+ Reply to Thread
Page 1 of 82 1231151 ... LastLast
Results 1 to 30 of 2452

Thread: Gamer's world

Mlada nada foruma

Default Gamer's world

Evo vidio sam bio da je stari topic o igrama nestao pa cu ga ponovo otvorit jer ima ovdje ekipe koja ubija vrijeme igricama! Pa eto ispocetka!
    Kaj se igra medju populacijom-koje su vam najlegendarnije igre-kaj bi voljeli odigrat a niste...pisite! recenzije, komentare...svi zanrovi: strategije RPG-ovi, FPS-ovi, arkade, shore...platforma nije bitna...Picek(PC), Plejka(PS2 i jedinica), Nintendo(Gamecube...), X-Box(koji btw krasi izgled naseg foruma)...
    ps:najavljena je za 13.5. prezentacija prve konzole nove generacije- X-Box2! kazu da ce biti mrak! stricek Billy je odlucio prvi otkriti karte...sad treba vidjet kako ce odgovorit veliki Sony i Nintendo...no svejedno sve ove konzole nove generacije ce ponudit igrice i zabavu kakvu mozemo samo zamisljati jer ako uzmemo da ce PS3 biti za nekih 300 puta snazniji od sadasnje dvojke i ako pogledamo trenutno najjacu igricu Gran Turismo 4 koja izgleda fenomenalno-onda ce to na PS3 izgledat nevjerojatno!!
    Ko hoce mogli bi i neki turnir napravit...
    Give us O God the vision, which can see. The love in the world in spite of human failure. Give us the goodness in spite of our ignorance and weakness. Give us the knowledge that we may continue to pray with understanding hearts and show us that each of us can do to set forth the coming of the day of universal peace...Amen!
    http://img96.imageshack.us/img96/944...e280x12ej8.jpg

Veteran foruma Mo's Avatar

igra tko call of duty?
    Savrsena igra, savrsena
    Bas po mojoj mjeri..
    Drugi joj raspliće kosu, a ja je voolim

Amathos
    Guest

Quote Originally Posted by ThunderBoy
    Quote Originally Posted by Mo
    igra tko call of duty?
    Savrsena igra, savrsena
    Bas po mojoj mjeri..
    Igrao united offensive jos u 10 mjesecu,sad ce kao nastavak br. 2 ali treba mocan PC za to. I jos malo pa ce age of empires 3,pa warcraft nastavak,ali za sve to treba mnogo novca za hardwer.
    Za PC viÅ¡e se ne proizvode igre koje zahtjevaju manje od 512 MB Ram, a čuo sam da će sljedeća generacija zahtijevati i 1024 MB...pa ako hoćemo igrati, recimo, age of empire 4, ili nfsunderground3 ispog 1 GB Rama ne kupujte. Zadnje vrijeme igrama Pro Evolution Soccer 4 za PC, sreća da mi laptop ima 512 Rama, ali i cimeru koji ima 224 Ram podržava igricu. Inače igra je je*eno dobra ali i zarazna

eto ja imam 256 mega rama
    i zato igram starije dobre igre
    uvijek zaostajem kaj se tice igara al bas me briga
    na kraju krajeva imam dual channel pa cu si kupit jos 256 mega..

Veteran foruma Moderator bob rock's Avatar

pc je car!!!
    konzole mi nisu nimalo privlačne - ni po igrama, ni po mogućnostima (internet, office, način igranja...), ni po čemu.
    je, je... pc zahtjeva viÅ¡e pažnje, a i komponente brzo zastarjevaju, ali i to ima svoj čar - nadogradnja - taj osjećaj moći kada kupiÅ¡ najbržu (ili malo bržu) grafičku, nove rame, makar kućiÅ¡te je nenadomjestivo.
    koja konzola može nadomjestiti miÅ¡a? na kojoj se konzoli moglo (doista) uživati u strategijama, rpgu (konzole ih gotovo i nemaju), ili malo zahjevnijoj pucačini (sve koje sam igrao su JADNE)?

Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"

Mlad, sumnjiv i nedokazan

slaĹžem se da su najbolje igrice bile, jesu i biti će uvijek napravljene za PC
    najveća čar igranja na PC-u je mogućnost igranja protiv drugih ljudi...
    jer ti nakon nekog vremena dosadi igrati protiv AI, sve postaje rutina...
    a kad igraĹĄ protiv pravih ljudi, e to je uĹživancija...
    tako je igram warcraft 3 već 2-3 godine (točnije od kad je izaĹĄao) i joĹĄ mi nije dosadio...
    na veliko razmiĹĄljam da si kupim world of warcraft (wow)...moĹžda jednog dana kad će imati dovoljno zaliha, kad neće sve primjerke prodati joĹĄ prije nego dođu u Hrvatsku...
    vjerojatno nema tu takvih fanatika ali ima netko od vas moĹžda kojim slučajem wow?
    life sucks

Siggy von Goue
    Guest

kad izlazi Age of Empires 3. jel ko sta cuo o tome, kakva ce biti i koje razdoblje obradjuje ( vjeorjatno 16, 17, 18. st. )?

joj jedva cekam San Andreas ( iako ce to biti velika opasnost za moju akademsku karijeru ). A nadam se da ce ga moj komp moci vrtiti...

Mlada nada foruma

@ bob rock kaj ti pricas, pa bez frke spojis misa na konzolu (PS2 npr) i igras! A ovo da nema RPG-ova??????? WTF!!!! pa na konzolama ima najvise RPG-ova(bar Playstation)..a za pucacine??kaj nisi vidio Killzone a na X-boxu je izaso Doom 3! mislim sorry fakat no offense al kaj si ti ispod kamena zivio proslih 10g?? Naravno da je komp jaci sto se tice snage sto je logicno kad se komponente stalno razvijaju al da igre na konzolama izgledaju lose mislim ono nije nikako tocno...ili ti imas neki komp od 30000kn?? Ne znam jel bi se slozio s vama, ali konzole su ipak odnijele pobjedu kod igrica i zabave!mislim PS dvojki je prodano vise od 70 milijuna sto je ludo a da igri nema je bullshit-skoro sve igre koje su postigle megapopularan uspjeh su izasle za konzole da sad ne nabrajam Resident Evil, Tomb Raider, Final Fantasy, GTA, Metal Gear Solid,Gran Turismo 4 koji dere kompice koji su 20,30 puta jaci od PS2...evo npr San Andreas se vrti na PS2 vec odavno...to da se komp da nadogradit je okej al sve je vise ljudi kojima se to neda jer je skupo i dosadno...a Amathos je dobro rekao da ce nove igre za PC zderat snagu kompa pa ti lijepo kupuj nove komponente..a glupo se osjecas mislim kad das recimo sad 15000kn za zvijer od kompa a nakon godine dana vrijedi 5000! a konzole nove generacije ce ponudit jako jako puno-hard diskove, online igranje...mislim komp ce uvijek biti komp i isfuravat se kao na ozbiljnost i svaka cast tome ali industrija igrica se polako preorijentirava na konzolaske igrice jer uopce vise nema razlike u nekoj snazi izmedu piceka i konzola tak da na konzolama trece generacije ce biti moci napravljeno sve ko za PC-od strategija do pucacina!
    Ages of empires 3 ce vjerojatno izac uskoro jer ce vjerojatno se prodavat uz novi X-box2 jer i jedno i drugo radi Microsoft.tak ce zeljet poboljsat prodaju! Vidi http://www.gamekult.com/pc/jeux/fich...reenshots.html
    kaze se da izlazi u trecem tromjesjecju 2005....sad bumo vidli..
    Ej TheB pa probaj si downloadat to s neta...DC++ , probaj i Shareazu il neki P2P program-naravno pod uvjetom da imas ADSL!
    Give us O God the vision, which can see. The love in the world in spite of human failure. Give us the goodness in spite of our ignorance and weakness. Give us the knowledge that we may continue to pray with understanding hearts and show us that each of us can do to set forth the coming of the day of universal peace...Amen!

