+ Reply to Thread
Page 2 of 23 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 31 to 60 of 690

Thread: Diplomski rad

Mlada nada foruma

Evo, da mi ne budeĹĄ sama i uzdiĹĄeĹĄ u prazno :lol: Ja i ti imamo joĹĄ posla prije razmiĹĄljanja o diplomskom, marĹĄ za knjigu

Veteran foruma

bilo je mrak! obrana je trajala cca 15-20 minuta. jaramazica je bila odlicna. odusevljeni su njome!
    (vecina ih je upisala '96 )

monti
    Guest

Znaèi dobro je kod Jaramaz? Ja sam bila kod nje na seminaru. Nije mi se zamjerila, ali nisam razmišljala o njoj kao mentoru za diplomski. Sad se dvoumim izmeðu rimskog i pomorskog. :shock: Kakvo je pomorsko kod Radionov? Kakve ocjene daje Jaramaz (nije da sam lovac na "izvrsne", èisto iz znatiželje)? Kakvo je stanje s literaturom za rimsko?
    Jest da imam još ispita koliko i prstiju na jednoj ruci :pal:, ali treba se pripremit...Psihièki. Pa zahvaljujem unaprijed na savjetima. Hvala! :thm:

Veteran foruma

Dok sam pohodila konzultacije kod prof.Boučeka,nebi li mi se smilovao ako moj test dodje u njegove nijezne rucice svake konzultacije u tih mjesec dana je posjecivala i nasa kolegica koja je kod njega pisala diplomski.Iz onog sto mi je rekla,jako cjepidlaci,sto na sadrzaju,sto na formi,narocito je slab na gramatiku :roll: E,sad,ja sam polozila mpp,pa ne znam kako je zavrsilo,al do tad ga je pisala 2 mjeseca...Nadam se da je i ona uskoro diplomirala
    Last edited by Starfish; 08-06-2009 at 13:38.
    "...na sagu snova mrkla noć se igra mojim željama,ali će ih jutro sve rasute pokupiti..."http://img19.imageshack.us/img19/4274/hranitiice1ry.gif

kreĹĄimir č
    Guest

e ljudi... šta reæi, došao je i taj dan... tj. sutra æe osvanuti... i baš sutra æu braniti diplomski i daj Bože završiti tu dodiplomsku prièu.. nažalost, poèeo sam raditi prije ljeta i uopæe se nisam pripremio za tu obranu diplomskog, pa me zanima koja je procedura? Rekla mi je Josipovicka da moram usmeno izložiti svoj rad u kratkim crtama i da mi onda oni postave koje pitanje i adios.. jel netko zna koliko traje ta formalnost? je li teže nego se obièno misli da je? mislim, jel me ispituju graðansko k vragu ili razgovaramo o radnji kao takvoj.... trema ne odlazi ni na samom kraju.. baš sam papak...
    Last edited by Starfish; 08-06-2009 at 14:03.

Veteran foruma

wooow! kao prvo- cestitam ti!!! svaka cast!!!
    sto se procedure tice, bar ljetos na rimskom-sve ukupno traje 15 min- izlaganje i po pitanjce od svakog profesora. onda se ustanu, pruze ruke i cestitaju. no to opet zavisi od katedre do katedre. za gp sam cula podvojene price. nadam se da ces ti potvrdit onu ljepsu- veni, vidi, vici

:thm: :thm:

kreĹĄimir č
    Guest

E Leonisa, puno ti hvala, fakat si podrška! Upravo se spremam, za sat i pol moram bit na faxu, pa æu ti javiti kakvi su, jesu li bili dobri i korektni, a nadam se da budu... ma koliko smo se izdavili na ovom faxu, zaista bi malo ležernosti i susretljivosti dobro došlo... kak tebi ide? ti si isto još malo gotova kaj ne? znam da sam èitao da si se dvoumila kaj æeš uzet za diplomski... ajd sretno tebi i drugima, i meni....

