Ja više ništa ne smijem reći, već su me optužili da sam zapravo ogočena i ljubomorna :-DOriginally Posted by Ivan Živančev-Tutić
Ja više ništa ne smijem reći, već su me optužili da sam zapravo ogočena i ljubomorna :-DOriginally Posted by Ivan Živančev-Tutić
Dorro, nisam shvatio ovo! Čak tebe nisam ni zapazio da si išta pisala... Samo želim reći da tebe nisam prozivao i da ovo što si citirala nema veze zapravo ni sa kim na ovom forumu (zapravo ima s no_name)... Nego samo se ograđujem od ikakve veze s HDZ-om
Cum recte vivis, ne cures verba malorum.
kužim te, i meni isto idu blaže rečeno na živce ti hadezeovci. eto. to je bila poanta.Originally Posted by Ivan Živančev-Tutić
jel sve ok sad?![]()
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005Originally Posted by dorro
:shock: Ovo stvarno zvuci tuzno.Originally Posted by Ivan Živančev-Tutić
I sad me zanima više. :?
Ambitious but rubbish.
Everything you say has water under it.
*u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*
fat, đubre jedno prokleto, mrs iz aegisa..tako podmetati jadnom postenom studentu koji je bio na natjecanjima iz povijesti.. :smt009Originally Posted by Ivan Živančev-Tutić
khm, ravnano prema satu prema kojemu se i profesori ravnaju jesi, podijelio si ih za vrijeme predavanja. i iznimno je ruzno na takav nacin voditi kampanju.jer nisam podijelio letke usred predavanja, nego tri minute prije predavanja smo iz preve klupe poslali papire da si svatko uzme jedan papir i to je to. A da nisam vodio nikakvu kampanju tijekom predavanja potvrđuju i moji bdovi koje sam skupio na EJP.
a sto se tice bodova..micek, primjetili smo da te pod stresom drzi kampanja..opusti se.. :-D
Rumors are started by haters, spread by fools and accepted by idiots.
Vidim da aludiraš na kandidate uz potporu Aegisa za II. godinu, pa me zanima što bi ti to točno provjeravao kod kandidatura?Originally Posted by Ivan Živančev-Tutić
Koliko se sjećam na kand. obrascu nije bilo pitanja vezanih za stranačko opredjeljenje.![]()
Da li je zabranjeno kandidirati se ako si član neke stranke?
Nije!
Stoga, ne vidim u čemu je problem.
Govoriš da se tebe nema pravo prozivati HDZ-ovcem, a ti činiš to isto mojim kolegama i meni.
Nisam član ni jedne stranke, niti sam primila ikakav poziv, niti mi je itko išta nudio, niti ću što dobiti... :smt089 :-D
Zapravo, ako slučajno budem izabrana, dobit ću manje vremena za sebe i faks. Ali, na to je svatko morao računati prije nego li se upustio u ovo.
Iz ovog svega se ne može dobiti nikakva korist.
Neki će samo izvući dobru pouku za ubuduće, a neki već i jesu.
HaHaHa! Kitty, zanimljivo i "mudro" zboris! Oprosti predavanje još nije počelo kada smo mi poslali letke, a kad je profesorica zavšila s prozivanjem, omda je već svatko imao taj listić! Zapravo možeš pljuvati po meni koliko god želiš, ali nikada nisam niti ću se spuštati na niske razine! Znam, ok, ok sada ćeš reći da me nisi uvrijedila i nisi, ali malčice previše ironije ima u tvom postu!
Kolegice Marina Bošnjak, evo drago mi je da sam te upoznao barem preko ovog foruma, inače sve druge kandidate sam znao tko su... pa stoga prije svega poštovanje! Drugo, navedi mi gdje sam ja u svom branjenju o tome da nemam veze s HDZ-om spomenuo tebe ili vas iz Aegisa? To što si se ti prepoznala u tim aluzijama, to očito nešto govori! Jer ako te nisam prozvao, a ne osjećaš se prozvana, onda se ne bi na to pozivala i tako uvrijedljivo branila sebe i svoju udrugu! Dakle - došla maca na vratanca! Sama si otkrila što, kako, zašto! Dakle mogla je postojati nada da ja pričam gluposti i u to su svi lako mogli vjerovati, ali očito sada kada si se sama odala....
