Closed Thread
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 30 of 75

Thread: I. Ema Menđušić Škugor - povukla kandidaturu

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default I. Ema Menđušić Škugor - povukla kandidaturu

neka rasprava počne :smt006

pravila foruma:
    viewtopic.php?f=45&t=3337

Ema Menđušić Škugor
    Guest

Default Re: I. Ema Menđušić Škugor

zdravo svima... ja sam Ema Menđušić Škugor, imam 18 godina i dolazim iz Šibenika - bez zlobnih komentara o Dalmatincima, molim! :lol: unaprijed se ispričavam svim grozničavim brucošima što se tek sad predstavljam ali je tek sad moj nestašni laptop proradio...
    u ovom prvom postu eći ću vam zašto sam se prijavila...
    u srednjoj sam školi bježala od obveza vezanih za administraciju i upravu kao vrag od tamjana... mislila sam da će tako bit i na faxu - ali nešto mi je promijenilo mišljenje. moji kolege brucoši (a i ja s njim a složno) stalno prigovaraju kako stvari na ovom faksu ne funkcioniraju kako spada. e pa meni je dosadilo samo govoriti (ili slušati prigovore) i zato sam se odlučila kandidirati (if you want something done - you`ve got to do it youself!)
    usprkos uviježenom (a ja bih rekla i pomalo nezrelom) mišljenju mojih kolega brucoša, nisam se prijavila na ove izbore zato da bi se nekome ulizala - osoba sam koja drži do same sebe i to ne radim, već da nešto pokušam promijeniti. smatram se otvorenom, komunikativnom i marljivom osobom (ne bi se kandidirala da mislil da nisam dorasla zadatku) i mislim da zaista mogu doprinjeti našem vijeću.
    iskreno me zabolilo (oprostite na prilivu osjećaja) što se kolege na forumu na main pageu zadržavaju na trivijalnim sitnicama kao što su fizički izgled predstavnika (zar smo u vrtiću?) umjesto da se bave sa stvarnim pitanjima - npr. koliko su predstavnici sposobni ili upućeni u fakultetske probleme... također bi zamolila kolege koje me poznaju da se odreknu (barem sad u korizmi ) zlobnog komentiranja mojih mana (rađe bi da nešto konstruktivno komentiraju), a ako ih neki sočni detalji baš jaaako zanimaju uvijek se možemo dogovoriti za izravnmo sučeljavanje :badgrin:
    kolege drage, najlaške je sjediti ispred kompjutora u blaženoj anonimnosti i komentirati - to može svatko. meni je (a mislim da to vrijedi i za druge studente) trebalo mnogo hrabrosti da se prijavim i još više da prihvatim vaše komentare. ako se već niste kandidirali - onda nemojte osuđivati nas koji jesmo, već nas natjerajte da budemo što bolji i da vas što kvalitetnije predstavimo!!!
    evo to bi bilo to za moj veliki intro a sad ću vam napisat još jedan post vezan uz vaša pitanja... ćaos

Mega kuuul forumaš

pozdrav ema dobrodošla :smt006

čekamo odgovore :smt006
    If you want the girl next door, go next door.

