Closed Thread
Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 30 of 156

Thread: I. Luka Lambaša - povukao kandidaturu

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default I. Luka Lambaša - povukao kandidaturu

neka rasprava počne :smt006

pravila foruma:
    viewtopic.php?f=45&t=3337

Početnik na forumu

Default Re: I. Luka Lambaša

najveći ego među brucošima
    nadam se da nećeš postati predstavnik

Forumaš prvog reda Darkbuster's Avatar

Ja mislim da medju kandidatima nema nijednog malog ega, sto bi drugo bilo motivacija? Altruizam?

Guest

Veliko NE :shock:

Forumaš u usponu

daj stavi sliku
    "Jednom sam čuo da smo svi mi anđeli,
    ali samo sa jednim krilom.
    Ponekad je potrebno zagrliti nekoga
    da bi mogli letjeti."

http://i227.photobucket.com/albums/d...g?t=1219825866

immam
    Guest

Quote Originally Posted by Darkbuster
    Ja mislim da medju kandidatima nema nijednog malog ega, sto bi drugo bilo motivacija? Altruizam?
    možda tebi teško za vjerovat kad je tvoj ego takav da misliš da nitko ništa ne radi bez ikakvih kalkulacija, e pa novost, ima ih

Id
    Guest

Podrška je za sad jaka! Ali stvarno nisan mislija da će te ovako brzo skužiti moj egoistični superplan step 1: predstavnik studenata step 2: ? step 3: vlada.

ASPERA
    Guest

svi osim ovog i cure mu dolaze u obzir, tribalo bi lamabsu spustiti malo na zemlju

Početnik na forumu

glasajte za mataka
    a ne za lukicu i emicu

Guest

Quote Originally Posted by Id
    Podrška je za sad jaka! Ali stvarno nisan mislija da će te ovako brzo skužiti moj egoistični superplan step 1: predstavnik studenata step 2: ? step 3: vlada.
    Ovako detaljno i koncizno predstavljen program zaštite studentskih interesa nije napisao još nijedan kandidat :smt005

KBF
    Guest

kad Luka izloži svoj program vidjet ćete da je on ustvari dobra i plemenita osoba, i da ovo radi za dobrobit svih nas. stoga prestanite.

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

no no kolege apleiram da sačekamo da kolega Lambaša iznese svoj plan i onda fino konstuktivnom raspravom prodiskutiramo o istom
    ovo proizvanje ad hominem nema smisla
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Forumaš prvog reda Darkbuster's Avatar

Quote Originally Posted by immam
    Quote Originally Posted by Darkbuster
    možda tebi teško za vjerovat kad je tvoj ego takav da misliš da nitko ništa ne radi bez ikakvih kalkulacija, e pa novost, ima ih
    A mozda si ti jedan od kandidata koji se registrirao pod drugim nickom da mi solis pamet? :-D

Pozdravljam ja sve one koji su pristupili iz idealistickih pobuda,ali bojim se da su u manjini..

Id
    Guest

Sputit me na zemlju? Zar ne bi htjeli predstavnika s idealima? I ne nekog ko se bori za svoje prizemne interese? Al dobro dok god me ne želiš stavit pod zemlju dobro je... E, btw odgovaran pod Id jer valjda van je Ego problem (ah nostalgija za Xenogearsom...).

Mega kuuul forumaš

pa ulogiraj se pod svojim imenom i prezimenom i malo predstavi svoj program

odgovori na pitanja koja imas gore na topiku
    If you want the girl next door, go next door.

UFSF

Id
    Guest

Šta je razlika pod kojin imenom postujem? Na detaljnoj razradi plana još radin... Napišen nešto sutra. Ne zamjerajte ležeran pristup, procjenjujem da šansi nikakvih neman, ali za one 2-3 osobe koje pokušaju zanemarit raznoradne predrasude i poluslučajno zaokruže mene obećavam da ću se potruditi i ako neko kojin slučajem ima koje konstruktivno pitanje, ideju ili želju neka slobodno pita. Garantiram odgovor.

