+ Reply to Thread
Page 3 of 74 FirstFirst 123451353 ... LastLast
Results 61 to 90 of 2202

Thread: Sotonska naprava - TV

Forumaš u usponu

Quote Originally Posted by leonisa
    juhu! taman da vidim 2 sezonu koju nisam gledala!!!

(btw- sanjala sam jedan dan prosli tjedan kako napastvuje malu m - naravno, mjesto radnje-oz!!)
    ooooo, mi lajki det....my o'reily:luv: :luv:
    Life Is all about ass;
    you're either covering it,
    laughing it off,
    kicking it,
    kissing it,
    busting it,
    or trying to get a piece of it.

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Pakleni ĹĄund! PO 25 put! Hvala Bogu! Idem gledat. Opet. Uvijek.

Još

Prvoborac foruma Starfish's Avatar

Gledala Tarika Filipoviæa juèer.
    Došla neka natjecateljica imenom Morana.
    I poène on.
    "Imate predivno ime"
    "Joj, ne mogu vas zvat Morana, zvat æu vas gospoða X jer æu, ako vas budem zvao Morana, poèet gugutat."
    Dobro je Tarièe. Imamo Moranu. Imamo Hrvatsku.
    Ali ako te još jednom vidim kako govoriš da ti novinari dosaðuju s pitanjima o Morani... :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:
    To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson

Veteran foruma

ne podnosim ga. zapravo ga organski ne podnosim! slucajno sam gledala imamo moranu! nisam dugo. ne znam sta mi bi. greska!
    moram gledat sutra reprizu bracnih voda. gledala sam samo kraj- kelly ide u hollywood (ili ipak ne?)

Prvoborac foruma Starfish's Avatar

Juan se polako koleba oko celibata.
    Ideš Miki!!!!!!!!!
    BIT ÆE NEÅveliki kuracT!!!!!
    :shock: :shock:

(ili ovo spada pod "SEX!!!!!! SEX!!!!!!!"??)
    To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson

Veteran foruma

ne to spada pod pakleni sund na novoj tv

Mlad, sumnjiv i nedokazan

naĹĄa televizija sama po sebi ne valja...od hrt-a do novetv...tako da u zadnje vrijeme ne gledam televiziju previĹĄe...
    istina ima iznimaka...
    zna se svako toliko pojaviti dobar film hrt-u ili rtl-u pa si pogledam
    a inaèe gledam viťe manje samo Mjenjaènicu i Simpsoni...
    na novojtv sam znao prije pogledat onu seriju nestali ťta se vrti utorkom naveèer al se skroz pokvarila pa niti to ne gledam previťe...
    A kako je naťa televizija glupa evo primjer...navedite barem jednu emisiju koju se danas na HRT-u isplati pogledat a da ne umrem od dosade (èitaj:zaspim)...

P.S. naravno o sapunicama nema smisla govoriti jer to svatko gleda i bez toga se u Ĺživotu ne moĹže...
    life sucks

Veteran foruma Romana's Avatar

Quote Originally Posted by TheB
    A kako je naťa televizija glupa evo primjer...navedite barem jednu emisiju koju se danas na HRT-u isplati pogledat a da ne umrem od dosade (èitaj:zaspim)...

Evo npr. jucer (ignoriram da si u biti napisao 'danas' ) je bio jos jedan odlican dokumentarac Michaela Palina - Himalaja. Gledala sam ga kad je isao po Sahari i covjek radi odlicne dokumentarce, s puno duha i zezanja na svoj racun kad se susrece sa drugim kulturama. A i cinjenica da je Monthy Phytonovac je preporuka sama po sebi :thm:

Forumaš u usponu Emer's Avatar

danas je don juan s depp-om... e, sad, priznajem, depp mi i nije pojam muťkarca, al ja taj film prafzapraf nikad nis pogledala do kraja... uvijek nekako izreckano, na kapaljku... i ak bu mi se dalo: veèeras ga imam namjeru pogledat cijelog... znam kako zavrťava, al to nije point...

LJUDI MOJI; JE L' VI ZNATE KAK TAJ FILM POÈINJE??? :luv: uhhh... (hmm, moŞda bi ovo iťlo i na sex topic...) e, TO, za TO, bi bila spremna uvijek... (inaèe sam po difoltu prototip vjernosti...) s NJIM odlazim SUTRA... :tng:
    ...so many bad ideas... so little time...

