Closed Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 31 to 49 of 49

Thread: III. Matija Magerl

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Default Re: III. Matija Magerl

Quote Originally Posted by Marina Bošnjak
    Napokon netko tko razumije i ženski dio studentske populacije.
    Nemaš pojma koliko... :smt010 :-D

Nego, jel problem što ja te zahode doživljavam kao unisex? Mislim, primijećujem da ih i kolegice s viših godina doživljavaju kao unisex... ali malo se starački prljavo osjećam kad vidim uplašen pogled neke mlađe kolegice kad me zatekne kako non-šalantno perem ruke u wc-u na drugom katu... :-D (već vidim kako fat odgovara na ovo: ''nja nja... to je zato kaj pereš ruke u wc-u...'' :P) Jesu li ti wci de facto unisex???

Quote Originally Posted by fat drummer
    ajde, ajde, ntko mora postaviti i "zla" pitanja... ne mogu sva pitanja biti - vanilija ili čokolada te da si stablo koje bi stablo bio
    Pa dobro, sve je to ok... ali očekivao sam da će pitanja ipak ići u onom smjeru - koji ti je prorok duhovitiji? ili koju od gorkih trava najviše voliš? i što zadnje radiš prije nego započne šabat? Znaš, klasika... uostalom, nije fer... tebi sam razotkrio svoju strategiju još davno prije izbora (budala!) i eto mi sad... još nisam dobio priliku spomenuti psića... a kamoli postaviti negdje svoj billboard s psićem!

evo jedno aegis pitanje za tebe. aegis kao pederska organizacija (parac i sokolar) ima 16 kandidata na ovim izborima. ako slučajno svih 16 pobijedi u fakultetsko vijeće ćete morati poslati 14 ljudi, što nužno znači da će barem dvoje s vaše liste ostati sastrane (i više ako odlučite "dijeliti" vlast)
    sad mene zanima, tko će biti taj sretnik (odgovor poput o tome nismo razišljali ili slično ne prihvaćam, jer studente koji glasaju za vas znaima hoće li onaj kojem su dali glas sjediti u fv ili će doma gledati heroese) te koga biste u tom slučaju izabrali za predsjednika sz fakulteta?
    No, dobro... idemo sad malo ozbiljno... ''AKO SLUČAJNO svih 16 pobijedi''... uočavaš li to veliko ''AKO SLUČAJNO'' u svom pitanju? To je već prvi problem... malo je vjerojatno da ćemo ostvariti 100%-tni uspjeh na ovim izborima... bilo bi mi drago da se to dogodi, ali doista se radi o prevelikoj slučajnosti da bi se o njoj unaprijed govorilo... pa ti tako mogu reći da doista o tome nismo razmišljali... a mogu ti to reći i ti to moraš prihvatiti jer na kraju krajeva ljudi ne biraju listu već pojedinačne kandidate... oni kad glasaju za bilo koga (bilo da ga podržava Aegis, Pravnik ili xy) ne mogu znati hoće li taj netko sjediti u FV ili doma gledati Heroese jer ne biraju predstavnike u FV izravno i ovi izbori u krajnjoj liniji nisu za predstavnike u FV već za članove studentskog zbora, tako da njima može i treba jedino biti bitno hoće li svih 16 ljudi za koje na neki način jamči Aegis doista sjediti i raditi aktivno u tom zboru ili ne... a za to ti mogu jasno reći da i osobno jamčim za svakog kandidata koji uživa podršku udruge Aegis da bi bio dostojan član studentskog zbora i da svakako zaslužuje sjediti u tom zboru!
    Nas 16 je sklopilo neku vrstu 'koalicije' i stali smo iza zajedničkog programa, to nije lista i nemamo nositelja i nešto slično da bi stvari bile jasnije... a kod koalicija je sve stvar dogovora, tako će biti i u ovom slučaju, kad prođu izbori i kad zbrojimo uspjehe i gubitke, oni koji uđu u SZ dogovorit će se oko toga koga će zajednički podržati za koju funkciju (od predstavnika u FV do predstavnika u zboru Sveučilišta i studentskog pravobranitelja)... a o izbornom uspjehu će ovisiti, kako mi se čini, i odnos drugih članova zbora s nama... jer koliko vidim, mnogi istupaju posprdno već sada prema Aegisu i kandidatima koje ta udruga podržava i mnogi svisoka gledaju na cijelu stvar... pa će, bojim se, njihova volja za suradnjom s 'našim' kandidatima ovisiti isključivo o tome koliko je glas 'naših' kandidata u zboru jak... s druge strane, osobno sam uvjeren da su kandidati koje podržava udruga Aegis spremni surađivati sa svima i tražiti najbolje ljude za provedbu onog zajedničkog programa koji smo napisali kako i za provedbu svake dobre ideje koja bude upućena na njihovu adresu...
    Btw, s ovim pitanjem si definitivno razbio svaku moju dvojbu, Mislave! E, i mogu li ja tebe pitati - koliko ovo pitanje ima individualni karakter? Zašto je meni upućeno?
    Matija Magerl
    095/813-4542
    matija.magerl@gmail.com

Quote Originally Posted by Woodstock
    Kolega Magerl, što mislite poduzeti u poboljšanju uvjeta studiranja, u smislu poboljšanja prehrane studenata na fakultetu i mutatis mutandis poboljšanja njihove koncentracije na nastavi? :-D

Prijevod pitanja: Hoćete li se zalagati za otvaranje kantine ili barem nekakvog sandwichbara na faksu jer bolonjski sustav podrazumjeva višesatni boravak studenata na fakultetu a one polusmrznute prapovijesne čokoladice iz aparatića kraj WCa na TMT14 baš i ne upotpunjuju glad nakon maratonskog predavanja iz GPa....

