Bok ljudi, ja sam Nikola iz Odbora za referendum o NATOu i mene zanima da li ima ikog na ovom forumu da bi nama (Odboru) htio pomoc oko organizacije potpisivanja na vasem faxu ili ispred vaseg faxa? Imamo dozvolu od murije da stavimo stand ispred ili unutar faxa i sad nam treba neko s Prava ko bi nam pomogo da organiziramo jedan sastanak na vasem faxu. U biti, samo nam trebate rezervirat prostoriju, a mi cemo napravit plakate i stavit obavjesti da je sastanak tad i tad. Na tom sastanku bi se onda s ljudima koji se pojave dogovorili da volontiraju na standu za skupljanje potpisa za referendum.
Da pojasnim: nas jedno 8-9 studenata sa FERa, Ekonomije i Filozofskog smo clanovi Odbora za referendum i nas zadatak je da sredimo standove na faxevima. Mi bi dosli na Pravo, poljepili obavjesti za sastanak i onda odrzali sastanak sa studentima. Dakle, studenti bi odrzali sastanak sa studentima, ovo je striktno studentska stvar.
Sve sto od vas trebamo je da rezervirate jednu prostoriju na Pravu. Svrha: sastanak studentskog ogranka Odbora za referendum sa studentima Prava. I to je sve.
Zainteresirani mi mogu odgovorit ovdje, ili na nskoric@gmail.com ili mi poslat privatnu poruku.
Ajd, ljudi, pliz, dajte malo akcije :-)

Reply With Quote

Bookmarks