Closed Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 31 to 40 of 40

Thread: III. Igor Sokolar

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

Default Re: III. Igor Sokolar

da veto je dobar, ali nakon toga drek iskreno govoreći... mislim da uto slučaju imate odgovornost pozvati sve udruge a ne samo kandidate u borbu kao i zatražiti angažman studenata
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Mega kuuul forumaš

ma u principu mene samo zanima do you all even care? i nadam se da buducim predstavnicima nece biti svejedno sto ce klinci placati duplo vece skolarine od njih

jer jeftinim trikovima da skolarine nece placati neke socijalne kategorije, a u ovoj idrzavi imam filing da smo svi vise manje socijalne kategorije :roll:, se ne moze opravdati pravednost takvog nacina djelovanja fakulteta.

ok uloziti taj nis koristi veto je prvi korak. samo se nadam da buduci predstavnici nece šutiti.
    If you want the girl next door, go next door.

UFSF

Igor Sokolar
    Guest

Quote Originally Posted by fat drummer
    da veto je dobar, ali nakon toga drek iskreno govoreći... mislim da uto slučaju imate odgovornost pozvati sve udruge a ne samo kandidate u borbu kao i zatražiti angažman studenata
    To se podrazumijeva... uostalom:

Quote Originally Posted by Igor Sokolar
    Zato svi na ovim izborima toliko pilimo o transparentnosti koja bi se osigurala putem Pravokutnika (nadam se da ćete zadržati podforum Studentski predstavnici ), izrade websitea Zbora, sitea Aegisa i svi ostalih studentskih medija koji bi prenosili informacije i detalje o radu predstavnika i njihove kontakte... možda nismo svi iskusni politikanti (znam da ja nisam :-D ), ali uz podršku studenata svašta se može postići. Cilj je bolje uključiti dosad potpuno isključeno šire studentsko tijelo u upravu.
    @ suni... mislim da nijednom studentskom predstavniku koji ima imalo kontakata sa ostalim studentima nije svejedno... ako ništa, sad će svi znati tko smo i moći upirati prstom... objekti psovki dobivaju lice :lol:

Mega kuuul forumaš

pazi što radiš igore :-D da ti ne bi uskočila spanish inquisition sačekuša u dvorištu jednog od tmtova :smt005
    If you want the girl next door, go next door.

UFSF

Igor Sokolar
    Guest

Mogu zamisliti scenu... Fat, dorro i ti... :lol:

Nadam se da će mi koji od brojnih predstavnika pripomoći... u nevolji se junaci poznaju

Kad smo već kod broja, sviđa mi se ovaj sustav 4 po godini... ako i tri nešto pokosi (bolest/faks/auto kod Kavkaza), bar jedan nešto radi, a ako svi zajedno rade, mogu čuda smisliti. Drago mi je da su više-manje svi protukandidati na mojoj godini sposobni ljudi što je ključno za kolektivni uspjeh

Igor Sokolar
    Guest

Da i ja kažem koju za kraj... :-D

Ima zbilja puno kvalitetnih kandidata ove godine i dobar dio njih znam i osobno (ne samo ljude s podrškom Aegisa, već i kolege/ice Devrnju, Paulića, Hrabara, Bukovskog, Gojković, Bačić, Zdunić,...)... Tko god od njih bude izabran, vjerujem da će dobro raditi svoj posao, a to je očuvanje studentskih prava.

Pošto nisam osobito teatralan, samo ću napomenuti svima da ponesu indekse na izbore, a ostalim kandidatima želim svu sreću. I naravno, hvala Pravokutniku na ovom obliku predstavljanja.

Ps. Kako sam na ostalim topicima već vidio krvljenja oko stranaka i udruga, izabrani bi trebali malo zastati i ohladiti glave nakon izbora - čisto da ne zaborave koga zastupaju i zbog koga sjede u foteljama (ovaj izraz je glup kad se radi o studentskim predstavnicima, ali neka... uvriježen je u narodu :-D )

Cheers :smt006

Mlada nada foruma

imas moj glas
    Specijaliziran za borbu s odraslim Pumama i Veprovima od 150 kg....

Moj pas

catwalk
    Guest

svidjaju mi se tvoja razmisljanja.. Imas i moj glas

Kuul forumaš konzerva's Avatar

u zadnji čas! :lol:
    "Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza

Veteran foruma

:smt005

Closed Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12