naravno da je zanimljiva! ako nikako-MORA ti biti zanimljivaa sto se tice ucenja to je taaaaaaako relativno-sve ovisi o tvojoj volji,zelji,motivaciji! ti koji uce po cijeli dan-ispit spreme u npr.2tjedna a oni koji uce svaki dan po 3-4 sata taj isti ispit spreme u 4tjedna
![]()

a sto se tice ucenja to je taaaaaaako relativno-sve ovisi o tvojoj volji,zelji,motivaciji! ti koji uce po cijeli dan-ispit spreme u npr.2tjedna a oni koji uce svaki dan po 3-4 sata taj isti ispit spreme u 4tjedna
Reply With Quote

).
No uvijek si ostavim što više vremena mogu za ispite i da uspjem što više ponoviti gradivo,ipak je je ponavljanje majka znanja
Ali budimo realni, onaj tko da čistu godinu u rujnu mirne duše može spremiti 2 ispita za veljaču. Ne znam za 3. jer sam čuo da je ta famozna 3. ubitačna ali za 1. i 2. mislim da bi se to dalo.
Tak ne bude išlo. Zvuči strašno sad dok nisi dala nijedan ispit(pod pretpostavkom da si brucoš) ali kad počneš davati ispite onda to postane okej i položeni ispit predstavlja nagradu za trud. Barem meni.

Bookmarks