I nadam se da ćete se zalagati za više kanta za smeće na glavnoj zgradi jer tamo na hodniku jedino postoji ono leglo bakterija pored gorenavedenog aparata s čokoladicama za lomljenje zubi.

Hvala! :-D
    Aaaaa... jel ovo sve pitaš zbog toga što sam te natjerao da mi doneseš knjige iz Međunarodnog u 9 ujutro, a bilo je prilično hladno?! :-D

No, dobro, kolegice Woodstock, da VAM odgovorim... :P

Pojam 'menza' je nepoznat u rječniku kako studenata tako i profesora i administracije na Pravnom fakultetu... po tome smo na neki način i posebni, a i jedan je od razloga aposlutnog otuđenja studenata prava od svojih kolega kao i slabe posjećenosti predavanja i ogromne količine vremena provedene pred kompjuterom s internet priključkom... dobru, funkcionalnu menzu fizički je nemoguće smjestiti u ionako prenatrpane prostorije fakulteta (ironično je da fakultet ima pet zgrada! sic!), pa samim time mislim da je ta bitka u startu izgubljena (kao i čitavi niz godina prije)... no, NO kažem!... Sandwichbar (u kojem bi vrijedile naše IKS-ice) bi se već mogao srediti... to znam jer sam išao u Klasičnu koja u podrumu u prostoriji 3x2m ima fenomenalan sandwichbar odmilja nazvan 'kantina' Primjer koji bih pri argumentiranju za otvaranje istog na fakultetu, ako treba, i pokazao dekanu... ali što se toga tiče, treba vidjeti kako Fakultet stoji s prostorom i gdje bi se naposlijetku tako nešto smjestilo...

Više kanta za smeće? Hm... nema li pred glavnom zgradom ona ogromna mrcina? :-D I ove uz aparate... i ove u WC-ima?
    Morao bih vidjeti gdje sve točno fali i koliko jer fakat ne znam na pamet (:-D), ali ako ih nema, svakako bih pokušao napraviti nešto da ih ima više!

Molim!

Nadam se da ćeš me ti i javno podržati i pomoći mi u 'kampanji' još ovih nekoliko dana... da imam tako neki jači 'endorsement'...
    Pozdrav!
    Matija Magerl
    095/813-4542
    matija.magerl@gmail.com

I da...

Svima želim sretan i blagoslovljen Uskrs! :smt006
    Matija Magerl
    095/813-4542
    matija.magerl@gmail.com

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

E, i mogu li ja tebe pitati - koliko ovo pitanje ima individualni karakter? Zašto je meni upućeno?
    pa iz više razloga... jer imam neku fiks ideju da si ti recimo vođa liste za treću godinu... znam da aegis kao egalitarna organizacija nema institut vođe, but still...
    moje pitanje je išlo u ovom smjeru - vi ste najbrojnija lista, toliko zapravo brojna da teoretski možete osvojiti sve na našem faksu
    već imate 4 mjesta zagarantirna, ali to su četiri "mekana" mjesta jer to su ljudi koji faks mogu završiti puno prije isteka mandata ili reći da im je već pun... kufer... predstavništva i idu dovršit faks te se zaposlit i radit za 4000 kuna
    znači ostaju vam mjesta za 1, 2 i 3 godinu gdje imate valjda više od 50% svi kandidata pod svojom kapom. ovisno o broju birača vi možete osvojiti vrlo lako sva mjesta ili recimo 8 ili 9 od 12

evo kako to izgleda po godinama -
    na prvoj od 6 kandidata imate 4 (dva su odustala) - dobivate dva sigurno! to je već 6 mjesta
    na drugoj od 10 imate četiri kandidata kao i na trećoj

dakle vi već imate osiguranih 6 od 16 mjesta,a niti jedna druga lista nema šest kandidata kad se sve zbroji. jasno je da će pravni fakultet odlučivati tko ide u fv i odjebat će socijalni rad i postdiplomce osim ako nekoj listi neće odgovarati "kolacija" sa socijalnim radom i postdiplomcima (imaju dodatnih 4 kandidata) u što sumnjam.

vi ste zabunom već pobijedili. čestitam. program vam je mogao biti da se zalažete za ubijanje studenata na glavnom gradskom trgu i nitko vam ništa ne može.

pretpostavljam da će od mogućih osam mjesta za koje se natječe 20 kandidata od kojih je 8 vaših ugrabiti barem jedno mjesto, a ako ugrabite dva imate potrebnih osam glasova te uz neku surandnju sa ajmo reć pravnikom svijet je super mjesto za vas.

htjeli vi to ili ne imate najviši stupanj odgovornosti od svih kandidata ovdje jer ste osigurali ogorman postotak predstavničkih mjesta i prije samih izbora

vjerojatno će aegisovac biti predsjednik sz fakulteta, i ne moraš biti lažno skroman jer je to iz sadašnje prespektive gotovo sigurno. ti garantiraš da mi već sada imamo 6 ljudi koji su i citiram
    dostojan član studentskog zbora i da svakako zaslužuje sjediti u tom zboru!
    tvoja godina i godina predsjednika udruge se bore za zapravo krucijalna mjesta. na te dvije godine imate predsjednika udruge, đibera, luciusa, l. lilly i murphya za koje ne sumnjam da će biti u top 4 od deset mogućih + ti (židovski lobi je jak). forumaši, svi se predstavljaju na forumu. sve sami plusevi ako govorimo o pr-u
    nije nezamislivo da imate 12 kandidata što bi značilo da od 20 predstavnika čak 12 dolazi iz aegisa (ok, ok aegis ih podržava, same diff)
    ako vi nećete odlučivati o svemu ja sam pokemon! fascinira me da niste razmišljali o tome i malo sam razočaran ekšuli
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Veteran foruma dorro's Avatar

