I smell a nerd here
ja bas zelim da nam se promijeni prof jer brijem da je ona jedina kod koje moras na predavanja zbog potpisa. kolko sam cula kod nekih moras samo ako zelis na predrok, ali ovo stvarno nema smisla.
vecina ljudi umire od dosade na tim predavanjima i uopce ne slusa, vec samo dodju da bi se mogli potpisati. zar je to stvarno vrijedno pune dvorane?
ja da sam profesor, sigurno ne bi ucjenjivala ljude da dolaze zbog potpisa jer onda dobivas zapravo kontraefekt - puno ljudi, a nitko ne slusa i na kraju to tebi samom otezava posao. ali ako ti predavanja nisu obvezna, na njih ce doci samo oni koji stvarno zele tamo biti, cuti sto imas za reci i moci ces najvjerojatnije ostvariti dobru interakciju s njima.
i jos jedan problem kod pune dvorane nezainteresiranih ljudi je upravo ovo sto je croangie rekla - ne samo da smetamo profesoru (sto nije toliko ni bitno posto nas je on natjerao da dodjemo pa eto, sam si je kriv) nego smetamo i onima koji zele raditi i kojima je to mozda cak i potrebno jer ne znaju dobro engleski.
no nisu samo predavanja kod nje problem. tu je jos i neporeciva cinjenica da zena trazi cisto strebanje, a kod stranog jezika to je po meni besmisleno. ok, naravno da neces dati nekom 5 zato jer savrseno govori i odlicno je rijesio gramatiku, a ostatak gradiva je jedva pogledao, ali nije u redu ni rusiti ga zbog toga. sta ce nekom streberu znaciti to sto je naucio koliko predstavnika ima u kojem domu parlamenta ako nece moci sloziti dvije smislene recenice nevezane uz gradivo?
uglavnom, malo sam se mozda previse raspisala, ali stvarno me ljute takve stvari. ne kazem da zena cesto nije korektna, ima ona i dobrih strana, ali ove lose su uglavnom istaknutije..
Bookmarks