smrt ulizicama - živili provokatori :-D
smrt ulizicama - živili provokatori :-D
majns
U, bokte... nisam ni znala da postoji razlika :-D :-D :-DOriginally Posted by lenny***
kao prvo nije zato uspostavljen, niti bih rekla je postao takav - premda određeni broj komentara je pisan u tu svrhu.Originally Posted by malimrav85
A gdje bi bio problem i da je cijeli podforum takav?
Zabranjeno je vrijeđanje na nacionalnoj/rasnoj/spolnoj/kojoj-već osnovi,
al ne vidim ništa problematično u tome da netko profesora kvalificira kao kretena ako ima o njemu takvo mišljenje.
Ovo je nezavisni sajt i studentski forum na kojemu (ciljam na Ispite i Ocijeni prof) profači nemaju što tražiti. Točka.
mislim da je ovo prvo siri pojam, a drugi samo nesto uzi :lol:Originally Posted by dorro
ma zajebavam se. koji mrtvi moderatori :-D koja liberalizacija :-D treba nam oduzet sve slobode na forumu, a nekima i slobodu govora :badgrin:Originally Posted by MinesweePer
ja samo sudjelujem u topiku tek tako da sudjelujem :-D a sad bi mogla ozbiljno... mislim da ova liberalizacija u vidu zaključavanja vlastitih tema, bumpiranja tema i bla bla ne bi baš uvela reda, možda bi neki to zloupotrebljavali pa bi nastao još veći nered. ne znam. bolje ostavit kako je i možda dodat kojeg moderatora kad ovi postojeći ne stignu sve, što je i razumljivo jer tamo u ispitima je milijun tema i postova i teško je to sve popratit.
there is a crack in everything
that's how the light gets in.
Pokraj svakog posta postoji jedan uskličnik. Klikom na taj uskličnik se prijavljuje post,i onda ga administratori i moderatori pregledaju. Tako da ukoliko vidite neki post koji nije u skladu sa pravilima,samo kliknete i vi ste napravili svojeOriginally Posted by fru fru
![]()
Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officer
Originally Posted by fru fru
Ne da "možda bi" nego "već jesu". :lol:
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
evo jednog koji mudro zbori o liberalizaciji :-DOriginally Posted by fru fru
Kakvi novi modovi, već ih i sad imamo previše :-Dbolje ostavit kako je i možda dodat kojeg moderatora kad ovi postojeći ne stignu sve, što je i razumljivo jer tamo u ispitima je milijun tema i postova i teško je to sve popratit.
Na ispitima se čiste topici od roka do roka...ljudi iskomentiraju sve, zaspamaju, pustiš ih još par dana da se ispucaju i tek onda se sređuje to sve...
Tamo definitivno ima najviše posla, ali kako iskustva pokazuju, malo tko ima suptilnost (u nedostatku drugog termina) pri čišćenju takvih topica - naime nije cilj napraviti bilten "kako položiti ispitu u 10min" a određene postove je zabranjeno brisati (sve kritičke, cinične, duhovite i one gdje se ismijava ispit).
A to što određene topice više nemamo ideje kako srezati na manje i čistiti (GPP na primjer) je više problem te katedre i problema koje stvaraju :?
jedne. ne daj da te brada na avataru zavara. :smt006Originally Posted by dorro
there is a crack in everything
that's how the light gets in.
Bookmarks