Closed Thread
Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 211 to 217 of 217

Thread: Izvješća sa sjednica SZ-a PFZG-a i Fakultetskog vijeća

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Default Re: Izvješća sa sjednica SZ-a PFZG-a i Fakultetskog vijeća

Odluke sa sjednice Fakultetskog vijeća od 04.03.09. možete pročitati na web stranici faksa pod rubrikom "Studenti => Studentski zbor"

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Za razliku od prijedloga koji su postojali prije donošenja ove odluke (12 ispita na petoj godini), ovakav program predstavlja bitno rasterećenje studenata na petoj godini studija, pogotovo imajući u vidu činjenicu da će većina studenata u IX. semestru, uz ispite pete godine, polagati i ispit/e koje nisu položili na prethodnoj godini studija.
    Tužno je da je faksu najnormalnije da ljudi ne mogu dati godinu u roku.

Još

Forumaš prvog reda TILA's Avatar

Mene zanima nešto,znam da je još prerano ali me zanima kakve su šanse da treća i četvrta godina opet dobiju dekanski rok kao prošle godine

The faith rarely calls up on us in the moment of our choosing

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

Quote Originally Posted by TILA
    Mene zanima nešto,znam da je još prerano ali me zanima kakve su šanse da treća i četvrta godina opet dobiju dekanski rok kao prošle godine
    mislim da je neralno to očekivati
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Izvješće sa sjednice Fakultetskog vijeća Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održane 23. rujna 2009. godine

Sjednica Fakultetskog vijeća održana 23. rujna 2009. godine imala je samo jedno bitno pitanje za studente – pitanje dekanskog roka. Kao što već svi dosada znate, dekanski rok je odobren za studente svih godina i za oba studijska programa. Nema ograničenja glede broja ispita koje možete prijaviti i odredba o tome da mora proći barem 2 tjedna između 2 ispita se ne primjenjuje. Potrebno je napomenuti da su dekanski rok podržali svi osim dvoje profesora. I posebno zahvaljujemo profesoru Smerdelu koji je podržao dekanski rok i izjavio da je uz dekanski rok potrebno vratiti još par rokova. Hvala, Profesore, nadamo se da će do toga i doći.

Od 23 točke dnevnog reda Studentski zbor je imao pravo glasa na još jednoj točci, a to je uvođenje izbornog predmeta „Comparative legal linguistics“. Od ostalih točaka dnevnog reda, možda bi trebalo spomenuti da će se ubuduće vježbe iz građanskog i građanskog procesnog prava održavati zajedno u zimskom semestru četvrte godine i da su suglasnog za izvođenje nastave i ispitivanje dobili Ana Horvat iz predmeta Ustavno pravo i Ozren Pilipović iz predmeta Politička ekonomija i Osnove ekonomije.

Studentski zbor

Prvoborac foruma Starfish's Avatar

Just for the record - tko je bio protiv?
    To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson

Quote Originally Posted by Starfish View Post
    Just for the record - tko je bio protiv?

Prof. Tamara Ćapeta sa Katedre za EJP, a za drugu osobu nismo sigurni pa nećemo pogađati da ne bi bilo da nekoga lažno optužujemo. Suzdržani su bili članovi izbornog povjerenstva(dvoje) za izbore za Senat Sveučilišta i Vijeće područja druš.-human. znanosti koji su ušli u vijećnicu nakon glasanja "za" pa su mogli jedino biti "protiv" ili "suzdržani".

Closed Thread
Page 8 of 8 FirstFirst ... 678