Iduće godine se vraća.
Oh joy da sam dao gpp.
Dragi Lastane,
dođe mi da idem slušat gpp kod prof. Uzelca iako sam ga položio.
Da li sam ja zao?
mm85
ma ima par kandidata da postanu novi kurtovići na prvoj godini, ali puuuuuuno žganaca još moraju jesti. puuuuuuno. Tek kad studenti prve godine organiziraju prosvjede u vezi činjenice da je 0 osoba prošlo na određenom roku čije je ispitivanje počelo u 20:00 i završilo u 02:00 sljedeći dan...onda ćemo moći reći da smo dobili novog Kurtovića![]()
There is nothing to fear, but fear itself !
I believe that whatever doesn't kill you simply makes you...stranger.
How do you drive mad that which is already insane?
Kaj se tice selekcije,ako je mora biti,neka bude na prvoj godini i bok. Ili nek nas manje upisuju. A ne ovako burgijati 5 godina![]()
to, tooo"Na studentu prava je da uči; on ne poznaje ni sunca ni mjeseca"
-Šefko Kurtović, listopad 2004.nema milosti ni u ostatku života!! nikad nisam osjećala tolku potrebu za alkoholom kao nakon kurtijevih seminara i predavanja, na drugoj godini sam prešla na pago i sve je otišlo kvragu
![]()
naš prvi susret sa kurtovićem je isto bio bolestan,zadnja smo generacija kojoj je predavao.
uđe on u dvoranu 1,mi svi se ustali iako nam to nije nitko rekao,osjetili jednostavno,on se dogega do katedre uzme mirkofon i kaže:
ostavite svaku nadu vani!!
nemogu zaboraviti lica svih nas kako smo se zasrali,dođeš na faks,a o njemu slušaš već mjesecima i tako de dočeka.a lik je zapravo bio takav kralj i vrhunski profesor...
Bookmarks