kreĹĄimir č
    Guest

Eto. Sretan sam, diplomirao. Odlièan diplomski, odlièan usmeni dio izlaganja rada. Pozvala me u sobu ona Romana asistentica... Ja uðem, a unutra Stipkoviæ, Josipovicka, Niksic, Baretic i Romana... Pomislim, u jebote... kaj æe ih 5 unutra? I krene lagano, ja prièam o radnji, pitaju me Josipoviæka i Stipkoviæ, 5-6 pitanja, srce tuèe ko da sam zbario Monicu Belucci... Ali opustio sam se odma i rasprièao se, i onda su mi rekli da izaðem na kratko.. kad su me pozvali, svi su se ustali i rekli: Kolega, èestitamo na odliènom radu, bla bla... Jebeno... Super je feeling, jedva èekam da proslavim kako spada... Eto.. Fakat je super prošlo...
    Last edited by Starfish; 08-06-2009 at 14:05.

Mega kuuul forumaš ultraviolet's Avatar

Quote Originally Posted by kreÅ¡imir č
    Eto. Sretan sam, diplomirao. Odlièan diplomski, odlièan usmeni dio izlaganja rada. Pozvala me u sobu ona Romana asistentica... Ja uðem, a unutra Stipkoviæ, Josipoviæka, Nikšiæ, Baretiæ i Romana... Pomislim, u hebote... kaj æe ih 5 unutra? I krene lagano, ja prièam o radnji, pitaju me Josipoviæka i Stipkoviæ, 5-6 pitanja, srce tuèe ko da sam zbario Monicu Belucci... Ali opustio sam se odma i rasprièao se, i onda su mi rekli da izaðem na kratko.. kad su me pozvali, svi su se ustali i rekli: Kolega, èestitamo na odliènom radu, bla bla... hebeno... Super je feeling, jedva èekam da proslavim kako spada... Eto.. Fakat je super prošlo...
    ma bravo!!!
    èestitke krešimire, dip.iur!!! :hej: :hej: :hej: :thm:
    *uv groznièavo grize nokte jer ima osjeæaj da nikada neæe doživjeti ovacije*
    WHAT THE FUCK DID I DO?!

Mlada nada foruma

Bravo! Èestitam, Kreťimire!

I naravno da smo svi ljubomorni ka pasi :tng:

Veteran foruma

A nije bilo davno kad smo zajedno jurisali na drustva ... :thumbright:
    Cestitke

P.S. zna li netko,pouzdano kada dolaze te famozne nove teme za diplomske radove na katedre
    "...na sagu snova mrkla noć se igra mojim željama,ali će ih jutro sve rasute pokupiti..."http://img19.imageshack.us/img19/4274/hranitiice1ry.gif

Veteran foruma Romana's Avatar

Cestitam i ja :hej: :thm:

Kad cujem da je netko diplomirao odmah dobijem volju za ucenjem

Forumaš prvog reda Robierre de Cochon's Avatar

Èestitam - zbilja veliki dan!
    Ajde da i mi ostali to doŞivimo, haha. Živjeli.
    A.L.A.B. - All lawyers are bastards

Veteran foruma

bravo, bravo!!! sad si nezaposlen pravnik (tak se mi tjesimo! )
    puno srece ubuduce!

kreĹĄimir č
    Guest

Kaj je najgore ili najbolje - nisam nezaposlen. Zaposlio sam se kod frendice koja je nedavno otvorila ured, i tamo sam od polovice sedmog mjeseca. Ali ipak sam na crno, i nisam prijavljen, jer se ne mogu upisati u komoru u imenik vježbenika dok mi ne istekne civilka a to æe biti tek malo prije Nove godine... tak da radim sve osim kaj ne idem na rasprave.. a to bi nekako najviše htio.. da se malo igram odvjetnika.. ) ko zna, možda æemo biti skupa na promociji kak su ovi naši na faxu ažurni...

kreĹĄimir č
    Guest

E da, Lara carice, nikad neæu zaboraviti kak si mi spasila Pravo društava kad sam ga prošo na pitanja koja si mi dala.. ja sam bio super i ostalo nauèio tad, ali Markovinoviæ je sve porazbacao taj rok, a ja sam dobio trojku na tvoja pitanja koja sam bolje ponovio... tko zna bili sad bio dipl. iur da nije tebe... ajd sretno svima sada na rokovima, i èujemo se još... ja se nadam da me ove simpatiène moderatorice neæe šikanirat i izbacit s foruma zbog tog kaj sam završio fax...