Quote Originally Posted by Matija Magerl
    ... mislim, na neke stvari bi si već mogla i sama odgovoriti, zar ne?
    Da, mogla sam odmahnut rukom i zaključiti da je sve ono što sam napisala istina. Treba biti zahvalan kad te netko nešto pita, vidi EVG kako svaki put zahvali :-D

Čuo sam ga i vidio u par navrata, i nisam mu vjerovao ni riječ... moje i isključivo moje subjektivno, 'neargumentirano', mišljenje koje ste tražili... -
    Meni nije zvučalo tako subjektivno... dapače, nabrojao si same činjenice (s jedne strane medalje) po kojima ispada ko da je nesposobni zbunjola.
    Bezuvjetan upis - pa eto, pretpostavljam da se nije nastojalo progurati baš zato što ga nema, a osobno kao i velika većina studenata ne vidim realan razlog zašto ga nema...
    :smt044 :smt044
    Dobro, kakva je ovo argumentacija? Malte ne okriviš čovjeka da je shebao nešto što smo imali u džepu, pa ovo...
    nije jer ga nema a ne znamo zašto ga nema...
    To je u rangu onoga kad se klinci igraju skrivača pa kažu "zakloput ću oči da ne vidim pa ni oni mene neće vidjeti" :-D

kako bi izgledala studentska scena da studentski predstavnici nisu čisto produljena ruka uprave i da okupljaju ljude upravo na način kako to radite vi iz Pravokutnika na ovom forumu?
    vjerojatno isto kao i inače? al zašto to prikazuješ tako ležerno, svi moraju biti na nekom sajtu...faks troši masne pare na izgled i funkcionalnost službenog sajta pa im je svejedno u qurtzu. Predstavnici trebaju sjediti u vijeću i dizat živce profačima, a ne se svaki dan motati po forumima umjesto toga
    ne znam čemu toliko ogorčenja oko Parcijale i Aegisa, te kakve veze ima isključivanje istih iz financijskih tokova? Parcijali nikad nije ni trebala neka velika lova, a Aegis, koliko ja znam, skuplja redovito članarinu i od toga čisto ugodno živi...
    Nikakvo ogorčenje (niti sam takva osoba niti imam razloga), ali imam dojam da se malo previše forsate (tj. sve temeljite) oko nečega što još nije "pustilo korjenje" i prezentirate to kao neku zakonom utemeljenu instituciju..

Nego, otkud tvoje ogorčenje zbog raskida s SZ-om, i ponavljanje kako smo isključeni iz financ tokova? Bili smo ionako i prije, ak tebi ne smeta da smo i dalje, meni još manje smeta. :smt025

Neću reći da ih ne koristim za raznorazne pizdarije jer nema osobe u RH (a vjerujem i šire) koja nije jednom nešto u životu napravila preko veze... ali misliti da bih sam bio takav i davao lovu za projekte na temelju poznanstava i 'prijateljskih odnosa'?
    A toliko kvocaš protiv odvajanja s SZ-om, gdje je takva praksa bila više pravilo nego iznimka..
    A koji bi onda bio moj zaključak?
    Doduše, da i nastavite tradiciju i preko veza slažete projektiće ne smatram problematičnim...u krajnjoj liniji bolje da studenti PF-a dobiju lovu nego napušenovići s PMF-a. Al drago mi je da nemam veze s tim dijelom poslovanja studentskih udruga.
    Votevr...malo me smeta taj stranački utjecaj, tj. činjenica da ga uopće i ima jer je ta škvadra najviše cirkusa radila po SZ-u.

-cut-
    Hehe... kad bi bar bilo tako kako lako kako ti kažeš...
    Vidjet ćemo koliko je ovaj medijski faktor 'Pravokutnik' utjecao na izbore, ako uopće... naime, program nismo stigli (a realno niti mogli, s obzirom na potrebna sredstva) isprintati, pa podijeliti te smo ga virtualno raspačavali... kako ovdje, tako i na Facebooku... nadam se da će to uroditi plodom jer program smatram izvrsnim i zapravo našim najjačim adutom (i to nije zato što sam ga ja tako divno sročio... :-D), ali bojim se da će onaj nezgodni faktor 'tko ima više frendova' ipak biti jači... čak jači i od židovskog lobija... :P

Nego, nemaš zašto biti razočaran jer ponavljam... pitanje ti samo po sebi nije na mjestu, unatoč svim tim kalkulacijama... hobsovski ti mogu reći da nije sigurno da će sutra sunce izaći, a kamoli da će svi kandidati koje podržava Aegis proći na ovim izborima... al osim toga, još više nije na mjestu stoga što se ne natječe lista, već kandidati individualno... i uz to... čak i da se natječe lista, mislim da biraču nije bitno ili mu bar ne bi trebalo biti bitno tko će koju funkciju obnašati već da je netko kvalificiran za mjesto koje se kandidira (predstavnik u sz Pravnog fakulteta) i da je sposoban provesti s tog mjesta program koji zastupa... I naposlijetku, najiskrenije, sve da smo dogvorili sve u tančine, mislim da još nije ni vrijeme ni mjesto da se o nekim funkcijama priča... Reći ću samo da okvirno znamo kako bi sve trebalo izgledati i da smo raspravili o ambicijama pojedinih kandidata... no, nismo ulazili u detalje jer ne mislimo nikoga isključivati u tom zboru, pa tako ni one kandidate koji su nam trenutno 'konkurencija'...

