10-10-2005, betty o socijalnoj psihologiji
Predavanja nisu obvezna, al ak imas viska vremena - odi pa vidi, cujem da je zanimljivo (meni se osobno nije dalo).
Postoji skriptica od 100-ak pitanja s odgovorima (bila je na pravokutniku, vjerovatno je jos uvijek). Postoji i knjiga od cirka 300 stranica- mozes ju procitat, ak ti je gust, al u principu ti ne treba. Skriptu naucis za 2, 3 dana.
Sva pitanja na ispitu su iz skripte, nema usmenog.
Rokovi za cijelu godinu su izvjeseni na oglasnoj ploci za 3.god. na TMT14, i na ulazu u studij socijalnog rada u Nazorovoj (tam se i ispit odrzava).
20-10-2005, Romana o engleskom
Ja sam isla na engleski i bez velikog problema dobila 5. Ak ti ide engleski i ak si na prve dvije imao dobru ocjenu, to je OK izborni. Dodjes na konzultacije, ona ti kaze da moras napisati kao neki esej o nekoj pravnoj temi (koju hoces), pa odes na net, sklepas neku temu, ona ti to pregleda, na ispitu pises jednu stranu o nekom naslovu iz knjige (ona ti zada naslov), pregleda to zbog gresaka i pita te par pitanja kao i na ranijim godinama.
Imas tu neku knjigu koju drzi Algoritam, treba prvih jedno 6 lekcija nauciti, napisati kao neku radnju o bilo kojoj pravnoj temi i s tim i prijavnicom se pojaviti na konzultacije ponedjeljkom popodne. Prije toga trebas otici na konzultacije da se dogovorite o cemu ces pisati i da te ona zapise za neki ponedjeljak kad ces doci na ispit.
Onda ti ona kaze naslov jedne od lekcija i ti na papir pises mali sastavak o tome, oko jednu stranu, znaci prepricavas lekciju. Ona ti to ispravi odmah, pricate malo o temama iz lekcija i dobijes 5!
20-08-2006, yul
definitivno ti preporucujem kriminologiju (kod turkovic i derencinovic). to sam imao ove godine, pises dva kolokvija, za svaki je dovoljno pola sata-sat ucenja i na temelju toga dobijes ocjenu, koja je jaaako rijetko manja od 4. preporucljivo je ici na predavanja. a za to kako ju upisujes u index kao izvanredni, stvarno ne znam
28-08-2006, Dmitar Zvonimir
Ja sam polagao socijalnu psihologiju i predmet je ok! Ispit nije težak, samo je pismeni (za veću ocjenu ili ako je ocjena između postoji usmeni), postoji skripta i unaprijed se znaju ispitna pitanja koja se prodaju na socijalnom studiju. Treba naučit samo odabrana poglavlja iz neke knjige. Budući da traje samo jedan semestar, ima malo predavanja koja nisu obavezna, ali su jako zanimljiva jer je profesor full otkačen i neformalan!

Reply With Quote

.

Bookmarks