+ Reply to Thread
Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 30 of 128

Thread: Raja s fucksa

Početnik na forumu

Default Raja s fucksa

Zanima me kako ste se uklopili, jeste li nasli prijatelje na faksu evo ja sam upisao drugu godinu i mogu vam reci da sam se jaaaako razocarao u ljude sa faksa. Odnosno na pocetku prve upao sam u neko spontano okupljeno drustvo koje se kasnije pokazalo jako snobovsko tipa imas manje ispit od njih prestaju komunicirati s tobom jer si ispod nivoa a imas li koji vise onda teska ljubomora... ove godine sam morao odstraniti anomalije ali sve vise upoznajem u nacionalnoj normalne ljude i pitam se pa gdje su oni bili proĹĄle godine!! 8)
    dođoh, vidjeh i vratih se sa pečatom

Forumaš prvog reda

you're preaching to the choir...

Veteran foruma nobody0770's Avatar

vidiť ja sam imao istih problema na poèetku s faksa...do II.semestra nisma znao Şivu duťu..onda poèeh upoznat ljude,al sve to nekako povrťno i slabo...takvih problema nisam nikad imao ťto se upoznavanja nove sredine tièe,al èini mi se da se ljudi na ovom faksu drŞe dosta rezervirano....Nisam susreo,bar ne u veÌini sluèajeva,da ljudi ono Şele ostvarit neki prisniji kontakt(ono tipa da odemo nak avu poslije ispita i sl.)....viťe sam upoznao ekipe s ekonomije ili filozofskog neg s prava ťto je tuŞno,al istinito... :roll:
    "Ono što sam naučio,više ne znam.Ono što još znam,dokučio sam sam"

Kuul forumaš Cro's Avatar

Joj, sve ti ovisi...
    Npr. ja sam opĂŚenito komunikativan, pa na predavanjima, seminarima i preko foruma upoznam dosta ljudi..
    Sve ti je u pristupu..
    Naravno da ti neĂŚe svi ljudi odgovarati, no uglavnom ako nastupaĹĄ otvoreno i komunikativno bez nekog forsanja za tjedan dana imaĹĄ ekipu za cuganje..

Evo, teoretski da ideĹĄ na predavanja moĹžeĹĄ u 2 tjedna naĂŚi puno ljudi za cuganje i druĹženje..
    Pogotovo za kavu nakon ispita..
    You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.

ma ok sve to stoji,al ťta je ak ne ideť na predavanja redovito ili ti ta ekipica,bar s predavanja ne paťe?Ne kaŞem ja da nema na faksu super ljudi(s njih par sam èak i vrlo dobrim odnosima),al u globalu definitivno ne...bar ne za moj pojam ekipe i zajebancije...

Mega kuuul forumaš Đ!'s Avatar

Znate onu: "Prvo poèisti pred svojim pragom"...

Jebiga, ja sam odmah upoznao ljude na faksu. Znaèi, ako si komunikativan, neÌeť imat problema. Ako se drŞiť rezervirano i ne ideť na nikakva okupljanja, onda nemoj oèekivat da Ìe se ekipa druŞit s tobom. Ak odjebavať ekipu za svaku kavu u NSB-u, nemoj oèekivat da Ìe te zvat. U odnose morať ulagat.
    In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

Probat ĂŚu s tim stavom krenut,al ne znam...moĹžda da probam iĂŚi u taj NSB...tam se vidim ljudi upoznavaju od ĹĄale... :lol:

Mega kuuul forumaš

Default Re: Raja s fucksa

Quote Originally Posted by fobos
    tipa imas manje ispit od njih prestaju komunicirati s tobom jer si ispod nivoa a imas li koji vise onda teska ljubomora.
    ťta ima i takvih ljubièica? :smt043

Quote Originally Posted by nobody0770
    tam se vidim ljudi upoznavaju od ĹĄale... :lol:

Pa ono, moraĹĄ znat nekog tko zna te ljude. I iĂŚ na kave, dakako. Al ovo uzmi s rezervom, viĹĄe od 2 na dan ĂŚe te koĹĄtat godine. :smt044