Mega kuuul forumaš

pa takva su pravila ovog podforuma.

otvorili smo svima topice i racune sa imenom i prezimenom i ako zelis iznjeti svoj program to učini pod računom koji smo ti otvorili

imas gore na topicu pitanja i slobodno na njih odgovori :smt006

UFSF

Id
    Guest

Sorry, nisam čita pravila. Otvoram ga first thing in the morning.

KBF
    Guest

znam da ti je dosta kritika - ja osobno neznam tko si, nikad te nisam vidio, niti imam što protiv tebe, ali bih te samo zamolio da pišeš na štokavskom, ako ti nije problem.

ERASMUS friendly Moderator Alita's Avatar

:o
    Volis Xenogears?
    My man! :smt006
    Ambitious but rubbish.
    Everything you say has water under it.
    *u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*

Mega kuuul forumaš

luka ima fana

UFSF

Veteran foruma Soo's Avatar

Ovdje se baš offopičari :shock: ! Nego, koliko sam ja skužila Luka je Id, i stvarno bi bilo lijepo kada bi pisao pod svojim imenom i štokavskim narječem, to je ipak stvar kulture jednog studenta pravnog fakulteta u Zagrebu. 8)
    reading the blonde salad. eating chocolate. huging jolly meh. watching mememolly. being in the kitchen.
    by saracela
    "teba bit čovjek i reć: ne, ne znam pravni položaj nasljednika, ne znam pravni polažaj sunasljednika..i da ga jebeš nakon tisuću i pol strana prije toga, nemam više volje to učit"

Ema Menđušić Škugor
    Guest

ja sam već nešto slično napisala na svom topicu ali kvantiteta i kvaliteta komentara na ovom (iz nekog nepoznatog razloga specifičnom topicu) ponukala me da opetovano istaknem svoju molbu/zahtjev/kako god vam drago...
    prvo bi htjela razjasniti kolegama da ja i luka nismo u vezi već smo samo prijatelji koji su skupa išli u srednju školu. očigledno su neki kolege još uvijek na razini srednje škole pa ne vjeruju u muško - ženska prijateljstva. savjetujem takvim kolegama intenzivne tečaje, tremane, seminare ili predavanja iz međuljudskih odnosa :lol:
    drugo - moram istaknuti da nitko - ama baš NITKO (sa izuzetkom suni i još par starijih forumaša i na tome im hvala) od kolega brucoša (koje bi ovo pitanje trebalo aktivno zanimati) nije došao na forum i postavio konstruktivno pitanje - npr. što osoba A ili osoba B koje su se kandidirale namjeravaju učiniti po pitanju studentskih prava ili kako će se pozabaviti s nekim aktualnim pitanjima koje muče njihove kolege... :smt011 ne, dragi kolege, vi niste pitali takve stvari a trebali bi jer se radi o nama kao i o vama! mi se nismo kandidirali da bi nama bilo bolje - već da bi nam svima bilo bolje, jer smo i mi studenti i "u istoj smo kaši" kao i vi :-D
    stoga apeliram na vašu zdravorazumsku inteligenciju (mi smo ipak akademski građani ) da se i vi potrudite i ne otežavate nam ionako tešku kandidaturu :lol:
    kao kuriozitet bi istakla nešto što sam tek sad primjetila - u kategoriji prve godine ja sam jedina sa XX kromosomom...kako to? apeliram na kolegice da se udruže u pokret - žene u upravu :lol: :lol: :lol:

p.s. lambaša pokreni se izgnaćete ovi narod sa svuoga foruma :smt040 (evo otkrih i ja ostale smajliće kojih inače jaaako volim stavljat)
    peace out ljudi make love not war ostajte mi dobro poZz

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

naravno, ako kolega lambaša ima problema s loginom nema mi pošalje mail ili uredništvu i vidjet ćemo u čemu leži zakoljčica
    apeliram još jednom da ako mislite napadat nekog napadajte ga kada izloži program, jer biramo predstavnika,a ne nekoga tko nam je super tip
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Luka Lambaša
    Guest

Oficijalni pozdrav svim kolegama, Id i Ego su pod kontrolom i riješio sam što se tiče logina pod vlastitim imenom. Nešto me je zeza LAN. Prihvaćam opaske za neštokavsko narječje i od sad je sve na književnom.

