+ Reply to Thread
Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 211 to 229 of 229

Thread: Knjige i skripte

Početnik na forumu

Default Re: Knjige i skripte

Quote Originally Posted by sunnygirl View Post
    Kao prvo ovo nije topic za to,a kao drugo ne smiju se prodavati skripte!!!
    Ne vidim razlog zasto nebi smjela prodavat skriptu ako je neposarana, nova i uvezena (jer sam slucajno printala dva primjerka). Znaci, knjige se smiju prodavat, a skripte ne? Jako zanimljivo.

Mlada nada foruma sunnygirl's Avatar

Quote Originally Posted by anaaa View Post
    Ne vidim razlog zasto nebi smjela prodavat skriptu ako je neposarana, nova i uvezena (jer sam slucajno printala dva primjerka). Znaci, knjige se smiju prodavat, a skripte ne? Jako zanimljivo.
    Pa to su pravila foruma,ne moja,a i nije lijepo prodavati skripte kojih nema na pkt-u.One se obično poklanjaju uz knjige.

Veteran foruma don_corleone's Avatar

Smije se sve prodavati što ljudi žele kupiti. Ako ima dovoljno glupih da kupe skriptu ne vidim razlog da se ista ne proda. Kapitalizam je to.

Veteran foruma smart girl's Avatar

Ja isto mislim da negdje piše da se ne smiju skripte s pkt-a prodavat. Ove kojih nema u skriptarnici valjda mogu. A koliko je to kolegijalno o tom potom.

When asked if my cup is half-full or half-empty my only response is that I am thankful I have a cup.
    Sam Lefkowitz

Administrator Moderator zgmetropola's Avatar

Ovdje možete oglašavati kupnju, prodaju, razmjenu udžbenika, zakona i sličnih materijala za pripremanje ispita. Oglašavanje je besplatno.
    Ova stranica je napravljena radi razvijanja kolegijalnosti i međusobne pomoći studenata, stoga zarađivanje na bilo kakvim materijala kojima je mjesto u Skriptarnici i koji bi svima trebali biti dostupni nikako ne toleriramo!
    Sve oglase u kojima se oglašava prodaja skripti, ispitnih pitanja i sličnih materijala biti će izbrisani čim ih uočimo.
    Ova poruka vrišti na vrhu podforuma Oglasnik.

Veteran foruma don_corleone's Avatar

Treba staviti to i tu. Slažem se sa smart girl. Prodavati skripte je nekolegijalno i krajnje bezobrazno.

Veteran foruma dorro's Avatar

Quote Originally Posted by don_corleone View Post
    Smije se sve prodavati što ljudi žele kupiti. Ako ima dovoljno glupih da kupe skriptu ne vidim razlog da se ista ne proda. Kapitalizam je to.
    Je, po kapitalizmu i to. Na svim mjestima pogodnim za to, koja god da to jesu, al ovaj forum ne spada u tu kategoriju.
    I okej, to ponekad može izgledati nerazumljivo (zašto netko ne bi prodao neku veliku skriptu koju je u ftkpirnici platio 50-ak kuna), al ovdje imamo poseban emocionalni odnos prema tome. Radi se o načelu "sve što imaš podijeli", čije doslijedno provođenje uzrokuje opću netrpeljivost prema nekome koji je iskoristio ono što se dijeli pa sad to prodaje.

Doduše, mora se priznati jedan napredak i evoluiranje po tom pitanju - takvi preprodavači više ne lete s foruma isti čas kad postave takav oglas

50 kila cinizma Moderator Browneyes's Avatar

Ah ti divni tolerantni moderatori <3
    Ali ozbiljno sad ljudi, krajnje je nekolegijalno prodavat skripte, a da ne spominjem bezobrazluk koji se podrazumijeva kad su te iste skripte skinute s pkt-a gdje ih ljudi mogu nabaviti besplatno. Bezobrazno prema provideru tih skripti i prema onoj osobi koja je tu skriptu izradila i poslala nama za sajt, bez ikakve naknade.
    I use sarcasm instead of punching you on the face.
    ...
    Don't push it, though.

