:smt015
ma frajer ima već spremljenih pol ispita i sad tu pumpa ego na pravokutniku.
il kenja bzvz.
il je sadomazohist.
ma frajer ima već spremljenih pol ispita i sad tu pumpa ego na pravokutniku.
il kenja bzvz.
il je sadomazohist.
WHAT THE FUCK DID I DO?!
Hate the game, don't hate the Player! :headbang: :angel4:Originally Posted by ultraviolet
+ (koliko me pamcenje sluzi, a mora, jer inace Misija propada :roll: ) imala si dobru naviku dat komentar-savjet, dva u sridu, sazeto i konstruktivno...zao mi je sto su ove reklame na pravokutniku tako sugestivne za neke od nas :smt033 :geek: :color: :-D :-D :-D
Budimo realni, trazimo nemoguce!
jedno pitanje: a zašto ti to uopće želiš dat u tako malo vremena?
:shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll:Originally Posted by merić
Pa valjda je to jasno! Da dokazem da se sve moze! ak se zoves HeWhoDaresWins 8) :-D
klasika: egotrip, hip, predosadan zivot,...biraj!
Za dublji uvid u moju psihu (buduci do mog shrinka ne mozes :-D ), procitaj prethodne postove! Sve je jasno! Beskompromisno do srzi! Nema predaje! Do kraja!
p.s.il se rodis s Misijom, il ti Misija udje u krv, al bez nje vise ne mozes.. 8)
kako znaš? možda mogu :-DOriginally Posted by HeWhoDaresWins
eto, sretno.. to je sve što ja mogu reći i treba ti punoooo punooo sreće za ostvarenje ovoog hrabrog nauma :-D
brrrr :smt087 :smt088a valjda je to jasno! Da dokazem da se sve moze! ak se zoves HeWhoDaresWins 8) :-D
klasika: egotrip, hip, predosadan zivot,...biraj!
Za dublji uvid u moju psihu (buduci do mog shrinka ne mozes :-D ), procitaj prethodne postove! Sve je jasno! Beskompromisno do srzi! Nema predaje! Do kraja!
zvučiš ko da si se predozirao/otrovo kombinacijom red bulla, speeda i multivitamina iz dm - a.
poslušaj sugestivne reklame.
il jednostavno štrebaj dok ne crkneš i onda opet.
:smt109
WHAT THE FUCK DID I DO?!
Kolega, moguće, zašto ne?
Konačno su se počeli javljati i nadobudni kolege koji su nabrijani da što prije diplomiraju.. i ja sam takva.. čeka me sličan scenarij u devetom mjesecu i znam da to mogu napraviti pa zašto ne bi i ti?
Moje iskustvo kada sam bila u istom psihofizičkom stanju kao sada (nabrijana, luda na cijeli naš faks tipa. wtf. tko kaže da se svaki ispit treba spremati dva mjeseca i slično) je to da sam u mjesec dana položila obiteljsko, kpp, ekonomsku i ustavno, da mjesec dana konjskog štrebanja i malo sreće ali sam uspjela.
Dala sam gp u 6 mjesecu, izborne i pomorsko u sedmom, pala trgovačko na gluposti.. i dalje sam nabrijana i rasturiti ću deveti mjesec, znam.
Drži se kolega i samo vjeruj u sebe!
Btw. što se tiče paralelnog učenja savjetujem ti da sve prođeš donekle do određenog datuma (meni je taj 1.8.) pa onda učiš ispite na koje misliš prvo izaći ( jedan ujutro, drugi popodne sa nekom pauzicom između da ne misliš na ništa, tipa dvosatna kavai kada njih riješiš imaš opet po dva tjedna za druga dva.
Originally Posted by sunset
Kaj mjesec dana svaki predmet ili kaj? Nadam se da ne tvrdiš da si sve to u 1 mjesec paralelnog učenja...
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Blasfemijo ime ti je Đ! :roll: :-DOriginally Posted by Đ!
Sta reci? Neke zene nikad zadovoljne..tja... :smt002Originally Posted by ultraviolet
Kapa dole koleginjice! :smt023 Jasno i egzaktno! (bas kako ja to volim!![]()
Keep up the good work!
