a sada čekamo rezultate.....
:smt009 PAZITE KAKO BROJITE!..... :smt009
a sada čekamo rezultate.....
:smt009 PAZITE KAKO BROJITE!..... :smt009
nije..fat je sav gayOriginally Posted by soointelekt
NI KURVE ME NE VOLE
Zabranjeno je ulizivati se modovima. [-(Originally Posted by Ema Vidak Gojković
kako prozirno :-D :smt005
To nije gay, to je EMO!!!!Originally Posted by soointelekt
kako ste lejm... moje loknice su totalno muške! :love1:Originally Posted by soointelekt
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
hmmh , onda to nije bio fat![]()
reading the blonde salad. eating chocolate. huging jolly meh. watching mememolly. being in the kitchen.
by saracela
"teba bit čovjek i reć: ne, ne znam pravni položaj nasljednika, ne znam pravni polažaj sunasljednika..i da ga jebeš nakon tisuću i pol strana prije toga, nemam više volje to učit"
ko neiskoristi svoje pravo nema pravo da se žali!!![]()
Originally Posted by The Grand Architect
fascinantna razina uskladjenosti tvog potpisa i ove izjave.
nadajmo se samo da ce im bit koristan i ove godine :-D :smt026taj potez je bio koristan fakultetskoj upravi
Ne razbijati mjehurice ljudima, to nije lijepo.Originally Posted by The Grand Architect
Pogotovo vatrenim kandidatima.
Mozda zato nesto i promijene.
Uvijek bijah idealist. :?
Ambitious but rubbish.
Everything you say has water under it.
*u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*
yup... a najzabavnije je njima rušiti vjeru u svijet...Uvijek bijah idealist.
al dobro... preostaju nam (n)ovi da nas razuvjere... i nekak mi je drago što sam na trećoj godini... barem kandidati djeluju više uravnoteženo, čak i oni manje uravnoteženi...
Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"
Čula ja jučer curu kako sere po tim izborima, kako neće glasati iz principa i tako to...Originally Posted by The Grand Architect
Pa veli da je taj potez zapravo bio da bi si uprava olakšala posao. No nije ni bitno, najbolje tek slijedi: studenti jedva čekaju da pređu na bolonju, i da su bili totalno žalosni kad nisu mogli :smt005
Argumentacija: ja znam ljude.
(zanemarivši temu, zvuči hercegovački :-D )
bolji životni standard?Originally Posted by The Grand Architect
leteći auti?
hrana u pilulama?
sve je na gumbiće?
kolonija na mjesecu?
zapravo pošto ti tvrdiš da je njihov položaj formalan ti trebaš podastrijeti dokaze o svojoj tvrdnji. ali moraju biti konkretni!
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
.... :lol:Originally Posted by tapir_u_magli
Zadnja slika je....nezaboravna.
Ambitious but rubbish.
Everything you say has water under it.
*u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*
Originally Posted by Alita
daa, dont burst their bubble![]()
no bas me zanima dal ce "moji" pobijedit, evo ja sam glasala za neke kandidate aegisa. malo, igra \/
kako si pocela post,znao sam da ce hercegovci najebati :-DOriginally Posted by dorro
NI KURVE ME NE VOLE
Ma nije bila namjera, al taman mi je netko jučer ispričao super vic (kako Hercegovci vode ljubav? Imaju svoje ljude za to :-D ) pa mi je bila komična sličnost
ajmo dati ljudima priliku da probaju nešto napraviti... (vječni optimist)![]()
ipak ima među njima nekih jako ambicioznih i jakih na riječima pa nadajmo se da će barem nešto pokušati.....
a ako ne... :smt021 :-D
You know that place between sleep and awake, the place where you can still remember dreaming? That's where I'll be waiting.
http://i227.photobucket.com/albums/d...g?t=1219878125
Kao što ste primjetili zaključani su profili kandidata koji nisu ušli u SZ kao i njihovi topici. Uskoro ćemo odlučiti kako će dalje funkcionirati ovaj podforum.
Sačekajmo prvu sjednicu SZ-a i budimo pametiniji
kaj sam dobio na mail :lol:
"Postovani,
dana 26. i 27.03.2008. na Sveucilistu u Zagrebu odrzat ce se izbori za studentske predstavnike u Studentskom zboru Sveucilista u Zagrebu. Socijaldemokratska studentska unija po prvi puta ce kandidirati svoje clanove za mjesta u Studentskom zboru. Molimo Vas da podrzite socijaldemokratsku opciju i prenesete svima (kolegama i prijateljima na faksu) koji mozda nisu obavjesteni da ucine isto.
