I s vremena na vrijeme ulovi me umor, kad shvatim da se povijest neumoljivo ponavlja.
ajmo neki pravni grindcore :smt005
inače sviram gitaru i bass, a znam i par ritmova na bubnjevima :-D
grindcore........rokčeš ko svinja, a zapravo u tekstovima skrivaš anti-kregarovsku propagandu, :badgrin:
hmm....možda dekan traži bend za kampanju za mjesto gradonačelnika?ako se i plaća....zašto ne :-D
I s vremena na vrijeme ulovi me umor, kad shvatim da se povijest neumoljivo ponavlja.
ovako, vjerujem da na nasem faksu ima puno studenata koji su zavrsili glazbenu skolu i koji i dalje tu i tamo sviraju instrument koji su svirali i u glazbenoj.
ja sam svirala gitaru u glazbenoj skoli 11 godina i cak jedno vrijeme ozbiljno razmisljala o odlasku na muzicku akademiju i sad mi nedostaje sviranje, kao klasicna gitaristica ne mogu bas biti u nekakvom bendu, a buduci da nisam na akademiji, ne mogu svirati u nekom ozbiljnijem glazbenom sastavu.
e sad.. mene zanima postoji li mogucnost da se mi, koji bismo i dalje htjeli nastaviti baviti se glazbom, okupimo i osnujemo nekakav amaterski/poluprofesionalni komorni sastav, orkestar...? dogovorimo se hocemo li svirati klasicne stvari ili nesto popularnije
mozda da kasnije kad nesto uvjezbamo, sviramo i kao pratnja capelli juris![]()
"and though the course may change sometimes, rivers alwalys reach the sea"
postoji skoro pa isti topic na ovom pdfu pa cemo ovo fino preseliti tamo.
mhms.
Colour my life with the chaos of trouble.
Bookmarks