I da... nešto da te razveseli...

Da, da... gledajte tužnog psića... i glasajte za mene! PSIĆ!!! :-D
    (kampanja kako je trebala izgledati... :smt009)
    Matija Magerl
    095/813-4542
    matija.magerl@gmail.com

Quote Originally Posted by dorro
    Da, mogla sam odmahnut rukom i zaključiti da je sve ono što sam napisala istina. Treba biti zahvalan kad te netko nešto pita, vidi EVG kako svaki put zahvali :-D
    Hehe... imaš pravo! Dora, puno ti hvala na pitanjima... molim te, nemoj me ni ubuduće doživljavati kao do srži iskorumpiranog političara, maltene Pašalića... :-D

Meni nije zvučalo tako subjektivno... dapače, nabrojao si same činjenice (s jedne strane medalje) po kojima ispada ko da je nesposobni zbunjola.
    Hm... pa činjenice je da su studenti na Pravu sveučilištarci nižeg ranga od bilo kojeg drugog bića na Fakultetu, a da ne spominjem u usporedbi sa studentima drugih fakulteta... a moje je mišljenje da uprava pri svakom koraku u provedbi bolonje (posebno!) ide na štetu, a ne na korist studenata izmišljajući vrlo dubiozne izlike... i mislim da je tu studentski predstavnik mogao mnogo više i da se više trudio, da je više surađivao sa svim studentskim udrugama i da je više bio u toku mogao je postići neke stvari koje postoje na drugim fakultetima i spriječiti tu famu oko toga da je Pravo fakultet sui generis što se tiče provedbe bolonje... Jandrića ne smatram nesposobnim zbunjolom (to su tvoje riječi! ), daleko od toga, ali smatram da je mogao puno, puno više da je htio...

:smt044 :smt044
    Dobro, kakva je ovo argumentacija? Malte ne okriviš čovjeka da je shebao nešto što smo imali u džepu, pa ovo...
    nije jer ga nema a ne znamo zašto ga nema...
    To je u rangu onoga kad se klinci igraju skrivača pa kažu "zakloput ću oči da ne vidim pa ni oni mene neće vidjeti" :-D
    Uopće nije tome slično, stvarno ne znam otkud ti takva usporedba...
    Argumentacija je išla u ovom smjeru: razlog koji je dekan dao zašto nema bezuvjetnog upisa jest: ''kada bismo dali bezuvjetan upis, nitko iz te generacije ne bi nikad završio studij''; a mislim da i tebi kao i meni pada jedno 180 malih milijuna replika na tu izjavu... no, repliku koja nešto znači na takvu izjavu može dati samo legitimno izabran studentski predstavnik, koji je tek par minuta nakon što je ista izrečena dojurio da se ispriča dekanu zbog tog 'studentskog prosvjeda'... Najiskrenije mislim da smo mogli ponuditi puno bolju argumentaciju od te i izboriti taj bezuvjetan upis... ti ne misliš? Ne znam, zacijelo ti više znaš o Jandrićevim aktivnostima od mene...
    A pitanje zašto ga nema... stvarno ne znamo zašto ga nema... zašto ne znamo zašto ga nema? Mislim da je to sasvim legitimno pitanje... i tu mi ne možeš replicirati tako da mi kažeš - eh, pa trebao bi se ti sam interesirati... ne! i to pogotovo ne na našem fakultetu gdje bi uslijed takve studentske letargije studentski predstavnik trebao (doslovno!) iskakati iz svake paštete i sa svakog sitea!

vjerojatno isto kao i inače? al zašto to prikazuješ tako ležerno, svi moraju biti na nekom sajtu...faks troši masne pare na izgled i funkcionalnost službenog sajta pa im je svejedno u qurtzu. Predstavnici trebaju sjediti u vijeću i dizat živce profačima, a ne se svaki dan motati po forumima umjesto toga
    Hm... slažem se, ali mislim da moraju biti u doticaju sa studentima... i zato nije loše i da se muvaju po forumima... to uopće nije ležerno, jer teško je balansirati između suradnje s Fakultetom i zastupanja studentskih interesa koji su pojmovi često u disparatnom odnosu... studentski predstavnik nikad ne bi smio prestati biti... student... (u svakom smislu te riječi) a mislim da se to upravo našem Davoru dogodilo...

Nikakvo ogorčenje (niti sam takva osoba niti imam razloga), ali imam dojam da se malo previše forsate (tj. sve temeljite) oko nečega što još nije "pustilo korjenje" i prezentirate to kao neku zakonom utemeljenu instituciju..
    Eh... pa ne bih baš rekao... vidim da letaš s topica na topic hvatajući se baš za taj nesretni Aegis... ne znam čemu to...
    I moram priznati da ne razumijem ovo drugo o čemu pričaš... gdje se tko forsa i kako? Ako pričaš o Aegisu, to je čisto ime koje nas okuplja... većina kandidata, pa i ja osobno koje ta udruga zastupa nije član iste... svi se forsamo da budemo članovi studentskog zbora, a mislim da je to 'forsanje' sastavni dio 'kampanje'... A sve temeljimo na programu i nama samima... ne na udruzi... ne znam, koji je tu problem? To što me podržava mlada udruga kojoj su članovi mahom svi idealisti? Da, i? :dontknow:

Nego, otkud tvoje ogorčenje zbog raskida s SZ-om, i ponavljanje kako smo isključeni iz financ tokova? Bili smo ionako i prije, ak tebi ne smeta da smo i dalje, meni još manje smeta. :smt025
    Nije uopće ogorčenje, samo smatram da kao studenti jednog od najtežih fakulteta u državi zaslužujemo više... to je kao kad kupiš komp za 20 000kn, a onda ga koristiš samo za pisanje tekstova u wordu... šteta je, brate... :-D

A toliko kvocaš protiv odvajanja s SZ-om, gdje je takva praksa bila više pravilo nego iznimka..
    A koji bi onda bio moj zaključak?
    Doduše, da i nastavite tradiciju i preko veza slažete projektiće ne smatram problematičnim...u krajnjoj liniji bolje da studenti PF-a dobiju lovu nego napušenovići s PMF-a. Al drago mi je da nemam veze s tim dijelom poslovanja studentskih udruga.
    KVOCAM ja o mnogočemu, a što ja mogu što ste se fat, suni i ti uhvatili baš tog nesretnog SZ... a ja, kao što si možebitno i primijetila, nastojim uljudno odgovoriti na sva vaša pitanja na kojima sam neizmjerno zahvalan... *tik* *tik* :-D Samo sam rekao da bih ja u Jandrićevoj situaciji drugačije postupio i da bih pokušao istjerati pravdu unutar samog sistema... na to se svodi svo moje KVOCANjE po tom pitanju...
    Osobno sam preotvorena i predirektna osoba da bih se upuštao u nekakvo slaganje projektića... (pitaj Pavla Krmpotića, ak mi ne vjeruješ! :-D) a to i sama znaš... zato sam i komentirao da bi si na dosta toga mogla i sama odgovoriti jer mislim da znaš da su takva pitanja upućena na aposlutno krivu adresu kad ih postavljaš meni...

Što me dovodi do ovoga...
    Votevr...malo me smeta taj stranački utjecaj, tj. činjenica da ga uopće i ima jer je ta škvadra najviše cirkusa radila po SZ-u.
    Na ovo ti mogu samo reći kako mi se čini da su to sve tvoje predrasude... vidim da nemaš apsolutno nikakvih problema s 'ljevičarima' u našem 'timu' Tomašegovićem i Petrinovićem, ali kod mene ti ipak smeta 'stranački utjecaj'... a šta da ti kažem... ja na to gledam sasvim pozitivno... jer znam da isti ne postoji i da stranka na nijedan način ne utječe na mene što se tiče studentskog predstavništva i da s tim nema aposlutno nikakve veze - od razloga moje kandidature, preko kontakata s Parcem, dogovaranja suradnje i iskazane želje za suradnjom s Pravnikom (neslavno odbijena), do konačnog formiranja ove ekipe koju danas imamo i pisanja programa... all me, hon'! :-D
    S druge pak strane, u stranci nisam neki novi klipan... što možda i ne znaš... nisam tamo zato što je odjednom postalo hit učlaniti se u neku stranku, tamo sam već 4 godine i proživio sam i doživio sve i svašta, a usuđujem se reći i da sam stekao neki renome te sam davno izgubio bilo kakvu podložnost nekakvim utjecajima... a pri tom imam organizacijskog i administracijskog iskustva i što mi je neizmjerno drago, imam sve više međunarodnog iskustva, a susrećem se i s pripadnicima studentskih organizacija vani i sudjelovao u dosta rasprava po pitanju bolonjskog procesa... to su po meni samo pozitivne stvari...
    Što se tiče cirkusa u SZ-u... nemam pojma tko ga je i kako izvodio... smatram da je to stvar pojedinaca... i kućnog odgoja i morala... i kao što rekoh, bez lažne skromnosti, mislim da sam izdanak jedne sasvim nove generacije koja se ne voli cirkusirati i kojoj to, dapače, užasno smeta...
    A to mislim da i sama znaš...
    Lijep pozdrav!
    Matija Magerl
    095/813-4542
    matija.magerl@gmail.com

ali bojim se da će onaj nezgodni faktor 'tko ima više frendova' ipak biti jači
    to bi bilo sjajno... i onda bi se predstavnik preimenovao u "najpopularniji tip na faksu"
    ipak smunajm da će biti baš tako jer valjda će netko glasati a da mu predstavnik nije frend

i da ovo-> je totalno pederski smajli jebote
    čak je više gay od ovog :smt008
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

ali bojim se da će onaj nezgodni faktor 'tko ima više frendova' ipak biti jači
    to bi bilo sjajno... i onda bi se predstavnik preimenovao u "najpopularniji tip na faksu"
    ipak smunajm da će biti baš tako jer valjda će netko glasati a da mu predstavnik nije frend

i da ovo-> je totalno pederski smajli hebote
    čak je više gay od ovog :smt008
    Jep! mislim da mi komotno možemo održavati i natjecanje u ljepoti (već smo imali priliku vidjeti da će i to biti kriterij po kojem ljudi glasuju) u sklopu studentskih izbora, a popularity contest se a prirori zacijelo podrazumijeva... ma kakve kampanje, ma kakvi programi... ipak je kriterij onaj 'tko može više popit' '... :-D Ono, znao si! znao si u što srljam i židove jedan, nisi me htio spriječiti! slomi nogu... :smt008

više gay i od ovog... ?
    Matija Magerl
    095/813-4542
    matija.magerl@gmail.com

nevjerojatno... ipak, kakav premijer, takav pripadnik mladeži. sigurno spava u svijetlo plavom šuškavcu

uvjeren sam da će velik broj kandidata koji se predstavljao na pravokutniku polučiti uspjeh na izborima. inače smo u proverbijalnom falusu. nije da se žalim, ne zovu me lepi bezveze