Početnik na forumu

prodajem knjige za porezni studij 1. godina, jeftino!!! upiti na mob 092 2122 629! katarina

Početnik na forumu

zdravo svima! brucoš sam i zanima me da li postoje neke dobre skripte za hrvatsku pravnu povijest? i da li valjaju ove skripte s pravokutnika, tj. da li se isplati učiti iz njih?

50 kila cinizma Moderator Browneyes's Avatar

Pogledaj na topiku vezanom uz taj predmet na podforumu ispiti.
    I use sarcasm instead of punching you on the face.
    ...
    Don't push it, though.

Početnik na forumu BG5's Avatar

možete mi reći, kolko od prilike košta knjiga za rimsko privatno pravo? gdje se može kupiti original? a kolko košta fotokopirana knjiga, i prodaju li je sve fotokopiraone? hvala kolege!

Početnik na forumu pupsy's Avatar

Quote Originally Posted by BG5 View Post
    možete mi reći, kolko od prilike košta knjiga za rimsko privatno pravo? gdje se može kupiti original? a kolko košta fotokopirana knjiga, i prodaju li je sve fotokopiraone? hvala kolege!
    Nova košta oko 200, a kopirana oko 50 kn i ima je u svim fotokopiraonama
    Original kupiš u knjižari fakulteta.
    "Postoje u nama neke neprevodive dubine..."

Početnik na forumu

starije kolege molim da mi odgovore, za 2. semestar knjige, iz rima, nacije i ekonomije, za koji od tih predmeta su potrebne orginal knjige, ili mogu biti sve kopirane? zapravo, postoji li da na jednom od tih predmeta profesori izričito traže orginal knjige?

Moderator Moderator brinettica's Avatar

Quote Originally Posted by tinaa_15_ View Post
    starije kolege molim da mi odgovore, za 2. semestar knjige, iz rima, nacije i ekonomije, za koji od tih predmeta su potrebne orginal knjige, ili mogu biti sve kopirane? zapravo, postoji li da na jednom od tih predmeta profesori izričito traže orginal knjige?
    mogu sve biti kopije.
    The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Početnik na forumu

Pozdrav kolege Imam par pitanja,prvo,jel pametno učiti iz Horvata,pa onda paralelno s njim listati Romca,ali Romac je 1981 izdanje? Kolika je razlika između tog izdanja i ovih kasnijih,nekako mi se čini da osim par pravopisno-gramatičkih korektura ne bi trebalo biti nekih promjena,ipak rimsko pravo nije baš jučer mijenjano...Drugo,treba li kupiti neku knjigu original za koji seminar ili ispit ( onako kako je bilo za ispit iz socke ) ? Unaprijed hvala

Mlada nada foruma apocalypse's Avatar

Ne trebaju ti originali.

Ja sam učila iz Horvata uz čitanje i podvlačenje Romca, zgodno je ako imaš nekih nedoumica, baš paralelno učenje iz obje ne bih preporučila, oduzimat će ti previše vremena, a i kad jednom zapamtiš otprilike gdje ti se koji dio gradiva nalazi bit će ti teško šaltati se.
    Za razlike u izdanjima ne znam.
    Svi su pravnici propali pjesnici.

I saw sinners making music and I've dreamt of that sound.

Početnik na forumu

zna netko kolika je cijena printanja (skripti) po stranici u deželićevoj? jel odmah gotovo ili tek sljedeći dan?

getanin mali shosanna's Avatar

mislim da je 0,17 po str.. meni su super, uvijek kad im kažem da mi treba za tad i tad bude gotovo
    Nemoj mi se purdit

+ Reply to Thread
Page 8 of 8 FirstFirst ... 678