Rezultati ankete: Ocjena

Voters
74. You may not vote on this poll
  • 1

63 85.14%
  • 2

5 6.76%
  • 3

4 5.41%
  • 4

1 1.35%
  • 5

1 1.35%
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 30 of 41

Thread: Vesna Komotar (prosjek 1,27)

Mlada nada foruma

Default Vesna Komotar (prosjek 1,27)

Kod g. Komotar se u Ćirilometodskoj 4 (soba 25/I) prijavljuju:

• međunarodno pravo
    • upravna znanost
    • upravno pravo
    • međunarodno privatno pravo

Pravila ocjenjivanja i komentiranja profesora vrijede i ovdje - glasati mogu svi registrirani korisnici, samo jednom tijekom akademske godine; na kraju godine prosječna ocjena ide u arhivu, a anketa se nastavlja.

A sad - ocijeni!

Forumaš prvog reda Robierre de Cochon's Avatar

vesna komotar = :smt087
    jednom me ĹĄpotala jer "nisam rekao dobar dan" :-D
    A.L.A.B. - All lawyers are bastards

Početnik na forumu

jako jako nekulturna teta, ali Ìe ti zato uvijek rado spoèitat tvoje (ne)poznavanje bontona! :-D

Veteran foruma Romana's Avatar

Ona ce ziher imat najgori prosjek - otresita i neljubazna.
    Ned'o bOG da ti treba prijavit pol sata iza roka ili bilo sto sto bi ukljucivalo ikakvu susretljivost.
    I naravno - ak telefonira moras poslusno cekat vani dok se privatni razgovor ne zavrsi.

Početnik na forumu

Takvu Ĺženu treba naĂŚ, toliko neljubazno i bezobrazno stvorenje mislim da neĂŚu viĹĄe nikad upoznat.
    al neka, ja kaŞem, samo dajte gospoðo, ipak smo mi tu zbog vas, a ne vi zbog nas!!! :badgrin:

Početnik na forumu

E sad...Da sam na trećoj godini i da se koljem s međunarodnim i da često posjećujem tetu Komotar, dobila bi kolčinu ko kuća veliku. I ćuÅ¡ku u mojim mislima, ali sada, na četvrtoj, kada je u pitanju upravno i mpp, pa prijava ispita putem poÅ¡te, pa kad ju sto puta zoveÅ¡ da pitaÅ¡ jel stiglo...turbo je ljubazna i susretljiva. A ak prijavnica ne dođe, upisat će te svejedno, pa joj doneseÅ¡ naknadno. Svaka čast i čvrsta četvorka! :lol:

Veteran foruma

Quote Originally Posted by Romana
    Ona ce ziher imat najgori prosjek - otresita i neljubazna.
    Ned'o bOG da ti treba prijavit pol sata iza roka ili bilo sto sto bi ukljucivalo ikakvu susretljivost.
    I naravno - ak telefonira moras poslusno cekat vani dok se privatni razgovor ne zavrsi.
    da pola sata...i 5 minuta.
    odgovor na sve je "pise na vratima".
    osim kada ti skoro zezne komisiju i optuzi te da ju nisi prijavila i napravi ti pravo s****.
    a zapravo je jadna zametnula tvoj index.
    tada ne veli niti to. samo suti.
    ako ju je ta situacija imalo spustila na zemlju i priblizila jadnim studentima, vrijedila je svaka minuta moje agonije.
    no citajuci gore napisano, bila je uzaludna.

osoba koju po faksu opisuju kao zenu u vjecnom PMSu ili jako teskom klimaksu!

steta.

Forumaš prvog reda

ja bi njih sve spuco na jedan usporeni teèaj ljubaznosti i pristojnog ophodjenja s ljudima
    big pimpin buraz

huainan
    Guest

kao ĹĄto se to zna reĂŚi..."Ĺžao mi je njenih roditelja", vrlo neljubazna Ĺžena na granici nekulture... :roll:

Warheart
    Guest

Imam dojam da se prezivala Kamatar; nikad neljubazniju osobu nisam sreo(sreća?).Ne znam jesu li je naslijedili od neke ugasle Å¡pijunske agencije ili jednostavno mrzi studente.

blond no more
    Guest

Bezobrazana i neljubazna, ali joť uvijek bolja od Ðurðe sa ekonomske.

