Oglašavam da tražim stan, po mogućnosti što bliže faxu, naravno s još jednom žrtvom-cimerom (molim bez gej komentara), pa ako tko šta zna neka javi, ima pivu.
Oglašavam da tražim stan, po mogućnosti što bliže faxu, naravno s još jednom žrtvom-cimerom (molim bez gej komentara), pa ako tko šta zna neka javi, ima pivu.
ti bi stan na Trgu maršala Tita?? :shock:
:smt005 :smt005 :smt005
:lol: :lol: :lol: :lol:
:smt005 :smt005 :smt005
reading the blonde salad. eating chocolate. huging jolly meh. watching mememolly. being in the kitchen.
by saracela
"teba bit čovjek i reć: ne, ne znam pravni položaj nasljednika, ne znam pravni polažaj sunasljednika..i da ga jebeš nakon tisuću i pol strana prije toga, nemam više volje to učit"
prejako :lol: :lol:
zamisli pravaš ide obnovit iskaznicu u HSP, namrgodjena tajnica ga pita adresu a pravaš onako gledajući u pod promrmlja "trg maršala tita...." :lol: :lol:
big pimpin buraz
eh pa kad je već otvoren ovaj topic zašt ne bi probao..
naime u planu imam trazenje stana koj bi naravno dijelio s cimerom/icom i čini mi se zgodnim da to bude student/ica prava..ja sam treća godina..eh tako..pa ako ima zainteresiranih javite se..
tražim cimera ili cimericu, 3 min od faksa je stanjavite se na pm
All people see when they look at me is blonde hair and big boobs.
Elle Woods, Legally blonde
2 studentice traze cimericu.trosoban stan na britancu,150€+rezije.. ako nekoga zanima zovite na 099-4018934!
ako netko zna za kakav dvosobni stan do 300 eura, a da nije suteren (jezim se od toga) s ugovorom (naravno)..
vlaska i okolne ulice....
"Upravo sam se sjetio koja je bila Lisina omiljena igra...." L. Cohen
ako netko slučajno zna za stan (2 spavaće sobe) koji će biti slobodan od ovog ljeta - 01.08. - i da nije skuplji od 350 eura bila bih jako zahvalna kad bi mi se javio na pm. nije mi bitna lokacija, samo da nije neka pripizdina. hvala!
Zašto, zašto, Evelina,
ne staviš na stol
bokal od tri vina...
http://www.centarnekretnina.net/HR/ogla ... -42-m2.htmOriginally Posted by legal_neverland
sorry, tek sad skužila vlašku i bla.....![]()
trazim cimericu
koja rijetko boravi u sobi
(5. ili 6. paviljon na savi)
zauzvrat plaćam stanarinu
098 986 444 9
Tražim dvojicu cimera- Centar, Gornji grad, kod Trga sv. Marka, 64 kv.m, uređen, 125 eura plus režije- 098 1765430. hvala![]()
ja sam odlucila da se ne micem odavde jer su cijene stvarno "narasle" od kad sam ja zadnji put gledala stanove...
to sto mi je shvila napisala... 400 eura, a stan u pripiz.... da ne nastavljam..... ili samo imam srece....
"Upravo sam se sjetio koja je bila Lisina omiljena igra...." L. Cohen
tražim cimericu, opet, stan u dalmatinskoj, 30ak kvadrata, 3min od faksajavite se na pm
All people see when they look at me is blonde hair and big boobs.
Elle Woods, Legally blonde
Originally Posted by legal_neverland
Ja sam našao stan, i mogu samo kazati da su cijene ovih godinu dana stvarno narasle...pričali mi frendovi koliko oni plačaju, pa sad vidim da je poskupjelo za nekih 50€ minimalno.... :roll:
trazim cimericu, stan je u dubravi znaci imas se oko 20-30 min vozit do faks al je zato stan nov, sve namjesteno i plus ja kao super cool cimerica :badgrin: :badgrin: :-D :-D
i svi me vole svima sam duhovit
čekaju na red da me upoznaju
Tražim dvojicu cimera- Centar, Gornji grad, kod Trga sv. Marka, 64 kv.m, uređen, 125 eura plus režije- 098 1765430. hvala![]()
iznajmljujem dvosoban stan, 70m2, u ulici iza Veterinarskog fakulteta (Vukovarska-Heinzlova)... 5min od tramvaja i 2 min od busa... u mirnoj ulici...
cijena više nego povoljna...
zainteresirani neka se slobodno jave na PM za detaljnije informacije...![]()
well your honor I do believe I'd be better off dead
so if you can take a man's life for the thoughts that's in his head
then sit back in that chair and think it over judge one more time
and let'em shave off my hair and put me on that execution line...
frendica apsolventica traži cimericu. stan je na Trešnjevci, 15 minuta od fucksa. 099/5188-040
...so many bad ideas... so little time...
Trazim cimericu u Domagojevoj (pored Sheratona), odvojene sobe, 200€ + rezije od cca 300-400kn. Sve informacije na 098 164 1055.
I have a dream that one day this nation will rise up and live out the true meaning of its creed: "We hold these truths to be self-evident: that all men are created equal." - MLK
TRAŽIM SOBU U BLIZINI PRAVNOG ILI FILOZOFSKOG...
(po mogucnosti sa cimericom)
098489163 :smt006
iznajmljujem 2sobni stan u Palmoticevoj ulici,10min pjeske do faxa,35m2,6.kat,lift,centralno,klima.300eu + režije.javit se na pm.
Evo i ja tražim stan, što bliže centru, to bolje.
Može i sa cimericom.
Sve ponude na pm, porfavor. :smt002
Pozdravčić.
“Seat thyself sultanically among the moons of Saturn, and take high abstracted man alone; and he seems a wonder, a grandeur, and a woe. But from the same point, take mankind in mass, and for the most part, they seem a mob of unnecessary duplicates, both contemporary and hereditary. . . “
H. Melville, Moby Dick
Evo i mene da dam do znanja da trazim cimericu od 1.11., a kad vec trazim zasto ne nekog s faxa. Stan je na Kneziji na super mjestu, blizu je tramvaja, svaka ima svoju sobu, imamo i amis internet, gazde samo dodu pokupit stanarinu i to je sve od vidanja s njima! :lol: Mob:095/908 5221
prodajem dom na cvjetnom..muško mjesto..pa tko je zainteresiran,nek se javi
kontakt 098 997 0472 -za dom na cvjetnom
Originally Posted by medula.oblongata
prodano!
Si našla cimericu... ???Originally Posted by Tina85
Bookmarks