ne, ne radi se o motorima, radi se o biciklima. pa tko voli dotièni naèin rekreacije / prijevoza / oèuvanja okoliťaneka se slobodno ovdje izrazi...
ne, ne radi se o motorima, radi se o biciklima. pa tko voli dotièni naèin rekreacije / prijevoza / oèuvanja okoliťaneka se slobodno ovdje izrazi...
vec dva ljeta padaju neki dogovori da se ode bajsovima na moreno...
if so, Krk je prva destinacija..uvjerih se da su staze milina :smt050
ak su izumi lockani... [-(
"Lijepa će te izdati, ružna ti se neće sviđati; siromašna će te upropastiti, a bogata će tobom vladati. Eto, izaberi što ćeš najlakše podnositi."
Aristip
:badgrin: :lol: :-DOriginally Posted by Canuleia
ja bi bike![]()
Everyone has photographic memory; some just don't have the film.
Wilbur, dai barem promijeni naslov teme i makni dijakriticke znakove...veoma ruzno izgleda a i umanjujes si sanse da topic ostane ziv nakon valkyrinog pohoda![]()
da nesto konkretno i smisleno odgovorite, mozda i ne bi... :smt016Originally Posted by tyrandas
wilbur! netko gleda ReĹži me... :-D
"Lijepa će te izdati, ružna ti se neće sviđati; siromašna će te upropastiti, a bogata će tobom vladati. Eto, izaberi što ćeš najlakše podnositi."
Aristip
sorry, na Macu sam, oni se bas ne vole s ĹĄčćĹž... :-(Originally Posted by camao
evo idem brisat, ali ne znam kako editiram poll
ovo joĹĄ nije lockano??? :shock:
Aristip
uredniĹĄtvo posjeduje 85% dionica limexa.... ovo je tek lukava reklama
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
evo ja si planiram kupit neki bic, nis posebno, sam nek vozi i da izdrzi koju godinu , dao bi oko 1500 kuna, se za to mozes dobit dobar bajs ?
big pimpin buraz
mi smo femili na biciklu. vikendom se vozamo.
samo najmladji clan ima kacigu. i ne pedalira.
iako moj ceka remont. malo mu je volan zahrdjao. i sve ostalo. osim vozaca :-D
jel fax jos uvijek ima onih par parkirnih mjestasca ili je kupio jos jedan set?
ajme, jednom sam se skoro fizicki obracunala sa babom sparkanoj na bic.stazi.Originally Posted by malimrav85
grrrrrrrr....izdim na njih.
moj grad je i sluŞbeno grad bicikla. èak na trgu imamo i spomenik biciklu.
volim bicikle. pogotovo iÌi na malo dalje relacije - oko 20-30 km. ko bi reko da moja ½bela strela½ s koťaricom moŞe to preÌi, jel?
ne moraĹĄ plaĂŚati parking, vidiĹĄ sve i svaĹĄta jer ideĹĄ polakĹĄe. ako ti se nekud Ĺžuri - kreneĹĄ prije. usput se i rekreiraĹĄ. ma mrak!
Bilo bi fora da naprave biciklisticku stazu ZG - VG...to bi bilo jebeno 8)
A bickli rules 8)
Anketa je diskriminatorna, sve neki odgovori protiv bicikala. [-X Ja imam jedno 5 godina stari gary fisher i joť je u vrhunskom stanju. Osim straŞnje gume i mjenjaèa, lol. A i koènice nisu ťto su bile kad sam ga kupio. Meðutim, joť funkcioniraju. :lol: Jedini problem je ťto nemam ekipu za voŞnju. A koristit ga kao prijevozno sredstvo je meni debilana, radije uzmem auto. :-D
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
NajbrĹže prijevozno sredstvo po gradu, definitivno.
Ak se ja koji sam joť nekih 600 m od treťnjevaèkog placa probudim u 8:48 i stignem u GunduliÌevu na seminar do 9h biciklom, onda je to valjda dokaz. :-) (doduťe ,bilo samo jednom)
Jen Dudek bu meni Imbri Grabariću paragrafe tumačil ?!
joj...dobila sam ga od deèka prije mj dana...ja sam bila smrt na kotaèima za posjetitelje jaruna. :oops:
a sad....preèko-jarun(2 kruga)-preèko i bať mi je super,malo sam sigurnija i ljudi me se ne boje kad me vide na biciklu
èak dobivam komplimente:"nisam znao da dalmatinci znaju vozit bajk!" :badgrin:
koja je marka i kakav je?iskreno nemam pojma,Ĺžensko sam :-D ...vozi,ĹĄto je najbitnije
Predobro prijevozno sredstvo, pod mojom kontrolom brĹže od tramvaja, efikasno za rekreaciju, zafrkanciju, zastraĹĄivanje neduĹžnih prolaznika, uglavnom za mnoge oblike uĹživancije. I definitivno zasluĹžuje topic!
Pravo na pedale...
«Ruler is the only way to be happy.»
Neutiquam erro.
ma to mi je relacija,nema neka staza posebna(bar koliko sam ja upuĂŚena)...jedino nasip ili do jaruna uz nasipa...
imať pravo od njih se ne da vozit, a za muťice moram nabavit sunèane jer vole ulijetat u vidno polje (kao i u usta ako puno prièam)..Originally Posted by malimrav85
«Ruler is the only way to be happy.»
Neutiquam erro.
ako netko zna neku inovativnu lokaciju za cycling...
na jarunu je fakat guĹžva skoro uvijek (najbolje je bilo jednu subotu kad je padala kiĹĄa, jedino onda nije bilo rolera), na bundeku je ili guĹžva a i nema toliko staza, a nasip prođeĹĄ i to je to
na sljeme se joĹĄ nisam zaletavao
onda moras probat..staza ko u prici...Originally Posted by Wilbur
pogotovo ako se za ekstremnije varijante poput downhilla i sl. :smt023
zaĹĄto ne? sad imam bic koji to moĹže izdrĹžat
jel ima neki plan tih staza na sljemenu? brijem da mogu i googlat ali volim kad mi se rjeĹĄenje servira ;-)
http://www.dropbike.com/
nasa stranica na kojoj ima podosta o ovoj tematici, preporucam Wilbure.
http://www.bicikl.hr/
http://www.bicikl.biz/
moj nedosanjani san![]()
majns
Bookmarks