ubit ce me insanity na cca 0 celzijevaca![]()
otkrio sam girje ovu zimu... neloše![]()
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
Ako ti dosadni klasični swing, jerk, snatch, push press...
OMG, danas sam odradila cycling trening. ono, 20 ljudi u dvorani,voziš bicikl na mjestu i zapravo se osjećaš ko idiot
nakon sat vremena mislila sam da ću umrijeta bakice od 60 godina pored mene su okretale pedale kao da upravo nismo 100 km odvozili...
![]()
neki put imam osjećaj da su dvorane idelano mjesto da se poniziš što se tiče stanja forme i izdržljivosti....![]()
Tko je protiv politike, u stvari je za politiku koja se provodi nad njim (bertolt brecht)
jel ide netko u teretanu forma u hebrangovoj?
acta, non verba..
Ja sam išao prije nekog vremena. Kaj te zanima?
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Bome! uopće nemam percepciju kako godine prolaze, baš pričam murphyju kak još živim u 2010toj.![]()
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
koja je tajna za girje?netko mi je pričo da prvo trbeaš u teretanu,pa onda na girje..i di se može to naučit.
Mlad,nježan i neizbježan...
Kaj će ti to? To je za ove forsere kaj u slobodno vrijeme prevrću traktorske gume.Ništa što ne možeš s bućicama.
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
da se slikam za fejskak se igram s girjama
![]()
Mlad,nježan i neizbježan...
Glupost, to dvoje je neusporedivo. Bučice su prvenstveno stvorene za izolaciju pojedinih mišića dok girje pokreću cijelo tijelo i ne pogađaju neki određeni mišić nego nekoliko mišićnih skupina ili čak sve.
Princip kod girje je taj da radiš iste vježbe kao sa šipkom (nabačaj se zove clean, izbačaj je push press ili jerk, trzaj je snatch), samo što radiš sa svakom rukom posebno pa je puno teže. I kod girje nije cilj dići što veću kilažu nego napraviti što veći broj ponavljanja u određenom vremenskom periodu (na natjecanjima je npr. long cycle 10 minuta). Koliko znam, zasad postoji samo jedan profesionalac u Hrvatskoj koji radi sa girjama od 32 kile.
Inače, to je ruski nacionalni sport i najviše natjecatelja dolazi iz bivšeg SSSR-a.
Prednost girji je ta što možeš odraditi cijelo tijelo sa njima tak da su super ak hoćeš trenirati doma.
Kresholino, možeš naučiti u xxl-u ili u coregym-u ak se ne varam, ali svakako si uzmi trenera da ti pokaže osnove kroz par sati jer je sa girjama lako zeznuti donji dio leđa ako se krivo nauči tehnika.
Guverner najbogatije države na svijetu je došao iz Austrije, a ne Rusije![]()
ima li itko da bi išao ili ide u ter. Forma od svibnja? da nejdem sama?![]()
acta, non verba..
Bookmarks