UFSF

Ema Menđušić Škugor
    Guest

evo me evo me brzo se vratih (koliko mi to moji ultrasupermega brzo laptop dopušta :lol: )
    prije svega bi htjela reć nešto što sam zaboravila reći u prošlom postu a to je da bi se htjela zahvalit pravokutnićima što su nam omogućili ove rasprave jer o tome na onoj prvoj tribini (koju su držali asist. Grubišić, prorektor i naš dosadašnji predstavnik Davor Jandrić) nije bilo ni riječi i oni nam nisu znali ništa reći o tome kako će nas studenti upoznati. pa eto - hvala vam :-D
    evo ja sam sad pregledala vaša pitanja i popisala ih tako da ništa ne izostavim...
    zaboravila sam u postu napisati da me (nažalost) ne podržava niti jedna studentska udruga - nadam se da mi to nećete uzeti za zlo
    vidjela sam u vašim pitanjima da većinu vas zanima kako mi zamišljamo ovu funkciju, zašto smo se kandidirali, zašto glasovati baš za nas i koja je naša osobna korist od kandidature?da vam na to odgovorim ispričat ću vam priču - istinitu...
    davno davno, još u prvom semestru, kojeg se maglovito sjećaju samo neki, na jednom predavanju (nije bitno kojem) jedan je profesor (nije bitno koji, bitno je samo istaknuti da obnaša funkciju u upravi) objašnjavajući pojam mase i elite kod odlučio zgodno karikirati. rekao je da nam je najbolji primjer za odnos mase i elite odnos uprave na fakultetu i studenata. zašto vi mislite kolege da je naša uprava efikasna - zato jer je organizirana! a zašto dragi kolege vaša uprava ne funkcionira tj. nemate je - zato jer niste organizirani!!!
    iako sam tada s ostatkom turnusa slegla ramenima s podsmjehom, danas to neću učiniti. fakultet nam je dao priliku da ne budemo masa već da budemo elita - data nam je prilika da se organiziramo i vjerujem da upravo to trebamo učiniti! postavljeno je pitanje kakva je naša osobna korist od kandidature - pa rajo :lol: i mi smo studenti! znam što je napravila većina vas (a i ja moram priznati) kad su izašli posteri po faksu za ove izbore - slegli ste ramenima i rekli ma daj, kakva kandidatiura to će se kandidirat samo moroni i ulizice... pa dragi kolege - kandidature su završile i mi "ulizice" smo vam najbolja šansa :lol:
    i ja sam student dragi kolege i ako slegnem ramenima pogađaju me sve one nepravde koje studentska populacija doživljava otkad studenti postoje - ali ako se kandidiram i probam nešto promijeniti - kako po vašem, tako i po vlastitom nahođenjiu, onda imamo mnogo više šanse da izbjegnemo nepravdu!
    eto nadam se da vas je moj entuzijazam i vjera u pravednost ovih izbora oslobodila svake sumnje :-D

što se tiče daljnjih pitanja - krenut ću od percepcije uloge predstavnika - slažem se s uvjetima od strane fakulteta ali smatram također da bi predstavnici trebali utjelovljavati i neke osobno vrijedne karakteristike. po meni je vijeće dobro strukturirano jer nam brojka od 20 ljudi omogućava da se efikasno suočimo s problemima koje muče sve studente bez obzira na godinu (a takvih nažalost, ima mnogo) a isto tako 4 predstavnika za svaku godinu dostatna su da se efikasno pozabavimo i sa problemima aktualne godine - u mom slučaju prve
    funkciju studentskog predstavnika usko vežem i uz pitanje kako predstavnici misle kontaktirati sa studentima - smatram da bi trebali napraviti neki oblik foruma ili mail adrese (u tome bi nam valjda pomogli vi pravokutnići) u kojoj bi se studenti mogli redovito javljati sa svojim problemima i prijedlozima.taj bi mail predstavnici redovito provjeravali - smatram da bi bilo efikasnije da se nekako podjeli po godinama - i zajednički odlučivali o rješenjima.smatram da bi za pitanja pojedine godine bio dovoljan samo sastanak predstavnika te godine ili bar nekakav kvorum. što se tiče redovitih sastanaka ja sam se čula s davorom jandrićem, našim dosadašnjim predstavnikom preko maila i pitala sam ga koliko su često sastanci - on je rekao jednom mjesečno - dakle jednom bi se mjesečno (a ako ima više problema/pitanja mislim da predstavnicima ne bi bilo teško doći i još koji put) sumirala pitanja koja se tiču svih godina odnosno svih studenata - a naravno mogla bi se iznositi i druga pitanja vezana uz same godine po načelu 2 glave znaju bolje nego 1 :lol:

još mi je jedno pitanje upalo u oko - prestanak diskriminacije izvanrednih studenata... ja osobno nisam dobro napisala prijemni i po originalnoj sam listi trebala biti izvanredni student, no lista se pomakla i upala sam u redovne. sjećam se da mi je onda prijateljica s više godine rekla ako budem izvanredni (ili vanredni kako se sad kaže :smt002 ) da pauziram godinu ili da probam nešto drugo upisat - zbog srašnih uvjeta kad si vanredni. ja sam eto srećom izbjegla tu strašnu sudbinu ali suosjećam s onima koji nisu bile te sreće. moram vam još jednom karikirat jedno predavanje kad se jedan profesor (opet nećemo spominjati imena) tijekom rasprave o izvanrednim studentima zlobno nasmijao i pitao nas - pa što vas briga za izanredne studente, oni su tu samo da plate ovu godinu i odu - apelirajući tako na bezobrazno visoke cifre pri upisu takvih studenata i velik broj vanrednih studenata koji ne završavaju. na prvoj godini izvanredni studenti imaju sve iste predmete kao i redovni samo obrnutim redoslijedom i iste mogućnosri kolokviranja, ali sam primjetila po forumu da se studenti viših godina žale da na višim godinama nije tako. inače, ja sam bila seminarist prof. kregara i kad je tamo profesor utonio u jednu od svojih bezbrojnih rasprava o problema s upravom (koje su bile stvarno zanimljive jer saznate koliko se zapavo svi na ovom faksu međusobno podbadaju) onda je rekao da uprava radi na tome da te brojke budu što manje i da će od sljedeće godine početi izjednačavanje vanrednih sa redovitim studentima. tako da kad studentsko vijeće bude formirano mislim da bi jedan od prvih koraka trebalo biti podsjećanje uprave na dato "obećanje" s obzirom na to koliki broj izvanrednih studenata studira na faksu...

što se tiče pitanja rokova, priklanjam se većinskom mišljenju o tome da se rokovi u 9. mjesecu ne bi trebali ukidati, jer su oni za studente sjajna prilika da se rješe zaostalih predmeta s godine koje su spremali preko ljeta, prije nego što počne druga godina i sve obveze koju s njom idu. činjenica da su ti rokovi ukinuti većinom zato jer se profesorima ne da dolazit (prekidat blaženi godišnji) nije nikakvo opravdanje! a što se rokova inače tiče smatram da su koliko - toliko pravilno raspoređeni, samo što npr. na temelju prijateljstva između profesora A i profesora B, profesor B slaže kolokvije po rasporedu kolokvija profesora A, što znači da studenti koji slušaju kod profesora C nemaju šanse sve to položiti! smatram da bi se i rokovi i kolokviji trebali pravilnije posložiti uzimajući u obzir objektivne faktore (znači razmak veći od dan - dva). također smatram da bi ( u skladu s bolonjom u koju se svi kunu) trebalo omogućiti svim studentima da kolokviraju sve npredmete - naravno obvezni bi bili samo seminarni kolokviji! voljela bi čuti vaše mišljenje o tome?