Luka Lambaša
    Guest

Program: 1) Budući da je posao studentskih predstavnika predstavljati sve studente i njihove probleme mislim da bi bilo dobro da se ispred dvorane svake godine postavi kutija u koju bi ljudi ubacivali prijedloge i pitanja za svoje predstavnike koje bi oni kasnije postavljali na sjednicama.
    2) Prije svake sjednice našli bi se predstavnici naše godine, otvorili kutiju te se međusobno dogovorili kako će iznjeti najzastupljenija pitanja iz kutije.
    3) Velikom nepravdom bolonjskog programa smatram mogućnost da se nakon 2. komisije gubi pravo na studij na sveučilištu. Predložio bih da se ljudima koji dođu u tu situaciju sljedeći ispiti naplaćuju i to 1. sa 100-150 kn, a svaki se sljedeći diže 100kn do max cifre od 500kn.
    4) Kada bolonja već propagira kolokviranje i podijelu ispita na manje cjeline smatram nedopustivim da određene katedre uvjetuju izlazak na kolokvij članstvom na svom seminaru. To važi za katedru OPPD-a ( na kojoj sam i sam bio ) u 1. semestru, kao i za sve katedre 2. semestra jer bilo bi dobro da možemo izlaziti na sve kolokvije jer tada bi npr. mogli kolokvirati 2 predmeta položiti ih u 6. ( eventualno 7.) mjesecu, a 3. predmet dati u 9. ( po mogućnosti u 7.) mjesecu.
    5) Sva pitanja o promjeni datuma rokova ispita mislim da bi ih prvo predstavnici trebali međusobno dogovoriti i svesti prijedloge na 4-5 te ih tada staviti na plebiscit svim ljudima s 1. godine kako bi se znalo da večini odgovaraju te ih tada predložiti upravi.
    6) Što se tiče studomata i inače informatičkih problema smatram da je rad informatičkog ureda na faksu sramotno malen jer za studente su otvoreni 2 dana u tjednu po sat i pol dnevno.
    7) Aparati za studomat imaju krajnje iritantni touchscreen koji bi trebalo zamjeniti tipkovnicom čim prije. A ako već postoji strah da će netko ukrasti tipkovnicu (?) neka je zašarafe za podlogu.

Ovo su samo ukratko sažete točke u kojima sam predočio neke probleme i ideje. On će biti dopunjavan, a ako bilo tko ima kakvo pitnje o programu ili izvan njega dobrodošao je da ga postavi. Garantiran odgovor. Ovdje nisam iznosio nikakve detalje o sebi jer smatram da bi programi trebali imati primat kod vašeg odlučivanja o kandidatima, ali obećavam da ću u sljedećem postu napisati riječ-dvije o sebi za one koji me ne znaju ( a i za one koji misle da me znaju) kako bi bar u grubo spoznali kakva sam osoba.

Luka Lambaša
    Guest

Evo i osobnog kartona: Zovem se Luka Lambaša ( možda ste to i prije shvatili), rođen sam u Šibeniku ( selo između Zadra i Splita), ponosni stanovnik Zemlje zadnjih 19 godina i zasad je lijepo ovdje na trećem planetu od Sunca.

Dosad sam polagao sve predmete s 1. semestra i sve prošao, a ispitivači su mi bili Miličić, Ravlić, Kurtović (seminar) i Zrinka, a kod Sočanac sam imao prezentaciju.

