je, ali to se ne događa tako često... onako dva puta u godini
je, ali to se ne događa tako često... onako dva puta u godini
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
Istina, al ako predstavnici daju Vijeću određene prijedloge, onda će se odlučivati više od 2 puta godišnje.
aaa slatko :-D
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
Go, Luka! :-D
sto mislis uciniti u vezi poboljsanja statusa izvanrednih studenata? tu ne mislim na pokaz, iksicu, nego za jednake uvjete studiranja - odrzavanje seminara (a ne odrzavanje seminara u sklopu predavanja), jednaki uvjeti za pisanje kolokvija (recimo na 3. godini izvanredni seminaristi iz financija imaju vise gradiva nego su ga imali redovni), itd.
znam da ste kandidati aegisa napravili program u cijim ciljevima između ostalog i to pise, ali me zanima smatras li realnim da ce se tu nesto moci poboljsati?
All sinners go to law school!!!
Jedino što se može učiniti jest vršiti pritisak na profesore koji rade takvu diskriminaciju i nadati se najboljem. Međutim, ovakvo stanje je posljedica prevelikog broja studenata te Fakultetu odgovara da vam se minimalizira satnica mada formalno trebate imati jednaku kao i redovni. Obaveza seminara je nametnuta zbog usklađivanja sa zahtjevom bolonje iliti 60 ects bodova godišnje što se ne može bez seminara postići. Smisao da izvanredni mogu raditi uz studij je odavno nestao te su sada iznimke oni koji to prakticiraju. Dalje se kao posljedica izjednačavanja sa redovnima može očekivati ukinuće izvanrednih što će se opet primjenjivati na novoupisane studente. Vidjet ćemo što nam budućnost donosi. :?
ti se šališ?Originally Posted by Luka Tomašegović
Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"
Šalim li se? Neznam na što ciljaš, to je uzgred rečeno. Naglasak je na vršenju pritiska.
sviđa mi se program udruge aegis i mislim da ga je moguće realizirati, ali već imam svoja dva favorita na drugoj godini. kako da se odlučim za koga glasati od vas 4,a imam samo 2 slobodna mjesta? postoje li ikakve razlike između vas 4, koje daju prednost određenom kandidatu? nažalost ne poznajem nikoga od kandidata aegisa da bih po tom kriteriju mogao birati...
parac ti je predsjednik, luka siva eminencija, a marina prva dama
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
:smt005
Bookmarks