što se tiče opsega literature ja kao brucoš mogu govoriti samo za prvu godinu...pa da vidimo
    što se tiče oppd - a: mislim da je to šefko sasvim doro napisao i iako knjiga jest malo opširnija sad kad je profesorica erent - sunko napokon šef studenti se ne trebaju bojati opsega literature (ili znati koliko zrna riže ima u talanatu :lol: ) jer profa stvarno ne traži detalje. nasuprot toga, mislim da hrestomatija ne bi trebala biti ispitna literatura koliko ilustracija vremena i dokumenata ili materijal za seminariste...
    što se tiče otpd - a: ja sam osobno bila kod prof. miličića i meni je njegova knjiga bila super (možda jer sam već prije čitala mnogo knjiga napisanih tim stilom) ali čujem od drugih studenata da imaju strašnih problema s tom knjigom - da im je sasvim nerazumljiva i nejasna. zato postoji alternativa - ide se kod šimonovića koji predaje po periću. e tu je potrebna promjena - svi nam tule kako je fotokopiranje zlo, a perićevu knjigu nemožeš nabaviti nego fotokopiranu. trebali bismo pokrenuti tu katedru malo - iako sada, ako vjeko ode u penziju a šimonovića ionako nema, neznam baš kako ćemo to uspjeti...
    što se tiče sociologije: gospodični koja je navodno recenzirala knjigu treba odmah oduzeti dozvolu za rad - ona knjiga ima toliko tipfelera (i to nekih kriminalno velikih) da je to sramota. također, u knjizi se nabraja previše imena davno umrlih ljudi i previše djela (neka čak i na stranim jezicima).profesori kažu da to ne ispituju. kad ne ispituju - zašto nam to stavljaju u knjigu kad znamo da se od toga ježimo?!
    što se tiče rimskog prava: petrak je rekao na jednom predavanju da su one dvije knjige kao braća blizanci - a uistinu i jest tako. meni se osobno sviđa romac, ali proučila sam obe knjige prije nego što sam izabrala i stvarno su slične. na kraju ljudi dragi - nije lako strpat svo to rimsko pravo u jednu knjižicu :lol:
    što se tiče nacije (ili HPPEK): one dvije knjige pod hitno treba sklopit u jednu jer bi tako bilo stvarno mnogo lakše učiti - na predvanju je profesor čepulo izjavio (doduše ne s prevelikim entuzijazmom) da će se to realizirati ali tek za 2 godine jer on sad ima posla. pa, ne preostaje nam drugo nego čekati...
    što se tiče političke ekonomije: knjiga je zastrašujuća na prvi pogled ali za ispit treba znati stvarno malo. ja kao redoviti pohađač svih predavanja pozivam kolege da dođu na predavanja. zašto? otvorite si knjigu ili kopiju na poglavlje tehnički naapredak...zatim proloistajte koliko ima do idućeg naslova...jeste?puuuuno jelda? na zadnja 2 predavanja mi smo obrađivali tu lekciju - sve se na kraju svede na malo manje od stranice obveznog teksta. olakšajte si :lol:

i vjerovali ili ne tu je kraj ovog superextramegaultra dugog posta...nadam se da sam odgovila na sva pitanja šta vas još zanima pitajte - ja idem učit rimsko..! poZz :smt006

Ema Menđušić Škugor
    Guest

znam da će se činiti nemoguće po njegovoj duljini - ali nešto sam zaboravila napisati u svom duuuuugom postu...zaboravila sam vas pitati za mišljenje o nečemu što me kopka..!
    1) kakvo je vaše stajalište o prijavljuvanju ispita preko studomata? s jedne strane nema više prijavnica ni čekanja u redu a s druge strane postoje slučajevi da kompjuter "ruši" studente...šta vi kažete?
    2) ovo pitanje je detalj sa kregarovog seminara - on nas je pitao bili se mi složili s tim da studenti pri upisu plaćaju više, kako bi se od svih tih viškove (primjerice 100 kn na svakog studenta) moglo pružiti šansu studentima slabijeg socijalnog stanja da studiraju. što vi mislite, tj. bili se složili da vi platite više, kako bi omogućili neznancu koji nema novca da studira?
    bila bih vam jaaako zahvalna kad bi mi odgovorili :-D poZz

Guest

Quote Originally Posted by Ema Menđušić Škugor
    znam da će se činiti nemoguće po njegovoj duljini - ali nešto sam zaboravila napisati u svom duuuuugom postu...zaboravila sam vas pitati za mišljenje o nečemu što me kopka..!
    1) kakvo je vaše stajalište o prijavljuvanju ispita preko studomata? s jedne strane nema više prijavnica ni čekanja u redu a s druge strane postoje slučajevi da kompjuter "ruši" studente...šta vi kažete?
    2) ovo pitanje je detalj sa kregarovog seminara - on nas je pitao bili se mi složili s tim da studenti pri upisu plaćaju više, kako bi se od svih tih viškove (primjerice 100 kn na svakog studenta) moglo pružiti šansu studentima slabijeg socijalnog stanja da studiraju. što vi mislite, tj. bili se složili da vi platite više, kako bi omogućili neznancu koji nema novca da studira?
    bila bih vam jaaako zahvalna kad bi mi odgovorili :-D poZz

1. Mislim da povratka na papirnate prijavnice ionako ne može biti. Na nadležnima je da tehnički unaprijede sustav, što se tiče odjava na vrijeme smo obavješteni koje su moguće posljedice, a eventualne, i nažalost česte greške trebaju se odmah prijaviti i riješiti te nitko neće ostati zakinut, osim što će izgubiti nešto živaca :-D
    Valjda će unaprijeđenjem sustava toga biti manje

2. Kako bi se određivalo tko je slabijeg socijalnog stanja? Bojim se da bi opet bilo makinacija, kao u svemu u ovoj državi :roll:
    Nemam baš neko mišljenje, neka se drugi izjasne.

