iako sam svu dubinu pitanja saĹžeo veĂŚ u samom naslovu, eto joĹĄ malo da preciziram pitanje...
:smt015
uglavnom, nièim izazvana profa s faksa (rijeèkog) ponudila mi je da ostanem ko novak, asistent ili koji k... veÌ, nemam pojma.
divani tako Şena o postdiplomskom u njemaèkoj, asistenti se hvale kako imaju posla taman toliko da mogu proglasiti opÌenarodnu hibernaciju jedno 3-4 mjeseca u godini...
nikad o tome nisam razmiĹĄljao, ne znam ima li sve to smisla, negdje vani prodavat veliku znanost za male pare i onda doc za tri godine nazad tu i onda hop, u potragu za novim poslom...
jer na faksu mi se bas i ne ostaje, jer na kraju krajeva lova u odvjetnistvu je dugorocno bolja, a i posao, ali tek jednog dana kad se sam osovis na noge...
s druge strane, doktorat je doktorat, to otvara mogucnost napredovanja (valjda) pa mozda ubodem i nesto bolje od trèkaranja od gruntovnice do ureda i nazad...
E pa sad, budi ti pametan 8-[
Ako ima upucenih u ovu materiju, svaki savjet je dobrodosao [-o<

Reply With Quote

), ja bih ostala. To je takav posao, odvjetništvo ili javno bilježništvo - to je druga stvar. Rad na fakultetu je skroz duge naravi, po meni je to posao za koji moraš imati, osim znanja, i neke druge kvalitete i osobine, koje i nisu baš uzražene kod velike većin profesora na našim fakultetima. Tako da, na tebi je odluka 

Bookmarks