da, sorry sto nije bio prije... iskljucivo moja greska...![]()
da, sorry sto nije bio prije... iskljucivo moja greska...![]()
ljudi,palo mi je nekaj na pamet osim ak ovaj prijedlog nije bil prije.
dali administratori mogu nekakav chat napraviti na sajtu.to bi bilo fora ak je moguæe![]()
pa ima chat! vec godinu dana.
odi na topic plava soba blu rum, podforum sve sto nije vezano uz fax. tamo ti je i link.![]()
( http://pub29.bravenet.com/chat/show.php/2459068160 )
ja imam zelju napraviti i jedan bolji chat, koji nije preko braveneta (opcenito imam feeling da samo prerasli nekakvu kvazi-integraciju besplatnih 'o gle s tonom reklama' rjeĹĄenja)
ipak, to mi trenutno stoji negdje pri dnu liste prioriteta, tako da za sad blue room it is...
Pa imali smo fancy chat neka 2-3 tjedna, al su se prekaljeni chateri i ostali vratili u blu rum, te je novi fancy (spori, vrišteæe šaren, s glupim prajvtom (a znamo kolko je važan KVALITETAN prajvt)) umro u mladim godinama...Originally Posted by skeptik
Meni je bravenetov chat super. Jednostavan za upotrebu. Pregledan.
Åveliki kuracto se pop-upova tièe - ja imam pop-up blocker (dobite ga zajedno s yahoo-messangerom) tak da mi to nije problem...
A najvažnije je da ja nemam problema.![]()
Dakle - BLU RUM JE SUPER!
To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson
ok, i ja imam pop-up blokera...ali sam ga na tom siteu morala odblokirat da bi mi mogao pop-nut () blu rum.
sf, ti imas spas!! podijeli ga!!
(ok, nemam yahoo msng...ali imam pop-up blokera..zato ponekad ne vidim da mi je stigao PM!!! :lol: )
Ne znam...
Jedno popodne mi je došlo da si skinem neki messanger, pa si skinuh Yahoo...
Stvori se još jedna alatna traka sa svakavim glupostima (Games, Personal, Finance...ukratko imaš šotrkatove do svih živih dijelova yahoo portala :roll. Ali imaš i pop-up blocker. Mene bez problema pušta u blu rum, a blokira apsolutno sve pop-upove dok sam unutra.
blokira i onaj prozor od PM-a, ali nema veze.
1.Ja dobim PM svake prijestupne.
2.Kad dobijem PM onda ovaj natpis "Private message" treperi zeleno-naranæasto.
Inaèe taj pop-up zna blokirat nešto što ja ne želim da blokira, al to nije problem...uvijek možeš vidjet koju je adresu zadnju blokirao, kliknut na nju, i onda ti je otvori, te je ne blokira slijedeæi puta...
za zainteresirane -
http://companion.yahoo.com/
To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson
hm...mozda nisam trebala dopustiti po-up u blu...znam da mi nije otvarao kad sam se preselila na novi komp, pa smo mislili da je u tome problem. sad nemam pojma kak da ga disejblam..morat cu nesto smislit jer mi te reklame trose zivce i bendwith!!! sve su animirane..proklete da su!!
Potpisujem.IE je sranje!Originally Posted by malimrav85
I'm a Huge Fan of Bad Religion
Naravno firefox... Ne mogu vjerovat da ljudi uopce koriste jos IE... ne trebas instalirat dodatak za pop-up block, te ako hoces tabove instaliraj dodatak (inace tabovi su mi zakon stvar), te google search bar ... naravno samo kao novo instalirani dodatak, te ako hoces bilo kakav mini skin... instaliraj...
Prije nego sve dovedes u red, shvatis da imas 5-6 programa instaliranih SAMO za IE, a da ne spominjem da oni traze mail adresu, pa onda oh joy imam samo 20 mailova :-)
Inace meni je blue room bezgranicno ruzan chat... da je po meni chat bi bio transparent... uz mozda koji dodatak
Niti ne znam da je bio neki "fancy" chat instaliran (hm... da li bi trebao znati?). Uglavnom buduÌi da viťe-manje ja preuzimam palicu ureðivanja weba tuŞna vijest za tebe SF. Joť mjesec-dva i nema viťe blue-rooma (barem ne u ovakvom izdanju), ťtoviťe nema viťe nikakvih Bravenetovih dodataka na Pkutniku. Hm... bať bi volio jedan transparentni sloŞit... Ok odlutao sam...Originally Posted by Starfish
Nego ako vam je ðir (guťt, ako vam se da...) kliknite ovdje pa bacite oko na novi dizajn. Izgled Ìe 100% biti takav, boje Ìe se moÌi (i vjerojatno hoÌe) promjeniti. Nove stvari (prema sadaťnjem planu) su micanje braveneta i postavljanje naťeg chata i jako vaŞno ankete, zatim baza znanja koja Ìe bit neťto kao skriptarnica na steroidima, lakťi (i uvijek dostupan) kontakt sa Uredniťtvom, a moŞda proguramo i postavljanje rokova na net. Ovo zadnje je trenutno vrlo upitno jer treba iÌ prièat s dekanom ili nekako to organizirati da mogu svi rokovi stajati na netu.
Ajde pozdraf ljudi...
P.S. Vijesti sam krivo linkao ... Nije vijesti.html nego vijesti.php. I ne obazirite se ako vam "poèetna" "van faksa" i "vijesti" tabovi iskoèe iz polja... Moram to joť sredit
Paaaaa.....
Dobro je....
Nije loše...
.....
Considering da je to tek cca. 10% posla... Tks
da, fakat..firefox mi nema popupove!! sam ga ja ne koristim jer dok prvi put ne ucita stranicu je puno sporiji od explorera. i ne svidja mi se ono sarenilo od gornjeg sucelja.
skeptik, link za onaj chat je stajao na stranici pravokutnika. sad je na mjestu njega blu rum. url je glasio: http://pravokutnik.net/chat/phpMyChat.php3![]()
Ma da, znam kako sad izgleda (i ne svidja mi se) ali ovaj prije stvarno nisam nikad vidio/probao... Ma ionako sam na chatu svake prijestupne godine... al mozda se budem èeťÌe pojavljivao... danas sam vidio jedan odlièan, samo je bed ťto je joť u beti pa ga tip ne dava za download...Originally Posted by leonisa
Leonisa... ĹĄto se tièe firefox-a ... ĹĄarenilo gore moĹžeĹĄ mijenjati... traĹži themes for firefox ima ih stotine i neke su mi jako lijepe... meni je sad jedna divna simply white... Ĺveliki kuracto se tièe brĹžeg prvog uèitavanja explorera to ti je zato jer je Microsoft svoj browser povezao sa windowsima, pa se dio njihovog koda pokrene èim se startaju windowsi, pa je ostatak naizgled brzi... Full ljudi je baĹĄ to primjetilo i ima neka postavka koju treba ukljuèiti kod firefoxa da se i on tako brzo uèitava ali sam zaboravio koja... ako ti se da kopkaj tako da umjesto adrese stranice upiĹĄeĹĄ about:config...
Ajd pa se bok
poslao tekst o novoj i rtl-u jos davno
nisam dobio nikakav odgovor.
sto je s tim
stranica vec dugo nije mijenjana
znam da nije najbolje vrijeme za pitati al eto
zanima me
Drugi joj raspliće kosu, a ja je voolim
da, da, i kad cete maknut onog ne-bas-lijepog kregara iz prvog plana, prestrasim se svaki put kad ga vidim, izgleda ko onaj maki zlocesti vrtni patuljak
And can't the band play on?
Just listen, they play my song
Ash to ash
Dust to dust
Fade to black
Ovako... Stranica nije mijenjana od 15.7. i neÌe biti mjenjena do 15. ili 20. 8. kada Ìe sve izaÌi najvjerojatnije (99%) u novom dizajnu. Za sad imamo tri teksta na èekanju. Nastavak ludog lista, tekst o rtl-u i novoj i jedna american style ideja koja dolazi od novog dekana.
Ĺveliki kuracto se dizajna tièe i tehnièkog dijela stranice gotovo je otprilike 50 %. Mislim da ĂŚe zadnje na net izaĂŚi Arhiva i neĹĄto prije toga Chat... Ostalo prema planu do listopada. Hm... Ĺveliki kuracto joĹĄ? Baza znanja... Ja ĂŚu napraviti 3. godinu, ali ne mogu sve napraviti, a toga ima joĹĄ dosta, pa bi mi tu dobro doĹĄla pomoĂŚ.
Dakle, ťto se Kregara tièe on ostaje do (ajmo reÌ) 20.8.
Pozdraf svima...
P.S. Adresa pravokutnik@net.hr je veÌ neko vrijeme prepuna SPAM-a kojeg pokuťavamo redovito èistiti, meðutim to je uzaludna bitka. Adresa joť postoji, ali kad doðe novi dizajn viťe neÌemo odgovarati na mailove poslane na tu adresu (jer ih neÌemo èitati). Umjesto nje otvorio sam info@pravokutnik.net koja Ìe biti glavna adresa za mailove uredniťtvu.
dajte stvarno !
kakvi su vam to smajlici , i ima ih premalo .
i ii i i i i ne znam popravite nesto tako da barem postoji iluzija da obavljate svoje funkcije.
i koga ste banali , izbacite nekoga , jeste li vi izbacili koga ikada?
razmislite o tome , imate dovoljno clanova za to.
ali s druge strane to bi bilo jadno jer bio sam na jednom forumu gdje su mod i adm bili toliko glupi i jadni da bi svakog tko bi ih poklopio odgovorom i time ispao pametniji od njih popljuvali , izvrijedali i izbacili.
eh da zasto netko ne otvori str na kojoj bi clanovi stvaljali zanimljive linkove?
ovi topici su tako istroseni da mi se ne da na osjecam , zelim i sl. ni postati.
dajet kad netko stavi LAME naslov popravite ga u mastovitju verziju.
jedini naslov i topic koji se mi se svida je ne volem nikoga....
ali nitko nije slijedio primjer..
napraviti VISE SKINOVA pa MIJENJATI svaki dan/tjedan?
OGRANICITI broj topiKa o zenama i muskarcima jer to stvarno lici na cvenk liniju I POBRINUTI SE DA OFFTOPICARENJE O TOME ODMAH PREMJESTI IZJAVE NA MUSKO-ZENSKE TOPICE -A-U-T-O-M-A-T-S-K-I-
brisati postove tipa :slobodan/a sam.
JER ZA IME BOZJE , KOGA BRIGA!
kad netko pribjegne izdajnickoj vulgarnosti da mu se na monitoru zasjaje zvjezdice a ne te zloceste rijeci.
bilo bi zgodno izmisliti rankove npr. 10 postova -lutalice
20- gubitnici 30 -umjereni luzeri
40 i vise -pljugeri ......
i daj nek netko vec jednom uslisa moje molbe , zasto me tjerate da se uhvatim one knjige o forumima na engleskom koju sam platio 700 kn a nisam ju procitao.
necete valjda cekati da ja to napravim.
evo ofarbao sam bitne rijeci.
kada biste napravili predlozeno forum ne bi imao manu.
i ne morate izmisljati skinove mozete mijenjati one koji su bili u izboru kada ste glasovali za ovaj skin.
kako ne mozete odrzavati , a ima vas toliko.( admin mod)
ak treba dajte zaduzenja nekim ljudim a, recite kaj trebaju i to.
ovo ej bio najbolji forum ikad za studente.
a sada nakon 3 pada i minimalnih promjena izgleda pada mu reputacija.
ajde ljudi dignite ga na noge i osvjezite izgled .
koliko vam tesko pada vas posao.
mozda vam treba gonic robova da vas tjera pa se onda nazovite galijotima.
ja se prijavljujem za to radno mjesto( vas gonic robova)
Nice, lobotomijo! :thm:
Fool me once,
shame on you
Fool me twice,
shame on me
mogu sam reæi da mi ovaj novi izgled nije baš nekaj :?
prošli mi je bio bolji![]()
opet forum steka...
big pimpin buraz
hm..meni normalno radi.
u podforumu "ispiti, seminari..." upisem post i nece ga prmiti vec napise :
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@pravokutnik.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
bas sada kad me hitno zanima kakva je prof Turkovic i dal prima izvanredne na seminar!
big pimpin buraz
joj, to je neki bug. moras drukcije formulirati recenicu ili skuzit u kojoj je rijeci problem. to ti je tako kad forum postane AI![]()
mogu sam reæ da ikonicu za chat malo preglednije naštmate![]()
cya
Nova dva teksta su na netu. Ăitajte o dobrim knjigama, a najnoviji tekst je Robierre-ov osvrt na tjedan orijentacije. Direktni link ovdje
Dodana je galerija slika. UĹživajte :-)
Bookmarks