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Draga teta Komotar

Ima puno posla, studenti i onaku nisu najbitniji (ma oni su nuzno zlo koje sluzi za izivljavanje) tako su joj objasnili kako stoje stvari na nasem faxu.
    Ako dodjes 15 min nakon roka, a pokazes da vani ljeva kisa tako jako da i meterolozi takvu pojavu ocekuju jednom u dvije godine nemoj ocekivat da ce razumijeti tvoj problem.
    Telefonira uvijek samo ne razumijem kako moze da prica i da joj telefon opet zazvoni prije nego sto spusti slusalicu. To su valjda mogucnosti koji nas fax cuva samo za odabrane. I onako studenti imaju vremena za cekati pa sto bi radili toga dana da nisu cekali...

Ali stvari se mijenjaju, ako ne na bolje onda na gore sigurno!!
    VOX POPULI, VOX DEI.
    Cito maturum, cito putridum. Za bor ne znaš da je zimzeleno drvo dok ne dođe listopad.
    Eloquentiae unda, sapientiae gutta.

Mlada nada foruma sifilis's Avatar

Default Re: Vesna Komotar

cuo sam da je teta komotar rasplakala čak norrisa. vise puta.

jedan
    ~Dead lawyers lie still~

REDHEAD ADDICT

*škatula za sne* bubašpara's Avatar

Default Re: Vesna Komotar (prosjek 1,48)

joooooj, morala sam joj dati 1, a ne zasluzuje ni toliko s obzirom na to koliko je otresita, neljubazna, jednostavno je grozna, NAJgora!!!! stoga predlazem da stavite medju ocjene i 0, jer mislim da bi joj puno ljudi dalo tu ocjenu, pa joj prosjek ne bi bio 1,48 nego bijednih 0,48- koliko i zasluzuje! :violent1:
    Telefonira uvijek samo ne razumijem kako moze da prica i da joj telefon opet zazvoni prije nego sto spusti slusalicu. To su valjda mogucnosti koji nas fax cuva samo za odabrane. I onako studenti imaju vremena za cekati pa sto bi radili toga dana da nisu cekali...
    :thumbright:
    Sell the Vatican, feed the world!

Početnik na forumu

Može li hladnije, neljubaznije i ....... nema se dovoljno riječi !
    Katedra upavne znanosti ... ima teme o javnosti uprave, šutnji birokracije ,... i inim temama poboljšanje javne uprave , kako bi to trebalo biti ... sve za korist građana ....
    Dakle , moglo bi se kad bi se htjelo .......

Forumaš u usponu

Quote Originally Posted by lav View Post
    Draga teta Komotar

Ima puno posla, studenti i onaku nisu najbitniji (ma oni su nuzno zlo koje sluzi za izivljavanje) tako su joj objasnili kako stoje stvari na nasem faxu.
    Ako dodjes 15 min nakon roka, a pokazes da vani ljeva kisa tako jako da i meterolozi takvu pojavu ocekuju jednom u dvije godine nemoj ocekivat da ce razumijeti tvoj problem.

Ali stvari se mijenjaju, ako ne na bolje onda na gore sigurno!!

Quote Originally Posted by sifilis View Post

jedan
    genijalno! imam vic više o čaku norisu.

Quote Originally Posted by mp View Post
    Može li hladnije, neljubaznije i ....... nema se dovoljno riječi !
    Katedra upavne znanosti ... ima teme o javnosti uprave, šutnji birokracije ,... i inim temama poboljšanje javne uprave , kako bi to trebalo biti ... sve za korist građana ....
    Dakle , moglo bi se kad bi se htjelo .......
    da, ona bi trebala malo slušat predavanja. a i oni sami svoja.

dakle, šteta da nema nule jer dala bih nulu.

arogantna i bezobrazna.

jedna od rijetkih osoba na ovom faksu oko koje se dojmovi studenata poklapaju.

užas živi.