Quote Originally Posted by Mo
    kad izlazi Age of Empires 3. jel ko sta cuo o tome, kakva ce biti i koje razdoblje obradjuje ( vjeorjatno 16, 17, 18. st. )?
    mislim da bude razdoblje isto kao i na dvojici, a ako se ne varam trebala bi sad negdje u proljeću izaći...al nemoj me drĹžat za riječ..

za Sephiroth...
    skinuo sam si s neta i sad si sređujem da malo vidim kako to radi na ilegalnim serverima...pa bi si jednog dana nabavio za legalni...
    life sucks

Mlada nada foruma

Eto majstore TheB! Uzivaj! kad iskemijas to sa serveriom mogli bi i osnovat neku ligu 8)

Spygirl
    Guest

Sto se tice pc-a i konzole kkombiniram i jedno i drugo jer nekih igrica nema za PS2, bar ne odmah. Prednost konzola je u tome sto ne trebam instalirati, brinuti se o konfiguraciji, o grafici, hoce li stekati, crashati se itd...no neke igrice je jednostavnije igrati na pc-u npr. strategije, barem meni. Simse je grozno igrati na konzoli...

Cujem da izlazi Tomb Rider 7! Lara ce, na zalost muskog roda izgledati normalnije (citaj: imat ce manje sise) i prilicno ublazene crte lice...meni zgleda super...

http://tinypic.com/2ltfgl

Veteran foruma

ili recimo fajt ala taken 3, ili race poput grand turismo

dok ne mogu zamislit kako bi duke, quake, unreal igrala bez misa i tastature

Mlada nada foruma

Ej Spygirl ja isto tak kombiniram konzole i piceka al mi je prednost konzola to kaj si napisala! ma stavis cd/dvd i igras! no neke ce igre tj zanrovi ostat vjerjatno u domeni PC-a!
    Da vidio sam novu Laru i najljepsa mi je do sada! nekako mi je zenstvenija, mozda i malo njeznija-ma super mi je...a to kaj su joj poprsje urealili mi uopce ne smeta!prosla su cini mi se vremena kad su samo sise prodavale igru...ma glavno da igra bude dobra-onda ce Lara samo bit ko shlag na tortu! ak imas jos kakav info napishi by all means!

Prvoborac foruma bOG's Avatar

PC je bog.....ali nema SoulCalibur II....a jebga.
    When God gives you lemons....find another God.

jeez kak ce novi age biti dobar.....auuu....
    bas me zanima koje ce bit civilizacije...mozda bude i hrvatske, kao trenkovi panduri ili nesto takvoga.. :lol:

a kaj se tice tih konzola .ne znam, kad sam kupio komp kupio sam ga jer se nisam htio sam igrat igrica neg i radit nekaj konstruktivno al bilo je razdoblja kad sam igrao samo igrice konstantno 2, 3 tjedna ( osobito kad bi pao ispit neki pa bi tako bjezao od svega )...tu i tam nacrtam nekaj, zajebavam se sa fotkama pa je komp dobar za to...
    al eto PS2 ima i net pa je sad ta razlika mala....

Savrseno..
    Vidio sam screenshotove... savrseno...

Quote Originally Posted by Sephiroth
    Eto majstore TheB! Uzivaj! kad iskemijas to sa serveriom mogli bi i osnovat neku ligu 8)
    kad bude sloĹženo svakako ti javim...

Quote Originally Posted by ThunderBoy
    U novom age of empires je razdoblje 15-18 st,igras kao kolonizator,izaberes jednu veliku naciju(nema hrvata,njih je bilo samo u medieval total war)i osvajas nova podrucja,moras se rijesiti indijanaca ali i drugih kolonijalnih sila,iskoristavas sirovine i saljes ih u europu svojoj drzavi a zauzvrat oni salju izume pomocu kojih se unaprjedjujes.Ako brod potone ili ga neko potopi nema izuma ni napretka,oni tebe napadnu s kuburama a ti jos imas pracke
    zvuči jako primamljivo...jedva čekam da izađe...
    ćete vi kupovati original ili pirat???
    life sucks

Veteran foruma

ja sam imala ps1 i dala sam ga teti (!!!) kad sam se ulovla da mi ni flasteri ne mogu sprijeciti zuljeve na palcu, pa sam pocela navlacit rukavice. rokoh sebi- that's all folks!

