pitanjce.kad vi redovni imate repetitorij za kolokvij 30.5., dal ovaj tjedan ili onaj sljedeći, dakle u tjednu prije kolokvija? tnx
u planu nastave piše da je repetitorij 30. i 31. što nam je iznimno korisno nakon kolokvija
iako ne znam kad će ga 30. održat ak tad pišemo kolokvij O_o
It's not unemployment if you pay tuition.
ma da..mi bi kao trebali imati 28., ali sam mislila možda ste vi već gotovi s predavanjima kad imate više termina pa bi bio ovaj tjedan. ali očito ništa od toga
ima ko mail od koprića?
na stranici katedre je.
btw objavili su popis slušača predavanja i broj predavanja
It's not unemployment if you pay tuition.
Imam jedno pitanje,posto sam apsolutno zbunjena! Ovako,tice se dolazaka izvanrednih studenata na predavanja i samim time pravo pristupa kolokviju. Na stranici lijepo pise da bi se moglo izaci na kolokvij mora se biti na minimalno 8 od 11 predavanja,dakle,toleriraju se 3 izostanka. E sada,stvar je sljedeca, ja sam izostala 3 puta sveukupno tijekom semestra,medutim,pise mi da sam bila na 7 predavanja (dakle,kao da sam izostala 4 puta), kolegici koja je izostala jednom pise da je bila na 9 predavanja (dakle,kao da je izostala 2 puta) i tako imam jos par kolega i kolegica s istim stanjem. Dakle,kao da nam svima nisu evidentirali jedan dolazak.
Ne kuzim sada u cemu je stvar,jer po tome ja sad nemam pravo pristupa kolokviju.
Uglavnom,htjela sam pitati ima li netko savjet kome da posaljem mail ili da se obratim,jer ovo nema smisla?
Hvala!
Pretpostavljam da nisu uzeli u obzir predavanja ovog tjedna...
Mislim da nije ni stvar u tome,jer sam ovaj tjedan bas imala taj 3. izostanak. Prije mislim da su oni uracunali u predavanja i sljedeci put,odnosno,repetitorij,pa to racunaju kao 11. put. Jer ovako mi je stanje 7 dolazaka od 10 predavanja,sto bi mi omogucilo izlazak na kolokvij. Ali oni mozda racunaju i sljedeci put,a popis su vec objavili,ako me kuzis... Ma nemam pojma,razaslat cu mailove,pa cu vidjet.
evo npr je imam 9 dolazaka, a izostala sam samo jednom, plus sljedeći put je 10 od 11 ukupno, meni je sve ok.
moraš misliti i na to da je onaj put prije prvog maja otpao naknadno, jer je na početku rečeno da moramo biti na 9/12 dolazaka, sad 8/11
sljedeći tjedan je još jedan dolazak pa si to treba isto uračunati za one koji npr imaju 7, plus taj jedan je 8.
Ne,ne,sve je ok. Poslala sam mail i rekli su da stoji to za 3 izostanka, s time da nam je sljedeci put 11.predavanje. Sve je rijeseno!![]()
pa da, to sam i rekla
Pozdrav! Može li mi netko sigurno odgovorit, ako zna, hoće li za izvanredne bit potpisi 28. u 17 h kad bude repetitorij?
U koliko je sati predavanje u ponedjeljak?
Hvala![]()
Bookmarks