Nasi kandidati/kinje i njihovi redni brojevi na glasackom listicu su:
1. Antic Nikolina (SSU)
2. Bacic Ana (SSU)
10. Fucek Danijela (SSU)
29. Petrovic Sandra (SSU)
34. Prelcec Filip (SSU)
35. Puvaca Petra (SSU)
36. Puzigaca Bojana (SSU)
40. Sevo Goran (SSU)
Ili lakse za zapamtit: svi nabrojani ce pored svog imena u zagradi imati SSU! Nije vazno koji ste faks i koja godina -za ove liste glasaju svi! Vazno je da glasate za svih 8 nasih kandidata!
Podrzite nase kandidate jer oni sigurno nece pristati na povecanje skolarina ili bilo koji drugi oblik smanjivanja studentskog standarda!
SSU Zagreb"
e sad tko im ga je dao :?
taj ssu mi se tako gadi... glasao sam za sve naše na sveučilišnoj listi osim za tu bačićku jer se nije apsolutno nigdje predstavila
ja sam glasao za sve s pf-a osim za one koji imaju podršku samo ssu-a :badgrin:
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
ma sramota je da SSU nije mogao skupiti 17 kandidata... :?
Ako me ostavis, kad pozelis kraj,
I nebo ce plakati, izgubit ce sjaj,
SAD VI!!!
Ako me ostavis, ne rusi drugo sve,
Pusti da vjerujem da voljela si me.
*Bumo si spili*
Družba je družba, a služba je služba!
ssu je obično govno ako mene pitaš
ona njihova kandidatkinja je drek
Fat, nemoj tako.Originally Posted by fat drummer
ako ti se ona osobno ne svidja, naglasi to,
jer profesionalno jos nisi stigao steci misljenje o njoj kao predstavnici, posto jos nije bilo niti jedne sjednice ili sl.
osim toga, imaju dvije kandidatkinje- Ana i Sandra.
Sto se Ane tice, poznajem je i vjerujem da ce biti dobra i pouzdana. Sandru ne poznajem tako dobro no takodjer mi se cini vrlo sposobnom.
e sad, pokusavam shvatiti zasto si je samo tako popljuvao, i pretpostavljam da je imalo veze s njenim nepredstavljanjem na forumu.
to sto se nije predstavila niti rekla ista o programu, slazem se, nije dobro.
NO, njeno se ime pojavilo na pravokutniku tek naknadno, pa zapravo razumijem ako je osjecala da ima pravo uzvratiti pravokutniku istom ignorancijom kao sto je on pokazao njoj.
NE KAZEM DA JE KRIVNJA PRAVOKUTNIKA STO NJENO IME NIJE BILO PRIJE NA LISTI, no, kazem da je ona vrlo lako mogla pomisliti da se radi o namjernom iskljucenju kandidata SSU-a, jer, podsjecam, imena koja su bila izostavljena su bila njeno i Sandrino, obje kandidatkinje SSU-a.
osim toga, nije jedini kandidat koji se nije predstavio, a prosao je, pa mozemo li tako i za njih ostale jednostavno reci da su "drek" prije nego su imali priliku ista od svog rada za studente pokazati?
kako god...
ja mislim da ce Ana biti dobra, vrijeme ce pokazati cija su se ocekivanja ispunila, do tad---![]()
nemoj tako govoriti o ljudima koji jos nisu pokazali ponasanje kojim opravdavaju takav tvoj stav.. daj joj malo vremena i vidjet cemo.
Vidim da si upućena u to tko je ušao u Zbor Sveučilišta. Ajde, ne bilo ti teško, stavi listu na forum.![]()
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
zapravo pretpostavka je kao što je steven rekao majka svih zajeba... govorim o ivani kovačević jer je i ona iz ssu-a (barem je tako pisalo na listi)
tko je ta ana i sandra nemam pojma niti imam neko mišljenje o njima
ali ova o kojoj ja govorim mi nikako nije super
napravotiv njen stav- ja se ne moram predstavljat to će meni napraviti ssu mi je odvratan i stoga je drek
drek
Bookmarks