Jeeej, topic posvećen generalnim raspravam o nadolazećim izborima... Ima i anketa! Ovdje slobodno raspavljate o općenitijim aspektima izbora, svojim procjenama kako će završiti i slično
Jeeej, topic posvećen generalnim raspravam o nadolazećim izborima... Ima i anketa! Ovdje slobodno raspavljate o općenitijim aspektima izbora, svojim procjenama kako će završiti i slično
Imam 2 pitanja:
1. Otkud Vam mailovi svih kandidata?
2. Kada će kandidati dobit profil?
Pol te ekipe kandidata su aktivni forumaši :-D
Uglavnom, čekamo da ljudi koji se bave sređivanjem listi dođu k sebi od silnog broja prijava, naprave popis svih kandidata koji su se prijavili, pa tek onda to sve tu objavljujemo.
Polako, sve će doći na svoje mjesto :smt001
ako zelite kontaktirajte nas i preko maila uredništva :smt006
svi kandidati ako zele ce dobiti profil i sve...samo da se liste objave i to![]()
If you want the girl next door, go next door.
UFSF
Originally Posted by kutnik
super smo sposobni hackeri :-D
ai svaki kandidat je dužan dati mail prilikom kandidature
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
čujem da ima jako kvalitetnih kandidata na trećoj godini, šteta šta sam parcijala :-D
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
a navodno čak postoje kandidati za četvrtu :-D
znači, imam za koga glasat 8)
a koji je točan datum izbora?
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
26. i 27. ožujka 2008.
jup, sustav će ipak biti malo drugačiji
svaki kandidat će se nakon što objavimo članak na naslovnici sam moći otvoriti svoj profil, ali standardiziranog naslova -
Marko Marković - I godina
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
Objavljujemo poips kandidata po izbornim jedinicama za Studentski zbor Fakulteta:
I izborna jedinica:
Kandidati za prvu godinu su Domagoj Štefanac, Ema Menđušić Škugor, Emil Cetina, Ivan Mihaljević, Luka Lambaša, Neven Jozić, Šime Matak, Tomislav Lalić.
II izborna jedinica:
Kandidati za drugu godinu su: Boris Savić,Ivan Magud,Ivan Živančev - Tutić, Ivo Dobrašin, Josip Bešta, Luka Parac, Luka Tomašegović, Marina Bošnjak, Tihana Balagović, Tin Orajić
III izborna jedinica:
Kandidati za treću godinu su: Barbara Krivić, Ema Vidak Gojković, Goran Devrnja, Igor Paulić, Igor Sokolar, Josip Savić, Marko Hrabar, Matija Magerl, Mladen Petrinović, Nikica Zdunić
IV izborna jedinica:
Kandidati za četvrtu godinu su: Filip Galić, Iva Fejzagić, Ivana Kranjec, Josipa Karapetrić
V izborna jedinica:
Kandidati za studij socijalnog rada su: Iris Trtanj, Martina Širol, Tereza Oreb
VI izborna jedinica:
Kandidat za postdiplomski jest: Ivan Milotić
VII izborna jedinica:
Kandidati za Studentski zbor Sveučilišta suino Simonoski Bukovski, Ivana Kovačević
Svim kandidatima će uskoro biti otvoren profil na forumu Pravokutnika, a njihovim imenom i prezimenom kao korisničkim imenom, te brojem indeksa kao lozinkom.
Primjer:
User name: Petar Petrović
Password: 145/2009 - puna godina, ne samo zadnje dvije znamenke
Nadamo se odazivu svih kandidata i konstruktivnoj raspravi i prezentaciji programa.
Ukoliko ćete imati problema s loginom javite nam se na naš mail: urednici.pravokutnik@gmail.com
Bilo bi korektno da uz ime i prezime kandidata, te godinu stavite i uz podršku koje udruge taj kandidat izlazi, jerbo će tako biti i na glasačkom listiću..
You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.
Hej, jednu stvar nisam skužila, jel se bira za svaku godinu po 4 predstavnika ili za svaku godinu 1 predstavnik?? ja sam mislila 1?! koju funkciju će imati izborna tijela ako će svi studenti moći birati??
reading the blonde salad. eating chocolate. huging jolly meh. watching mememolly. being in the kitchen.
by saracela
"teba bit čovjek i reć: ne, ne znam pravni položaj nasljednika, ne znam pravni polažaj sunasljednika..i da ga jebeš nakon tisuću i pol strana prije toga, nemam više volje to učit"
može i tako...Originally Posted by Cro
za svaku godinu 4Originally Posted by soointelekt
![]()
mozes glasati samo za predstavnike svoje godine![]()
If you want the girl next door, go next door.