ERASMUS friendly Moderator Alita's Avatar

...tužni psić mi ne izgleda tužno :-D
    :smt006
    Ambitious but rubbish.
    Everything you say has water under it.
    *u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by Alita
    To je zato što mu ne vidiš odsječenu šapicu..
    8-[

Quote Originally Posted by Marina Bošnjak
    Quote Originally Posted by Alita
    To je zato što mu ne vidiš odsječenu šapicu..
    8-[
    Muahahaha... :smt005 :smt005
    Ma kakva odsječena šapica, bio bi taj psić sretan da je to u pitanju... ne vidi ona moj samodopadni pogled iza psića... :-D

Nego, filos men fat, filtera d'aletheia...
    koliko god ja vjerovao fatu kao osobi besprijekornog morala (židov je...), ipak ću se držati Pravilinka o provedbi izbora i shvatiti ozbiljno izbornu šutnju... jer na kraju krajeva mislim da sam i previše divanio i sve više - manje rekao i da sam na sva postavljena pitanja odgovorio... ukoliko vas još nešto zanima - imate moj broj mobitela u sigu i mail... pa slobodno pitajte...

Žao mi je što mi pitanja nije postavljalo više ljudi i što je većina ljudi koja ih je i postavljala angažirana na ovaj ili onaj način u radu ovog foruma... to je, bojim se, pokazatelj da je zainteresiranost za ove izbore ipak još uvijek premala da bi nekakva veća i 'agresivnija' kampanja imala smisla... i da programi i predstavljanje i trud uložen u sve ovo naposlijetku neće igrati presudnu ulogu... to mi je posebno žao jer apsolutno stojim iza svega što sam napisao, uključujući i program kandidata koje podržava udruga Aegis, a na koji vas još jednom upućujem ovdje... http://myfreefilehosting.com/f/d0960c1c56_0.12MB

Zahvaljujem urednicima Pravokutnika što su nam svima omogućili predstavljanje na ovom forumu jer su time po prvi puta dali studentima priliku da doista zaokruže nekoga tko će ih kvalitetno predstavljati... sve pohvale i na vođenju čitave ove stvari i trudu oko postavljanja pitanja... svaka čast fatu na objektivnosti (unatoč standardnom i nezaobilaznom, a opet tako sexy neodoljivom cinizmu... :-D), a i dorro na provokativnim pitanjima (iako, Dora, i shvati ovo kao konstruktivnu kritiku, moraš malo poraditi na objektivnosti... )

Za kraj poručujem svima da iskoriste ovu situaciju i pročitaju sve što smo pisali te, NE ZABORAVIVŠI INDEKS (!) (:-D) sutra i preksutra izađu na izbore i zaokruže one kandidate za koje misle da imaju najbolji program i najbolje kvalitete da ga ostvare... smatram da su ovo bitni izbori i da bi studenti, ukoliko izaberu kvalitetne predstavnike, po prvi puta mogli doista nešto i postići kad se bude raspravljalo o njihovim vlastitim pravima i sudbinama... da citiram kolegu Mihaljevića: dosta je bilo studentskog neaktivizma! :-D

Sretno svim kolegama koji su se kandidirali, ima mnogo kvalitetnih pojedinaca ovdje i nadam se da ćemo svi zajedno uspješno surađivati i postići maksimum pri zastupanju općeg studentskog interesa!

Lijep pozdrav i hvala!

Uživajte!

P.S.
    IZAĐITE NA IZBORE!!! ( :-D )
    Matija Magerl
    095/813-4542
    matija.magerl@gmail.com

izborna šutnja... :smt044 :smt044
    Magerl jede droge, tra-la-la-la-la :smt005

Quote Originally Posted by Matija Magerl
    .. a i dorro na provokativnim pitanjima (iako, Dora, i shvati ovo kao konstruktivnu kritiku, moraš malo poraditi na objektivnosti... )
    Moja neobjektivnost oko određenih stvari je neupitna. :-D
    A tvoja percepcija napada na tebe još veća.

Eh... pa ne bih baš rekao... vidim da letaš s topica na topic hvatajući se baš za taj nesretni Aegis... ne znam čemu to...
    Evo, Na primjer sada. Bejsikli, sereš. Ja letam?
    Izvrti sve topice, klikni Ctrl+F i javi rezultate potrage.
    Sam A. je spomenut točno 2 puta: vaš šef se u jednom trenutku malo zaletio s propagandom, što je zasmetalo nekolicinu forumaša koji su iskreno savjetovali da se taj dio briše. Moja procjena je bila (možda pogrešna, ne znam) da taj dio ipak ostavim i istjeram kroz pljuvanje/zafrkanciju.
    S druge strane, neki wannabe provokativni komentari (ispod članka na sajtu) na račun A. o volovima na ražnju i sličnim bedastoćama su ipak brisani.
    Toliko o mom hvatanju i letanju.

Drugo, baš da si me uvjerio u neke stvari...hm.
    Izjave kako bi ti dokazano korumpirani i truli sustav mijenjao iznutra su sada puka teorija na papiru. Nisi se zapitao dal je to već pokušano? I primjećujem da nisi razvio teoriju do stupnja "ako ne bih uspio, onda bih..." što?
    Shvaćam sve negativne posljedice odvajanja od SZ-a, ali i razloge zašto je to učinjeno, te ne namjeravam kritizirati nekoga tako olako. Poradi i ti na svojoj objektivnosti, brate.