Mlada nada foruma

hehe leonisa i know the feeling! pogotovo u Tekkenu ili DOA! treba izvest kombo savrseno...ali obicno fulas...i onda joystick leti u zid!
    mene totalno zanimaju ove konzole nove generacije koje ce fakat igranje dignut na jedan novi nivo!zapravo su tek sad programeri naucili koristit puni potencijal "starije" konzole ko PS2 po su napravili igre ko Metal Gear Solid 3 ili Killzone koje izgledaju fantasticno!! a ovak ce u startu dobiti za 300-400 puta jace strojeve...nemam pojma al blizi nam se fotorealisticna grafika! 13. 5. je prezentacija X-Boxa 2....Sony sigurno sprema odgovor!

Guest

Pa da se ukljucim... smatram da su konzole iznimno zabavne i to im je osnovna prednost... pogotovo kad se drustvo sastane... no, mislim da unatoc napretku nikada nece dostici umjetnicki dojam, zanimljivost i zahtjevnost PC igara... jos kad LAN party i Flatrate DSL, a i jeftinije igre postanu svakodnevica, a ne vrlo cesto nedostizni san ili tuzna prica koja zavrsava s upitom obliznjeg policajca- ''kamo vi s tim kompjuterima u ovo gluvo doba noci...'' PC odnosi pobjedu u svim kategorijama... Sto se moze mjeriti s GTA serijalom, ili onim-cije-ime-se-ne-usudim-reci-jer-mi-je-uzeo-godinu-zivota (Morrowind)...

Quote Originally Posted by Sephiroth
    Killzone a na X-boxu je izaso Doom 3! mislim sorry fakat no offense al kaj si ti ispod kamena zivio proslih 10g??
    yes offense, ispod kamena? ne možeš me razuvjeriti da se grafika na konzolama može nositi s pc-jem - možda 3-5 mjeseci i onda - kaputt.
    doom3 na konzoli? - da, da mora da dvije i pol tipke (možda i miÅ¡) mogu nadomjestiti 50-tak (ili koliko već) na tastaturi - i kvragu - niti jedna pucačina koju sam vidio na konzoli nije ni približno dobra kao na pc-u

Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"

pichachu
    Guest

samo opcenit komentar....ne kuzim kak nekom moze x-box bit dobar, ....+ ne kuzim kak netko moze uzivat spilat igrice na PC-u...

zasto?

Guest

brijem da ce AOE 3 biti cista brutala......
    ja sad trenutno igram empire earth, znam da sam seljak, al igra mi je prejebena, s tim da sad jedno 3,4 god uopce nisam niti jednu igricu igrao (opijao sam se okolo :lol: ) a posto me sad ta faza prosla, opet se posvecujem igrama....evo ovak kasno pisem po forumu zbog empire eartha...

pichachu
    Guest

Quote Originally Posted by bob rock
    zasto?
    pa x-box nije bas smislena opcija, , zapravo nije uopce, a i ono pljuga izgled
    pc-ghksder...gore,dolje, hm..pa gdje ono mijenjam u ovo, gdje u ono...hm..pa gdje ono..gdje mi je kaj?! + skroz nemoguce za snac se

stvar rutine - zato imas opcije da ih narihtas po svojoj volji.
    awds - smjer
    eqfxc - dodatne esencijalne opcije
    za sve ostalo rihtas

Guest

Quote Originally Posted by bob rock
    stvar rutine - zato imas opcije da ih narihtas po svojoj volji.
    awds - smjer
    eqfxc - dodatne esencijalne opcije
    za sve ostalo rihtas
    I to je to!
    potreban je zbilja minimalan IQ... a pucacina bez misa i awds sistema... hehe... ljudi moji... nije pucacina..
    PC rula...

+ Reply to Thread
Page 1 of 82 1231151 ... LastLast

Bookmarks