Originally Posted by HeWhoDaresWins
Gle, ne znam. Mene stalno tlače ljudi koji idu po starom programu kak je stari program iber težak, a bolonja pljuga, i onda netko bubne da je dao obitelj, ustav, ekonomsku i kpp u mjesec dana. :?
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Say what? Sto ti je tu, pobogu, cudno? :roll: Sve se moze kad se hoce.. to ti je cinjenica. Nismo Ja :-D i sunset brijachi pa da se ufuravamo u nerealne stvari, neee, nismo. He who dares wins, i to ti je sva filozofija! 8) 8) 8)Originally Posted by Đ!
Bologna je dosta laksa od starog sustava, samo ti je stvar u tome da ce ti i ona biti teska ako ne sjednes i radis, na muci se poznaju junaci, koliko se prisilis radit toliko ces i dobit, i nista vise.. :smt004
Originally Posted by HeWhoDaresWins
Okej, ja sam majstor autosugestije, nemoj mi prodavat tu neka jeftina nabrijavanja. :smt005 Ti nisi sporan, još se moraš dokazat. :badgrin: Al kolegica tvrdi da je poduzela određeni pothvat pa me, eto, zanimalo kako je to uspjela. Neću nagađat kakvo je njeno trenutno znanje iz navedenih predmeta ili koliko sreće je imala al kad se već spominje psihofizičko stanje, moram primjetiti da se, očito, radi o mjesec dana drogiranja speedom. :lol:
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
al cekaj, cak i da se hocu drogirati speedom ili icim, i zelim postic davanje 4 ispita u mjesec dana, ja kao bolonjka to nikako ne mogu. :smt009 na kojim rokovima da to isplaniram? na kojem studomatu da to prijavim!? :smt044
Pa možeš. Jest da će sve bit u roku od 2 tjedna, nešto možda isti dan al nije bed. :lol:
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
ah da... potpuno sam zanemarila mogucnost da bih mogla vise toga davat i isti dan :smt047 zasto ne razmisljam o ispitima na pravu tako? :smt005
Ja mislim da je curka ovo kaj je nadrobila mogla dat u mjesec dana, ali naravno da to nije spremala samo tih mjesec dana... vjerojatno su tu mjeseci rada, par izlazaka iz nekog od tih predmeta, možda čak i koja komisija, a onda se, eto sreće, dogodio taj sretni mjesec kad su se poklopile sve zvijezde i kad je cura to sve i uspjela dat... Ne znam, nek me opovrgne ako sam u krivu, al mislim da je bila krivo shvaćena i da ziher ne misli da je samo u tih mjesec dana spremila sve četvero... :? :-D
Originally Posted by O-Ren Ishii
Zato sam i pitao.Prepostavio sam ja svoje, neš slično tvome, al reko... :-D
Hej, nemoj tako. Ja sam polagao ustav i kolokvij iz ejp-a isti dan. :smt005Originally Posted by Maat
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Ja engleski 3 i kolokvij iz ejpa isti dan... :smt005 I skoro nagrebusila na engleskom... :shock: :shock: Ne valja to, isti dan, daj bar dan razmaka, bar dan!![]()
Originally Posted by O-Ren Ishii
Neznam baš, bolje da su isti dan da se što prije rješim toga. :lol: Ak već moraju bit tak blizu, jel. Najgore kad imam neki kraći period između, tad sam pod stresom. :lol:
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
hej, mislim na ispite isti dan! ISPITE! :smt044
Originally Posted by Maat
Mah, što ti znači dal je kolokvij iz ejpa ili kpp, na bolonji je OSJETNO lakše. A vidiš da je cura dala kpp zajedno s još 3 ispita. Ak se to može po starom, di se nebi po bolonji. :smt005
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
dasta! :smt005
pa treća je pljuga onda, ak je kpp među težim ispitima a spremiš ga za mjesec dana PaRALELNO s obiteljskim, ustavnim i ekonomskom... :smt005
Jednom davno :-D sam ja na roku u devetom mjesecu dala ekonomsku, kpp, ustavno i statistiku.
