antena, definitivno... 8)
antena, definitivno... 8)
Krugoval Velebit 8)
u autu slušam antenu zagreb
svi tvrde da postoji jedan svijet.ja tvrdim da postoje dva : jedan je moj,a drugi dijelite kako hocete
If you see me on the floor, you'll be watchin' all night (:
HR3 i klasicna glazba OWNZZZ!!!
HR2 i 3, antena zagreb i radio banovina.
Hr2 i 3 radi klasične glazbe, s tim da na HR2 negdje u sitnim satima zna bit neka luda emisija u kojoj neki ljudi pričaju o friki stvarima, i to me jako opušta.
Antena mi je dobra za ujutro, za veselo buđenje itd.
banovina suubotom, za narodne hitove.
sve što može poći naopako, poći će naopako...
Digitally Imported Radio - http://di.fm
Najbolje od internetskog radija, za sve ukuse. Dobro ajd, skoro sve![]()
antena se stalno ponavlja.. inače ne slušam radio :-D
meni banovina bez konkurencije, jedinstven je :smt023
najbolji glazbeni mixOriginally Posted by narf
hehe mislim da se već može i predvidjet kaj ide
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
@uninvited - preporučam ti radio marija
glazbeno mislim
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
kaj fali osamdesetima? :-DOriginally Posted by uninvited
inače ne slušam radio osim kad stara navije nedjeljom dok kuha otvor ženo kapiju... haj,haj,haj, divan nam je žumberak kraj...sijem žito raste grahorica....i da dalje ne nabrajam, al to neam pojma na kojoj stanici...valda radio samobor... :smt005 :smt005 :smt005
"Smoke me a kipper! - I'll be back for breakfast!"
antena zg..
iako naučiš napamet i pjesme koje ne želiš znat kolko se ponavljaju..
al nekad imaju fakat dobre fore..
Kad bi moje tijelo znalo kuda ce ga odvesti moja
hrabrost, obuzela bi ga potpuna paraliza.
Ja sam malograđanin pa meni na Obiteljskom/Anteni jako fali prijepodnevni Drele. :smt010
Puste "Lipote gladan, jubavi žedan", Tedi probire po žicama gitare, da bi se Davor Dretar u po pjesme izdero - "A za vas koji ste gladni nečeg konkretnijeg, došlo je vrijeme gableca!!!" :smt005 :smt005
I da, one "Imamo ulaznice/Dolazi kraj svijeta/nešto treće, ALI o tome na Anteni Zagreb za 10 minuta..." fore su im bezveze... :smt019 :smt019
Jako su mi se zamjerili kad su dan prije finala SP-a silovali ljude da dijele posljednje dvije karte za tekmu u galaksiji, a na kraju su ih podijelili tek slijedeći dan u podne...:smt019 :smt019
To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson
haha istina! doslovna i tužna istina. stojedinica je nekad bila dobar radio, vrijedan prosvjeda a da ju danas idu gasit zapljeskao bi počiniteljima.Originally Posted by uninvited
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
oh, just to poop this here
http://www.screamer-radio.com/
zgodan softvercic za te radijo pizdarije.
Effing awesome. Fala.Originally Posted by tapir_u_magli
moze prociOriginally Posted by totalka
Kad slušam radio, a to je rijetko, onda najčešće otvoreni ili plavi.
S vremena na vrijeme okrenem na radio banovina i slušam one oglase gdje likovi prodaju pajceke i sl. domaće životinje :-D
Why so serious?
radio banovina uber alles!
Radio 101 i Black Metal radio![]()
"If God were suddently condemned to live the life which he has inflicted upon men, he would kill himself."
- Alexander Dumas {1802 - 1870}
Antena ... al sve vise mi se cini da je to dobra ideja samo, u praksi...hm...dodje ti da im snimis tuljenje macka i das besplatno nek pustaju ak su vec skrti na placanju autorskih prava ili kak vec to ide...ponavljanje ubija....
otvoreni :smile:
There is something to be learned from a rainstorm. When meeting with a sudden shower, you try not to get wet and run quickly along the road. But doing such things as passing under the eaves of houses, you still get wet. When you are resolved from the beginning, you will not be perplexed, though you still get the same soaking. This understanding extends to everything.
jel slusa ko onaj neki studentski radio od politickih znanosti?
ja sam par puta, nije mi bas nes, al cisto pitam jer sam cula od par ljudi da im je odlican
inace antena, pogotovo ujutro![]()
narodni naravno
i radio marija
Drugi joj raspliće kosu, a ja je voolim
Krugovalna postaja Velebit - sto posto kleronaciustaško![]()
otvoreni
plavi
101- super muzika ne seru previse o nepotrebnim stvarima, NE ponavljaju se(ko neki)
fail. fail again. fail better.
Bookmarks