Mega kuuul forumaš ultraviolet's Avatar

juèer sam ponovo, po jubilarno 137. put gledala pulp fiction. zašto? zato što je tv sotonska naprava. i od 7 ujutro na nogama....ja i moj indeks u nastavku sage "žetva potpisa". bila sam tak jadna pospana i krmeljava da se tip iz pomorskog (mislim marin, onak prpošan?) smilovao i dao mi potpis i za vježbe. a prijateljica nije dobila. bila je ljubomorna malo. da, ovo nije topic juèer, danas....
    uglavnom, zanima me dal ko gleda onu seriju kaj je umjesto oza - naš maštovit prijevod je "ko živ ko mrtav". meni je skroz super. ona baba s posla je zakon! a cura je onak stalno nadrkana i ima onu "daj odjebi" facu, podsjeæa me na jednu darkericu iz razreda i to mi budi uspomene.

a don juan de marco mi je trulex od filma. srce me boli kad vidim pretilnog ocvalog marlon branda kak prek qrc - a glumi. zadnjih par filmova kaj je snimio su mu oèaj. npr. otok doktora moroa :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: najgori film ikad.
    WHAT THE FUCK DID I DO?!

lubilu
    Guest

yoda mi je skrenuo paznju na 'ko ziv ko mrtav' i gledam ju skoro svaki dan...i ona daisy mi je sve simpaticnija.

jel gleda tko od vas 'berlin, berlin'? meni je to isto ful dobro. i veseli me sto je na njem, za promjenu malo!

Forumaš u usponu

meni ta daisy ide na zivce,ali serija mi je inace bas simpa.

kaj nije taj berlin,berlin vec bio....to je ona neka cura kaj se spetljala sa braticem....
    Life Is all about ass;
    you're either covering it,
    laughing it off,
    kicking it,
    kissing it,
    busting it,
    or trying to get a piece of it.

Veteran foruma

e i ja sam to rekla yodi (da mi je daisy bezvezna) na sto me yoda poprijeko pogledao (ok, nije..tj. ne znam..bili smo u blu rumu) i ispricao kako ce se ona razviti u totalno kul lik! ja vjerujem yodi!
    drago mi je da ima jos ljudi kojima je to super serija i koji je prate jer mi je u istoj sobi plakao kako je nitko ne gleda!
    serija rulz!!

Jimmy
    Guest

Nije mi serija niť posebno, rijetko je gledam. Glavna glumica mi je simpatièna, èini mi se da ona jedina vrijedi u toj glumaèkoj ekipi. Ne volim onog starog koji sve zna i koji se preserava cijelo vrijeme. Mrzim te likove koji sve znaju i sve mogu, tipa onaj stari koji se fura na kukce iz CSI Las Vegas.

Don Juan...gledao ga pet minuta i shvatio da je film èisto smeÌe...
    life sucks

zloèesto... nisam ni rekla da se film gleda zbog umjetnièke kvalitete... nego jednostavno zato ťto je... pozitivan... sa happy endom... a to je bať ono ťto ti treba kad je dan kao danaťnji...

lubilu
    Guest

sad je super dokumentarac na hrt 1, ako nekog zanima

lobotomija
    Guest

jel tko gleda the carnival , meni je to super serija , nakon koje se smijem poput budale kad cujem rijec mangment a inace serija u kojoj nemam blage o cemu se radi ni nakon gledanja 8 nastavaka me fascinira i moram reci da je medu top3 na mojoj listi.
    jel tko gledao horor o vukodlacima na otv-u - toliko jadno da sam se smijao kao da gledam komediju
    od don juanovih tekstova crijeva su mi se izvratila prema van i zasrala stvar u unutrasnjosti trbusne supljini -moram na operaciju .