Treće, to što za sada objektivno NE pljujem po Aegisu ne znači da u budućnosti neću.
    Ti i Parac imate uz sve krasne osobine par zgodnih mana koje se uvijek mogu papagajski spomenuti (članstvo itd.), i dozlaboga ste osjetljivi.
    Što je sjajno.
    Logika je jednostavna: uopće nije bitno što je Aegis, što ljudi misle o tome, kakvu reputaciju ili mogućnosti ima.
    Važno je kako vi doživljavate tu udrugu.
    Ako vama stalno pikamo mozak i uvjerimo vas da ste geyjevska organizacija, onda možemo očekivati da ćete napraviti doslovno sve samo da dokažete suprotno. Ne znam kako se zove ta pojava u psihologiji :lol: ali u svakom slučaju, tu počinje priča o ozbiljnom angažmanu.

izborna šutnja... :smt044 :smt044
    Magerl jede droge, tra-la-la-la-la :smt005
    :smt033 :smt033 :smt033 :smt033 :albino:

Moja neobjektivnost oko određenih stvari je neupitna. :-D
    A tvoja percepcija napada na tebe još veća.
    Hehe... pa žao mi je što je to tako... ali onda nemaš kaj postavljati pitanja i biti jedan od dva najaktivnija 'novinara' na ovim izborima... ono... oštra ko Stanković, a neobjektivna ko Mislav Bago... damn it... pa to ne ide... :-D
    O percepciji napada... pročitaj ovu gornju svoju izjavu ('Magerl jede droge'), pa poveži s percepcijom napada... thrust me, you come in colors... :-D

Evo, Na primjer sada. Bejsikli, sereš. Ja letam?
    Izvrti sve topice, klikni Ctrl+F i javi rezultate potrage.
    Sam A. je spomenut točno 2 puta: vaš šef se u jednom trenutku malo zaletio s propagandom, što je zasmetalo nekolicinu forumaša koji su iskreno savjetovali da se taj dio briše. Moja procjena je bila (možda pogrešna, ne znam) da taj dio ipak ostavim i istjeram kroz pljuvanje/zafrkanciju.
    S druge strane, neki wannabe provokativni komentari (ispod članka na sajtu) na račun A. o volovima na ražnju i sličnim bedastoćama su ipak brisani.
    Toliko o mom hvatanju i letanju.
    :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
    Dobro... serem... ajd, lijepo... al vidio sam da si se kod Parca na topicu, a evo i ovdje mom uhvatila Aegisa... a sad ti reci da nisi... meni govoriš da se 'hvatam' SZ Sveučilišta o kojem ste mi VI postavljali najviše pitanja... a onda se ti ne hvataš za Aegis o kojem je također postavljen niz pitanja popraćen tvojim komentarima... c'mon...

Drugo, baš da si me uvjerio u neke stvari...hm.
    Izjave kako bi ti dokazano korumpirani i truli sustav mijenjao iznutra su sada puka teorija na papiru. Nisi se zapitao dal je to već pokušano? I primjećujem da nisi razvio teoriju do stupnja "ako ne bih uspio, onda bih..." što?
    Shvaćam sve negativne posljedice odvajanja od SZ-a, ali i razloge zašto je to učinjeno, te ne namjeravam kritizirati nekoga tako olako. Poradi i ti na svojoj objektivnosti, brate.
    Kao kandidat imam priviliegij ne biti objektivan... nešto što ti kao član 'nezavisnog i nepristranog medija' nemaš... that's all...

Logika je jednostavna: uopće nije bitno što je Aegis, što ljudi misle o tome, kakvu reputaciju ili mogućnosti ima.
    Važno je kako vi doživljavate tu udrugu.
    Ako vama stalno pikamo mozak i uvjerimo vas da ste geyjevska organizacija, onda možemo očekivati da ćete napraviti doslovno sve samo da dokažete suprotno. Ne znam kako se zove ta pojava u psihologiji :lol: ali u svakom slučaju, tu počinje priča o ozbiljnom angažmanu.
    Wtf? kaj si mi mama i tata da ćeš me tu 'odgajati' da budem ozbiljno angažiran? psihološke igrice? wtf... pa daj ono... nemamo 12 svi zajedno...
    Matija Magerl
    095/813-4542
    matija.magerl@gmail.com

Jok, neozbiljan i neobjektivan "novinar" koji će tražiti konkretne rezultate od predstavnika. Možeš primjetiti da sam svima kvocala neki vrag, tako da je to neobjektivnost na kvadrat. :lol:
    Jadni ti predstavnici sa mnom :-D (al nije ne Fet puno bolji)

I ne'moš nazivat igricama ozbiljnu znanost. Nisi valjda ti jedan od onih što nisu uspjeli upast na Psih FFZG pa su taj kolegij automatski zamrzili (ta pojava isto ima neko ime :-D )

Jok, neozbiljan i neobjektivan "novinar" koji će tražiti konkretne rezultate od predstavnika. Možeš primjetiti da sam svima kvocala neki vrag, tako da je to neobjektivnost na kvadrat. :lol:
    Jadni ti predstavnici sa mnom :-D (al nije ne Fet puno bolji)

I ne'moš nazivat igricama ozbiljnu znanost. Nisi valjda ti jedan od onih što nisu uspjeli upast na Psih FFZG pa su taj kolegij automatski zamrzili (ta pojava isto ima neko ime :-D )
    A ni to baš tak, Dora... pogledaj svoje komentare i pitanja kod svih kandidata i onda usporedi kakvi su za one za koje znaš da su desničari, a kakvi za 'deklarirane' ljevičare... uostalom, sama si rekla da je oko određenih stvari tvoja neobjektivnost neupitna...

fat je po meni odradio puno bolji posao što se objektivnosti tiče... a zadržao je oštrinu sa svima... sa nekima se čak morao i suzdržavati... što može svatko tko ga poznaje primijetiti...

