Kolege,zanima me može li se uzeti tema iz izbornog predmeta ako profesor kojeg sam dobila predaje i izborni predmet?
Kolege,zanima me može li se uzeti tema iz izbornog predmeta ako profesor kojeg sam dobila predaje i izborni predmet?
ono sto ne ucinis, uvijek je vaznije od onog sto ucinis
Kak ne? Prema ovoj raspravi može se da tako kažem, posredno, tj. formalno pišeš iz nekog obvezno predmeta ali ti je tema zapravo iz izbornog.
http://www.pravokutnik.net/forum/sho...l=1#post528115
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
preporucam ceronju iz trgovackog..osobito za one po starom programu i one koji nisu na vrijeme nekog trazili jer mislim da kod njega ima mjesta..ne trazi puno, stovise za stari program predlaze 20 str.bitno mu je da rad ima puno izvora , sto vise fusnota i da je pravilna forma..na usmneom je bila i tepes(lose volje al nije nista pitala), nekoliko pitanja iz samog dipl i to je to..
Štovani kolege,
Pišem dipl.rad na PFST iz GPP-a tema "Propuštanja i otklanjanje pravnih posljedica propuštanja parničnih radnji" , pa Vas molim ako netko ima diplomski iz slične teme da mi se javi radi razmjene informacija.
Hvala.
moze mi netko reci gdje mogu naci upute za pisanje dipl.rada??? Da li ima gdje na stranici od fax-a primjer da znam kako treba izgledati prva str.,kojim slovima treba pisati,koliki razmak itd...????
http://alanuzelac.from.hr/Pdf/upute-radovi.pdf
A ovo su ti upute za citiranje u radovima:
http://www.pravo.unizg.hr/_download/..._citiranje.pdf
Svi su pravnici propali pjesnici.
I saw sinners making music and I've dreamt of that sound.
imam pitanjce jedno. radovi što su dobili rektorovu/dekanovu nagradu priznaju se kao diplomski radovi. a jel se ti radovi trebaju braniti ili se samo upiše ocjena odličan i to je to?jer sam čula i jedno i drugo pa da provjerim -.-
Kako je moguće da ti se na petoj godini prava sve to skupa zgadi?!
mislim da se ne brane, ali zapravo nemam pojma; i to vjerojatno ovisi o mentoru.
however, ne priznaje ti se ništa automatizmom - mentor mora predložit priznavanje i to mora biti izglasano na fakultetskom vijeću (pro forme, ali eto).
Hello,
ima li netko ovdje tko je već diplomirao po bolonji?
Pitam iz razloga jer ne znam koliko se para mora uplatiti kad
se Danijelu nosi obrazac i diplomski rad odnosno
kad treba dobiti uvjerenje?
Hvala..
ništa, plaća se samo promocija (naknadno, par tjedana prije održavanja)
Evo, po prvi put pišem na pravokutniku kao diplomirana pravnica iliti magistra prava!
Danas sam imala obranu, katedra Radno i socijalno.
Svima koji će na ovoj katedri imati obranu, dobronamjeran savjet:
Uistinu je to samo formalnost, 2-3 minute izlaganja, pošalju te van,
daju ocjenu i to je to.
Mala zamjerka, članovi su se držali kao da im sve to ide na živce,
diplomski gotovo nisu ni pogledali, malo ga prevrćali po rukama...
Znam da je to zapravo i bolje, ali stvarno sam se trudila oko svog rada
i bila bi ponosna da su pročitali bar par rečenica,
ovako sam imala dojam omalovažavanja...
Ali dobro, za mene je ovo jedan od najvažnijih događaja u životu,
za njih nešto što se mora odraditi.
Sve u svemu, ja sam presretna jer je sve gotovo,
ali sam čin obrane nije na nivou pravnog fakulteta
kojim se svi volimo razmetati.
Toliko od mene!!!
Sretno svim koji su još na putu da budu u mojoj poziciji!!
Sad, u drugom mjesecu moram izabrat nešto za diplomski i najviše me zanima međunarodno pravo. Molim vas ako je netko imao iskustva sa tom katedrom na diplomskom, da mi napiše dojmove i tako, koliko traže, koliko stranica treba imat diplomski i tako..... Hvala puno unaprijed![]()
jel fakat ima netko da je diplomirao po bolonji??
zanima me jel moguće u roku od dva mjeseca od upisivanja tog famoznog 10. semestra braniti rad. tipa ak se deseti upise najesen, jel ga moguce , recimo vec u 12. mjesecu braniti rad i naravno diplomirati?
vidim da je jedna kolegica diplomirala po bolonji u 11. mjesecu, al ne znam jel upisala 10. semestra još u veljači prošle godine i tek najesen.![]()
Ma moguće je. Već je više ljudi o tome pisalo na raznim dijelovima foruma.
