Rezultati ankete: Ekipa na forumu je

Voters
115. You may not vote on this poll
  • super, oni su razlog zasto se nisam ubio, svjetlost u mom mracnom postojanju prepunom smrti i tuge

66 57.39%
  • hrpa netalentirani, nekolegijalnih idiota, fakat ih mrzim

19 16.52%
  • ne znam, mrzim ove ankete, nemam misljenje osim ako mi mtv ne kaze sto da mislim

30 26.09%
+ Reply to Thread
Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 30 of 152

Thread: Ekipa na forumu

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

Default Ekipa na forumu

Sto mislite o ekipi na forumu...
    esu li dosadni ili zanimljivi, kako biste ocijenili vase kolege.
    Pomazu li vam svojim duhovitim, a opet inteligentnim postovima ili ste poremeceni gad koji uziva u mazohizmu pa ovo citate iz bolnog uzitka
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Meni je ekipa na forumu superiĹĄka iako ne znam nikoga osim lenny. na forumu se tjeĹĄim. tu vidim da ima ljudi koji su kao ja, mogu(ili si to govore), a nikak da krenu, da pokaĹžu rezultate. Da nema foruma, bio bi okruĹžen uspjeĹĄnim ljudima poput lenny koji daju ispite. Ĺživio forum! i svakakvi ljudi na njemu. :scr: :sob:

Još

skeptik
    Guest

kao i u real lifeu... ima fenomenalnih ljudi koje je gust upoznat, poprièat, pa makar i virtualno... ima ljudi s kojima se volim svadjat i iritiraju me, mislim da su glupi i blesavi... ima onih koji su mi tako nezanimljivi da necu nista niti rec o njima

E DA, OVO MI JE POST BROJ 100... i tako u opcem deliriju stancanja postova i ja sad vicem "hura" po kuci i idem otvorit bocu vina...

Mlada nada foruma

Ah 100 ljudi 100 æudi! Ima ih svakakvih! Ima par ljudi koji nisu za komentiranje jer nema smisla a ostatak je fenomenalan! I to stara ekipa je tutto completo fenomenalna! Obožavam vas!
    Drago mi je što ima istomišljenika i onih s kojima se može kvalitetno i terapijski posvaðat!
    Veselim se ovim kavama koje æe se dogodit jer još dobar dio ekipe ne znam (forumaške mladunce prije svega :tng: ) a imaju dobre misli i zamisli... Kad vidiš ekipu uživo promjeniš mišljenje... kod mene se ta promjena dogodila samo nabolje i nadam se da æe se opet dogoditi kada upoznam podmladak s foruma i starješine koje još ne znam!
    "Good decisions come from experience. Experience comes from making bad decisions."
    Mark Twain

Guest

citam iz mazohizma.

Veteran foruma Moderator bob rock's Avatar

uvijek se možeš proveselit nekom postu - abnormalno blentavom, il onome koji dolazi kao odgovor tom blentavom...

kaj je da je, najviše me nasmijaše dosada kid, mo, fat, bOG, vuk (ak sam nekog ispustio, ne zamjeri, nije namjerno )

svaka èast ljudi!!!!

Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"

snjeska
    Guest

stara ekipa koju ja znam,posto sam ja ipak stara i u zadnje vrijeme nazalost rijetko s nadom i da ce se to promijeniti,je odlicna
    sve sam ih zavoljela makar sam bila skepticna prvi prvom upoznavanju u zvecki ako je se tko uopce i sjeca, i onih ostalih meetinga na kojim sam bila,ljudi kao frustrirana ovcica koja tko zna gdje je zajedno s njegovom curom kontesom de banjol,robijem,leonisom,fat drummerom,malom bubom,bogom,dzepna venera kako ju ja zovem(robijeva seka ukratko) i mnogi mnogi drugi.....................

Mlad, sumnjiv i nedokazan

najnegativniji forumaši: karlovaèko (what da fuck girl???)

dušo ti to zasluzis

a ja sam inaèe vrlo miroljubiva

al nešto u tvom slatkom ponašanju mi redovito diže živac :twisted:

Veteran foruma Moderator bob rock's Avatar

Quote Originally Posted by lenny***
    naj forumaši su mi: bafi, sf, vuk, bob, amathos, robi, fat, skeptik (jer mi je èestitao roð....) marija i ako sam nekog izostavila no offense
    awwwwwwwww... kako mi je odmah toplije oko srca (unghhhh...gggggnnnhhh, *couhg* *hitting chest*, *pfant, pfant*, uh, ovaj ugrušak je bio opak....)
    :oops: :oops: :oops:

Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

meni je ekipa li la, ni vrit ni mimo... ima ih svakakvih... al nemam neku specijalnu potrebu družit se s ekipom foruma pa mi i nije tolko važno ko je kakav na forumu... najviše volim uživo prièat s nekom osobom, vidjet ju èak
    ( !! ), uglavnom pravu komunikaciju...
    na forum dolazim da se malo ispucam ( kolko mi drugi dopuste )

moji najdraži forumaši, ujedno i padobranci -->

VINCITORE
    brijah
    engel

dušu dalo...

