Closed Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 31 to 39 of 39

Thread: Zasto se fax ne prilagodi biciklistima?!

Početnik na forumu

Default Re: Zasto se fax ne prilagodi biciklistima?!

uopce nisam rekao da je ista kategorija,ali sam sam se usput zapitao dal je to rijeseno.ocito da je ..koliko se to uopce moze u ovakvoj zgradi i s ovakvom upravom.
    a sto se tvoje zamjerke na cijenu bicikla tice..vrlo je maliciozna :lol: svaka budala ima svoje veselje.netko ce dati 10000k za komp da bi se igrao i savijao kicmu,netko za nove felge,netko za cipele i obleku,cugu,skijanje..a ja cu uvijek radije za bicikl! nemam se sto tebi opravdavati ,jer sam ga zaradio i nisam ga ukrao.vozim se 5000km godisnje pa ti vidi koliko je on kostao po kilometru iskoristivosti...
    po toj logici bi i na ulazu trebali imatu fashion guru-a i dress code za upad na fax..naravno samo sirotinja bi smjela uci..da kak da ne..
    kaka mi se od tih povrsnih spika i brzih zakljucaka.jer mi koji damo 5000k i vise za bicikl smo sigurno tatini sinovi ha? odrasti malo..

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by Barut
    :idea: voznja po kisi da unistava bicikl? majko mila pa nije od secera.koje li hereticne pomisli.bicikl je stvoren da se vozi i nema nikakvih atmosferskih ogranicenja osim u glavama ljudi :-D :badgrin:
    Unistava. Ne odmah ali nakon nekog vremena, nisu svi dijelovi aluminijski xD I ne voze svi nove trekove, authore, fujije i cannondaleove xD
    Cak i na biciklima s potpuno aluminijskim okvirima zardjale matice ostavljaju gadnu boju na laku jednom kad se zapeku. Ista stvar se dogadja i na upravljacu jednom kad ostane bez crnog zastitnog laka, tako da je eksuli dosta cesto vidjeti skuplje mtb-ove koje polako nacima hrdja.

Nisam govorio protiv potrebe za sigurnim parkingom, samo o nepotrebnosti nadstresnice.
    Koja je nepotrebna i ako se drzimo tvojih argumenata o neskodljivosti atmosferilija bicovima, dakle i dalje jednostavno mozes obrisati mokar sic krpicom.

:-D
    "Don't ever take a city for granted.
    After all, it is bigger than you are; it is older; and it has learned how to wait..." - Neil Gaiman

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

ah, da logika post.
    teleporter je bio donacija. npr. tako da faks defakto nije kupio teleporter.

vozim se 5000km godisnje pa ti vidi koliko je on kostao po kilometru iskoristivosti...
    ne znam? koja je mjerna jednica iskoristivosti?

po toj logici bi i na ulazu trebali imatu fashion guru-a i dress code za upad na fax..naravno samo sirotinja bi smjela uci..da kak da ne..
    ne srećko kovač, po mojoj logici bi, i sad prati me, ne bi trebali raditi nadstrešnicu za bicikliste ako imamo teleporter za invalide jer komocija nije jednako ko i nužda

no sad je vrijeme i za bicikliste
    ne nije, sad je vrijeme za recimo računalo u informatičkoj za slijepe studente

iz nekog razloga malo je čudno nakon invalida pomagati biciklistima koji imaju pet hiljda kuna za bajk, pa makr ga vozili devet miljardi kilometara dnevno kad ih kako i sam kažeš ima toliko. onda nek skupe pare i nek prestanu cendrat ovdje kako ih je strah za njihove bicikle. ta nadstrešnica je komocija, invalidima je teleporter nužnost. znam što ćeš reći, tebi je to nužda. nije, da te odmah zaustavim jer vidim logika ti ide slabije. ti biciklom ne moraš doći na faks. oni moraju u kolicima.
    eto sada smo riješili problem zašto je kenkanje za nekom nadstrešnicom i CCTV sustavom nad nekoliko bicikala pizdarija

kaka mi se od tih povrsnih spika i brzih zakljucaka.jer mi koji damo 5000k i vise za bicikl smo sigurno tatini sinovi ha? odrasti malo..
    da, to je još jedna konkluzija izvučena iz mog posta. ta projekcija je zanimljiva, ja nigdje nisam spominjao tatine sinove. zašto te to opterećuje? jesi li tatin sin? jel ti tata kupio bicikl? jel osjećaš sram zbog toga? ne znam, mislim da bi bilo bolje da ti je kupio ovu knjigu
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Početnik na forumu

