+ Reply to Thread
Page 3 of 23 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 61 to 90 of 690

Thread: Diplomski rad

kreĹĄimir č
    Guest

Ajme Renos, svaka èast... Znao sam ja da si to ti napisala ali nisam htio radit nikakve prozivke pa sam rekao da sam negdje kao vidio da je netko napisao i kao nemam pojma tko.. hahaha.. skužila si me hebiga... nisam ja ni mislio da si ti mislila na pripravnièku plaæu, ali se ni na poèecima samostalne karijere ne treba nadat ogromnoj lovi... sve to ovisi o tome koliko ljudi poznaješ, koliko znaš posao, i koliko drugi znaju za tebe i koliko misle da dobro radiš... s vremenom ako si vrhunski u poslu i kao èovjek, moraš doæi na svoje.. ali opet ovisi o ambicijama koliko želiš bit u tom svemu... treba biti umjeren i u poslu i u ambicijama, ali s konstantnom težnjom ka usavršavanju i napredovanju, i onda je to nekako najbolja opcija... ovi prenabrijani izgore u želji...ili im srce izgori od stresa...pa furaju bajpase sa 50 godina dok im drugi odgajaju djecu jer oni nemaju vremena zbog posla...krasno....dosta moje filozofije..živili

Veteran foruma

Cujem da Parac oteze sa ispravljanjem diplomskog,pa da potraje i do 6. mjeseci?Zna li itko jel to samo tlapnja il istina?
    "...na sagu snova mrkla noć se igra mojim željama,ali će ih jutro sve rasute pokupiti..."http://img19.imageshack.us/img19/4274/hranitiice1ry.gif

Abyss
    Guest

Quote Originally Posted by Spygirl
    Evo da prenesem i svoje dojmove sa obrane Bilo nas je troje danas kod Marina I Radionov i bilo je fenomenalno. Obrana je trajala oko desetak minuta. Svi smo dobili odliène ocjene bez obzira sto je Radionov postavljala malo zloèesta pitanja Eto, sad se ide tražiti posao...Pozdrav!
    Mada se ne znamo, ali kolege smo pa ti svakako èestitam. Naime i ja sam uzela diplomski iz pomorskog, pa se toplo nadam da æu i ja imat,nadam se uskoro, tako lijepo iskustvo.
    Sretno u potrazi za poslom, ja nekako uvijek kažem: nas pravnika nikad dosta :-)

Spygirl
    Guest

Quote Originally Posted by Abyss
    Quote Originally Posted by Spygirl
    Evo da prenesem i svoje dojmove sa obrane Bilo nas je troje danas kod Marina I Radionov i bilo je fenomenalno. Obrana je trajala oko desetak minuta. Svi smo dobili odliène ocjene bez obzira sto je Radionov postavljala malo zloèesta pitanja Eto, sad se ide tražiti posao...Pozdrav!
    Mada se ne znamo, ali kolege smo pa ti svakako èestitam. Naime i ja sam uzela diplomski iz pomorskog, pa se toplo nadam da æu i ja imat,nadam se uskoro, tako lijepo iskustvo.
    Sretno u potrazi za poslom, ja nekako uvijek kažem: nas pravnika nikad dosta :-)
    Ajoj, bas lijepo od tebe :luv: Ma ne bi uopæe trebala imat problema...koju si temu uzela?

Sepra
    Guest

Mislil sam uzet taj diplomski iz međunarodnog pa me zanima kakvi su oni tam,posebno lapaš¡?
    Last edited by Starfish; 08-06-2009 at 14:07.

majci.1
    Guest

I mene zanima kako je kod Paraća, prièa se da se njemu uopĂŚe ni ne èitaju diplomski, a i jako ga je teĹĄko uhvatiti na konzultacijama..

ako netko zna viĹĄe..
    Last edited by Starfish; 08-06-2009 at 14:07.

lu
    Guest

uzela sam diplomski kod prof.Josipovica.....
    da li netko ima bilo kakve informacije o dipl. iz kpp-a? :thm: :thm:
    Last edited by Starfish; 08-06-2009 at 14:08.

Veteran foruma Romana's Avatar

Sorry, nemam ti kaj reci o tome, ali me zanima s koliko ispita do kraja si uzela diplomski? Jel trebam cekat do, ne znam, 2 do kraja ili mogu prije se otic nekom uvalit?

lu
    Guest

........imam radno i druÅ¡tva.....+ 1izborni.........neki traže da dođeÅ¡ kad imaÅ¡ dva tri ispita do kraja.....ovisi kod koga tražiÅ¡...... :-({|=

liaison
    Guest

NIsam citala postove-jel ima ko diplomski iz radnog prava? Ja bi to... jel tesko s mentorima?

Uwe
    Guest

Eto, napokon doĹĄlo vrijeme i za diplomski te razmiĹĄljam o nacionalnoj ili opĂŚoj povijesti. Jel ima tko kakvog iskustva, jel netko neĹĄto zna kakvi su gore na Gornjem gradu??

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Jel ima netko diplomski kod profesora Kregara? Kakva su iskustva?

Mlada nada foruma

Ja znam nekoliko ljudi i svi su bili zadovoljni. Ako moĹžeĹĄ, uzmi diplomski iz soc.