Quote Originally Posted by crobot
    Quote Originally Posted by fobos
    tipa imas manje ispit od njih prestaju komunicirati s tobom jer si ispod nivoa a imas li koji vise onda teska ljubomora.
    ťta ima i takvih ljubièica? :smt043

Ma ne vjerujem. MoĹžda kolega misli da mu je falio 1 do uvjeta a ovi s uvjetom su preĹĄli na drugu i morali se maksimalno posvetit drugoj. Znam gro primjera kad su ovi s druge morali smanjit druĹženja sa prijateljima koji su pali prvu...
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

Mega kuuul forumaš

nadam se, inaèe nek potraŞe struènu pomoÌ :lol:

Quote Originally Posted by crobot
    nadam se, inaèe nek potraŞe struènu pomoÌ :lol:

Drito... Al nemoj se èudit takvim stvarima, pa upiťe se 1200 ljudi svake godine. Sad zamisli kolko tih su poremeÌeni manijaci. :-D
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

Kuul forumaš Cro's Avatar

Quote Originally Posted by nobody0770
    ma ok sve to stoji,al ťta je ak ne ideť na predavanja redovito ili ti ta ekipica,bar s predavanja ne paťe?Ne kaŞem ja da nema na faksu super ljudi(s njih par sam èak i vrlo dobrim odnosima),al u globalu definitivno ne...bar ne za moj pojam ekipe i zajebancije...
    A gle... Kolega Ð ti otprilike kaŞe bit...
    Jednostavno moraĹĄ biti u igri...
    You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.

Veteran foruma

[quote="nobody0770"]ma ok sve to stoji,al ĹĄta je ak ne ideĹĄ na predavanja redovito ili ti ta ekipica,bar s predavanja ne paĹĄe?quote]

jebiga onda.nitko ti nece doci i reci: ej ja sam bas super ajmo bit frendovi...

a iz stolca doma ne mozes bas puno ljudi upoznati...

moji frendovi su svi super studenti, nije da sam izricito "trazio"takve, al eto...i nikom nista.ne smeta im moj manjak ispita, niti se ja zderem zbog njihovog prosjeka.
    "Aaa, moj doture, rat ko rat, bogareti. Neki u nasoj vojsci, neki u partizanin'."

Forumaš prvog reda tyrandas's Avatar

meni je ekipa s faksa super.. iako se uvijek medu tolikim ljudima naravno uvijek nadju oni malo snobovski.. :roll:
    ..al takav nam je i faks :lol:
    a na predavanjima se uvijek upozna netko novi, kave poslije predavanja, kolokvija.. :-D
    ma zakon 8)
    Everyone has photographic memory; some just don't have the film.

fleetwood mac
    Guest

ljudi idite na predavanja.malo zezancija,malo sluĹĄaĹĄ pa upoznaĹĄ nove ljude.ekipa neĂŚe iĂŚ na predavanja jer nisu obvezna pa si misli kaj bum ja tam ionak neĂŚu niĹĄ zapamtit.idite na predavanja da se druĹžite.glup je osjeĂŚaj po cijele dane sjedit doma (dobro pred ispit to je drugo).al kaj ĂŚete sad radit do BoĹžiĂŚa? maloupoznate nove ljude

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Definitivno mislim da se najbolja ekipa upozna u nsk. Kolektivna svijest je takva da svi razumiju da smo u istom dr...., ljudi razmjenjuju informacije, daju si podrĹĄku u predispitnom ludilu i tako to. Btw, pozdrav "supatnicima" koji svakodnevno peglaju stolice u nsk!
    I got a lot to say, I got a lot to say, I got a lot to say,
    I can't remember now.

Forumaš prvog reda kikich's Avatar

na pocetku faksa sam se uglavnom druzila s ljudima koje sam znala iz srednje i sire, ali potom sam upala na pkutnik, pocela odlazit u nsb, i kroz kratko vrijeme sam nasla ekipu koja mi je super (uzi krug ljudi mi je tipa 20)... :-D ruku na srce ima nas svakakvih, ali nisam osjetila da me neko manje cjeni zbog majmuniranja i ne davanja ispita... i mogu rec da u drustvu ima uspjesnih studenata, i onih malo manje uspjesnih, tipa mene... sve zavisi kolko imas srece i naletis na prave ljude... naravno u svakom zitu ima kukolja , ali ono... moram priznati da je jako dobar osjecaj kad dodes na faks, i sretnes pun klinac poznatih ljudi :-D
    Stand up for what you believe is right even if you're standing alone....