Veteran foruma dorro's Avatar

Kažemo da je studomat krasna ideja nespojiva s našim faksom u ovom stanju.
    Zapravo, još bi to nekako i profunkcioniralo da netko zapravo unosi te podatke u sustav. Evo ti predizbornog trika: kreni tvrditi da bi 20-ak studenata sav posao sredili u mjesec dana da ih netko plaća recimo 20kn po satu preko SC-a.
    Onda ćeš saznati da na ovom faksu sve ide preko natječaja, ali to je druga priča... :lol:

2) bili se mi složili s tim da studenti pri upisu plaćaju više, kako bi se od svih tih viškove (primjerice 100 kn na svakog studenta) moglo pružiti šansu studentima slabijeg socijalnog stanja da studiraju.
    A mitzeki...krasne li ideje imaju.
    Nije napomenuto ništa oko kontrole te svote, zar ne? :-D

Mega kuuul forumaš

ja bi definitivno dao... kada bi znao da će novci na pravo mjesto...

Ema Menđušić Škugor
    Guest

evo da vam odgovorim (nekako mi se teže koncentrirat na rimsko nego što sam mislila). naravno da uprava nije predvidila kako se određuje tko je (oprostite na izrazu) "socijalni slučaj" i da, slažem se da bi tu bilo manipulacija. pitala sam čisto radi testa senzibiliteta studenta, da vidim koliko smo u biti milostivi kad se radi o vlastitom džepu. ali vjerovatno ste u pravu - toliko se osjeća miris korupcije da štipa za oči :lol:
    što se tiče studomata potvrdili ste moje mišljenje. i ja smatram da bi vjerovatno ispala pobuna na faksu kad bi se ponovno uvele prijavnice, ali istovremeno mislim da bi se trebalo nešto učiniti po pitanju efikasnosti samih aparata (smrt touchscreenovima :badgrin: )
    također... molila bih vas za pomoć...pogledala sam malo po forumu i doslovno se prepala žestine kojom fat drummer strelja nas brucoše pitanjima iz Zakona o studentskim izborima... ja sam sama malo istraživala i našla sam (u jednom članku na pravniku) informacije da je taj zakon, tj. njegovi korijeni potječe iz Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju iz 2003., a u tom članku su opisane i ono što će postati temelji Zakona o samim studentskim izborima. htjela bi pročitati taj zakon, tražila sam na stranici od faksa i među pravokutnikovim zakonima ali nisam našla. da li ga mogu ja di kupit ili downloadirati?
    p.s. pitam se samo (po reakcijama forumaša vidim da je zakon dosta bitan i smatram da bi mi kao predtavnici trebali znati koja su nam oružja u borbi protiv profesorske prevlasti) zašto nam o tom zakonu nije ništa rečeno na onoj tribini koja je bila prošli petak?
    eto toliko od mene - unaprijed hvala onima koji će se potrudit pa mi odgovorit poZZ :smt006

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Ema Menđušić Škugor
    Guest

zahvaljujem se mladom gospodinu drummeru i povlačim se na nekoliko sati tako da pravodobno mogu proučiti ovaj zakon...nadan se da vam neću previše nedostajat
    ave :smt006

Forumaš u usponu

reci ti njima da vrate školarinu sa 7300 na prošlogodišnjih 5500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ema Menđušić Škugor
    Guest

tužna sam nitko me ništa ne pita a ja nadobudna :smt010

ERASMUS friendly Moderator Alita's Avatar

Pozdrav, Ema. :smt006
    Shvacam sto zelis reci kad kazes da smatras da je izgled kandidata trivijalnost, no recimo kad bi svaki kandidat imao svoju sliku u avataru, tako bi vise ljudi znalo kako izgledas i mozda, kad bi te negdje na faksu ili oko njega ugledali, bi ti se mogli izravno obratiti (van tribina i slicnih organiziranih okupljanja).
    Inace, pohvale za predstavljanje i za to sto si jedna od rijetkih koji su zapravo odgovorili na ono jedno pitanje koje sam postavila, sto mi puno govori o tebi.
    (Makar ne znala tvoje hobije i koje serije pratis, za razliku od kolege Luke :-D )
    Ambitious but rubbish.
    Everything you say has water under it.
    *u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*

Ema Menđušić Škugor
    Guest

evo ljudi po drugi put vam odgovaram jer mi se pri prvom pokušaju slanja posta sveeee izbrisalo...vrlo frustrirajuće :evil:
    ali dobro...evo idemo ispočetka, s novim optimizmom!
    dakle, dok su svi normalni ili bar polu - normalni ljudi vani i banče ja sam doma družim se sa svoja nova 2 prijatelja - jedan se zove PREHLADA (i zapravo je žensko) a drugi se zove RIM i jaaako je star...pa sam evo navratila do foruma da vidim ima li novosti i zaista - ima!neka se blažena duša smilovala i pročitala moj superextramegaultra dugi post (hvala kolegici aliti na tome :smt001 ) pa sam ja pohrlila odgovoriti :-D
    što se tiče slike, ja sam je pokušala staviti - ali kaže da treba napisati url slike što implicira - po mome nahođenju - da slika treba biti postana negdje na internetu. ja konkretno nemam sliku na netu, jeli moguće da je na neki drugi način stavim? ako bi netko bio ljubazan da mi objasni - obećavam, brzo učim
    evo već sam spomenula da se zovem ema i da imam 18 godina (da da kolege 18 mi je godina tek ja sam još jako mlada i neiskvarena:-D ) i da dolazim iz šibenika (koji mi začudo nedostaje mnogo manje nego što sam mislila). da udovoljim kolegici i istovremeno omogućim vama da me bolje upoznate reći ću vam nekoliko stvari o sebi...
    postoji nekoliko stvari o meni koje svi koji me poznaju smatraju čudnim. naime - ne pijem mlijeko (a to nije posljedica alergija), ne jedem ribu (a dalmatinka sam), ne znam voziti biciklu (stala sam kod onog modela sa 3 kotača) i nemogu migati s lijevim okom (od bezbroj konzultiranih medicinskih stručnjaka nitko ne zna uzrok).
    a sad da prijeđemo na uobičajene stvari...
    trebam istaknuti da se većina mog (inače jako skromnog) slobodnog vremena vrti oko glazbe. sviram klavir gotovo cijeli svoj život i plešem jednako tako dugo (ako kome treba partnerica za neke fancyass večere samo zovite). inače od glazbe slušam elektronsku glazbu i to najviše tech - house, electro i acid funk. onima koji su upućeni nešto će značiti da su mi najdraži DJ - evi Miss Lucca, Martin Solveig, Nick Warren, EMC i ima ih još mnogo mnogo mnogo... na techno floorovima pravi sam FREAK i plešem od jutra do mraka - to je jedini način da opustim svoje vječno napete živce :p
    inače sam perfekcionist i iako moja majka smatra da zbog toga garantirano imam čir na želucu, nemogu dručkije. kad nešto radim moram to napravit kako spada - u našem hektičnom svijetu to je valjda dobra karakteristika
    po horoskopu sam blizanac, po kineskom horoskopu sam zmija, po keltskom horoskopu sam smokva, po egipatskom horus, a po bosanskom beton (pogledajte si na http://www.net.hr i saznat će te koje ste drvo, materijal ili božanstvo :lol: )
    najdraža boja mi je zelena (svijetlokričavo zelena, onakva kakva svijetli pod UV svijećom), najdraže jelo lazanje i tortellinni, najdraže piće coca cola (koje pijem daleko više no što bi trebala). najdražeg glumca i glumicu nemam jer televiziju ne gledam. na veliku kolegičinu žalost moram reći da ne pratim ni serije. ja sam vam naime pravi knjiški moljac (iako ja volim reć leptirić). od malih mi je nogu najbolji prijatelj knjižnica i već dugo vremena za mene se kaže da ne čitam knjige već da ih jedem (a bolje to nego ljude jelda :-D ). najdraži pisci su mi G.G. Kay, George R.R. Martin i R.Scott Baker - ovo nije zbog toga jer svi imaju puno prezimena kao i ja ili to što su svi kanađani, već ih sviju jako volim jer su izvrsni pisci! da se mene pita ja bi da sam se rodila u jednoj od njihovih knjiga.ali kao što to uvijek tragično biva - mene nitko ne pita :-D
    (možda se primjetili i još jednu stvar a to je da stalno stavljam smajliće - jako volim smajliće :-D :-D :-D a ovaj mi je plavi najdraži)
    uhuhuh...neznam više što da vam napišem mislim da bi to bilo sve...
    inače dragi gosti hvala vam što ste bili s nama vratite se drugi put i odslušajte još jednu zanimljivu emisiju... pozdrav ljudi do sutra :smt006