U slobodno vrijeme volim gledati i baviti se sportom ( 6 god košarke), a raspored medija mi je: igra - film - knjiga (poneka i bolja od filma). Od glazbe volim stariji rock, a njdraži su mi Pink Floyd
    bez kopnkurencije. Od filmova: Blade Runner, Star Wars, There Will be Blood,..., od serija pratim: Heroes, Lost i Prison Break, a igre su posebna kategorija pa ću spomenuti Final Fantasye, inače sve Squerovo i japansko ( Xenogears i Chrono Cross su na posebnom mjestu ), MGS, KotORe, a trenutačno Bioshock.

Što se tiče zaprimljenih optužbi na račun karaktera mogu vidjeti da se nekim ljudima ne sviđa što se na predavanjima često javljam i to doživljavaju kao moju potrebu da dokažem kakvu tobožnju superiornost, ali to jednostavno nije tako. Kada nešto radim radim to 110% i koliko-toliko s ljubavlju. Da dođem na predavanje i tamo sjedim bez riječi 3h poludio bih od dosade. Ovaj faks sam upisao zato jer me zanima i iz nikakvog drugog razloga, a predavanja nekih profesora su za nepropustiti jer prilika je samo sad ( naravno da ima i dosadnih i nerazumljivih predavača). U krajnjem slučaju razmislite koga želite kao svog predstavnika i kakve kvalitete želite da ima jer na tom se mjestu može puno toga napraviti, a i ništa. Najgori mogući predstavnik bi bio onaj tko se boji javiti za riječ i izreći svoje mišljenje, a ne zavaravajmo se, ova pozicija pojedincu može donijeti više štete nego koristi jer će se za neka naša prava trebati gadno uhvatiti u koštac s upravom. Ne mogu tvrditi da razumijem svačije probleme, ali zbog toga smatram da tko god bude naš predstavnik treba imati tu kutiju za studentske probleme da bi mogao shvatiti što je vox populi i izvršavti ga što je više moguće, koji put i nasuprot onoga što on sam smatra najvažnijim jer ova uloga za koju se natječemo znači prdstavljati probleme većine ( po mogućnosti svih nas ), a ne svoje osobne.

KBF
    Guest

Quote Originally Posted by Luka Lambaša
    3) Velikom nepravdom bolonjskog programa smatram mogućnost da se nakon 2. komisije gubi pravo na studij na sveučilištu. Predložio bih da se ljudima koji dođu u tu situaciju sljedeći ispiti naplaćuju i to 1. sa 100-150 kn, a svaki se sljedeći diže 100kn do max cifre od 500kn.
    Ovo je predobra ideja, doduše sumnjam da to može zaživjeti, ali zašto ne bismo probali i to progurati. Nisam baš previše upoznat sa detaljima bolonje, no čini mi se da je prema njoj dužina studija ograničena, tako da neće biti "vječnih studenata". Ali ovo nakon druge komisije je u statutu fakulteta koliko mi se čini, tako da bi možda to i mogli izmijeniti. Npr. da student može studirati maksimalno do dvostrukog vremena predviđenog trajanja studija, ali može izaći na neki ispit koliko hoće puta. Ili da se bar produži za još 4 dopuštena izlaska. Zamisli da ti se na 4. godini(do koje ti je trebalo 6 godina) desi da padneš 2. komisiju :smt107
    živio studomat.

Početnik na forumu

Daj bratu čokoladu, razveselio bi ga.

Mega kuuul forumaš

Quote Originally Posted by KBF
    Zamisli da ti se na 4. godini(do koje ti je trebalo 6 godina) desi da padneš 2. komisiju :smt107
    živio studomat.
    Prebacio bi se u Osijek, Rijeku ili Split.

Closed Thread
Page 1 of 6 123 ... LastLast