U stvarnosti je jos bolji filing.Ali najjaèa stvar u GTA je kad si stavim narodnjake da mi sviraju u autu. Poťto to nikad ne radim za stvarno jer mi je to seljaèko onda si u igrici dam oduťka.:thm:
U stvarnosti je jos bolji filing.Ali najjaèa stvar u GTA je kad si stavim narodnjake da mi sviraju u autu. Poťto to nikad ne radim za stvarno jer mi je to seljaèko onda si u igrici dam oduťka.:thm:
A.L.A.B. - All lawyers are bastards
meni je uvijek bio gušt u GTA sa autom nabit motoriste.. zaletim se punim gasom i leti motorist letiiiiii.....
a dobri su mi i komentari prolaznika sa strane. sam se treba èovjek koncetrirat i to slušat i lom.... :lol:
Drugi joj raspliće kosu, a ja je voolim
Oooooooo daaaa....Originally Posted by Mo
Benzin u krvi i noga spojena s gasom... ili palac s tipkom Wingmana....
Vozim se da pokupim zaradu iz svog striptiz-bara... Lagana voŞnjica na Harleyu ili u nekoj staroj, lagano razmrdanoj, cubanlike pili po dobrom starom Vice Cityu... raskopèana havajska koťulja, traperice i addidas tenisice.... na radiju Chavez... u dŞepu bacaè plamena ili minigun te par bombi... to je, dragi moji, Şivot... 8)
joj minigun
kako to praši kak je to ludo
obožavao sam si nabacit cheatove za oružje i udri mile po policiji i vojsci.
znao sam se naæ u situaciji da se sumanuto smijem dok dižem u zrak neki policijski auto..
onda kad bi završila zabava zabrinuo bi se za sebe.. pitao bi se pa kak ja u tome toliko uživam.. :lol:![]()
Hahahah... baĹĄ to!Originally Posted by Mo
GTA je jedina igra za koju se isplati imati cheatove i koristiti ih... onda svi oni najdublji i najcrnji nagoni dolaze na vidjelo...
Dobra starièice, doði da te upoznam sa svojom prijateljicom Palicom Za Baseball... :twisted:
e a najbolja mi je stvar
kad pucaš po nekom pa se tu i tam dogodi da mu sam glava odleti, i vidiš kak šikæe krv iz vrata...
mislim nije smiješno al meni je svaki put bilo kad bi to vidio.. onak policajac još hoda bez glave a iz vrata erupcija krvi...
prebolesna igra..
San Andreas vam izlazi 6.6. èini mi se. U svakom sluèaju poèetkom lipnja...
Qui desiderat pacem, praeparet bellum.
Hahaha... da, da... urnebes... i kad nekoga brutalno pregaziť... pogotovo ako se radi o starièici u mraènoj ulici...Originally Posted by Mo
Pa onda kurvanje.. eh, da... u kojoj igri se joĹĄ moĹžeĹĄ kurvati... i to tako sa stilom...
A ova krv me podsjetila na joť jednu odliènu krvavu igru... Soldier Of Fortune... takoðer prebolesno- osobno bi mi bila draga likvidacija s devetmilimetarskim piťtoljem uz pomoÌ jednog metka u neèije èelo... i onda lagani mlaz krvi... :luv:
Onaj od 44mm bi veÌ raznio èitavu glavu u paramparèad... a to je loťe... jer onda se ne moŞeť s noŞem iŞivljavat na truplu... :luv:
![]()
samo????Originally Posted by Mo
znala sam si jastuke stavljat ispod guzice![]()
onda sam odustala (od straha da ne dobim hemeroide!!) i prepustila dragom komande, ja bi sa kreveta gledala i uzivala (bila bi glavni savjetnik)
Eh, da... Mafija... zgodna igra... svidjela mi se prilièno.. jedino da nije bať tako oèito i beznadno linearna...Originally Posted by ThunderBoy
Negdje sam proèitao da je to ujedno i prva igra koja ima cutscene erotskog sadrŞaja... ispravite me ako se varam...
Najjaèe igre svih vremena:
1. Starcraft Brood War (izazivam bilo koga)
2. Need 4 Speed 2 i Need 4 Speed Underground 2
3. Quake III
III. godina
Upravna znanost
2. knjiga - zbirka autora
str. 47. - uvod
TEORIJA ORGANIZACIJE je u pretparadigmatskom stadiju i predstavlja svojevrsnu miksturu sistematiziranog iskustva i metafunkcionalne spekulacije, odnosno empirijskog (deskriptivnog i kauzalno objašnjavajućeg) i normativnog, naročito racionalnopreskriptivnog istraživanja.
http://www.tranceation.info/flawless468.jpg
èeka se igra godfather ili nekaj na tu temu... navodno je sam marlon brando davao glas corleoneu - koji je fantastièno napravljen - prije svoje smrti
Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"
Hehe! nece me bit neko vrijeme..uzo sam si Logitech Driving Force Pro...i sad derem po GT4...ma ludilo!ak ko hoce probat nek mi se javi 8)
Give us O God the vision, which can see. The love in the world in spite of human failure. Give us the goodness in spite of our ignorance and weakness. Give us the knowledge that we may continue to pray with understanding hearts and show us that each of us can do to set forth the coming of the day of universal peace...Amen!
http://img96.imageshack.us/img96/944...e280x12ej8.jpg
Tko voli avanture neka si obavezno nabavi Still life! Igra je odlicna
Ej hrvoje aj bas cu probat-treba mi nesta laganini nakon jurnjave Nordschleifom cijele dane! nevjerojatno je kako su detaljno napravili taj GT4-tak su npr svakih 20cm staze Nordschleifea slikali da bi bilo sto realisticnije...i fakat je-gledam bas filmove s Nurba(onaj ludi lik s RUF-om CTR) i opce nema razlike izmedju GT4 i stvarnosti... osim kaj nemres zgubit glavu! cak su oni grafiti po cesti ko u stvarnosti...ma bolesno dobro-to mogu sam ludi japanci!