Uglavnom, studenti biraju svoje predstavnike i tko god bio izabran, ja ću mu čestitati, ukoliko i ja budem jedan od takvih bit će mi drago!
Ionako tko god bude uzabran bit ćemo nagnani i primorani na veliku suradnju unutar studentskog zbora, stoga niski udarci od kandidata međusobno nisu nam baš neka velika naslada...
Bože mili... chill out, ljudi! Neka međusobna prepucavanja bismo si mogli dopustiti da su ovo izbori za Fakultetsko vijeće... ali nisu, već se izabiru ljudi koji će činiti samo 15% vijeća. Ako se tako lako pokoljemo oko nebitnih stvari kao što su stranačka pripadnost ili političko uvjerenje, kako će nas tek uništiti stari lisci na sjednicama? Studenti smo... bilo bi lijepo kad bismo jednom pokušali biti pragmatični i koncentrirati se na zajedničke probleme.
I ne, nisam stranački čovjek... stojim iza kandidata udruge koji ulaze u ovo sa mnom i nakon izbora (ako budem izabran, ofkors :-D ) stajat ću iza svakog predstavnika, bez obzira na liste, stranke i udruge i ostale čopore u koje se ljudi vole grupirati.
peace out :smt006
Ivane, dušo, boldala sam ti dio na koji se referiram, i napisala da očito aludiraš na nas (što nije ni čudno, budući da si uvjeren da Aegis ima mafiju, da ti se podmeće, itd. :-D ).
Nije teško zbrojiti 2 i 2.
Ako si ti kandidat za II. godinu, i mogao si se kandidirati samo za II. godinu, sigurno ne pričaš o npr. IV.
A i govoriš o formaciji 3+1, tako da bi i moja prabaka od 97 godina koja više ne zna razliku između jajeta i kokoši, shvatila o čemu se radi.
Ne vrijeđam se lako, niti sam sada uvrijeđena jer za to nema razloga.
Samo mi je više zlo od svih vas koji miješate jebenu ( :oops: banajte me, sad će šutnja i tak) politiku u sve.
U pravu si, sama sam rekla što, kako, zašto.. i ponavljam.
Nisam član stranke i ništa ne dobivam.
Iako bi mi dobro došao stančić u Zagrebu ili bar neki rabljeni auto da brže dođem do faksa. Ma u biti može i Tomos. :lol:
Iako, ti nisi odgovorio na moje pitanje iz 1. posta. A odgovor me stvarno zanima![]()
Poanta svega je da nije bitno je li netko plavi, crveni, zeleni ili ljubičasti jer politika ostaje ispred vrata vijećnice na faksu.
Predstavnici predstavljaju SVE studente.
Originally Posted by Ivan Živančev-Tutić
O pa kolega, vi nas optužujete za podmetanje a vidi čime se bavite... :smt018 Gdje si spomenuo? Hm, pa osim Aegisa i Pravnika na trećoj, niti jedna udruga ne podržava 4 kandidata po godini a slučajno se na drugoj i trećoj godini među kandidatima Aegisa nalazi dotična kombinacija 3+1(ali i kod Pravnika na trećoj). Međutim, na prvoj i četvrtoj(tu je baš obrnuto :lol: ) te kombinacije nema. Što tu reći? Neću bit bezobrazan i neću podmetat kao što to vi radite pa ću prešutit... I da, ja sam član stranke. E sad koje, to ćete se morat informirat na facebooku, moj profil je javan pa "go for it". :-D Preporučam album "profile pictures" i political views. Mislim da će ta teorija brzo past u vodu. :badgrin:
I lolčina za ovo =>
:-DOriginally Posted by Ivan Živančev-Tutić
Pošto nisi u Croatia networku, morao sam te poukat. Pa baci oko. :-D
Koliko sam ja vidjela nitko te nije prozvao HDZ-ovcem, nego je no name samo povukao paralelu....jedan pravnik bi morao moći razlikovati finu liniju koja se nalazi između ta dva pojmaOriginally Posted by Ivan Živančev-Tutić
![]()
Na žalost (tvoju možda), ne možeš zabraniti ljudima da iskazuju svoje mišljenje o postupcima drugih, kao što je tvoj dijeljenje letaka prije predavanja. Smetalo im je i kaj sad?
