Rezultati ankete: Ocjena

Voters
62. You may not vote on this poll
  • 1

6 9.68%
  • 2

2 3.23%
  • 3

13 20.97%
  • 4

19 30.65%
  • 5

22 35.48%
+ Reply to Thread
Results 1 to 15 of 15

Thread: Dipl. iur. Mario Krešić (prosjek 3,64)

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default Dipl. iur. Mario Krešić (prosjek 3,64)

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!
    :smt080

Forumaš u usponu Hira's Avatar

Default Re: Mario Krešić

Zar je moguće da ga nitko nije dosad ocjenio. Ajde ja ću biti prvi

Ako ste ultra štreber i ne želite da vam išta promakne onda idite kod njega na predavanja jer je njegova predavanja su 100% Perić ali isto tako imajte na umu da ako niste zainteresirani za gradivo i ako pak niste štreber da ćete veoma brzo zaspati.

Sve se on tu fino trudi, ali jednostavno nema praktičnih dijelova. Predavanja su strahovito monotona, ponekad i smrtno dosadna i doslovno se osjećate kao da je uzeo knjigu i da vam je čita, dakle ono što ćete vi raditi dok budete pripremali taj ispit. Prezentacije su prilično ok, ali iskreno to je skraćena knjiga tako da nije to neki veliki dobitak.

Inače je ok i pošten, ali stvarno mora dodati ŽIVOSTI u rad kao recimo Prof .Šimonović ili asistent Savić...grozno je gledati kada ljudi odlaze nakon sat vremena

Dakle više KREATIVNOSTI!!!!

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Default Re: Mario Krešić

ma lik je zbilja simpa,malo monoton,inace cini se ok

Prvoborac foruma ernejst's Avatar

Default Re: Mario Krešić (prosjek 3,00)

:? ja ne znam zašto taj čovjek predaje, užassss, totalno nije za predavača, prepasivan i stalno se činio nešto živčan, mali akcije, pokaži da si živ :smt006 , na njegovim predavanjima gubila sam koncentraciju nakon 10 min, malo živosti da uvede u predavanja, možda neki primjer ili pričica sa strane, a ne 100% perić, a kakav je na ispitu, još ćemo vidjet.... nadajmo se da će bit bolje raspoložen jer bome mi ne treba da mi on dodatno diže nervozu....
    "Smoke me a kipper! - I'll be back for breakfast!"

Forumaš u usponu Hira's Avatar

Quote Originally Posted by ernejst
    :? ja ne znam zašto taj čovjek predaje, užassss, totalno nije za predavača, prepasivan i stalno se činio nešto živčan, mali akcije, pokaži da si živ :smt006 , na njegovim predavanjima gubila sam koncentraciju nakon 10 min, malo živosti da uvede u predavanja, možda neki primjer ili pričica sa strane, a ne 100% perić, a kakav je na ispitu, još ćemo vidjet.... nadajmo se da će bit bolje raspoložen jer bome mi ne treba da mi on dodatno diže nervozu....
    Na ispitu mislim da nije prisutan, jer ne ispituje, no ispravi me ako griješim.

Mlada nada foruma

Da, strašno monoton i zamoran.. Ali danas-sutra kad doktorira mislim da će biti zahvalan ispitivač...
    Inter pedes est figura
    Ex quae fluid aqua pura
    Barbam habent sed non dentes
    Ex quae generis omne gentes.

Prvoborac foruma ernejst's Avatar

a kao položio je ono neš da može ispitivat, s tim da nije sad na prvom roku ispitivač, al ja idem kasnije 16.2. valjda, tak da ćemo vidjet, možda ga dobijem, ako uopće dođem do usmenog :-D
    "Smoke me a kipper! - I'll be back for breakfast!"

Administrator georgee's Avatar

ma na krešića se samo treba naviknuti
    prvi dio kad je govorio o državi fkt je bio prepredosadan,napiso sam i uglazbio čak pjesmu o tome kak mi je dosadno na teoriji...al na seminaru jer procvao :-D njegov seminar bio mi je bolji nego burazinov, a kasnije njegova predavanja i onaj vražji smješak nakon 15sec stanke...carčina!!!!
    jedna lijepa četvorka,da ima ocjena 4+,dobio bi ju
    Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.

In love with BBC Irene Adler.

Maru cat fan club member.

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by TIGER_89 View Post
    Da, strašno monoton i zamoran.. Ali danas-sutra kad doktorira mislim da će biti zahvalan ispitivač...

