Ma koma!!!!!!!!!!!
U utorak pogodim sve parove lige prvaka osim betis-lpool
juèer budem optimist i opet fulam 1.werder naravno. marť.
i ja sam pao ne betisu, veèeras na ťirokom, igrao da Ìe biti manje od 2,5 gola fuck
frend sinoĂŚ skinuo cijelu ligu prvaka- 3383kn hebiga :x
"Na primjer" nije nikakav dokaz
(16)
Ja sam Werder igro poluvrijeme X. i još kad sam vidio šta promašuju popizdio sam.
Na Betis sam igro 1X al ionako mi je na tom listiæu rosenborg sve sjebo...
Nema rijeèi, nema dara, niti pjesama
da sakriju moju muku,
moja sjecanja...
GENERALE ÈEKAMO ZAPOVJED ! ! !
jucer se kladio na virtualne konjske utrke...i ťta se dogodilo...izgubio sam sve uloŞeno...èak 6 kuna...viťe se nikad necu kladit...barem ne na virtualne konje...
life sucks
A ja baš dobio samo stavio na petržalku i to poluvrijem kraj
ma u èem to? ne kuŞim davis, ne znam kakav je nogomet sad u planu ťta ťto ťta ťto? :smt017 :smt013Originally Posted by malimrav85
(16)
ja sam juèer pao na milanu za kojih 500
mislim da je vrijeme da anceloti ode :smt011
(16)
huh bilo je to ambiciozno od tebe,mislim stavit 2 i to protiv fiorentine ccc,trebao si malo pogledat statistiku pa mozda ne bi stavio na taj par,bilo je ohoho alternativa :smt001Originally Posted by face to face
ima ona stara... gdje je srce, tu nema para :smt010
(16)
Ma kakav general,taj par "smrdi" na veliko,ne bi nikad to igrao,nije Fiorentina za bacit.I prije tekme da mi je netko pokazao listic gdje se nalazi Fiorentina-Milan 2, rekao bi mu, "hmm to je dost sumnjivo,ja to ne bi stavljao"Originally Posted by malimrav85
Ajde kockari, gdje ste nestali? Idem ja malo oĹživiti ovaj topic...
DanaĹĄnja posjeta Stanleybetu:
PSG - Sochaux 1 1.65 3:1
Marseille - Lens X 2.88 1:1
Manchester City - Tottenham X2 1.50 0:2
Ulog: 25 kuna
Dobitak: 169,72 kn
I sve bi bilo idealno da danas na ruletu nisam ostavio 150 kuna. :smt005
Pozitivna nula, jebiga.
Ti si bar na nuli, ja u debelom minus...
igram danas hendikep na cibonu 8.5 i oni dobiju 10 razlike s tim da su poljaci imali napad u zadnjih 10 sec dok su cibosi šetali se po terenu, a ovi nisu ni šutnuli na kraju...
na drugom igram Partizan ispod 143.5 koša ono završi 75 - 73, èini mi se...
da sakriju moju muku,
moja sjecanja...
[quote=malimrav85]Ma ta kladionica me ubija u pojma lagano. Nemrem skupit pogo
Juèer 6 parova, 5 po 1.8 i jedan 2.1, uloženih 30, dobitak preko 1000!
i jebeni partizan zabije 5 koševa više od 143....
da sna to dobija ne bi više nikad uša u kladionicu... NIKAD ! ! !
Danas 100kn na Janicu, za sda i to u vitar...
da sakriju moju muku,
moja sjecanja...
ja stavio 5kn u ponedjeljak u supersportu da mi se igra listic do srijede i nametao 10 parova od nba do nizih nogometnih liga i sve pogodio heheheheh i taj dan kad su mi se igrale zadnje tekme sam i ispit polozio-moj dan za pamcenje![]()
Imam prijedlog:
Ajde nek se "naðe" nas sestorica,sedmorica kolko vec i sad u razmaku od ponedjeljka do nedjelje svaki naðe 2 para i posta ih tako da ukupno onda ispadne 12 odnosno 14 parova.Bilo bi idealno to postat do sutra popodne 15,16h.Svaki bi ulozio 5-10kn, ono to je stvar izbora.Poanta je da se oslanjamo jedni na druge pa sto bude.Jeste li za?
Juèer sam pogodio Chelsea i Bayern u fiksu i svih osam parpva u kombinaciji(dinamo,fiorentinu,schalke,atl.madrid,h ajduk,werder,barca i galas). Bio sam papak stavio samo 10kn na ťto sam dobio 250kn. Ali dobro doðe.
Danas juve u fisku,fulao brugge,real i valenicu a pogodio inter,romu,liverpool,milan i manutd. I dobio 5 kn na 10 uloĹženih. :smt010
Ja sam za tjedni listiÌ ali nema joť ponude za iduÌi tjedan pa bi bilo bolje a to skupimo do sutra naveèer. I svaka da odigra taj listiÌ za kolko hoÌe para ili kaj?
Ma sve je to ljepo,bacis jedan tiket sa par parova pa ti je zanimljivo gledati.Samo se nemojte navuci na Martginale ili Fibonacijev niz ili druge "nepogresive" sisteme.
Moj je prijatelj tako izgubio oko 12 000
Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.
Bookmarks