Ajme Renos, svaka èast... Znao sam ja da si to ti napisala ali nisam htio radit nikakve prozivke pa sam rekao da sam negdje kao vidio da je netko napisao i kao nemam pojma tko.. hahaha.. skužila si me hebiga... nisam ja ni mislio da si ti mislila na pripravnièku plaæu, ali se ni na poèecima samostalne karijere ne treba nadat ogromnoj lovi... sve to ovisi o tome koliko ljudi poznaješ, koliko znaš posao, i koliko drugi znaju za tebe i koliko misle da dobro radiš... s vremenom ako si vrhunski u poslu i kao èovjek, moraš doæi na svoje.. ali opet ovisi o ambicijama koliko želiš bit u tom svemu... treba biti umjeren i u poslu i u ambicijama, ali s konstantnom težnjom ka usavršavanju i napredovanju, i onda je to nekako najbolja opcija... ovi prenabrijani izgore u želji...ili im srce izgori od stresa...pa furaju bajpase sa 50 godina dok im drugi odgajaju djecu jer oni nemaju vremena zbog posla...krasno....dosta moje filozofije..živili

Reply With Quote

Bilo nas je troje danas kod Marina I Radionov i bilo je fenomenalno. Obrana je trajala oko desetak minuta. Svi smo dobili odliène ocjene bez obzira sto je Radionov postavljala malo zloèesta pitanja 
. Na radnom cujem da je super prof. Potocnjak samo je zato i zatrpan pa treba imati srece. Al ne znam imaju li komisiju...

Bookmarks