+ Reply to Thread
Page 2 of 28 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 31 to 60 of 814

Thread: bljak reklame

Forumaš u usponu

Meni je ona reklama za DSL odurna. Ona Şenska je totalno trashy obuèena, poèeťljana i namazana, a onaj lik se iritantno dere i sve je nekako kièy... Straťno...
    One s djeèjim ťemama da Ìe oŞenit uèiteljicu i s prosipanjem parfema u ťkoljku neÌu ni spominjat jerbo su ťkolski primjer smeÌa.
    Prilièno je iritantna i ona za Off sredstvo protiv komaraca (ne znam prikazuje li se joť uvijek dotièna, ne pratim bať TV program puno), gdje se onaj klinjo korpulentnoj Şeni zadere 'Teta Neeeedaaaaa!', pa joj isklizne iz ruku. Je'ote, mali leti kao da je podmazan svim lubrikantima ovog svijeta. Predebilno. :?
    Again they will think that I'm an arrogant bitch. Fuck.
    http://egea.geog.uu.nl/images/smilies/skull.gif
    ~Djevojčica iz horrora~

Veteran foruma Romana's Avatar

Quote Originally Posted by Tighelia
    Meni je ona reklama za DSL odurna. Ona Şenska je totalno trashy obuèena, poèeťljana i namazana, a onaj lik se iritantno dere i sve je nekako kièy... Straťno...

Paaaa, ono, to je i bio cilj reklame - u stilu prodajnih programa sa satelita, kicasto i pretjerano i oboje se deru i cere non stop.

Losa mi je reklama ona s malim i uciteljicom za prasak za rublje, onda ona od T-Coma za ISDN kad se sugerira da cemo s ISDNom moci imati par veza (dakle imati ljubavnika) bez beda. Svasta.

Najbolja mi je za Peugeot 206 u kojoj onaj Indijac radi 206icu od svoje krntije - legendarno :thm:

Forumaš prvog reda

a sjeÌate se one za neki omekťivaè...
    ono s puloverom, Şenska ide u pariz ili tako negdje na magisterij ( èini mi se) i svih tih nekoliko godina taj je pulover u divnom stanju, a stalno ga nosi

glupo!!!!!!!!!!!

Guest

Quote Originally Posted by Romana
    Losa mi je reklama ona s malim i uciteljicom za prasak za rublje, onda ona od T-Coma za ISDN kad se sugerira da cemo s ISDNom moci imati par veza (dakle imati ljubavnika) bez beda. Svasta.
    A joť je bolja ona kad Şena sjedi u kinu, do nje tip pali upaljaè i kaŞe joj kako ima jako lijepi dŞemper (glupost 1.) i pita je li nov... na ťto Şena odgovara da nije nov nego da je opran Perwollom i ni pet ni ťest vadi istog iz vreÌice pokraj sebe (glupost 2.)

One reklama s klincem koji govori da ga uèiteljica stalno proziva i da Ìe je oŞenit mi je lagano perverzna... i ona muzika mi je jeziva... isto je i sa kurpulentnom gospojom koja grli ''miťiÌa'' :rigo13: totalne perverzije... OpÌenito reklame na naťoj televiziji su idiotske i ne valjaju niťta... tek pokoji dragulj poput -
    Najbolja mi je za Peugeot 206 u kojoj onaj Indijac radi 206icu od svoje krntije - legendarno :thm:
    a fora mi je i ona sa Stellom- poanta je da bude kièasta i da ismijava one TopShop reklame na OTVu i gdje veÌ...
    Najbolje reklame definitivno su za Coca-Colu... ne znam, meni su bať reklamaste... i simpatiène...

Reklame na slovenskim televizijama su mi izvrsne, kako to da mi nemamo smisla za humor... mislim - Slovenci... pih... a super su mi i one na BK Televiziji - za FAST, kupuje se na trafici a nisu novine... (neam pojma ĹĄto je to, ali reklama je izvrsna..)