Forumaš prvog reda

Quote Originally Posted by sifilis View Post
    hahaha, tek sam sad ovo vidjela
    i od mene 1, matica birokracije. gora i od onih "sve piše na vratima"-teta u studentskim domovima. da ne govorim kako je zeznula zapisnike i prijave više puta, savjetujem kad se prijavljuje mp i mpp zapisat broj za reklamacije, to je valjda jedini put kad će možda zbilja zatrebat :lol:

Sesuda Noola's Avatar

Ja sam ogorcena...ne mogu vjerovati. Nazovem ja gospodju VESNU KOMOTAR i predstavim se i pitam do kada su danas prijave za taj divni izvanredni rok koji su odobrili, kaze ona meni da danas nema prijava, pitam ja pa kako kad na SLUZBENIM STRANICAMA fakulteta pise da su prijave za stari program do 30.9., dakle Vesnice to je i 29. i 30.9., boli mene briga sto je tebi problem izvaditi tu jebenu kutiju van. Nakon sto je rekla da su prijave SAMO sutra, ja ju lijepo pitam da li ce ona cudesna kutija biti ispred ako ona vec radi do pol 3 da nakon posla mogu ostaviti prijavnicu, ona kaze da su prijave od 10 do 12 (iako joj ja opet napominjem da na stranicama kao skuzbena obavijest stoji da se prijaviti moze do 14:30, al to vjerojatno ne vrijedi za tete tajnice u Cirilometodskoj), nakon sto joj kazem da sam izvanredni student, koji radi i nikako ne mogu s posla izaci zena mi kaze da do kad bi ona trebala ostati po meni, ja sam rekla nek samo ostavi tu kutiju i ujutro pokupi(tako je bilo prije, dva dana su bile prijave i ta kutija je stajala vani dok tete u referadi ne zavrse s poslom i apsolutno nikad nije bilo problema s prijavom)..ionako je fax otvoren do navecer...rekla je da ne moze i poklopila slusalicu. Ne budi lijena ja sam otisla do faxa da bi mi rekle tamo neke cure da je Vesnicas otisla oko 2, zicala sam tete ciste da mi uzmu index, al one nece jerbo Vesnica ziher nece od njih uzet sutra, sad sam molila svog dragog sefa da dodje i mjenaj mene u kiosku (jerbo radim SAMA samcata pa nemrem bas zatvorit na sat vremena da se vozim do faxa) da ja sutra od 10 do pol 12 ( o neeee necu se sjebat dolazim ja pol sata prije da ne bi njoj puhnulo da kutiju uzme ranije kao i svaki put) odnesem prijavnice...uzas....
    Zaza rules!

Sesuda Noola's Avatar

Thumbs down Re: Vesna Komotar (prosjek 1,48)

Ovo sam pejstala sam teme na dekanskom jer sam malo otisa offtopic....zena je grozna, da mi danas sef nije izasao u susret postojala je velika vjerojatnost da ne izdajem na dekanski zato sto nemam kako prijaviti jer je ova kokos.

Postoji li neki nacin da se nekome potuzi na njezin rad (nerad)??
    Luda sam danas na nju, skupljalo se al eto danas sam pukla...
    Zaza rules!

Početnik na forumu

Nevjerojatna tajnica. Dajem joj 1 ko iz topa i Noola skroz se suosjećam s tobom. Nakon što sam neki dan položio Diplomaciju kod prof Seršić i ona mi sama kaže da nek odem reći tajnici da mi odmah sprovede taj ispit na studomatu jer mi je važno radi upisa, draga teta mi je lijepo odbrusila. Naime, bio sam još tolko drzak da sam ju zamolio da mi napokon provede kroz studomat još jedan izborni ranije položen koji mi je na studomatu bio neevidentiran ko položeni valjda deset dana. Odgovor je bio: "Da nek se izvolim ići žaliti u Ministarstvo jer ona ima spor program"!!! :-) Da, da program je tolko spor, da je zapisnik s ispita našla na dnu hrpe nakon što sam joj rekao o kojem se ispitu radi.

Forumaš prvog reda

v.k. misli da manja ocjena iz seminara donosi manje ects bodova.

Mlada nada foruma

najgora pojava na faksu nakon pismenog iz gpp-a

Forumaš u usponu

tu su negdje ipak vesni dajem prednost

Forumaš prvog reda

ja ću morat glasati za gpp. c'mon. vesna ima spori program, give her a break!!

