Moze li na obje utakmice Lige prvaka biti hendikep 1 tj. da li ce oba domacina dobiti sa 2 ili vise golova razlike?
PAzi Chelsea ima jedan poraz, ja bi x na poluvrijeme/krajOriginally Posted by malimrav85
isto moguce. imam neku svoju mutavu teoriju da ce odmarat par igraca a i da ne zele osvojit naslov na gostujucem terenu. ko zna. x ili 1 moguci. ne znam. jos nesto?
atl madrid : ath bilbao;bilbao je obicno los u gostim pa je jednica za ocekivati
palermo : chievo
udinese : atalanta
villarreal : getafe
1
A da se opet proba PSV ne daje gol..50 kuna, dobitak 140
Hej mravac,
parma je već odavno odustala od kupa uefe...Dakle, beton 1 na prolaz rusa! Sporting i AZ će igrati tekmu va banque - kao Å¡to je i prva bila! Bio je to predivan nogomet. Uopće ne sumnjam u dosta golova-obje momčadi su jebačke pa tko dobije...
Bolton-cfc-mmmm, teÅ¡ko pitanje! Cfc se ispraznio i osvojio naslov (mislim Å¡anse arsenala su i teoretski nikakve), a bolton grize i dalje za 4. mjesto (everton mora kod arsenala joÅ¡, a igra nikako)...dakle, s jedne strane jak motiv, s druge slab...jebeno za pogodit, a da probaÅ¡ neku skromniju varijantu na tu tekmu?!Igrati npr na obje momčadi daju gol i to pod ziher pogoditi?
Isprika mravac, ovi europski kupovi su mi najvažniji sada, a premier liga je ionako gotova!
Ipak, kak se kaže kad ti netko oda tajnu polufinala kupa uefa?
pokrecem teoriju o pobjedi liverpoola
liverpool nema sanse... teorija time zavrsava
kolko sam shvatio liverpool ce tesko iduce godine u ligu prvaka jerbo ih everton dere za tri boda, a imaju jako tezak raspored i finale lige prvaka, a i biscana sto je dakako hendikep
milan je gadovska momcad koja bi se vjerojatno pakosti radi i talijanske naravi mogla zatvorit svih 90 min i cekat penale ili neku kontru
volio bih da je chelsa prosla da ih milan naprasi u finalu, al nazalost u jedninoj utakmii u kojoj su dominirali i cak pucali prema golu nisu pobijedili
sky sport je ekstrapolirao, inace da pogotka liverpoola nije bilo, njahahahahaha
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
"Mudre misli", fat, šteta samo što nisi gledao kog je sve lfc - kao underdog -izbacio do milana i finala!
A ove priče o sky sportu-hahahaha! Dobro je rekao stevie G-in or out, we're in Istanbul!
Ajte ljudi dajte neki prijedlog..nikako mi ne ide na kladushu, spusio sam 150 kuna u zadnjih 7 dana...a cistog para nigdje...sto da stavim za sutra
hvala kao. salim se.to sam pitao da mozda stavim iz zajebancije na parmu,6.5koef pa zato. igrao sam 4/6 na lfc,psv,fulham(fulao),cska i az.na 10 sam dobio 52. i to je nesto.Originally Posted by maverick
za vikend bi inker,everton,hertha(nisam siguran ali moguce),sampdorio(iako se protiv leccea nikad ne zna).
a sad da ja pitam! betis-sevilla,milan-juve,valencia-barca i sampdoria-lecce preko 2 ili preko 3?
Ha mravac pa ne znas ni hvala reci kako spada!I onda jos trazis misljenje, hehehe
Imam neki neodrjedjeni feeling da ce na milan-juve biti dosta golova. Milan je ispuhan, a juve odmoren...derbi je i svi misle na pare koje ce zaraditi ako budu prvi...a ja bi stavio preko 2!
P.S.
