Nemaš pojma koliko... :smt010 :-DOriginally Posted by Marina Bošnjak
Nego, jel problem što ja te zahode doživljavam kao unisex? Mislim, primijećujem da ih i kolegice s viših godina doživljavaju kao unisex... ali malo se starački prljavo osjećam kad vidim uplašen pogled neke mlađe kolegice kad me zatekne kako non-šalantno perem ruke u wc-u na drugom katu... :-D (već vidim kako fat odgovara na ovo: ''nja nja... to je zato kaj pereš ruke u wc-u...'' :P) Jesu li ti wci de facto unisex???
Pa dobro, sve je to ok... ali očekivao sam da će pitanja ipak ići u onom smjeru - koji ti je prorok duhovitiji? ili koju od gorkih trava najviše voliš? i što zadnje radiš prije nego započne šabat? Znaš, klasika... uostalom, nije fer... tebi sam razotkrio svoju strategiju još davno prije izbora (budala!) i eto mi sad... još nisam dobio priliku spomenuti psića... a kamoli postaviti negdje svoj billboard s psićem!Originally Posted by fat drummer
No, dobro... idemo sad malo ozbiljno... ''AKO SLUČAJNO svih 16 pobijedi''... uočavaš li to veliko ''AKO SLUČAJNO'' u svom pitanju? To je već prvi problem... malo je vjerojatno da ćemo ostvariti 100%-tni uspjeh na ovim izborima... bilo bi mi drago da se to dogodi, ali doista se radi o prevelikoj slučajnosti da bi se o njoj unaprijed govorilo... pa ti tako mogu reći da doista o tome nismo razmišljali... a mogu ti to reći i ti to moraš prihvatiti jer na kraju krajeva ljudi ne biraju listu već pojedinačne kandidate... oni kad glasaju za bilo koga (bilo da ga podržava Aegis, Pravnik ili xy) ne mogu znati hoće li taj netko sjediti u FV ili doma gledati Heroese jer ne biraju predstavnike u FV izravno i ovi izbori u krajnjoj liniji nisu za predstavnike u FV već za članove studentskog zbora, tako da njima može i treba jedino biti bitno hoće li svih 16 ljudi za koje na neki način jamči Aegis doista sjediti i raditi aktivno u tom zboru ili ne... a za to ti mogu jasno reći da i osobno jamčim za svakog kandidata koji uživa podršku udruge Aegis da bi bio dostojan član studentskog zbora i da svakako zaslužuje sjediti u tom zboru!evo jedno aegis pitanje za tebe. aegis kao pederska organizacija (parac i sokolar) ima 16 kandidata na ovim izborima. ako slučajno svih 16 pobijedi u fakultetsko vijeće ćete morati poslati 14 ljudi, što nužno znači da će barem dvoje s vaše liste ostati sastrane (i više ako odlučite "dijeliti" vlast)
sad mene zanima, tko će biti taj sretnik (odgovor poput o tome nismo razišljali ili slično ne prihvaćam, jer studente koji glasaju za vas znaima hoće li onaj kojem su dali glas sjediti u fv ili će doma gledati heroese) te koga biste u tom slučaju izabrali za predsjednika sz fakulteta?
Nas 16 je sklopilo neku vrstu 'koalicije' i stali smo iza zajedničkog programa, to nije lista i nemamo nositelja i nešto slično da bi stvari bile jasnije... a kod koalicija je sve stvar dogovora, tako će biti i u ovom slučaju, kad prođu izbori i kad zbrojimo uspjehe i gubitke, oni koji uđu u SZ dogovorit će se oko toga koga će zajednički podržati za koju funkciju (od predstavnika u FV do predstavnika u zboru Sveučilišta i studentskog pravobranitelja)... a o izbornom uspjehu će ovisiti, kako mi se čini, i odnos drugih članova zbora s nama... jer koliko vidim, mnogi istupaju posprdno već sada prema Aegisu i kandidatima koje ta udruga podržava i mnogi svisoka gledaju na cijelu stvar... pa će, bojim se, njihova volja za suradnjom s 'našim' kandidatima ovisiti isključivo o tome koliko je glas 'naših' kandidata u zboru jak... s druge strane, osobno sam uvjeren da su kandidati koje podržava udruga Aegis spremni surađivati sa svima i tražiti najbolje ljude za provedbu onog zajedničkog programa koji smo napisali kako i za provedbu svake dobre ideje koja bude upućena na njihovu adresu...
Btw, s ovim pitanjem si definitivno razbio svaku moju dvojbu, Mislave!E, i mogu li ja tebe pitati - koliko ovo pitanje ima individualni karakter? Zašto je meni upućeno?
![]()

?

Bookmarks