:smt007

Početnik na forumu

:smt007
    cakano!
    vidim napoleoneov kompleks izvire vec iz samog odabira avatara..samo znas..ja ipak nisam alison cameron i nije mi do kvazi-intelektualnog natjecanja u elokvenciji koje ce zavrsiti mahanjem mensinom znackicom zabodenom u reverchic.
    mjerna jedinica iskoristivosti je kuna po kilometru u ovom slucaju,a 5000k za bicikl je jako malo ako se bavis biciklizmom.no rekoh necu se opravdavati random,samprozvanim moralnim vertikalama koje se jos k tome javljaju u threadu koji ih uopce ne zanima i misle da znaju koliko vrijedi moj bicikl i kako sam ga platio.haj haj ,troll-aj uzivaj.
    uopce nije upitno da je teleporter bio nuzda i potreba..pa ja sam se i sam upitao kako invalidi dolaze na fax? a to sto ti mislis da je komocija..a ne potreba i nuzda.. imati parking za bicikle..pa sto da ti kazem..subjektivna procjena koja je apsolutna samo zato jer si ti uvjeren u nju.samozivo i u krajnjoj liniji nebitno.
    a kad bi ti ja rekao da nas ima vise stotina biciklista na faxu koji bi docekali takav parking s velikim entuzijazmom..onda bi to i dalje bila komocija vjerojatno..jer ko je vidio voziti se biciklom na fax dok god ima gladnih u etiopiji jel?
    eh onda nista nije potreba i sve je komocija...od studija samog pa nadalje..ali je ovo ipak tema s naslovom "zasto se fax ne prilgodi biciklistima"...i ne zelim vise ulazit u OT
    a projekcije ostavi psihijatrima...

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

a kad bi ti ja rekao da nas ima vise stotina biciklista na faxu koji bi docekali takav parking s velikim entuzijazmom..onda bi to i dalje bila komocija vjerojatno
    ne to bi bila njemačka bacačica kugle
    kuna po kilometru
    ma naravno...
    jer ko je vidio voziti se biciklom na fax dok god ima gladnih u etiopiji jel?
    upravo tako... briljantno
    ali je ovo ipak tema s naslovom "zasto se fax ne prilgodi biciklistima"
    jer ima jebeno pametnijeg posla... npr. brojanje stepenica ili pljuckanje u dalj
    samprozvanim moralnim vertikalama
    molio bih citat, volim kada otkrijem da sam se proglasio moralnom vertikalom

i da citiram tebe u pogledu relevantnosti biciklarne
    imati parking za bicikle..pa sto da ti kazem..subjektivna procjena koja je apsolutna samo zato jer si ti uvjeren u nju.samozivo i u krajnjoj liniji nebitno.
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

ERASMUS friendly Moderator Alita's Avatar

<.<
    Ja sam nekoliko puta isla biciklom na faks. Nije mi trebala nadstresnica i svaki put sam ga nasla na istom mjestu gdje sam ga ostavila.
    Mozda ga nitko ne zeli jer je prezenskast i nema brzine. Ni kocnice. :-D
    Al je prekrashan. :smt007
    Nego da, hvala sto ste mi dali citati nesto sto me nasmijalo. :lol:
    A da sada pricamo o povecanju skolarina za izvanredne koje je doneseno i stavljeno pod tepih? :-D
    Mozda sam u krivu, ali mislim da imamo puno vecih problema od bicikala. :smt009
    Ambitious but rubbish.
    Everything you say has water under it.
    *u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*

..as good as it gets. Ruler's Avatar

Slažem se s kolegom koji je započeo topic, ovo stvarno nije osobit problem za fax... Nek bar stave još ovih parkirališta. Zalažem se i za kamere onda bi i ovi s boljim vozilima mogli na fax.
    Ovo je stvano važna stvar, pa zdravlje studenata na "sjedilačkom fakultetu" je vrlo bitno! :smt063

:king:
    «Ruler is the only way to be happy.»
    Neutiquam erro.

Forumaš u usponu

naš faks nije ni prilagodjen invalidima, da ne bi sad prvo se išel biciklistima prilagođavat.
    dobro ajde i to. iako ne znam, ja se ne vozim biciklom ak pada kiša, al ajde...
    uglavnom, kaj takav problem za studente s invaliditetom napraviti bočni lift (gl.zgrada) tam kod parkinga za profesore??
    to je katastrofa. al glavno da se novi mramor postavlja, koji em je neukusan em je nepotreban

Closed Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12