Give us O God the vision, which can see. The love in the world in spite of human failure. Give us the goodness in spite of our ignorance and weakness. Give us the knowledge that we may continue to pray with understanding hearts and show us that each of us can do to set forth the coming of the day of universal peace...Amen!
evo predstavljene su konzole nove generacije: Playstation 3, XBOX 360 i Nintendo Revolution!
Specifikacije zvuce vrlo mocno -pogotovo od PS3!
CPU
Cell Processor
PowerPC-base Core @3.2GHz
1 VMX vector unit per core
512KB L2 cache
7 x SPE @3.2GHz
7 x 128b 128 SIMD GPRs
7 x 256KB SRAM for SPE
1 of 8 SPEs reserved for redundancy
total floating point performance: 218 GFLOPS
GPU
RSX @550MHz
1.8 TFLOPS floating point performance
Full HD (up to 1080p) x 2 channels
Multi-way programmable parallel floating point shader pipelines
Sound
Dolby 5.1ch, DTS, LPCM, etc. (Cell- base processing)
Memory
256MB XDR Main RAM @3.2GHz 256MB GDDR3 VRAM @700MHz
System Bandwidth
Main RAM 25.6GB/s
VRAM 22.4GB/s
RSX 20GB/s (write) + 15GB/s (read)
SB< 2.5GB/s (write) + 2.5GB/s (read)
System Floating Point Performance
2 TFLOPS
Storage
Detachable 2.5" HDD slot x 1
I/O
USB Front x 4, Rear x 2 (USB2.0)
Memory Stick standard/Duo, PRO x 1
SD standard/mini x 1
CompactFlash (Type I, II) x 1
Communication
Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) x 3 (input x 1 + output x 2)
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g
Bluetooth 2.0 (EDR)
Controller
Bluetooth (up to 7)
USB 2.0 (wired)
Wi-Fi (PSP)
Network (over IP)
AV Output
Screen size: 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p
HDMI: HDMI out x 2
Analog: AV MULTI OUT x 1
Digital audio: DIGITAL OUT (OPTICAL) x 1
Disc Media
CD PlayStation CD-ROM, PlayStation 2 CD-ROM, CD-DA, CD-DA (ROM), CD-R, CD-RW, SACD, SACD Hybrid (CD layer), SACD HD, DualDisc, DualDisc (audio side), DualDisc (DVD side)
DVD: PlayStation 2 DVD-ROM, PlayStation 3 DVD-ROM, DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW
Blu-ray Disc: PlayStation 3 BD-ROM, BD-Video, BD-ROM, BD-R, BD-RE
MRAK!!!!
Da, odlièno je. Jel se zna neka okvirna cijena? Bať sam juèer s frendom predviðao cijenu i procjenili smo izmeðu 3000-4000 kuna? Malo je punao, ali...
I razbio me frend u NBA 2005 na PS2 5-2. Dobio sam ga s Indianom i Bostonom a izgubio s Dallasom, Miami-em, LAL, Sacramentom i SA Spurs. On je bio Minesota. Garnet je dosadan!
Onda me dobio joĹĄ 2-0 u Smash Court Tenisu!Ali ja nemam PS pa mi je to izlika.
Ja mislim da ce bit ipak malo vise od 4000kn! al to samo onaj prvi udarni val kad se pocne prodavat-kasnije ce cijene padat! ja bih rekao nekih cca 700 euraca!prodaja pocinje u proljece 2006te al nije receno gdje tj na kojem kontinent...vragovi jedni-sram ih bilo!
Al ko ceka doceka 8)
San Andreas za PC danas il sutra
Jupiii
sam ne znam da li sam u Americi il svugdje. Whatever
možda je najbolje da je ne nabavim
al hoæu, jebe me se..
![]()
Uzmi ga Mo majstore! to ti je zivotna prilika!zivot nikad vise nece biti isti! :lol:
sam se vi sprdajte
al i neæe
èitao o toj igri
to nije istina kaj æe sve bit u njoj............
Ako nekog zanima, postoji "Middle Earth" mod za Rome:Total War.
kakav je to mod?
di se može naæ?
Sorry kaj otkopavam star topic, al moderatori nek premjeste ona WoW topic ovdje, ako zele :thm:
There is nothing to fear, but fear itself !
I believe that whatever doesn't kill you simply makes you...stranger.
How do you drive mad that which is already insane?
Sta je to o WoW-u bilo?
When God gives you lemons....find another God.
Ja ga igram, pa jel ima itko ovdje da igra??? Koji server? Koji lik? Koja strana?? :thm:
There is nothing to fear, but fear itself !
I believe that whatever doesn't kill you simply makes you...stranger.
How do you drive mad that which is already insane?
Zašto glavni lik u San Andreasu nije bijelac. Zašto mi je loš manager 2005, zašto igram onaj iz 2000/01 gdje Pletikosa igra špicu?
Bookmarks