To ti ovisi isključivo o dogovoru s mentorom. Kolko će ti brzo ispravit rad, zakazat obranu itd.
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
Ja bi zamolila malo inf o diplomskom kod prof. Tepeš! Odugovlači li i vraća radove ili se to može brzo srediti kod nje? Najviše me zanima daje li literaturu ili moramo sami tražiti?
Imam jedno pitanje. Upisao sam diplomski semestar (10.) prosle god i jos nisam diplomirao, trenutacno pisem diplomski, pa me zanima sta ce se desit ako ne diplomiram do upisa?
Da li mogu slobodno pisat diplomski bez vremenskog ogranicenja, ili ako ne diplomiram do upisa do kraja 2 mjeseca, morati ponovno upisivati diplomski semestar i placati 30ects-a? Hvala
Sto se tice Tepes, meni se cini ok, moras doci kod nje s par konkretnih prijedloga oko teme za diplomski. Malo porazgovarate o svakoj i sta bi tu mogao pisati, i jos ona doda par svojih prijedloga. Pogledas sta ti se svidja od ponudjenog i kakva je literatura za svaku i odlucis se za jednu. Ne odugovlaci i odgovara na mail u istom danu. Mozes joj poslat diplomski mailom da ga ispravi i pregleda.
Ima možda netko kakvu info o diplomskom kod prof.Karas sa kpp-a?
ono sto ne ucinis, uvijek je vaznije od onog sto ucinis
zna neko kad ce se moci birat mentori za diplomski preko one aplikacijea na stranici od faksa?
Pa vjerojatno kad upisi budu gotovi,znači u ožujku.
The faith rarely calls up on us in the moment of our choosing
Malo sam zbunjena, ali nisu mi jasni ovi rokovi http://www.pravo.unizg.hr/scsr/raspo...lomskih_radova .
Kako to ide, nije li mentor taj koji odlučuje o rokovima?
Dal itko zna kada i kako bolonjci biraju mentora za diplomski?
Thanks!!!
poslije upisa. putem aai identiteta isto kao seminare. bit će obavijest na stranicama faksa.
"Na primjer" nije nikakav dokaz
(16)
Samo da podjelim svoje iskustvo s pisanjem rada kod doc. Rogić-Lugarić na financijama. Odličan izbor za diplomski, svima toplo preporučam!Ne inzistira na dugačkim radovima (minimum je samo 20 stranica), jako brzo ispravlja rad, daje konstruktivne kritike i savjete i uvijek je ljubazna i nasmješena, kao i na ispitu. Sama obrana vrlo ležerna, traje niti par minuta, upišu peticu, čestitaju ti i gotovo
![]()
Help please. Vjerojatno je glupo pitanje i to ne postoji, ali mene zanima nudi li se negdje usluga da ja diktiram diplomski i netko mi ga tipka. Znam da postoji prijepis, ali ja bih ovako. Ako je netko ikad čuo za nešto takvo, neka please podijeli svoje iskustvo. jer ja toliko sporo tipkam da će mi trebati 100 godina da otipkam diplomski
hey
hm..nadjes nekog kom se da tipkat sate i sate, dogovoris s njim kolko mu platis po satu, i toeto. Shvati to kao instrukcije dakle trazis nekog tko brzo tipka, no mislim da nebus na nasem faxu nasla zainteresirane, previse bi to bilo vremena, pa jedino uz novcani stimulans mozda... Raspitaj se na forumu Fera, ili ekonomije, oni imaju vremena :-)
Ma, naravno da bi ja to platila, ali svi nude samo prijepis rukopisa a meni se neda ni rukom pisati.
Predložit ću jednoj susjedi, ona studira na ekonomiji. hahaha
hey
bolonjci, jel se treba javiti profesoru kojeg planiramo odabrati za diplomski prije samog odabira? tj. ima li smisla ići kod profesora i reći mu da bi uzela kod njega diplomski, ak postoji mogućnost da opće ne dobijem njega, nego nekog drugog profesora?
Court is now in session. The Honorable Judge Art Vandalay presiding.
znam da je dosta nezahvalno ocekivat od ljudi koji su diplomirali da ce se vracat na ovaj topic, al najljepse bi molila ako netko ima neke informacije o diplomskom kod profesora bravara, makar iz druge, trece ruke, da ih podijeli sa mnom.. tenks.
Bookmarks