Mega kuuul forumaš veteran's Avatar

imas neku provokativnu? :-D

http://www.imageshack.us
    http://www.pravokutnik.net/forum/signaturepics/sigpic623_1.gif

Evo, gore ti je veteran dao link, izaberes slikicu sa kompa i uploadas ju tamo, uzmes link i kopiras u profilu.
    Samo pazi da ti slika ne bude prevelika, pise ti kolika moze biti.
    :smt006
    Ambitious but rubbish.

Ema Menđušić Škugor
    Guest

[img][/img]
    držte fige valjda radi :-D

Mega kuuul forumaš

u jeku partijanja :-D :-D
    If you want the girl next door, go next door.

UFSF

Ema Menđušić Škugor
    Guest

buhahahahahahahahahaha uspila saaaaam...sad sam prava forumaschica ihihihihihihi (prvo iskustvo s personalizacijom na forumu nemojte zamjerit). evo dragi kolege samo za vas našla sam jednu sliku koja odgovara - da me morete poznat` :-D
    ova što sam je prije stavila to sam ja na westbamu prije 2 godine u aurore a ova slika na avataru to sam ja prošle godine na jednom partyu... hvala na uputama...
    p.s. kolega veteran - je li dovoljno provokativno :-D ?!

Bravo Ema
    Veri kul 8)
    Ambitious but rubbish.

Veteran foruma Soo's Avatar

E ja te nebi prepoznala nikad! :shock: :shock: :shock: Uopće ne ličiš na sebe, ali bravo! 8)
    reading the blonde salad. eating chocolate. huging jolly meh. watching mememolly. being in the kitchen.
    by saracela
    "teba bit čovjek i reć: ne, ne znam pravni položaj nasljednika, ne znam pravni polažaj sunasljednika..i da ga jebeš nakon tisuću i pol strana prije toga, nemam više volje to učit"

Ema Menđušić Škugor
    Guest

hvala hvala (nebi to uspila bez vaše pomoći)
    a što se tiče toga što ne ličim na sebe...ma to vam je zato što se ne šminkam kad idem na faks (nemam za koga :-D ) i oblačim se vrlo casual (da se izrazim hip modnom terminologijom ) i obično sam jako čupava i pospana :smt005
    ali se mijenjam pod okriljem noći :smt040

Mega kuuul forumaš Nivette's Avatar

sto mislis uciniti u vezi poboljsanja statusa izvanrednih studenata? tu ne mislim na pokaz, iksicu, nego za jednake uvjete studiranja - odrzavanje seminara (a ne odrzavanje seminara u sklopu predavanja), jednaki uvjeti za pisanje kolokvija (recimo na 3. godini izvanredni seminaristi iz financija imaju vise gradiva nego su ga imali redovni), itd.
    znam da nisi kandidat za 3. godinu, ali ces ako budes uzabran, biti predstavnik svih studenata, pa me zanima odgovor na to pitanje
    All sinners go to law school!!!