Koliko ja znam, nema ni jednog imena na listi iza kojeg piše HDZ, a sve i da jesu članovi neke stranke, znači li to da ne spadaju u studente? :-s Zašto misliš da će ikome, pa tako i meni, bit važno je li moj predstavnik član neke stranke ili nije, ako radi svoj posao kako spada? Svatko ima pravo političkog opredjeljenja po svom nahođenju i sve dok ne krene rušit aktualnu vlast nije bitno kojoj stranci pripada.....pa sve da je to i omrženi HDZ.Originally Posted by Ivan Živančev-Tutić
I use sarcasm instead of punching you on the face.
...
Don't push it, though.
luka ima stancugu na markovu trgu..djed mu je vjerovatno drugovao sa kocom popovicem,djiklasom i rankovicem kad je dobio takvu stancugu na takvom mjestu..pa ti zakljuci kojoj stranci pripada..makar ima vise partizncuga medju a-de-zeom :-D
NI KURVE ME NE VOLE
Ne, Luka ima 2 stana koji su spojeni u 1.
![]()
aha! družio sa i s kardeljom!Originally Posted by Löwin Lily
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
=D> =D> =D> =D> :smt023Originally Posted by Igor Sokolar
Sve si rekao! svaka čast Igore, stvarno mi je drago da smo u istom timu!
Dodao bih još samo kako mislim da se ovdje radi možda o (ne)opravdanom strahu nekih kolega s obzirom na protekla vremena i da je vrlo bitno da se riješimo tih nekih predrasuda i počnemo razmišljati više u duhu ovog našeg novog stoljeća... a pojava stranačke pripadnosti nekih kandidata na studentskim izborima meni je apsolutno shvatljiva... pa naravno da će takvi ljudi biti skloniji studentskoj politici i pokazivati više interesa za nju... no tu priča o strankama prestaje... ili bi bar trebala prestati... i počinje ova priča koju je Igor gore ispričao...![]()
Pozdrav kolegi Tutiću, nadam se da neke njegove očite averzije prema izvjesnim njegovim protukandidatima neće utjecati na moguću buduću suradnju u SZ kako možda i sa mnom tako i s drugim kolegama, a sa ciljem zastupanja općeg studentskog interesa!
Sretno na izborima, kolega!![]()
I ja se isto nadam da je kolega nenamjerno povukao paralelu, ne ciljajući na ikoga konkretno od kandidata..
Ovim putem ga pozdravljam i nadam se da ćemo dobro surađivati ukoliko dođemo do Vijeća.
Kandidati smo za studentske predstavnike, pa se tako i ponašajmo!
Sretno svima sutra!
:smt006
Napisao sam ogroman post, ali sam pregrizao jezik i u zadnji čas ga editirao! Ne želim se svađati! Želim samo da surađujemo. I da, nemojte moje napade shvatiti kao da sam ja komunjara, nisam ni slučano... o politici možemo pričati na kavi i složit ćemo se u svemu i 100%, ali ovo su studentski izbori, idemo pokazati da pripadamo studentima i da ćemo se boriti za naš zajednički boljitak na studiju!
(Ali kolega Parac želim samo popričati malo s tobom, a ti kada budeš imao vremena javi se)
Sretno svim kandidatima!
I da, nadam se da smo mi kandidati svoje odradili - više ili manje uspješno, više ili manje konstruktvino... Sada je na biračima da odluče! Čujemo se nakon izbora. Neka počne izborna šutnja!
Hvala svima na izboru!
Naravno, mrave, imaš to pravo!
Bookmarks