Forumaš u usponu Emer's Avatar

:?
    mdmsl se zove Stefany (!) Hohnjec i bivĹĄa je MISS SPORTA. govori za sebe... :shock:

u reklami sekunda je super jedino mi je dobra ona mala: meni je super pusa prije spavanja... oslalo je smeÌe, pogotovo Şenska na kraju s razvuèenim ustima...
    a joť mi je gora iva ťulentiÌ, u kojemgod izdanju... i one reklame za dove deziÌ (ona cura iz plesne skupine kaj zakljuèi: sad ga koriste sve moje frendice...) :roll: :roll: :roll:
    i ona za cillit (moram ga pokazati ljubici), mr. proper, oust (haloo??? on ne prikriva, on ZAUSTAVLJA mirise... mhm... daaa... vidim bijele miĹĄeve...)... yuck. :rigo13: kinder pingui u svim izvedbama, i onaj sanitra wc ili kako veĂŚ (onaj s patkom)...

al mi je trenutno simpa vidite li oblaèiÌ? :thm: :lol: :lol:
    ...so many bad ideas... so little time...

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Na BK je dobra reklama za MB(mislim) pivu. Slogan : Svetsko a naĹĄe!

Još

Veteran foruma Moderator bob rock's Avatar

Quote Originally Posted by The Kid
    Najbolje reklame definitivno su za Coca-Colu... ne znam, meni su baš reklamaste... i simpatiène...
    coca cola je IMALA izvrsne reklame dok su se razbacivali lovom i idejama, a sada su mi iritantne, prvenstveno ona u kojoj se iritantni kmet razbacuje ekstremitetima, jetrom, slezenom i bubrezima po cesti, osvaja lovu u casinu i štrca umak po manekenkama (koji kretenizam :roll: :roll: )... a kad se sjetim da se jednom vrtila reklama s padobrancima koji se sklapaju u bocu...

Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"

Mlada nada foruma

[quote=bob rock]
    Quote Originally Posted by "The Kid":nxtthot9
    Najbolje reklame definitivno su za Coca-Colu... ne znam, meni su baš reklamaste... i simpatiène...
    coca cola je IMALA izvrsne reklame dok su se razbacivali lovom i idejama, a sada su mi iritantne, prvenstveno ona u kojoj se iritantni kmet razbacuje ekstremitetima, jetrom, slezenom i bubrezima po cesti, osvaja lovu u casinu i štrca umak po manekenkama (koji kretenizam :roll: :roll: )... a kad se sjetim da se jednom vrtila reklama s padobrancima koji se sklapaju u bocu...[/quote:nxtthot9]

e da, ta reklama je debilizam i pol
    a mjuza u toj reklami samo stane na pola dok se tip kakti zadere
    kretenizam
    III. godina
    Upravna znanost
    2. knjiga - zbirka autora
    str. 47. - uvod

TEORIJA ORGANIZACIJE je u pretparadigmatskom stadiju i predstavlja svojevrsnu miksturu sistematiziranog iskustva i metafunkcionalne spekulacije, odnosno empirijskog (deskriptivnog i kauzalno objašnjavajućeg) i normativnog, naročito racionalnopreskriptivnog istraživanja.

http://www.tranceation.info/flawless468.jpg

lubilu
    Guest

Quote Originally Posted by bob rock
    -cut-
    to je tocno! ili ona sa malim crncima. pa jedan pita: kakav je osjecaj? (kad pijes colu). a drugi kaze: rekli su da je kao kad ljubis curu!
    eh...imali su pametne reklame.

i legendarna za fantu: helooouuuuu (podrig) u svim varijantama od vanzemaljaca do decko-cura-stari varijante.
    ova bamboocha mi je blesava.

