da veto je dobar, ali nakon toga drek iskreno govoreći... mislim da uto slučaju imate odgovornost pozvati sve udruge a ne samo kandidate u borbu kao i zatražiti angažman studenata
da veto je dobar, ali nakon toga drek iskreno govoreći... mislim da uto slučaju imate odgovornost pozvati sve udruge a ne samo kandidate u borbu kao i zatražiti angažman studenata
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
ma u principu mene samo zanima do you all even care? i nadam se da buducim predstavnicima nece biti svejedno sto ce klinci placati duplo vece skolarine od njih![]()
jer jeftinim trikovima da skolarine nece placati neke socijalne kategorije, a u ovoj idrzavi imam filing da smo svi vise manje socijalne kategorije :roll:, se ne moze opravdati pravednost takvog nacina djelovanja fakulteta.
ok uloziti taj nis koristi veto je prvi korak. samo se nadam da buduci predstavnici nece šutiti.
If you want the girl next door, go next door.
UFSF
To se podrazumijeva... uostalom:Originally Posted by fat drummer
@ suni... mislim da nijednom studentskom predstavniku koji ima imalo kontakata sa ostalim studentima nije svejedno... ako ništa, sad će svi znati tko smo i moći upirati prstom... objekti psovki dobivaju lice :lol:Originally Posted by Igor Sokolar
pazi što radiš igore :-D da ti ne bi uskočila spanish inquisition sačekuša u dvorištu jednog od tmtova :smt005
If you want the girl next door, go next door.
UFSF
Mogu zamisliti scenu... Fat, dorro i ti... :lol:
Nadam se da će mi koji od brojnih predstavnika pripomoći... u nevolji se junaci poznaju![]()
Kad smo već kod broja, sviđa mi se ovaj sustav 4 po godini... ako i tri nešto pokosi (bolest/faks/auto kod Kavkaza), bar jedan nešto radi, a ako svi zajedno rade, mogu čuda smisliti. Drago mi je da su više-manje svi protukandidati na mojoj godini sposobni ljudi što je ključno za kolektivni uspjeh![]()
Da i ja kažem koju za kraj... :-D
Ima zbilja puno kvalitetnih kandidata ove godine i dobar dio njih znam i osobno (ne samo ljude s podrškom Aegisa, već i kolege/ice Devrnju, Paulića, Hrabara, Bukovskog, Gojković, Bačić, Zdunić,...)... Tko god od njih bude izabran, vjerujem da će dobro raditi svoj posao, a to je očuvanje studentskih prava.
Pošto nisam osobito teatralan, samo ću napomenuti svima da ponesu indekse na izbore, a ostalim kandidatima želim svu sreću. I naravno, hvala Pravokutniku na ovom obliku predstavljanja.
Ps. Kako sam na ostalim topicima već vidio krvljenja oko stranaka i udruga, izabrani bi trebali malo zastati i ohladiti glave nakon izbora - čisto da ne zaborave koga zastupaju i zbog koga sjede u foteljama (ovaj izraz je glup kad se radi o studentskim predstavnicima, ali neka... uvriježen je u narodu :-D )
Cheers :smt006
imas moj glas![]()
Specijaliziran za borbu s odraslim Pumama i Veprovima od 150 kg....
Moj pas
svidjaju mi se tvoja razmisljanja.. Imas i moj glas
u zadnji čas! :lol:
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
:smt005
Bookmarks