Početnik na forumu

pa o tom ja i pricam jer mi smo si super bili tipa kad imamo vikend slobodan znali smo otic u crikvenicu, ma sve je licilo nA SAPUNICU, al kasnije je sve pocelo pucati kad je zrinka neke pozvala da joj pomognu u pisanju knjige, onda neke udruge, i konacno upisi seminara jer neki su dali uvjet i dobil obiteljsko i ustavno a ovi sto su dali godinu dobili pravnu.
    u biti mislim da su me bili zapali naj ambiciozniji i bolesnumni frikovi al fala bogu i to se rijesilo
    dođoh, vidjeh i vratih se sa pečatom

Mlada nada foruma

Ja sam imao jedno predavanje do sad i upoznao sam hrpu ljudi, sa svima sam kao da se znamo 100 godina i nisam primjetio da me neko gleda ispod oka niti bilo koga drugoga, mozda je to zato sto je prvo predavanje pa svi zele ostaviti dobar dojam. :shock:

Mozda je bolje da niti ne upoznajem previse ekipe, bolje da krenem s ucenjem 8)
    Kako se usuđujete tako sa mnom razgovarati? Nisam ja s vama čuvao ovce! Ja sam ovce čuvao sam!

Forumaš prvog reda TILA's Avatar

Ja joť kad sam upisivala faks 2005.,veÌ drugi dan faksa sam oformila jednu ekipicu.Manje viťe svi smo joť tu samo svi nemamo jednaku situaciju pa smo se malo razdvojili ali ne zbog ljubomore ili sliènog,jednostavno se svako koncentrira na ono ťto mora 8) Imam onda onu skupinu ljudi koju znam neťto slabije al se opet svi znamo i sretnemo pa se malo druŞimo.Na prvoj godini mi je vaŞnije bilo s kim sam nego ťto uèim,pa se sad viťe koncentriram na ono ťto Şelim.Ne biram predmete/seminare/ispite zato ťto ondje ide moja ekipa ide,veÌ biram onako kako meni paťe.Al opet nam je svima dobro

The faith rarely calls up on us in the moment of our choosing

Veteran foruma Romana's Avatar

Fucks :lol:

Kakva je to travestija - fucks :-D

I na kraju doprinos topicu - ekipa je svakakva.

Mega kuuul forumaš

Quote Originally Posted by Romana
    Fucks :lol:

Kakva je to travestija - fucks :-D

I na kraju doprinos topicu - ekipa je svakakva.
    to ti je moderno tak...kuiĹĄ ne? :-D
    If you want the girl next door, go next door.

UFSF

Veteran foruma

ima dosta munja a dosta normalnih,al opet veĂŚina je normalnih pa se moĹže uspostavit neki odnos
    Failure Is Not An Option!

Forumaš u usponu Picok's Avatar

Ima zbilja legenda na ovom faksu.... al èesto si mislim da bi bilo lijepo ostat sa veÌinom onih koje sad znam u kontaktu i nakon faksa. Mislim da Ìe to biti moguÌe samo ako bude volje... jer bit Ìe mi jako Şao ak ne bu tak... meni tata prièa o svojim studentskim danima, èesto spominje kojekakve likove i sjeÌa ih se ali sa malo njih je i dalje u kontaktu... mislim da èak s veÌinom nije.. nama Ìe biti ipak malo lakťe, imamo mobitele, internet, mail adrese itd... nekad toga nije bilo...
    Jen Dudek bu meni Imbri Grabariću paragrafe tumačil ?!