Ema Menđušić Škugor
    Guest

ej nivette... evo primjetila sam da si svim kandidatima postavila pitanje pa da ti odgovorim... smatram da je inače tretman invanrednih studenata grozan jer ih se tretira kao da nisu studenti. mi na prvoj godini nemamo takvih slučajeva (i redovni i izvanredni studenti imaju iste mogućnosti polaganja seminara i kolokviranja), ali vidim da to na višim godinama nije tako. mislim da zaista treba inzistirati da i izvanredni i redovni studenti imaju iste mogućnosti, da jedina razlika među njima bude to što slušaju semestre obrnuto! odredba o izvanrednim studentima i njihovim (ne)pravima inače se nalazi u zakonu o studentskim izborima, koji je uklopljen u zakon o znanosti i visokom obrazovanju iz 2003. fat drummer mi je dao link pa sam pročitala taj zakon i mislim da bi trebalo zahtijevati (na razini fakulteta, a kasnije svakako i na razini sveučilišta) da se promjene odredbe o izvanrednim studentima - takvi su studenti besporebno opterećeni nedostatkom osnovnih parava kojih bi studenti trebali imati, mislim da ih definitivno ne bi trebalo više opterećivati s dodatnim gradivom ili nemogućnošću upisa željenog seminara. eto, nadam se da te moj odgovor zadovoljio poZz

dharmadev
    Guest

trebam istaknuti da se većina mog (inače jako skromnog) slobodnog vremena vrti oko glazbe. sviram klavir gotovo cijeli svoj život i plešem jednako tako dugo (ako kome treba partnerica za neke fancyass večere samo zovite). inače od glazbe slušam elektronsku glazbu i to najviše tech - house, electro i acid funk. onima koji su upućeni nešto će značiti da su mi najdraži DJ - evi Miss Lucca, Martin Solveig, Nick Warren, EMC i ima ih još mnogo mnogo mnogo... na techno floorovima pravi sam FREAK i plešem od jutra do mraka - to je jedini način da opustim svoje vječno napete živce :p
    neću te pitat o programu... baš me i ne zanima... nego, reci mi, slušaš cajke? drogiraš se? reci nam malo o svojoj mračnoj strani, da te bolje upoznamo! :roll:

Početnik na forumu

da, kolega dharmadev, i ja sam čula od mnogih šibenskih studenata za kolegicino eksperimentiranje sa drogama, što me sad ne čudi kad vidim ovo uživanje po techno floorovima. no, ljudi se mijenjaju. go ema!!
    All people see when they look at me is blonde hair and big boobs.
    Elle Woods, Legally blonde

Veteran foruma djevojcica sa sibicama's Avatar

nemam pojma ko je ema, al sad ste fakat pretjerali.
    sam čekam još da napišu da je onaj lambaša svodnik pa da priča bude zaokružena.
    ne ovo nije topic za otračavanje ljudi koji tu stoje imenom i prezimenom i vama se sviđaju ili ne pa iza nicka možete pisati što se za njih priča. to čuvajte za kave s frendovima, a ovdje se pokušajte praviti da vas više zanima što će ema poduzeti po pitanju studentske problematike, a ne di će izać sljedeću subotu :roll:
    i'm a thin girl with fat girl problems

Početnik na forumu

ne zanima me njen program na temelju svega što sam od nje čula i vidjela na predavanju.
    All people see when they look at me is blonde hair and big boobs.
    Elle Woods, Legally blonde

dharmadev
    Guest

Quote Originally Posted by djevojcica sa sibicama
    sam čekam još da napišu da je onaj lambaša svodnik pa da priča bude zaokružena.
    možda i je :lol:
    ma ne, ja, a sigurno ni kolegica dark&twisty, ne mislimo ništa loše... samo nas zanima nešto više o našim mogućim budućim predstavnicima... no hard feelings!

Closed Thread
Page 1 of 3 123 LastLast