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by kreĹĄimir č
    èujemo se joť... ja se nadam da me ove simpatiène moderatorice neÌe ťikanirat i izbacit s foruma zbog tog kaj sam zavrťio fax...
    A bať sam te htjela podsjetit da ne smijeť prestati posjeÌivati stranicu sad kad si diplomirao. Poèinjemo lagano sa skupljanjem skripti, zakona i pitanja za pravosudni. A tu Ìe nam (slanjem za skriptarnicu onoga do èega oni mogu doÌi), naravno najviťe pomoÌi ljudi koji su veÌ zavrťili

kreĹĄimir č
    Guest

A daj nas molim te poslušaj kak se razgovaramo. Ko zatvorski pajdaši kad jedan ode na slobodu a drugi ostanu, pa padaju dogovori o tome kak se moraju držati skupa i kad izaðu... fakat je muka taj fax.. a najgore je to kaj je meni postalo totalno ok uèit po cijele dane... a opet ti se i posao svede na isto.. opet se trebaš forsat, truditi, biti odgovoran i zaboravit na lovu na poèetku.. uèenje i samo uèenje.. a brzo æe proæi godinu i pol i fakat treba odmah laganini skupljat literaturu za pravosudni ma koliko god to nadobudno zvuèalo.. bez položenog pravosudnog ne možeš biti ni odvjetnik, ni sudac a ni javni bilježnik.. tak da je to zapravo nužnost i bez toga, sve ovo do sad skoro pa i da nema smisla... ipak, prvo se moram dobro napiti da proslavim diplomu, a za drugo - lako æemo....

Veteran foruma

Hvala Kreso Ja sam mili moji,danas u napadu posvemasnjeg ludila vodila smisleni ! razgovor sa kemijskom olovkom.Eto,to je razlog zasto se toliko radujem i diplomi a i pravosudnom

Oprostite ako ovo nespada u razdoblje oko i nakon diplome,al nakon 12 sati nad zakonom,dobro da znam i srociti recenicu :oops:

kreĹĄimir č
    Guest

Pa meni je baš slatko kad netko prièa sa kemijskom... Ako je to s vremena na vrijeme..

Veteran foruma

Zapravo,to mi je bio prvi put Sto je li sve ona prosla.MADE IN CHINA,pa preko Kanade u moj skromni dom da bi risala usklicnike pokraj rokova,nabrajalica... :std:

kreĹĄimir č
    Guest

E to ti samo misliÅ¡ da je ona iz Kine uvezena... zapravo se proizvodi na Pešæenici, toènije na Volovèici, pa ju mi izvozimo prek Bugarske u Kinu a onda ju oni lifraju u Kanadu itd. A Hrvati ju radije uvoze prek Slovenije nego da se s nama naðu kraj pruge kod granice, valjda zato da ne bi pisalo MADE IN PEÅveliki kuracÆA. Eto, Å¡to ti je trgovina...

Spygirl
    Guest

Ako želiš pomorsko ja bih ti preporuèila Marina...Èovjek je fenomenalan, ugodan za razogvarati, možeš se zezati, znš kakva je atmosfera kad sam se ja tolko opustila da sam tijekom raspave o diplomskom napola izustila 'kužiš' zapravo, to je zvuèalo više kao 'kuž..fdgfd' i brzo sam nastavila nešto drugo Ja sam samo jednom nosila verziju diplomskog, on je to uredno proèitao upozorio na nedostatke i veæ drugi put sam to predala. Da, i nema šanse da se ne pojavi na konzultacijama il da odugovlaèi sa pregledom diplomskog....
    Pa eto, hope I helped...

