Ideja vodilja jest da ste svi odrasli ljudi i ajmo reć ozbiljni. Znam da neki nisu niti će ikada biti i znam da je fora govoriti da je vet gay, ali ajmo se na trenutak skulirat
Forum je podosta velik, ali je ful loš u nekim segmentima jer postoji jedna kasta ljudi (modovi + admini) koja opsesivno-kompulsivno sere kvake jer mora konstantno ispravljat krive Drine.
Primjer toga su Ispiti gdje ne postoji ni minimu kulture postanja tako da trenutno tri moda moraju svakih par mjeseci prijeći forum i počisti ga od silnih hvala, molim i doviđenja, kak je bilo na ispitu i slično.
Koliko je god to dio folklora i nužna relaksacija forumaša od stresa izazvanog ispitima i kofeinom ful je i zamorno.
Ono-što-su-nekad-bili-Bećari su opet toliko zaspamani i prepuni internih spika te netrpeljivi spram "glupih topica" da je mene kao tiranina i bolesnog admina ponekad strah koji luđaci dolaze na forum.
Svi su satrali dva forumaša koji su usporedili domobrane sa svinjokoljom ili nečim drugim. Ne želim ulaziti u povrijeđene osjećaje, ali ono ekipa, sloboda mišljenja i slična govna. Čak nije ni bitno je li to gnjusno, jesu li u krivu/pravu ili gdje god, ali me fascinira da ste tolike šupčine (skoro ko ja, ali ja imam potvrdu od doktora da smijem biti).
Što me divnim i prirodnim prijelazom dovodi do teme ovog posta, a koja je direktno vezana uz gornji bulšit - forum forumašima!
Naime, nikome od Uredništva se zapravo ne da biti admin/mod.... Dok još nije bed održavati forum sa tehničke strane, ovo je ipak forum studenata i trebali bi ga održavati studenti, ali ne samo par već, ono bar tri. Pošto nije izgledno da će te svi u dogledno vrijeme dobiti moderatorske ovlasti teoretski je moguće dati vam neke nove mogućnosti poput zaključavanja vlastitih tema, bumprianja vlastitih tema, postavljanja obavijesti, uređivanja anketa.
Zanima me vaše mišljenje, je li to izvedivo i je li to uopće potrebno? Kao što znate, u zadnjih par referenduma zapravo ste glasali za smanjenje prava - zabrana promjena nicka, manje emoticona, neki su bili i za ukidanje edita na postovima (ne da je to imalo ikakvog utjecaja na odluku, al ipak)

Reply With Quote

(ostavljeno slobodnoj procjeni moderatora :-D ) i kad raspravljanje o nekoj temi pocne biti na razini interne zajebancije sto je na ovom forumu precesto i razlog zasto je sve dosadniji i neprivlacniji novim forumasima ili nama "nesto starijima" koji vecinu ljudi ovdje osobno ne poznaje. a i lakse bi se to sve pratilo kad bi po jedna osoba bila zaduzena za svaku temu.

Bookmarks