Mlada nada foruma mea's Avatar

joj ona mi je koma!definitivno najgora tajnica ever!jos kada sam bila na ispitu iz medunarodnog, Vukas je bio zaboravio zapisnik pa me poslao po njega i ona je toliko negodovala, okretala ocima, da sta je sad to, da ona sad to mora printati bla, bla - halo, kaj ti je posao??znaci ne prigovara samo meni kao obicnom studentu nego i profesoru jer njoj sad nije zgodno!a kad sam cekala rezultate iz medunarodnih odnosa i dip. niti zna kada su prijave, niti kada su rezultati i ona ne zna zasto nju pitam ista o tom ispitu!!?!!aaaa, mozda zato sto radis na toj katedri?cista jedinica (stvarno joj ne bi bilo na odmet da se jednom bar pokusa nasmijat)
    I busted a mirror and got seven years bad luck, but my lawyer thinks he can get me five.

Where there's a will, I want to be in it.

vesna komotar!! kučka stara!!!! kad sam došla prijaviti upravnu znanost (koja se inače uvijek prijavljivala petkom) najprije me isprašila van jer je (pogodite što!??)telefonirala.. nakon što sam vani čekala ne znam ni ja koliko (znam samo da vrijeme jako sporo prolazi kad tako čekaš pred vratima ko mali jado dok kučka nabrijana unuta vodi neke besmislene razgovore) i ušla opet, nije mi htjela uzet prijavnicu jer " prijave od ovog roka više nisu petkom, nego četvrtkom!!!" da što ne čitam obavijesti na oglasnoj ploči itd.. (ne bi da živim na hodniku u ćm4 pa svako jutro čim se probudim prvo što ugledam je njena oglasna ploča!!! ).. i sad ja je fino zamolim jel mi može svejedno uzet prijavnicu... ona odbrusi da ne može jer je već sve unijela u komp... a ja joj kažem opet "pa dobro jel možete mene onda naknadno ukucati na taj popis?" na što ona popizdi do kraja i ispraši me van s komentarom da ako hooću na ispit da odem kopriću na konzultacije i zamolim njega da mi uzme prijavnicu.. koja luđakinja... i onda sam morala čekat jedno 3 sata i konzultacije, ušla unutra i čovjek mi bez imalo problema, i bez imalo vike i galame uzeo prijavnicu!!

na kraju nisam ni izišla na taj rok!!

Prvoborac foruma tapir_u_magli's Avatar

burn bitch!!!! buuuurn!!!!

Sesuda Noola's Avatar

Quote Originally Posted by bubašpara View Post
    vesna komotar!! kučka stara!!!! kad sam došla prijaviti upravnu znanost (koja se inače uvijek prijavljivala petkom) najprije me isprašila van jer je (pogodite što!??)telefonirala.. nakon što sam vani čekala ne znam ni ja koliko (znam samo da vrijeme jako sporo prolazi kad tako čekaš pred vratima ko mali jado dok kučka nabrijana unuta vodi neke besmislene razgovore) i ušla opet, nije mi htjela uzet prijavnicu jer " prijave od ovog roka više nisu petkom, nego četvrtkom!!!" da što ne čitam obavijesti na oglasnoj ploči itd.. (ne bi da živim na hodniku u ćm4 pa svako jutro čim se probudim prvo što ugledam je njena oglasna ploča!!! ).. i sad ja je fino zamolim jel mi može svejedno uzet prijavnicu... ona odbrusi da ne može jer je već sve unijela u komp... a ja joj kažem opet "pa dobro jel možete mene onda naknadno ukucati na taj popis?" na što ona popizdi do kraja i ispraši me van s komentarom da ako hooću na ispit da odem kopriću na konzultacije i zamolim njega da mi uzme prijavnicu.. koja luđakinja... i onda sam morala čekat jedno 3 sata i konzultacije, ušla unutra i čovjek mi bez imalo problema, i bez imalo vike i galame uzeo prijavnicu!!

na kraju nisam ni izišla na taj rok!!
    To je i meni napravila za mp, ja sam morala Sersicku ic zicat, ova je isto bez problema uzela prijavnicu, otpratila me do Vesnicine sobe i onak joj s vrata rekla da stavi kolegicu na popis...hihihih...kak sam bila sretna
    Zaza rules!

ah, vesnice, vesnice, da te nema trebalo bi te izmisliti!!! jer bez tebe pravni fax definitivno ne bi bio isti!!!

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks