aaa netko je redizajnirao pkt!!!!
aaa netko je redizajnirao pkt!!!!
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
promjene podsjećaju na fejs...
I assure that's not a threat. Snows *always* melt.
Zapravo razmišljamo o socijalno-ljubavnom networkingu kao sljedećem koraku! Obavezne stavke će biti etnicitet, veličina penisa kao i količina grla u posjedu.
količina grla.......?
ovo ili ima veze sa blowjobom ili sa brojem ovaca.
---
čemu takav redizajn? mislim. po čemu je bolji da ga se isplatilo mjenjati..
Ajd ajd kaj cmizdriš. Promjene znaju bit teške, ljudi se naviknu. Stranica se mijenjala kako bi se prilagodila potrebama i funkciji.
mrmlj.
sam ses pitam kaje tolko bolje da se isplatilo trpit ljude koji će cmizdrit za starim
*paranoični pogled okolo* da dakle, trpit.
Tko kaže da ćemo ih trpit?![]()
PJ, jel te možemo postavit za glasnogovornika?
Cinizam je na mjestu, al ipak je presudna volja oko objašnjavanja svih aspekata (čežnja, funkcija, ratio).
Potraga je završena, eto idealne osobe trpljenika, weeee!![]()
![]()
zasto clananak (clanci) nije (nisu) vise u fokusu?![]()
tea partying through tornadoes in the middle of the night
pa i nisu baš neke revolucionarne promjene. it's ok.
I like nonsense, it wakes up the brain cells.
I use sarcasm instead of punching you on the face.
...
Don't push it, though.
izgleda prazno...
mislim da će biti još par izmjena
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
Vrijeme je kad se pišu seminarski radovi pa da dam jedan prijedlog kako da studentima kojima je to prvi put rade olakšamo posao ( ali i ostalima ).
Upute za izradu seminarskih radova lijepo je predstavljeno na katedri za sociologiju http://www.pravo.hr/SOC?@=5t05#news_14403 gdje je sve lijepo objašnjeno.
Dal bi mogli napraviti posebnu temu u koju bi stavili ovaj link ili iskopirali sa ove stranice ( svjedno ) i zakačili je pod seminari da je uvijek prva i vidljiva? Također isto bi mogli napraviti i pod temu ispiti i predavanja da studenti ne lutaju ( prvenstveno brucoši ).
super, fala za obavijest!
zgodno su to sročili ovi na sociologiji, premda je to bejsikli skraćena verzija famoznih Uzelčevih uputa http://alanuzelac.from.hr/Pdf/upute-radovi.pdf
Dakle, studenti su počeli pisati seminarske?
Oukej... onda ovo može ići pod obavijesti, a i za topic na seminarima ti nije loša ideja
Inače, već je duže u planu (i većim djelom u izvedbi) dodavanje svih takvih bitnih informacija u jedan poseban odjeljak na sajtu. Baš kako veliš, da ljudi ne lutaju kad traže takve infose
Postoji li mogućnost da se članovi na neki način biraju.
Svi kada se upisujemo na faks dobijemo lozinke za studomat i ostalo i po tome znamo da studiramo na tom faksu i da smo studenti, a ne profesori.
Što kada bi svatko tko se želi učlaniti trebao navesti svoj akademski broj ili slično i da onda na temelju toga dobije lozinku, broj u sustavu postoji pa znamo da nije neki padobranac tu, ali onda bi trebali povjerljivu osobu koja bi raspolagala s tim informacijama...
naravno, samo onda treba postojati prethodna baza s kojom bismo uspoređivali vaše brojeve tako da znamo da ih niste izmislili. taj popis ne možemo dobiti od faksa jer je faks glup i poštuje zakon.
[QUOTE=fat drummer;637421]naravno, samo onda treba postojati prethodna baza s kojom bismo uspoređivali vaše brojeve tako da znamo da ih niste izmislili. taj popis ne možemo dobiti od faksa jer je faks glup i poštuje zakon.[/QUOTE
To je samo ideja, čak faks ne bi ništa trebao imati s time, svaka osoba bi mogla skenirati prvu stranicu svog indexa pri prijavi u sustav, ali bi problem nastao što bi se onda prijave morale osobno provjeravati, pitanje povjerenja u sustav.
naravno
problem je - ne postoji automatiziran sustav
jesmo malo lijeni, ali kaj ćeš... možda da se krene iz početka, da se ljude prvi dan faksa traže podaci. al oni tad još ne znaju za nas ili ne znaju da je pkt malo više od organizatora brucošijade
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
Više sisa.
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
Darkbuster
Povedi svojim primjerom...
Da na novom tulumu Pravokutnika budu ovi dečki
http://www.youtube.com/watch?v=dYnc9...eature=related
zasto bi tocno bilo dobro da samo studenti naseg faksa ovdje postaju?
"In general, adult polar bears live solitary lives. Yet, they have often been seen playing together for hours at a time and even sleeping in an embrace."
Ja bih ljude s drugih označila kao "goste" ili nešto slično ne bi im zabranila, glavna poanta moje ideje koju nisam do kraja razradila je bila da bi profesori trebali imati zabranu ukoliko ne žele javno priznati ja sam taj i taj profesor kao što postoji na drugim forumima, gdje se zna tko je profesor i što se može pitati.
Jer mislim da je špijuniranje studenata nisko i bezobrazno.
nije spijuniranje ako je na mjestu koje je vidljivo cijelom svijetu. pravokutnik forum nije tajan niti bi trebao biti.
"In general, adult polar bears live solitary lives. Yet, they have often been seen playing together for hours at a time and even sleeping in an embrace."
Bookmarks