Al eto... sad kad je sve gotovo, nadam se da ćeš biti izrazito subjektivna prema predstavnicima... jer KONSTRUKTIVNE kritike su uvijek dobrodošle...

Na prijemnom na FFZG-u sam bio 169. ili tako nešto... drugim riječima: mogao sam izabrati što mi srce hoće... Psihologija mi nije bila među ona četiri što je trebalo izabrati... (Fil Pov Špa Slav) no odlučih da je Pravo moj život... *tik* *tik* :-D pa odustadoh od 'projekta' FFZG...
    Dakle, psih. igrice ostaju igrice sve dok ih ne provodi neki stručnjak... :p
    Matija Magerl
    095/813-4542
    matija.magerl@gmail.com

Za Tomašegovića jedino znam da je kakti ljevičar, a ostale nisam još upoznala da ih pitam... za smjer. :-D
    Mislim da malo pretjeruješ (nečija pripadnost kao razlog kritika, halo?), al ok, ne da mi se više o tome. Je, u qurtzu sam i bila je namjera 1. stupnja, kako god kažeš.

Lijepo da mi tu soliš pamet s teorijom o konstruktivnim kritikama, osobito jer ti je role-model moje objektivnosti samo ovaj podforum, al ni o tome mi se više ne da.

Meni je iskreno žao i moram priznati da sam razočarana što nisi postao predstavnik jer si se za 3.g. uz EVG najviše trudio, bar koliko sam po ovom forumu mogla skužiti (al to je isklučivo moja neobjetivna percepcija).
    Yep, ostale kandidate planiram masirati, i nije baš da me briga kako će oni to doživjeti.

Za Tomašegovića jedino znam da je kakti ljevičar, a ostale nisam još upoznala da ih pitam... za smjer. :-D
    Mislim da malo pretjeruješ (nečija pripadnost kao razlog kritika, halo?), al ok, ne da mi se više o tome. Je, u qurtzu sam i bila je namjera 1. stupnja, kako god kažeš.

Lijepo da mi tu soliš pamet s teorijom o konstruktivnim kritikama, osobito jer ti je role-model moje objektivnosti samo ovaj podforum, al ni o tome mi se više ne da.

Meni je iskreno žao i moram priznati da sam razočarana što nisi postao predstavnik jer si se za 3.g. uz EVG najviše trudio, bar koliko sam po ovom forumu mogla skužiti (al to je isklučivo moja neobjetivna percepcija).
    Yep, ostale kandidate planiram masirati, i nije baš da me briga kako će oni to doživjeti.
    Tomašegović je 'kakti' ljevičar? ma daj... čovjek je u SDP-u i crveniji je od Rudolfovog nosa kad ga pijani Djed nakljuka votkom... on je ljevičar s velikim 'LJ' :-D

I sorry kaj koristim ovaj podforum za 'role-model' tvoje objektivnosti, ali mislio sam da je on jedini relevantan trenutno... nisam doveo u pitanje tvoju objektivnost inače... ali u odnosu prema kandidatima si se prema mom mišljenju mnogo lošije (kad se radi o objektivnosti) postavljala od fata... to je moje mišljenje i nadam se da neću sad opet biti bannan jer sam nazvao člana uredništva neobjektivnim... :-D (naj se mam jediti! )

Sam' ti masiraj, Dora... bit će mi drago... evo, ja ti se mogu pridružiti u masiranju... iza većine izabranih sam osobno stao i ne bih htio da sam se prevario, tak da im masaža slijedi ovako ili onako... :-D
    I hvala što si prepoznala moj trud... (i ja tebe volim! :p ) žao mi je što ga i glasači nisu prepoznali... mislim da sam bio premalo na predavanjima i na faksu općenito u protekloj godini s obzirom da sam bio parcijala i nebolonjac... i da je to naposlijetku presudilo... svi nebolonjci (osim, naravno ovih na četvrtoj) su jako loše prošli... ljudi koji bi najvjerojatnije glasali za mene su vjerojatno bili doma ta dva dana i gledali Heroese ili mahnito učili za rok u travnju... ili se jednostavno oporavljali od 'dana prije'... ipak su izbori bili u srijedu i četvrtak... :-D

Ništa, eto... zahvaljujem svima, od protukandidata preko forumaša i moderatora, svih izbornih tijela do samih glasača... vidim da se neki žale na ovu izlaznost... no mislim da je ona stvarno odlična ispala na kraju... na drugoj godini je definitivno pogođena poanta demokracije... i čak je bilo nekih pokušaja kampanje... treću su presudili ipak poznanstva, a četvrta i prva... eh... tu nije bilo baš i neke konkurencije... mislim da će izlaznost za dvije godine, ako se bude dobro radilo, biti u još većem porastu...

I na kraju... veliko hvala svima koji su za mene glasovali... eto, toliko od mene...

Lijep pozdrav svima!

fat, bannaj... :-D
    Matija Magerl
    095/813-4542
    matija.magerl@gmail.com

Closed Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks