@tapir - wow, o ovome si mi jednom pricao, doduse trestala je glazba i bio si mrtav pijan pa nisam bila sigurna oce li ikad doc do realizacije...
Ja sam za.
Sve sto ima veze s fotografijom i obradom iste - ja sam za.
@tapir - wow, o ovome si mi jednom pricao, doduse trestala je glazba i bio si mrtav pijan pa nisam bila sigurna oce li ikad doc do realizacije...
Ja sam za.
Sve sto ima veze s fotografijom i obradom iste - ja sam za.
To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson
bitno da se ja javljam, a još nisam instaliro ps na novom kompu.
ova ideja s dodavanjem layera zvuči preee.
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
Ajmo jos netko!alita?
Morati cu uskoro popraviti socialgroupse i dodati i omoguciti attachanje tamo![]()
Count me in
Sad mi je već prekasno (u jeb** kolko je već sati) pa ću sutra naveče (znaš ono, budan po noći spava po danu) stavit nekaj ak nemaš još nikaj..
Igraj je prezabavna i sam treba počet.. bilo koji topic može poslužit![]()
I assure that's not a threat. Snows *always* melt.
count me in bitches!
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
Evo kad niko ništ nije bum ja počeo. Rečenicu sam besramno pokrao s nečijeg siga
tif
psd (layered) za dl.. http://rapidshare.com/files/28617929...utnik.psd.html
1) nemojte pomicat tuđe layerse samo da bi napravili mjesta svom, samo ak je s razlogom
2) resize ista stvar, nemojte ga previše smanjiti ili povećati, uvijek mora ostat linked omjer
ak neko ima još neka pravila za dodat shoot on.
Cheers!![]()
Hey, mofo! Nismo rekli da počinjemo.![]()
A kojim redoslijedom će "putovati" taj psd file?
Ja sam momentalno busy. Kud ste navrli svi bas sad? ;-)
Neka bude za prvi krug redosljed od nikole prema prvom (meni, kako su se javili na ovaj topic), a drugi ce biti random raspored.
Naknadni zainteresirani iza mene.
Popis napravim kad dodjem doma.
Postanje thumbova na forum nije uvijet!
Tudji layeri su lockani i u njih se ne dira!!!
i ja participirati i ja i jaaa
bit ce taaaako kul!
Ambitious but rubbish.
Everything you say has water under it.
*u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*
Jel mora biti neka zadana tematika ili se može raditi bilo što?
Koliko dugo file moze ostati kod nekoga, tj. koji je rok?
Malo su nam pravila mutna....![]()
Last edited by Frenki; 29-09-2009 at 09:05.
Frenki je law-junkie. Ok kužim, profesionalna deformacija, i ja ću za godinu dvije, al djud..
Sam derite, ko prvi vidi prvi crta.. Reže, pejsta.. Ako netko u međuvremenu prije vas posta.. e onda vam rad pada u voduosim ak nećete samo nalijepit layer dalje na njegov rad. Uostalom kao i sve forumaške igre tipa pričam ti priču, osoba iznad mene, pogodi pjesmu, sliku etc..
Za lockanje layera, ak mr. Admin inzistira ockaj, ali koja je poanta layera onda? Onda možeš samo flattenat image svaki put i gotovo :lol:
Mislim da smo svi ovdje fanatični formalisti pa ono, treba neki red bit.Ja sam busy dok ne prođe dekanski tak da mi javite što ste odlučili.
Nema inspiracije u plemenu pravnika?
A čuj, dekanski rok je kroz nekoliko dana. Nije da previše razmišljamo o fotošop igrama.Bar ja. I nisi osmislio Pravilnik. Kakav je to način?
![]()
Ko što sig od brownie kaže, za par dana imat ću zakon odgovor na to![]()
nda...ti mladi nadobudni brucosi forumasi ne kuze da je rok, briga njih. e pa prvo - ne mozemo igrati bez pravila. drugo, neces mi tu offtopicariti da bi ispao kul. trece, nije bas da ti je prvi layer inspirativan. strpi se. i pazi da ne pocnes odskakati od zidova.
Ambitious but rubbish.
Everything you say has water under it.
*u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*
Ni ja nemam dekanski...
Ovaj PKT logo (iako je vrijedan pokusaj ulizivanja vladajucima) samo radi probleme.
Inace ne koristim photoshop za ovakve stvari, pa je ovo vrh mog PS stvaralastva...
Originalna ideja je bila napravit layer pun zutih pataka iz onog "special effect brushes" seta...
PSD > http://ooj.org/view/pravokutnik07.psd
Last edited by Starfish; 04-10-2009 at 17:33.
To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson
živila
nisam znao koju pozadinu stavi, skroz bijela mi je bila bezveze pa reko..
al ak se ne varam zbog takvih problema sam ostavio unlockano da se može pomaknut ak ti smeta..
sretno vama patnicima sutra i sljedećih par dana na dekanskom![]()
bump
kaj se niko neće crtat samnom?
bar još neka izmjena.
nazalost nisam imao vremena, no naci cu ga do kraja tjedna da se pozabavim s ovim topicom!
S obizrom na to da vec dugo nema niceg novog u ovoj temi, predstavljam vam gospodina Sniješka. Jednostavno a efektno, napravi se u pauzi od učenja
![]()
Why so serious?
Bookmarks