Well-behaved women rarely make history.
You have a very fuckable personality.
You can never be overdressed or overeducated.
Vuco na trendingu 9 gaga
Moj život je ispunjen
Ko ne vjeruje: http://9gag.com/gag/2687070
There is something to be learned from a rainstorm. When meeting with a sudden shower, you try not to get wet and run quickly along the road. But doing such things as passing under the eaves of houses, you still get wet. When you are resolved from the beginning, you will not be perplexed, though you still get the same soaking. This understanding extends to everything.
U vinu je mudrost, u pivu je snaga, a u vodi su bakterije
Timelapse - The Mountain
Timelapse - The City Limits
za sve one koje misle da je ovo video - nije! ovo je fotografija, tj napravljen video od cca 90 000 fotografija, koje su snimljene jednom posebnom tehnikom
Love is a blind whore with mental disease and no sense of humor.
Uskoro će svaki Jugosloven da ima svog pravnika ko što u Americi svako ima svog psihijatra (Tesna koža 1)
Ne znam je li već netko stavio, ali!
Najjače mi je kad ubije Šeron Stoun i veli joj da nek to računa kao razvod![]()
Uskoro će svaki Jugosloven da ima svog pravnika ko što u Americi svako ima svog psihijatra (Tesna koža 1)
konačno, humana zamjena za waterboarding je ovdje!!!
ajme,vidio sam ovog Kebu...najbolji mi je stih "subota ko balada". Veću besmislicu dugo nisam čuo![]()
Nije ništa gora od originalaA tekst je zanimljiviji (ili bar smješniji) nego originalni preveden na hrvatski (link). Osim "subote ko balade", to nema smisla, ali ostalo...
Dobro, ja sam bila uvjerena da kaže "noćas me mami" umjesto "noćas ne mari"
*Pjeva: "Ej nisam, ej nisam možda savršen za sebe
Al' noćas odavde nigde ne idem bez tebe." razbija čašu* (kad će više završit ti rokovi...)
Last edited by apocalypse; 15-04-2012 at 12:24.
Svi su pravnici propali pjesnici.
I saw sinners making music and I've dreamt of that sound.
There is something to be learned from a rainstorm. When meeting with a sudden shower, you try not to get wet and run quickly along the road. But doing such things as passing under the eaves of houses, you still get wet. When you are resolved from the beginning, you will not be perplexed, though you still get the same soaking. This understanding extends to everything.
Nije za one slabog srca
Ima nas još, koliko hoš
jedna od boljih reklama koju sam vidjela.
Anyone's daughter
Jedna za ljubitelje Alan Forda![]()
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=mG-nMctIt8o
Starica vrišti jer joj nisu dozvolili da vidi Čolića...![]()
Bookmarks