Mlada nada foruma

ja sam druga godina i mogu reÌ da nisam upozno bať gro ljudi, jerbo neidem bať èesto na predavanja neg si doma uèim u to vrijeme kad su predavanja,to naravno ima svoje pozitivne strane,al i negativne,dao godinu, al nisam upozno bať ekipe. No bez obzira na to na kraju tam negdje u 7.mjesecu ťaèica nas sa prava smo se naťli i zaroťtiljali na budeku. Jebiga,trebo bi nekak uskladit to da se diŞem ujutro na predavanja, i onda mado pogledat malo knjigu,al predavanja me iscrpe,pa mi se neda niť. By the way jel ide ekipa na predavanja(ne mislim na prvih mjesec dana svake akademske godina kad ima gro ljudi)
    Neidem nit u NSB, uspim se skoncentrirat doma uèit,a opet ne Şivim ni u domu,gdje se isto upozna gro ekipe. To je s jedne strane dobro za obrazovni Şibot,a s druge strane loťe za druťtveni.
    90% of teens today would die if Facebook had a system failure and was completely destroyed.
    If you are one of the 10% that would be laughing, copy and paste this to your signature.

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

ne uèim ni ja u nsb-u,odem u nsb 2-3 puta godiťnje na kavu. imať tulume,brucoťijade, random okupljanja, ruèkove...
    UletiĹĄ jednom negdje i onda si na konju.

Još

Mega kuuul forumaš veteran's Avatar

Quote Originally Posted by cho

moji frendovi su svi super studenti, nije da sam izricito "trazio"takve, al eto...i nikom nista.ne smeta im moj manjak ispita, niti se ja zderem zbog njihovog prosjeka.
    e sad ili nismo frendovi ili sam ja super student :?

a ja nisam super student..dakle nismo frendovi

odi u enesbe i prckaj po forumu i naci ces hrpu ljudi s kojima se mozes druzit...s nekima vise...nekima manje...
    http://www.pravokutnik.net/forum/signaturepics/sigpic623_1.gif

Forumaš u usponu Picok's Avatar

Odi srijedom u Roko i tam se moĹžeĹĄ zapiti s kolegama sigurno.
    Jen Dudek bu meni Imbri Grabariću paragrafe tumačil ?!

Mega kuuul forumaš veteran's Avatar

Quote Originally Posted by Picok
    Ima zbilja legenda na ovom faksu.... al èesto si mislim da bi bilo lijepo ostat sa veæinom onih koje sad znam u kontaktu i nakon faksa. Mislim da æe to biti moguæe samo ako bude volje... jer bit æe mi jako žao ak ne bu tak... meni tata prièa o svojim studentskim danima, èesto spominje kojekakve likove i sjeæa ih se ali sa malo njih je i dalje u kontaktu... mislim da èak s veæinom nije.. nama æe biti ipak malo lakše, imamo mobitele, internet, mail adrese itd... nekad toga nije bilo...
    ovo nisam vidio...

fakat ima legendi a picok je jedna od njih...ne bi ga covjek skuzio iz prve ali kad zine ili kad mu loptu u noge das nije ga proiblem skuzit...jedan od onih koje se pamti 8)

s njim planiram ostat kontaktu...

a upoznao sam ga na nogometu koji smo jednom prilikom organizirali na forumu...sve je ful jednostavno...prati malo forum...odi na koji tulum...pisi malo vise na forumu da te ljudi skuze...mislim fakat nije tesko...
    http://www.pravokutnik.net/forum/signaturepics/sigpic623_1.gif

Veteran foruma
    tamo gdje se djecu gađa jajima ako je vrijeme učenja

Quote Originally Posted by Stara_studentica
    Definitivno mislim da se najbolja ekipa upozna u nsk. Kolektivna svijest je takva da svi razumiju da smo u istom dr...., ljudi razmjenjuju informacije, daju si podrĹĄku u predispitnom ludilu i tako to. Btw, pozdrav "supatnicima" koji svakodnevno peglaju stolice u nsk!
    ...so true...

...i ona poznanstva prvog dana faksa...simpatièna prva pijanstva...joj...srce zaboli kad se sjetima....i suza krene... 8)
    ...trči za babom s kolačima...

+ Reply to Thread
Page 1 of 5 123 ... LastLast

Bookmarks