Taj ti je isti ko i onaj u Pevecu, samo tri puta skuplji. Bolje kupit tri Pevecova
Taj ti je isti ko i onaj u Pevecu, samo tri puta skuplji. Bolje kupit tri Pevecova
mhm. bolje tri smeća od bicikla, bit ce vise za staro zeljezo :?
ok, ako ti ne treba nego za po cesti, uzmi onaj sa sto manje "super" dijelova, dakle onaj za 299 kn
ali s obzirom da je rama celicna, racunaj da ce biti dosta tezi od onog sa aluminijskom ramom
i opreza radi, odi u neki pravi bike shop da ti pogledaju/pritegnu kocnice, i podmazi si lanac i amortizer
Ljudi ne kuŞe koliko je teŞa èelièna rama. A ta teŞina se bať ne odraŞava najbolje ni na integritet felgi. :roll:Originally Posted by Wilbur
neka, neka, ionako će mu se amortizer raspast prije nego uspije svinut felguOriginally Posted by alex_zg
![]()
Jadan, odma' ce morati i kacigu uzeti![]()
bez kacige nigdje! ĹĄeĹĄir glavu čuva! ](*,)
Pa da, vidiĹĄ kakvu ja roman-style kacigu nosim - kod peveca samo za 9,99!
solidan bajk, vidjeh ga uĹživo (sad je u djelovima), moĹže izdrĹžat cca 4-9 mjeseci, ovisi o intenzitetu uporabeOriginally Posted by Just a little bit
«Ruler is the only way to be happy.»
Neutiquam erro.
iĹĄao sam uzivo vidit kak izgleda pevecikl -> ukratko, sranje kroz gusto granje
big pimpin buraz
Igraèka, bolje malo ťtedi pa kupi neťto u voznom stanju
Neutiquam erro.
tak je i moj frend, prvo htio pevecikl, pa onda neĹĄto pola-pola za 1500 kn, i sad na kraju se zapalio za *brand name* bicikl... :-D
Sad u nedjelju, 3.6. je vecernjakova biciklijada. :smt026
za one koji neznaju ide se od borongaja do jaruna- cca 15 km.
bilo super prosle godine. :smt023
Originally Posted by Just a little bit
Hehehe, a kaj si ocekivao za te novce? Ali, ako ga mislis ostavljati bez nadzora dulje vrijeme onda je idealan. Svaki dan citam po newsima da se bicikli kradu ko ludi, a ako ti taj ukradu onda ti nije zao. Ako hoces nesto bolje, nekakav entry model, to ti je oko 2500kn cca. A to ostaviti 5-6 sati bez nadzora je ludost. Ako tako nesto kupis onda se na njemu vozis i ne ostavljas ga nigdje.
zato cu uzet nekaj na sredini, oko 1000 kuna
da se ne ubijem, a opet da nije neki veliki bed ak ga ukradu
ovi pevecikli su zaista prevelik ĹĄrot :shock:
big pimpin buraz
moj je koĹĄtal toliko, ali rabljeni toliko...i opet su mi ga ukrali...ali ovaj put je netko iz zgrade....jebem im mater pokvarenu :evil:Originally Posted by Just a little bit
2 bicikla u pol godine![]()
...trči za babom s kolačima...
ma stoka ! :evil: meni su maznuli bicikl pred kucnim vratima, zavezan lancem, dole zakljucana ulazna vrata zgrade....nemres vjerovat
big pimpin buraz
brijem da vidim nekoga da mi oÌe bicikl maznut da bi mu na glavu skoèio ali doslovno
nije mi tolko zbog bicikla kolko zbog jebene ideje da ideĹĄ drugome uzet ono ĹĄto znaĹĄ da je njegovo
kupio sam u-lock za 150kn pa da ga makar ne uzme samo tak
veŞem ga za ramu i kotaè zadnji jedino kaj moŞe je prednji skinut za bicikl Ìe mu trebat kolko tolko
pa bila je neka akcija u turbo sportu..
scott *naziv modela* utorkom za 1900kn..neloĹĄ.pouzdan.kvalitetan.cuva se zivotom.![]()
"Aaa, moj doture, rat ko rat, bogareti. Neki u nasoj vojsci, neki u partizanin'."
je, bili su plakati za to po gradu. pogledao sam ga i ipak se odluèio za svoj prvi izbor. Taj Scott je stvarno neloť, rama, oprema, itd. ali nije bilo one emocionalne komponente "moram te kupit" :-D
Scottice, stvarno kvalitetni bicovi, pogotovo kostur, isprobano..![]()
Neutiquam erro.
Po mojem iskustvu ĹĄiljci u sjedalu su vrlo efektivna zaĹĄtita...samo se morate sjetiti zamijeniti sic prije nego sjednete na njega
AVOID HANGOVERS;;;STAY DRUNK!!!!
a onda moĹžeĹĄ slijedit krvave tragove hihihi....
Neutiquam erro.
znalci kaj mislite o ovom :
http://www.mercator.hr/podjetje/Datotek ... klizma.pdf
trekking bajsovi.
idem sutra pogledat
big pimpin buraz
tekin, montiĂŚ..koja razlika?
inace dobro zgledaju..pazi samo da ti je rama cvsta
trek je brdsko-gradski bicikl, a montiĂŚ je montiĂŚ
uglavnom danas sam otiso i kupio si bicikl - montiĂŚ - ovi treking bicikli su za metroseksualce :smt109 :lol:
big pimpin buraz
Originally Posted by Just a little bit
Ajde konacno! Na kojeg je pao izbor? Nego, kad se ide na Sljeme?
nakamura high lander (tak nekaj) :smt109
na sljeme ? :shock:
valjda mislis do virtuoza ? :lol:
bude za koji dan kad nestane benge u skuteru :-D
big pimpin buraz
kupio moj najdrazi buraz bajk...
a dobar je..
bajk, ne buraz..
koliko ja njega znam, dopizdit ce mu uskoro.
a onda je mooooj..ustedio lovu i dobio bajk..whoohoooh!
"Aaa, moj doture, rat ko rat, bogareti. Neki u nasoj vojsci, neki u partizanin'."
I onda stoji doma i uci i spava umjesto da ide pit samnom...pizda...
kak se bliži Tour de France tak je i mene puknula neki dan ideja o biciklijadi pod lajtmotivom..."3 države u jednom danu"
HR-SLO-HUN-HR
cca 90km
realizirat će se tokom ovog tjedna...
oprema?
malo ozbiljnija...
TREK 6500 with hydraulic disc sa puno dodatnih stvarčica gore...
Bookmarks