Ako nije bio gol lfc-a - iako sudac kaze da je - onda je trebao biti penal i crveni karton za golmana cfc-a!O tome sada nitko ne razmislja, a stvar je bila jasna ko dan...
Mene sjebo Chelsea za 25 kuna.
I'm a Huge Fan of Bad Religion
Uzela mi Pula 800 i kusur kuna. Prosli tjedan igrao X na Hannover-Nurnberg i pederi zabiju gol u 87 minuti, a ja ostanem bez 3400kn. Pogledao sam ponudu, malo cu razmisliti pa napisem nesto
Atalanta Messina 1.60 3.40 4.90 1.05 2.00
Atalanta u zadnje vrijeme dobro igra, da su prije promijenili trenera mozda sada ne bi bili u ovoj situaciji. Imperativ je pobjeda i ja mislim da ce ju ostvariti
Ovo ostalo je iz favorita
1659 3/Parma - Roma 15:00 2.00 4.50 2.55 1.38 1.63
1661 3/Lazio - Udinese 15:00 2.00 4.50 2.55 1.38 1.63
493 Albacete - Levante 17:00 2.50 3.20 2.50 1.40 1.40 1.25
Pobjeda Levantea, Albacete ispao iz lige, blizu ispadanja je i Levante. Racunam na pozitivan sok promjene trenera i dobru igru u gostima
494 Malaga - Villareal 17:00 2.75 3.20 2.30 1.48 1.341.25
Villareal ima sansu ostvariti poviejsni uspjeh, kvalifikacije za Ligu prvaka. Kvalitetu imaju, motivaciju takoder. Malaga je dosta sigurna tako da vjerujem u pobjedu gostiju
GAK - Austria Wien 15:30 1.95 3.20 3.50 1.21 1.67 1.25
Ovo sam procitao na forumu i igram tip 1
240 Essen - Furth 15:00 1.95 3.30 3.40 1.23 1.67 1.24
Takoder informacija sa foruma, tip 1
Mravac, odgovorio sam na one "mudre misli" fat-a - njemu se obrati s kritikom! Uostalom, kladionica i nogomet su tolko povezani...A i zakaj si tak osoran?Samo zato kaj nemreÅ¡ pogoditi kladionicu?Otkud bi ja znao da si pitao iz zajebancije i da si već uplatio...svaÅ¡ta!
digao 194,77 u hrvatskoj lutriji u subotu..u nedilju igrao 8 parova, 5 daje/ne daje gol i promasim 4 od tih 5..danas ima dva ili tri para sigurna, ali bi trebalo minimum 100 kuna uloziti za normalan dobitak...sve mi se cini da ce opet biti zatisje do vikenda pa opet staviti na Zadar i Medimurje
Igrajte ljudi svedsku, norvesku i ostale hladne lige sve na jedinicu ako koef. nije veci od 2,05
Jos nijednom tako nisam falio a ni ne znam kako ti klubovi uopce stoje u ligi..vjerujte mi blazeno neznanje..jucer pogodiom koef. 4,10 Kazahstan- Slovacka 1. trecina X, tri nogometa znj liga, ali falio rukomet nordhorn-magdeburg...jebiga, nema nego cekati zadar i medjimurje
kaj nitko od vas ne igra tenis ? ima ga sad puno-previse
evo, u zadnja 2 i pol tjedna digo sam 650 kn ( 300, 170, 140, 40 ) samo na tenisu...
uzeo bi 4-5 parova, mijesao koef, tipa uzmem jedan 1,70, drugo, 2,8 itd., dakle mijesano... kaj je najbolje, nisam igrao po koeficijentima niti po imenima, isao sam na instinkt ( iliti na srecu ) - to je u tenisu najvaznije
primjer : agassi 1,25 - lopez 3,3
ko je pobijedio ? pa lopez naravno
ok, javim - brijem da cu sutra odigrat tenis, mozda i u nedjelju...
we'' stay in touch![]()
Bookmarks