Natan
    Guest

reklame za Pepsi su ovijek zakon... ova zadnja s Ronaldinhom i ekipom protiv surfera je opaka :thm:

mala buba
    Guest

Quote Originally Posted by lubilu
    i legendarna za fantu: helooouuuuu (podrig) u svim varijantama od vanzemaljaca do decko-cura-stari varijante.
    ova bamboocha mi je blesava.
    meni je bas bamboocha ful simpa, dok recimo helouuu je bila fora samo isprva, kad je grupa tinejdzera sjedila na onim satelitima a znanstvenici su mislili da dobivaju vanzemaljske poruke.djelovali su mi nekako...napuseno
    kasnije je em postalo staro em down right stupid. dodje decko po curu i podrigne se njenom starom.
    you guys...seriously. lame. :roll:

oust, klinac s parfemom koji ne pusta vodu, klinac s uciteljicom su mi na vrhu odstrel liste trenutacno. pa onda one reklame za omeksivace - 'jedan za cijelu obitelj' i utopijsko trcanje mame i kceri po cvjetnim poljima. patetika.bljak.
    coli oprastam ono sranje od reklame (a i par zadnjih) zbog dobrih zimskih sa medekima. te su mi cute
    da su pametni, samo bi pokazali orosenu casu cole s ledom...na to dobivam ovisnicku groznicu

amy
    Guest

ne znam dal slušate radio, al na stojedinici (druge postaje ni ne slušam pa ne znam) ima genijalna reklama za makro-mikro. :hej: mislim, sve su mikro-a oke, al zadnja koju sam èula je bila ona u stilu katolièke mise gdje puk umjesto amen! veli maaakrooo-mikrooo......mrrrraaaaaak... :thm:

Forumaš prvog reda Robierre de Cochon's Avatar

ne znam dal sluťate radio, al na stojedinici (druge postaje ni ne sluťam pa ne znam) ima genijalna reklama za makro-mikro. mislim, sve su mikro-a oke, al zadnja koju sam èula je bila ona u stilu katolièke mise gdje puk umjesto amen! veli maaakrooo-mikrooo......mrrrraaaaaak...
    Aha, odlicna je. :thm:

Moj favorit: za mene je sekunda super
    Ona klinka pobuðuje u meni mucninu. :rig:
    A tek Rondo bitch! Damn, I need a gun.
    :rig:
    A.L.A.B. - All lawyers are bastards

Forumaš prvog reda

Da, definitivno je ta najbljuvastija reklama u posljednje vrijeme :rig:
    Pa onda mama, oŞenit Ìu uèiteljicu. A da ne govorim o Kraťevim reklamama: Hej dorina, hej dorina... Jadno
    Fool me once,
    shame on you
    Fool me twice,
    shame on me

amy
    Guest

bio shout :twisted:
    ajme....to kao da netko poteže nož po èeliku.....naježe mi se i dlake koje nemam... :twisted: :twisted: :twisted:

hannah
    Guest

ova nova reklama za Janu je stvarno odlicna :bnc: :bnc: :bnc:
    a definitvno najgora, rrrrondo

Forumaš prvog reda

Quote Originally Posted by ThunderBoy
    T-svijet je let ptice
    t-svijet su sevine cice
    to je kad neko prica bajke
    to je sponzor ede maajke
    T-svijet je pcela gnjoj
    T-svijet je kravlji gnjoj
    to je firma sto kida zivce
    to su troskovi za nas naivce
    T-svijet je zaron gnjurca
    T-svijet je sviranje kurca
    to je krizanac svabe i ere
    to je lopovluk sto pare bere
    T-svijet je podnevna rosa
    T-svijet je celavca kosa
    to moze samo kod nas bit
    u banana zemlji sto ide vrit
    LOLCHINA!
    Fool me once,
    shame on you
    Fool me twice,
    shame on me

Mlad, sumnjiv i nedokazan

super mi je reklama za tuborg- the fun starts here

lubilu
    Guest

Quote Originally Posted by ThunderBoy
    Ili ono di se natjecu pripizdina gornja i donja u zderanju al samo oni iz gornje imaju jar
    ooo da!! toliko jadno.

i jos ona za neki deterdzent za pranje vesa na r. di zena vjesa ves izmedju dva drveta, a muz pored toga prozdire nesto. ne znam tocno sad kako ide...al je od svih bljuuv za detrdzente, meni ova najveci

Mega kuuul forumaš ultraviolet's Avatar

a contrario nazivu topica - ja se uredno rascmoljim na reklame za ove kartice, pogode me ravno u dusu. ono, stari fura klinca na tekmu - kupio mu dres i kopacke (za svaki slucaj - :luv: ), a malo ono sladak, sve kosta, al je bogme tatino obecanje - neprocjenjivo! a ja udri u suze...
    i ona nova, sinek bira kosulju, dobro mu stoji, kupuje jagode na karticu, doðe babi - babu slagira kad ga vidi - neprocjenjivo.... :sun:
    WHAT THE FUCK DID I DO?!

super mi je reklama za tuborg
    A za karlovacko?