UFSF
Znači svi studenti koji su npr. prva godina spadaju u izborna tijela za tu godinu ili? Ne kužim što su ta izborna tijela?
reading the blonde salad. eating chocolate. huging jolly meh. watching mememolly. being in the kitchen.
by saracela
"teba bit čovjek i reć: ne, ne znam pravni položaj nasljednika, ne znam pravni polažaj sunasljednika..i da ga jebeš nakon tisuću i pol strana prije toga, nemam više volje to učit"
pa tijela koja nadgledaju izboreOriginally Posted by soointelekt
Cestitam kandidatima 4. godine na izboru za studentske predstavnike... :smt005 4 kandidata, 4 mjesta :lol:
Éireann go Brách! An Chróit go Brách!
(NEW!) Murphy's song of the week > Bob Dylan - Things Have Changed
nije to ništa... postdipolomci za dva mjesta imaju jednog kandidata :smt011
mislim stvarno
vidim krenulo je žustro... još se niti jedan kandidat nije predstavio (jel to neki pokazatelj da ih nije briga i računajeu na glasove prijatelja)
zanimljiva je potpora udruga... pravnik podupire 6 kandidata, iuridicum 2, ssu jednog (i to direkt za sveučilište), aegis dominira listom sa 14 kandidata, a 13 ih nema nikakvu potporu
Originally Posted by fat drummer
Oćeš reći 16... :?
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
ajde mi nabroji svih 16
Bojim se da ne znam sve. 12 sigurno znam al prva mi malo šteka. :lol:
I izborna jedinica:
Tomislav Lalić, za ostale ću se raspitat. Problem je što ne pamtim imena pa ih nisam sve upamtio.Ostale uglavnom poznajem od prije.
II izborna jedinica:
Ivan Magud, Luka Parac, Luka Tomašegović, Marina Bošnjak
III izborna jedinica:
Barbara Krivić, Igor Sokolar, Matija Magerl, Mladen Petrinović
IV izborna jedinica:
Filip Galić, Iva Fejzagić, Ivana Kranjec, Josipa Karapetrić
Nego, trebam li koristiti drugi nick? :-D
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Ovo što se nitko od kandidata prve godine nije javio smatram pokazateljem nezainteresiranosti i nadam se da kandidati ne najeravaju istom žustrinom braniti prava nas ostalih smrtnika! :?
by saracela
pa ono bilo bi kul da koristiš... POŠTO SI KANDIDAT!
evo sad sam se čuo s jandrićem i da, malo su sjebali službenu listu, tako da imate 16 kandidata jer su jednog ispustili, a jednog su pripisali pravniku
ovo je fucking žalosno zapravo... samo su aegisovi kandidati na četvrtoj godini
lista nova izgleda ovako
aegis 16
bez potpore 12
pravnik 5
iuridicum 2
ssu 1
Da.Originally Posted by Đ!
Jel netko od vas velikih idealista koji će reformirati faks misli krenuti odgovarati na pitanja?
Samo pitam. Vidim da ste već par sati online.
no, no dora, vjeroatno rade neku peticiju
.... mene najviše ljuti ova pasivnost studenata prava.....svi očekuju da će netko drugi nešto napraviti za njih da im bude bolje.....e pa drage moje kolege ne ide to tako......treba se uhvatiti u koštac sa problemima, dići svoj glas, probati nešto napraviti......
jako me iznenađuje što je takva situacija upravo na pravnom fakultetu......na fakultetu gdje bi se trebao naći velik broj ljudi koji se ne boje izaći iz mase......koji bi jednog dana trebali tražiti pravdu, boriti se za tko zna kakva prava.....
........kako će se boriti za tuđa prava, ako su ovako pasivni kada se radi o njihovim pravima......??????????
.....ja sam se zato kandidirao.......ne živim ja u oblacima i ne očekujem nikakve revolucije....al očekujem da ćemo se pomaknuti sa mrtve točke, poboljšati uvjete studiranja na ovom fakultetu, konačno nešto učiniti za dobrobit studenata....
Tomislav Lalić
(isprika što ne koristim drugi nick, al evo potpisao sam se)
Bookmarks