Originally Posted by PATRIOT
A usporeðivat to sa umjetnim noktima(pretpostavljam miťiÌe)??? :shock:
A usporeðivat to sa umjetnim noktima(pretpostavljam miťiÌe)??? :shock:
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Da, jebote...
KuĹžiĹĄ, Ăiber, kak ne znaĹĄ!!!
Ful je teĹže dobit umjetne nokte, nego savrĹĄene miĹĄiĂŚe..
Pih
NemaĹĄ ti pojma!
:lol:
You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.
Originally Posted by Cro
Istinabog, morať tam sjedit dok ti ih ugraðuju, PREDOSADNO!!! I joť platiť puno!!! :shock:
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
*fufica mode on*
I onda joĹĄ odrĹžavanje..
Ăizs, Ăibs ko bi to kuiĹĄ ono??
Žasu..
*fufica mode off*
:-D
You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.
Ako sad dam rimsko [-o< , kreĂŚem u teretanu..
Onda ĂŚe mi Cro & Ăiber davati savjete.. \/ :-)
Mislim, nije da mi treba... 54 kg na 173 cm.. :lol:
Ali hoĂŚu iĂŚi da malo probam, vidim kako je to, i kako ĂŚu se osjeĂŚati.
Ne Ĺželim se bildat, ono.. :-D
Idemo jedan citat: "Nemoj se mijeťat u ono o èemu nemať pojma!!!" :lol: :-D
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Ovo se odnosi na mene?Originally Posted by Ăiber
:smt042 :smt043 :smt005
[quote=LĂświn Lily]Ovo se odnosi na mene?Originally Posted by "Ăiber":1nwhsf3z
:smt042 :smt043 :smt005[/quote:1nwhsf3z]
Ne, uletila si.![]()
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Ne znam zbog tvog srèeka!Originally Posted by LÜwin Lily
Ĺveliki kuracala
:smt008
:smt049
Ja idem 2 puta tjedno od 12 mjeseca i prilièno sam zadovoljna kako mi se tijelo oblikovalo, radim sve po malo. :-D
ak treba asistencija da ti za cucanj netko stoji iza sam javi :-D ..Originally Posted by Talya
NI KURVE ME NE VOLE
Bravo, tak treba!Originally Posted by PATRIOT
Meni moj Cro ne bi ponudio pomoÌ, da mi guzu pridrŞi dok radim èuènjeve..
Da se mogu diĂŚ'.. pih.. [-( :lol:
Ekipica seruckate.
Za muĹĄki dio: Serete protiv teretane i "nabildanih" likova, a svi bi htjeli super tijelo. I onda poĹĄto to nemate odnosno jednostavno ste prelijeni da se pokrenete, pizdite.
Za Şenke: Samo vi prdekajte, ali bome vam je svima drago brojat "ploèice" i kad se deèko skine a ko apolon. zato please. A kad vidite zgodnog i "nabildanog" deèka sline :badgrin: , a uskoro Ìe plaŞica i kratke majice i zato kaŞe Funky Biznis PUMPAJ PUMPAJ"
To je jaaaako zejeban "sport", zahtjeva punooo jebenog odricanja i truda. I ako niĹĄta bar cijenite taj trud.
Nudim ja tebi pomoĂŚ u situacijama kada ti najviĹĄe treba..Originally Posted by LĂświn Lily
:smt047 :smt047 :smt047 :smt050 :smt016 :-D
Originally Posted by *goran*
Citat: "Joj, ja tak volim vidit ťkembicu kod deèka." *neťto kasnije* "Ajme, kakve ploèice *slin slin*." :lol:
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Istina!Originally Posted by *goran*
Ako ĹželiĹĄ imat tijelo seksi, PUMPAJ, PUMPAJ!!!
Da ti TodoriĂŚa ja namjestim, PUMPAJ, PUMPAJ!!!
Jedan, dva.. \/
Pa da vidiĹĄ.. :smt047
ak treba asistencija da ti za cucanj netko stoji iza sam javi :-D ..[/quote]
Pa ne radim èuènjeve, al mi treba nekad pomoÌ da mi se pokaŞe kako se koja vjeŞbica radi, ono da ne radim krivo bezveze :-D
Drito to...
to mi je najjace..svi bi plocice i fina tijela,a kad jedes posni,onda su komentari:kak to mos jesti,kaj ti nije ogavno,to ja nebi mogla nikad..kaj ti ne cugas vani??..ajme to je tak out,kuis ono neee..grrrrrr :x :x ..
i tak ja jednom jedem u autu na parkingu od nacionalne i netko mi kuca na prozor..ja dignem pogled a ono stricek policajac..dobar dan,jel ovo vas auto??..je..a sta radite??..jedem :lol: ..jel imate kakve dokumente??
i onda me provjeravao jedno 20 minuta..ja se raspricao o teretani u medjuvremenu :lol:
NI KURVE ME NE VOLE
Pa ne radim èuènjeve, al mi treba nekad pomoÌ da mi se pokaŞe kako se koja vjeŞbica radi, ono da ne radim krivo bezveze :-D[/quote]Originally Posted by Talya
uvijek sam na usluzi :-D ..cucnjevi su obavezni za cvrstu guzu..i iskorak..![]()
NI KURVE ME NE VOLE
Pa bit je u ispravnom vjeĹžbanju, kaj neOriginally Posted by Cro
, ak se to uopĂŚe odnosilo na mene :oops:
:lol: :lol: :lol: Smijeh. Mislim pitanja li. :-D
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
@Talya - . . i u pokazivanju curama koje ne znaju . .
:-D
ima jedan zgodan clanak kak vjezbat trbusne dok se izvode odredjene stvari :-D ..ja trenutno nisam u situaciji da javim jel valja sta,al cro probaj ti pa javi :lol:Originally Posted by Cro
NI KURVE ME NE VOLE
Ja se viťe ne obaziren na to, a i okolina je navikla na moje "èudne" navike. Samo me straťno ljuti kad ljudi tako seruckaju, a svi mudonje bi htjeli bit izrezani i zgodni, a curice jednog takvog (i joť da ima neťto u glavi a i u novèaniku po moguènosti, ne cure, nismo svi Brad :badgrin: )
A bome ni vi angeline.... :-D
E da... vjeŞba on to, pa se èudi kako je to jebeno za trbuťnjake..Originally Posted by PATRIOT
Onak ful dolaze do izraĹžaja.. :smt016
Ma zapravo dosta miĹĄiĂŚi rade u raznim pozama..
Tak da nije bed..
Originally Posted by *goran*
Fala bogu na tome, ona je sad kost. :lol:
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Pa deèki imaju samo dobru volju i to je za svaku pohvalu, a ja uvijek neťto krivo radim, nikak nemrem zapamtit toèan poloŞajOriginally Posted by Cro
![]()
Istina!Originally Posted by LĂświn Lily
Bookmarks