Prvoborac foruma Starfish's Avatar

Quote Originally Posted by ultraviolet
    a contrario nazivu topica - ja se uredno rascmoljim na reklame za ove kartice, pogode me ravno u dusu. ono, stari fura klinca na tekmu - kupio mu dres i kopacke (za svaki slucaj - :luv: ), a malo ono sladak, sve kosta, al je bogme tatino obecanje - neprocjenjivo! a ja udri u suze...
    O DAAAAAAAAAAA!!!!!
    *grcanje u plaèu*

A tek ona Božiæna. Mislim da je isto za Master Card.
    Ono - deda, baka, trudna mama, tata i kovrèava unuèica na Božiènoj veèeri.
    I onda žena poène raðat.
    A kovrèava klinka dofura još jedan tanjur i gura ga na stol.
    "Nenajavljeni gost na Božiænoj veèeri - neprocjenjivo."
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........
    *grcanje u plaèu*

Quote Originally Posted by Thunderboy
    bamboocha mi isto glupo "ja sam jimmy hubabubatruchtruchkenj...
    END DIZ IZ MAJ LITL BRADR :lol:

jooooooooooooooj. meni je ta reklama super. :luv:
    To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson

Mlada nada foruma

jooj super mi je ona s de nirom...

''my east....my west side....my life happens here....my card is american express...'' 8)
    jebeno.

Mlada nada foruma

e e i ona za colu light jel je?kad frajer namjesta radio pa se zeni bradavice
    okrecu..pa kad knjigu otvara a zeni se majca otkopcava...bas mrak :thm:
    treba se sjetit takvih reklama jebote...

Forumaš u usponu Emer's Avatar

nije kola nego ax... i oni imaju doobreee... :thm:
    ...so many bad ideas... so little time...

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Quote Originally Posted by Robierre de Cochon
    super mi je reklama za tuborg
    A za karlovacko?

moguæa razjašnjenja:
    *gle, moramo biti objektivni
    *naš repertoar je za kronere
    *tražim novog sponzora
    *poklonjenom konju se ne gleda u zube
    *volim virkati uokolo
    *za promjenu??

karlovac, domaja al nije da se ne mogu malo i odmaknut

i pitanje za tebe:piješ li i voliš li piti karlovaèko??? :P :tng:

Prvoborac foruma

super mi je ona reklama za heineken gdje vadi pivicu iz bacve pune leda i kada ju napokon izvadi isklizbe mu nazad u bacvu
    a od ovih novijih totalno mi je super reklama za rondo c-kad monikica sa svojim tepajucim glasicem trazi jedan rondic-toliko jednostavna ali i toliko dobra
    ne znam jeste li vidjeli onu reklamu za vw pola kada palestinac dodje sa polom pred birc pun ljudi i aktivira bombu ali bomba samo razori pola iznutra a ne razori cijeli birc-steta kaj je zabranjena(mislim da je ima na stupidvideos.com)
    ili kad mazda 3 pošprica cucka koji ju piša
    one shot,one chance
    pa iznova ispit casu,i zapivat za dusu bisnu....
    success is my only m.....f...ing option
    i kad si tu na pola puta,sve ti je duplo teze poceti....ovako sam.....
    nije vazno jesi li nokautiran.vazno je ustanes li!!!!!

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Kad sam vidio mazdu ak piĹĄa nazad na pesa umro sam od smijeha. polo reklama je ok ali u najmanju ruku kontraverzna.

Još

pitanje za tebe:pijeť li i voliť li piti karlovaèko???
    Hm, bas i ne. :lol:
    Vise volim zestoke stvari.

+ Reply to Thread
Page 2 of 28 FirstFirst 123412 ... LastLast

Bookmarks