Quote Originally Posted by Emer
    zloèesto... nisam ni rekla da se film gleda zbog umjetnièke kvalitete... nego jednostavno zato ťto je... pozitivan... sa happy endom... a to je bať ono ťto ti treba kad je dan kao danaťnji...
    a koji film nema hjappy end...?
    life sucks

Quote Originally Posted by lobotomija
    od don juanovih tekstova crijeva su mi se izvratila prema van i zasrala stvar u unutrasnjosti trbusne supljini -moram na operaciju .
    LOL!!!!!!!!!!!!! vrlo simpatièno napisano! :hej: :zub:
    WHAT THE FUCK DID I DO?!

a, pljujte me onda... al meni je to baĹĄ trebalo... a happy end je specifièan po tome ĹĄto ZNAĹveliki kurac da ĂŚe biti takav, al zapravo ne znaĹĄ... i on to je, ali nije - marlon kaĹže: why not?... i tak... ne volim romantiène komedije ili one teenagerske sve na istu ĹĄprancu... al ovaj budi uspomene... uostalom, ko da je bitno je l' se vi slaĹžete ili ne. (sad se furam na nekog... )

sad sam gledala neki dokumentarac o jacksonu. zbilja trash. ekskluzivni razgovor s njegovim promrzlim švapskim obožavataljima koji stoje pred hotelom, s njegovim starim na kokainu i nekim frikovitim tipom što je maðionièar. :shock: :shock: :shock: freak show. a ja misla škicnut malo michaela i njegov præast nosiæ da se malo nasmijem....
    WHAT THE FUCK DID I DO?!

Prvoborac foruma bOG's Avatar

Bio kod moje bake na rucku.Popio mladog vina,no ne dosta,jer me baka spotala.
    Gledao Bumerang.Ona mala kolicina vina me natjerala da se osmjehnem.
    Na cinjenicu da sam nesto smjesno ocekivao od hrvatske ekipe.
    Skoro sam zaspao.Samo cinjenica da imam zelju analizirati stvari me drzalo budnim.
    Sve u svemu,meni je to tako lose.Nema tu pameti niti zestine.Cak i stvari koje bi se mogle provuci kao parodija danasnjeg hrvatskog drustva tako su blijede da izgledaju kao da nisu oprane Perwolom.
    When God gives you lemons....find another God.

Prvo disklejmer - u dubokom sam ucenju. Sve mi je na TVu super kad ucim.

Gledala sam Zvijezde Extra i emisija je bila nesto kao 101 najveci zvjezdani gaf. Uglavnom, ekipa koja je komentirala zvijezde (strani novinari i slicno) je bila odlicna, dobra mjera sarkazma za taj tip emisija :thm:

Prvoborac foruma bOG's Avatar

Jel itko gleda Ed? I koji su vam komentari?
    When God gives you lemons....find another God.

Forumaš prvog reda

Ja ponekad gledam Ed. A tak, prosjeèna amerièka serija. ťto joť reÌi?
    Fool me once,
    shame on you
    Fool me twice,
    shame on me

Veteran foruma

i ja kad ulovim! onaj tip mi je pljunuti glumac iz stazista...samo malo stariji...mozda braco?

Quote Originally Posted by bOG
    Jel itko gleda Ed? I koji su vam komentari?

Ma kajaznam, meni je ta serija bas bezveze. Totalno predvidljiva, losa gluma glavnog glumca (nonstop se cereka - simpaticno prvi put, ne bas tako simpaticno narednih 64436 puta koliko to napravi u jednoj epizodi), totalno neuvjerljivi detalj veze onog debelog srednjoskolca i male s naocalama (kao - poruka je da i debeli ljudi sudjeluju u zivotu i nisu samo promatraci ili sto?) i jedino sto je dobro je onaj doktor. Jer je zgodan.

Inace mi znaju bit OK te serijice, npr. Gilmorice, ali ova mi se ne svidja cak ni za gubljenje vremena.

Veteran foruma

ja sam gledala nekoc 1. sezonu. sad sam ukupno pogledala 4 epizode u trenutcima uprava ili ed. (naravno da ed dobiva. pa i reklama za najbolje njemacko pivo mi je zanimljivija od uprave. onda znate kakva je uprava- a) dosadna, b) dosadna, c) sve navedeno!)

ma jedino me odusevljavaju bracne vode, a pratim i dead like me te zaboravljeni slucaj. i naravno, law and order...kad ga uspijem snimit jerbo ima termin za popizdit!!

covjece, pa odvikla sam se od tva!!!!!!!!!

+ Reply to Thread
Page 3 of 74 FirstFirst 123451353 ... LastLast

Bookmarks