VINCITORE
    Guest

Hmm... Još skupljam dojmove, ah, ovo je još sve tako novo za mene

Ali svakako zasada veliki pozdrav cajkašima! :thm:

Amathos
    Guest

naj forumaši su mi: bafi, sf, vuk, bob, amathos, robi, fat, skeptik (jer mi je èestitao roð....) marija i ako sam nekog izostavila no offense

A, hvala, volim i ja tebe ljubavi

Prvoborac foruma bOG's Avatar

naj forumaťi su mi: bafi, sf, vuk, bob, amathos, robi, fat, skeptik (jer mi je èestitao roð....) marija i ako sam nekog izostavila no offense
    Ja se pridruzujem bobu i amathosu i zahvaljujem,pusa :chr:
    When God gives you lemons....find another God.

mala buba
    Guest

ne damo mi da tebe bannaju!!!!
    <placni balasevicev glas mode on>
    ne damo kosovo!!!!!
    <placni balasevicev glas mode off>

po meni je ekipa ovdje vrlo raznolika. bas ima svakakvih ljudi.
    s plus strane ovdje je puno veci broj ludjaka nego u prosjecnoj ekipi.sto je bas super.
    s minus strane, forumu fali 'ignore this user' funkcija kako bi ljudi manje gubili zivce. nije da ja gubim svoje zivce. ja sam svoje vec odavno ostavila u jednoj zutoj zgradi :zub: a zdrav razum u jednoj zutoj knjizi :zub: vi niste zuti, pa ste ok :zub:

skeptik
    Guest

eh kad bi bilo love postavili bi i forum koji se ne rusi, koji moze podnjeti JAKO puno korisnika istovremeno i koji ima IGNORE funkciju, pa bi puno ljudi bilo sretnije, ali mislim da ta sreca kosta 85$ godisnje... ako bi se forumasi udruzili, zasto ne...

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Pa kaj ne vièeť, pa to je nekih 500-700 kn godiťnje(ovisno o stanju u iraku), ťto je stavrno niťta ako nas se skupi 50-100 koji bi pripomogli i stavili sve to na èvrste noge. Ja sam za.

Još

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

ja sam isto za
    ne treba nas se èak ni 100 javit... naðe se nas 20, da svako po 30 kn i to ti je to...

makar nije da sam nezadovoljan sadašnjim forumom... baš je onak spartanski

skeptik
    Guest

Quote Originally Posted by VINCITORE
    Stekao sam dojam da se ovdje statusi kupuju, ah kako tipièno za krajeve u kojima Şivimo...
    krivi si dojam stekao... moderatori i admin su ti ljudi koji su uz pravokutnik jako dugo i koji su kad je nesto trebalo uvijek pomagali...

sad to sto si ti na ratnoj nozi s moderatorima ... to je druga stavr...

skeptik
    Guest

nego ljudi jeste spremni pokrenut akciju skupljanja love za vBulletin. Mislim da je ovaj topic super mjesto da vidim kako disete...

Inace vBulletin vam je forum, samo sto je bolji od ovog (ovo je inace phpBB) pa se zbog toga i placa... 85$ godisnje... da ne mislite da vas muljam evo vam link pa kome se da nek pogleda...

ja vam dam samo jednu prednost vBulletina nad phpBB-om ... imate ignore listu (izmedju ostalog) pa mozete one koji vam se ne svidjaju ignorirati... cak admin moze postaviti opciju ako npr. 60% ljudi ignorira jednog korisnika da bude automatski ignoriran od svih...

uglavnom evo vam link pa pogledajte i sami... http://www.vbulletin.com

Kolega Vincitore,drago mi je da imate novaca za platiti cijeli iznos,i to ne mislim sarkasticno, ali je blesavo reci da ljudi kupuju svoj status,posto su sve funkcije na forumu povezane sa urednistvom site-a - Pravokutnika ( bar mislim,neznam jel acid isto.Sori acid ak sam fulao).

Posto se uvijek traze suradnici,mislim da bi sa vasim entuzijazmom (koliko ste samo postova napisali) mogli nesto pridonijeti na intelektualnom smislu,posto je novcani posve nevazan (hvala Bogu).

Uostalom,mozda sa takvim korakom dobre volje,smirite strasti.
    Konstantnim ponavljanjem da se ovdje nes kupuje samo bespotrebno provocirate ljude.

Mene zanima,koliko ima skinova ovaj novi forum?
    I da li postoji mogucnost da se izgube podaci u slucaju prebacivanja na njega?

Mlada nada foruma

pa ne znam, nikoga zapravo ne poznajem :oops: , al prema postovima na forumu mi se cine cisto ok; simpa, pametni, informirani, perspektivni mladi ljudi
    And can't the band play on?
    Just listen, they play my song
    Ash to ash
    Dust to dust
    Fade to black

Forumaš u usponu face to face's Avatar

ovaj forum kao da postaje moj dnevnik... valjda zbog svojih opuĹĄtenih tema i moguĂŚnosti da sve kaĹžeĹĄ... ma oboĹžavam ga....
    "Na primjer" nije nikakav dokaz
    (16)

Kazma2
    Guest

Jedina veza sa mojim svijetom u <HR

Kazma2
    Guest

O perspektivi bi se i dalo govorit

tvrdi_sm
    Guest

"hrpa netalentiranih , nekoligijalnih idiota, fakat ih mrzim" 8)

maza_sm
    Guest

potpisujem

Quote Originally Posted by maza_sm
    potpisujem
    You fool!(Mr.T style)
    Dont sign nothin'!

Forumaš prvog reda

Ovo su neki sado- mazo! :lol:
    Fool me once,
    shame on you
    Fool me twice,
    shame on me

+ Reply to Thread
Page 1 of 6 123 ... LastLast