+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10

Thread: Preporuke

rina
    Guest

Arrow Preporuke

Cuh da neki poslodavci traze preporuke profesora pa me zanima koliko su ih nasi dragi profesori spremni dati?!
    Pretpostavimo da nismo svi izvrsni studenti i to jel dakle i za one s nesto nizim prosjekom ocjena ;-)
    fala

Mlada nada foruma

omg!!!
    pa di oni Ĺžive??
    nije valjda da misle da mi kao imamo neki odnos s profesorima, da nas oni znaju?! omg!!

Mega kuuul forumaš ultraviolet's Avatar

buahahahahaha, znam ja ko bi mi rado dal preporuku
    samo bih ga zamolila da izostavi onaj dio gdje sam polupismena :-D
    WHAT THE FUCK DID I DO?!

Veteran foruma Romana's Avatar

Pa cuj, na ispitu iz mpp-a je Babic kolegici kojoj je bio zadnji ispit ponudio da joj napise preporuku ak treba.
    Kvaka je sto je to bilo nakon sto je kolegica briljirala (al fakat briljirala) na ispitu i dobila 5, tak da ne znam bas da bi se preporuke davale sam tak, bez nekog temelja tipa dobra ocjena il angaziranost na seminaru il slicno.

carrie
    Guest

Iz mog iskustva mogu reĂŚi da je potrebno da student ima dobar prosjek ocjena ili barem da je bio na seminaru kod tog profesora i ima dobru ocjenu iz seminara i dobru ocjenu iz ispita (4 ili 5). Mene su svi profesori pitali koju sam ocjenu dobila iz tog predmeta.

Guest

E ljudi....meni treba preporuka za postdiplomski-stipendiju..... :roll: .recite, koji profesor ne gnjavi s takvim stvarima i samo nabaci svoj potpis :-D .svima je valjda jasno da je to i tako puka formalnost......sjeÌam se da sam joť kad sam studirala jelte :-D odgovarala engleski i da je neki deèko traŞio preporuku od Şene iz engleskog i da se sam potpisala nije niťta ni èitala.......help ljudi!!!kod kog da idem??? :?: :oops:

Početnik na forumu

Pa, osim kod te Şene iz engleskog :-D probaj pitati neke profesore koji te znaju bar iz viðenja ili kod kojih si bila seminarist, zatim kod kojih si dobila bolje ocjene ili si zadovoljna znanjem.
    Ako se radi o postdipl na pravu, moĹžeĹĄ pitati i profesore koji drĹže kolegije na tome.
    Neprilièno mi je ovako sada navoditi imena, uostalom neèij doŞivljaj dobrog ili loťeg profesora èesto varira, a srdaènu preporuku ti mogu napisati i najozloglaťeniji profesori.
    I don't want to be a product of my environment. I want my environment to be a product of me.
    Frank Costello

Mega kuuul forumaš

Default Re: Preporuke

dizem temu iz naftalina. ne zanima me preporuka za posao vec opcenito da li postoji mogucnost da profesor napravi preporuku u elektroničkom obliku? ima li negdje nekakav obrazac ili? bilo kakav savjet je dobrodosao
    If you want the girl next door, go next door.

UFSF

Prvoborac foruma tapir_u_magli's Avatar

Quote Originally Posted by suni View Post
    dizem temu iz naftalina. ne zanima me preporuka za posao vec opcenito da li postoji mogucnost da profesor napravi preporuku u elektroničkom obliku? ima li negdje nekakav obrazac ili? bilo kakav savjet je dobrodosao
    ja sam siguran da ima i onih koji bi je ti napisali na faceu, no takvih je malo.

uvijek ti preostaje da papirnatu preporuku poskeniras i spremiš kao pdf.

mislim da i u fotokopiraonama to rade, for a small fee of course.

Mega kuuul forumaš

Quote Originally Posted by tapir_u_magli View Post
    ja sam siguran da ima i onih koji bi je ti napisali na faceu, no takvih je malo.

uvijek ti preostaje da papirnatu preporuku poskeniras i spremiš kao pdf.

mislim da i u fotokopiraonama to rade, for a small fee of course.
    hvala ti! uopce se tog nisam sjetila. sad me sram
    If you want the girl next door, go next door.

UFSF

+ Reply to Thread

Bookmarks