Quote Originally Posted by monti
    Znaèi dobro je kod Jaramaz? Ja sam bila kod nje na seminaru. Nije mi se zamjerila, ali nisam razmišljala o njoj kao mentoru za diplomski. Sad se dvoumim izmeðu rimskog i pomorskog. :shock: Kakvo je pomorsko kod Radionov? Kakve ocjene daje Jaramaz (nije da sam lovac na "izvrsne", èisto iz znatiželje)? Kakvo je stanje s literaturom za rimsko?
    Jest da imam još ispita koliko i prstiju na jednoj ruci :pal:, ali treba se pripremit...Psihièki. Pa zahvaljujem unaprijed na savjetima. Hvala! :thm:

Spygirl
    Guest

Evo da prenesem i svoje dojmove sa obrane Bilo nas je troje danas kod Marina I Radionov i bilo je fenomenalno. Obrana je trajala oko desetak minuta. Svi smo dobili odliène ocjene bez obzira sto je Radionov postavljala malo zloèesta pitanja Eto, sad se ide tražiti posao...Pozdrav!

kreĹĄimir č
    Guest

Èestitam Spy!!! Sad fino naæi posao... A mislim da to i nije toliko teško koliko ljudi misle.. Naravno, ako ne oèekuješ veliku lovu na poèetku... Malo sam se iznenadio kad sam proèitao na nekom topicu ovdje, da je netko rekao kako oèekuje plaæu oko 15-ak tisuæa kuna a bar 5 kao pripravnik.. Mislim da za to treba imati finu vezicu i preporuku ili iznimno dobre ocijene i znat valjda 3 strana jezika, i k tome imati max 22 godine i bit ful zgodan... Ma ne, šalim se, naravno da se ne treba zadovoljiti s mizerijom i dopustiti da te netko iskorištava, ali treba biti realan i prvenstveno se okrenuti tome da to zaista bude pripravnièki rad tj priprema za osamostaljivanje i polaganje pravosudnog... Takoðer gledaj da se zaposliš kod nekog tko nema psihièkih problema i tko nije ego manijak, kad ti posao postane svakodnevnica onda ti postane najbitnije da nema stresa i grèa u želucu kad se dižeš za posao...kad te netko krene jebat u mozak, tad lova gubi glavnu ulogu.. SVE U SVEMU SRETNO DALJE....

Mlada nada foruma

15 tisuca kuna sam spomenula ja kao odgovor na pitanje "S KOLIKOM BI PLACOM BILI ZADOVOLJNI". E, pa ja bi bila zadovoljna s 10-15, ali sam itekako svjesna da to nije tako i da ce pocetak u pripravnistvu biti jadan te da ce trebat dosta vremena dok se ne stekne iskustvo, brzina, sigurnost u obavljanju posla, klijentela i sl. a sto ce mozda jednog dana dovest do place kojom bi bila potpuno zadovoljna.

Cestitke Kresimiru i Spygirl! Nemate pojma koliko vam zavidim (ne na zlocesti nacin naravno).

Sretno s trazenjem posla i kasnije u obavljanju posla!!! :thm:
    Spiral out!

the cool
    Guest

Ljudi kakvi su na rimskom, kakve ocjene dijele, a na ustavnom?

Veteran foruma

Spygirl cestitam!!! jos je jedna otplovila...( )

na rimskom su ok. u 7 mj. su svi dobili 4 ili 5.

Spygirl
    Guest

:thm: Hvala svima na èestitkama, još malo pa æe te i vi! Nego, što se tièe posla ne oèekujem basloslovne cifre za vrijeme pripravnièkog. Zapravo, pristala bih raditi i za manju plaæu pod uvjetom da me se svemu nauèi a ne da radim kave, kopiram i budem neèije potrkalo. To me najviše brine... :evil:

Eh da, ima li smisla uzeti diplomu na latinskom ili je to samo šminke radi?

Veteran foruma

mene je razocarala! bijela, ravna bez ikakvog vodenog ziga iliti grba!
    ne znam, mozda sam ocekivala previse...zamisljala sam je kao ferovsku samo jos ljepsu
    s druge strane- daj diplomu kakva god da je!
    mislim da ti ne treba na latinskom. koliko je ono skuplja?
    e, da! dobit ces fino postom poziv za promociju! bar nesto

+ Reply to Thread
Page 2 of 23 FirstFirst 123412 ... LastLast

Bookmarks