Već je. I to jako zahvalan ispitivač. Ugodan, postavlja puno podpitanja, dobra atmosfera u kabinetu, svakom da šanse, i onaj tko imalo zna o čemu priča prolazi, moguće i dignut ocjenu. I nema apsolutno nikakve nervoze, čini se odsutan ali sluša..

Na predavanjima predaje sadržaj predmeta i očito nema potrebe da priča o privatnom životu ko neki, pričice i viceve. Po mom mišljenju jedan od rijetkih koji svoj posao obavlja kako treba, dođe na vrijeme, da pauzu, odpredaje do samog kraje. Jako je susretljiv i odgovara na svako pitanje stvarno sa voljom. Daje puno primjera, što pomaže kod učenja i svakak je korisno i preporučam dolazit na predavanja, inače ak biste htjeli zabavljača odite na stand up u Movie Pub.

I uz to oku ugodan.. Čista petica..

Mlada nada foruma Lucky38's Avatar

Hm, a zašto se njega tako malo ocjenjivalo? Dobro hajde ja ću kad je svima lijeno

Dakle prvo što se tiće seminara: mislim da nitko neće požaliti ako njega dobije kao voditelja seminara. Uglavnom smo kod njega čitali te odluke ustavnog suda što je znalo biti ubitačno dosadno. Ipak, iz toga se dalo isto mnogo toga naučiti jer su sve te odluke ustavnog suda na ovaj ili onaj način bile povezane s gradivom, a i diskusije oko toga su ponekad znale biti zanimljive.
    Eh sad, bio sam na svega 2 predavanja kod njega, ali je i to bilo dovoljno da zaspem s otvorenim očima Ista stvar i tu, ako nekako uspijete ostati budni možete dosta naučiti
    No najvažnija stvar - usmeni, e tu je bio stvarno ok. Postavlja i podpitanja ako vidi da nejde, da ti šansu da razmisliš o tome kako ćeš odgovoriti, a i sama pitanja nisu bila nešto pretjerano teška, nije previše cjepidlačio s detaljima. Sve u svemu ispitivanje je proteklo u jednoj relativno opuštenoj atmosferi makar je trajalo čak sat vremena.
    Sve u svemu jedna solidna četvorka od mene
    Last edited by Lucky38; 26-01-2011 at 17:33.
    Ima nas još, koliko hoš

Moderator Moderator brinettica's Avatar

dajem mu 4 samo zbog predavanja koja su malo premonotona, ali kao ispitivač je odličan, stvarno pokušava izvući maksimalno od studenta, postavlja potpitanja, usmjerava.... povisit će vam ocjenu bez prevelikog razmišljanja ako pokažete imalo znanja atmosfera je bila skroz opuštena, jedino što je nas 6 bilo unutra sat vremena, al mislim da je to bilo zato jer je od jednog kolege doslovno izvlačio za 2 najosnovnije stvari... samo opušteno i bez treme

Početnik na forumu

odličan, smiren, pristupačan profesor.

Početnik na forumu

Evo,danas sam odgovarala teoriju kod njega i meni je on od sva 3 asistenta najbolji.Taman pita koliko treba,vidi kolko znate,možda nije toliko željan pažnje kao Savić,al ni ne treba biti...stvarno je ful simpa i usmeni je bio fkt ful ugodan,bez problema se odgovara...sve u svemu,petica!! =)

Početnik na forumu

Default Re: Dipl. iur. Mario Krešić (prosjek 3,64)

Čista petica za profesora Krešića. Ugodan usmeni ,postavlja podpitanja kada vidi da te "trema" držii. Daje svakome šansu, svatko tko dobije njega kao voditelja seminara može biti sretan jer će mu uvijek pružiti šansu

Početnik na forumu

Ne znam baš, upravo sam saznala da mi ocjenu s ispita od 24. veljače 2012. nije unio u zapisnik pa tako nije unešena ni u studomat. Užasno sam zabrinuta. Inače ne mogu na stranicama faksa naći ni popis sa ocjenama iz pismenog s toga roka. Tajnica Katedre mi je rekla da se moram osobno obratiti asistentu sa indeksom da se uvjeri da mi je upisao ocjenu i to peticu.Samo da mi se cijela stvar još ne zakomplicira. Ne znam sa koliko bih ovo ocjenila.

+ Reply to Thread