Mlad, sumnjiv i nedokazan

E super, onda ĂŚu ja uzet iz sociologije. Hvala na odgovoru.

ike888
    Guest

[quote=Uwe]Eto, napokon doĹĄlo vrijeme i za diplomski te razmiĹĄljam o nacionalnoj ili op

Mlada nada foruma

Moj prijatelj je imao dipl. kod prof. Paraca i sve mu je super proĹĄlo; mislim da je ta katedra ok. Za ove ostale naĹžalost ne znam niĹĄta...

ike888
    Guest

Super, vec i to puno vrijedi tako da hvala na odgovoru! :smt001

jacktheripper
    Guest

Meni je kolegica rekla da je Parac nije htio uzeti za diplomski dok je isla pitati jer ima guzvu.Isla je u 12. mjesecu.
    Ja sam isao pitati Jelusica i nije me uzeo jer isto ima guzvu.
    Bas mi ih je zao. Ko da oni pisu diplomski,a ne mi! :smt011

Veteran foruma

I meni je to rekao!Pa sam uzela kod BarbiĂŚa,njemu zainat
    ne pada mi na pamet moliti (ĹĄto je on oèekivao) OĹveliki kurac?NEĹveliki kurac?PA-PA!!
    "...na sagu snova mrkla noć se igra mojim željama,ali će ih jutro sve rasute pokupiti..."http://img19.imageshack.us/img19/4274/hranitiice1ry.gif

Andro
    Guest

moze li mi netko reci koji sve profesori nemaju komisiju na obrani diplomskog ili bar da ne gnjave?

ike888
    Guest

Vele da je prof.Sikiric jako dobar za diplomski. Ne inzistira na kvantitetu pa ako imas dobar rad dovoljno je i 20ak i nesto stranica, a ne nuzno 40ak kao inace. To je super jer je to cesto i dovoljno za kvalitetan rad pa ne moras smisljati sto ces da ispunis formu. Samo moras racunati, kako cujem, da na mpp-u oni gotovo uvijek imaju komisiju, ali opet frendica kaj je diplomirala veli da joj je bilo super (a cura nije freak. Na radnom cujem da je super prof. Potocnjak samo je zato i zatrpan pa treba imati srece. Al ne znam imaju li komisiju...

Andro
    Guest

hvala puno...
    a sto je s onim pravilima kako se pise diplomski rad, dal je potrebno kupovati onu knjizicu u skriptarnici ili ti to sve profesor kaze? (mislim na koliko stranica mora imati, velicina fonta i ostalo..)

Mlada nada foruma

Ne moraĹĄ kupovati knjiĹžicu, sve se dogovoriĹĄ s mentorom/icom... Br. stranica ovisi o tome, uglavnom ne bi trebao imat manje od 26-27 str.

Andro
    Guest

hvala!!!!

Forumaš prvog reda Robierre de Cochon's Avatar

Quote Originally Posted by Andro
    hvala puno...
    a sto je s onim pravilima kako se pise diplomski rad, dal je potrebno kupovati onu knjizicu u skriptarnici ili ti to sve profesor kaze? (mislim na koliko stranica mora imati, velicina fonta i ostalo..)
    20 kartica texta je minimum. font 12, dvostruki prored, to je oko 40 stranica
    A.L.A.B. - All lawyers are bastards

Andro
    Guest

Hvala vam...
    vidim da je to individualno i ovisi od profesora (ako to uopce trazi)...e sada jos samo da nadem radnju!?

Veteran foruma

Evo za sve one koji Şele pisati diplomski kod MedvedoviÌa..cura je imala obranu samo pred njim,zapravo obrane nije ni bilo :smt003 no,moŞda je to povezano sa èinjenicom da mu je demos.. :smt002

navodno je veĂŚima tema za diplomski bila na stranim jezicima... :smt006

Bonnie
    Guest

Ima li netko iskustava sa Kaznenim pravom(ili znate neťto iz prièa drugih kolega)? Ja joť razmiťljam o tome kod koga da uzmem diplomski. Mislim juriti profesore tek u 9.mjesecu(kad mi ostane samo jedan ispit), ali moram do tada razmisliti ťto uzeti i kod koga. Kazneno mi se oduvijek sviðalo i imam dobru ocjenu(4) iz ispita, pa sam mislila to uzeti. Preporuèujete ili ne?

Veteran foruma

:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041

"sad raaaastakaaa naaam kuuuucnuuu èaasss" :smt003

GOTOVO!!!

ajmo ovak

pisah iz prava druťtava "Odgovornost èlanova uprave dd" ,mentor BarbiÌ.
    teme ganjala mjesec dana,pisala kaj ja zna koliko vremena,napisala Rat i mir (90 stranica 8-[ ),pregledava Miladin,moĹže spiralni uvez,komisija Miladin i BarbiĂŚ,potonji postavlja pitanja,MarkovinoviĂŚ :smt050 u susjednoj sobi,pa mi odmah lakĹĄe bilo :smt061

iako sam dobila 5 :smt025 ,ne bi preporuèila

zaĹĄto?
    prije mjesec dana su frendici dali 3 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 a zasluĹžila je viĹĄe,jako loĹĄe iskustvo ima :smt056

sad begam,al budem joĹĄ detalja napisala

:smt006

+ Reply to Thread
Page 3 of 23 FirstFirst 1234513 ... LastLast

Bookmarks