ja idem :-D
ak uspijem naĂŚi motovun
nije da baĹĄ najbolje vidim![]()
ja idem :-D
ak uspijem naĂŚi motovun
nije da baĹĄ najbolje vidim![]()
i'm a thin girl with fat girl problems
ja isto :-)
jedva èekam!!
Heaven is not a place where you go when you die. It' s that moment in your life when you actually feel alive.
kad sletiť a autom u mirnu onda znať da si blizu :-DOriginally Posted by djevojèica sa ťibicama
majns
ja idem 13. i 14. 7. sa svojim FKVK-om, prikazivat ce se naĹĄ film...!!!!!!! :smt026 :smt026 :smt040
http://rodaplus.net/forum/images/smiles/gaah.gif
Neki ljudi su stvoreni za podyebavanje, a neki da budu vječno podyebani :toothy7:
tnx na inf :-D
a tebe ĂŚu zvat da me isfuraĹĄ do obale![]()
ĹĄta je to? fudbalski klub vinkovci? :-DOriginally Posted by * dzija *
majns
foto kino video klub zapreĹĄiĂŚ.... :smt006
http://rodaplus.net/forum/images/smiles/gaah.gif
Neki ljudi su stvoreni za podyebavanje, a neki da budu vječno podyebani :toothy7:
jel bijo itko? kako je bilo? je bilo trijeznih ? :lol:
ja nazalost nisam, bas se poklopio za vrijeme atp-a i zbog radnog vremena nisam bijo u moguĂŚnosti da idem![]()
majns
bio ja :-D
bilo je super. nismo isprobavali kamp (logorovanje i taborovanje mi baĹĄ nisu dragi) nego smo uzeli apartman gore u gradu, 50m od trga
bilo je predobro! gledao sam hrpu [brdo] filmova :lol:
ekipa predobra, svi veseli, dobro raspoloĹženi, pripiti, cuga jeftina, klope svugdje...organizacija za 5
preporuka: "pjevajte neťto ljubavno" i "dan nezavosnosti" (ako doðe u kina)
ima veze s Hladnim pivom? :?Originally Posted by Wilbur
Ima - napravili soundtrack.
i èlanovi benda se pojavljuju u filmu u epizodnim ulogama, fora
bila i ja :-D
jednu noÌ sam se smrznula ko guzica, inaèe je bilo super
u kampu je bila ĹĄpica taman oko sedam ujutro kad se plesalo po onim drvenim stolovima i klupicama :-D
pridruŞujem se wilburovoj preporuci-pjevajte neťto ljubavno me iznenadio prije svega èinjenicom da glumci ekťli glume a ne glumataju (a i onaj glavni glumac je bať mljac :-D )
i ja bi dodala hallam foe-glumi meni superdragi jamie bell (klinac iz billy eliotta koji viťe uopÌe nije klinac, dapaèe 8) ) kojeg je moj frend zaustavio kad smo ga sreli na ulici i prièao s njim i frajer je stvarno odlièan![]()
ne smijem zaboraviti i da je koncert leta3 bio dobar![]()
zamjerka je jedino teti koja naplaĂŚuje vece-nije nam dala ni da napunimo boce s vodom :roll:
Bookmarks