Al sam ekonomsku isla vec vise puta, kpp takodjer, ustavno je bilo pljuga, statistiku sam isla na instrukcije inace ne bi shvatila nikad :-D
Tak da, moze se ak se poklopi par stvari - luda volja, da ne pocinjes predmet od pocetka, zabrijes si da ti to mozes jer si poslan na ovaj svijet bas s tom misijom :-D i jer si bas ti nenadjebivo inteligentan i sa savrsenim kratkorocnim pamcenjem, tko kaze suprotno nema pojma :-D
Onda se na to nalijepi i malo srece.
Tak da ono, nista nije nemoguce, al jest kuriozitet :-D
Čitam postove i ne vjerujem. Prvo, ime podforuma ne bi trebalo biti procjeni i savjetuj....nego uvjeravaj me da sam u pravu i da ja to mogu! Vidim da na svako suprotno mišljenje tvome imaš 150 razloga da si tu u pravu i da ćeš ti to položiti. Ako si tako pametan i samouvjeren, zašto ti uopće treba mišljenje drugih ljudi...da podilaze tvom egu i slažu s tobom tvoje lude konstrukcije...uostalom uopće ne misliš da ti je to nemoguća misija (pa i tu ne znam zašto si nazvao podforum nemoguća misija) jer da misliš ne bi ni otvarao topic....Znam da ćeš i na moj topic imat primjedbe i dokazivat mi zašto si ti u pravu i tako pametan, ali znaš kaj.... :roll:
I got a lot to say, I got a lot to say, I got a lot to say,
I can't remember now.
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
he he 8) koja pomutnja
ovako, nisam se drogirala, pila sam tu i tamo koji persensić :lol:
da učila sam ih paralelno mjesec dana ali sam išla na predavanja i ekšuli slušala predavanja tako da mi nije to ništa bilo novo i nepoznato a i materija iz obiteljskog i kpp-a mi je odlična te sam se "skompala" sa profesorima tako da su mi usmeni bili super a testove sam radila po starima uz naravno literaturu, nisam štreberica već volim povezivati stvari i kužiti to što učim pa su profesori bili blagonakloni prema meni a i naravno tu je bio faktor sreće bitan jer su me isto tako i lako mogli rušiti. ustavno i ekonomsku nabubetala koliko sam mogla, nema mi tu neke logike..
Dakle, nisam počela ispočetka u tih mjesec dana, imala sam neko predznanje sa predavanja te sam i savjetovala HeWhoDaresWins da si sve to prođe prije samog početka učenja jer inače ništa od toga osim ako ima fotografsko pamćenje
i da, sva četiri su mi bila prvi izlazak
ma da mos misliti..jos otprije na jednom drugom forumu sam vidio kako ljudi seru u vezi nekih stvari,tako da ne vjerujem niti rijec sta ova mala kaze..ona je logicki povezivala neke stvari kod obiteljskog i kpp :lol: :lol: ,a ustavno i ekonomsku onako preko kurca ucila..jel tebi chuck norris omiljeni glumac :?: ..i meni ovo "skompala" znaci:aslo rodjo kolko treba da pustim maloga na ispitu 8)
NI KURVE ME NE VOLE
Uf...ne znam da li je to moguće, znatiželjna sam kao i ostali da čujemo na jesen jesi sve položio.
Možda sam ja malo i lijena pa mi se ne bi dalo, ali ja jedva učim upravnu i financije paralelno za jesen i već mi je puna kapa. Ne bi mogla zamisliti da uz to učim još recimo građansko, to mi je stvarno nemoguća misija.
Ali ako ti možeš srediti sve ispite koje si naveo, svaka čast, čekamo vijesti na jesen.
AUTREJĐZ!!! :cyclopsani: :occasion9:
Mora da si jedan od onih tipova koji gazi samo svaku drugu stepenicu dok se penje na faks i prijezirno gleda u ovu nepotrebnu u sredini... :rr:
Praščić Babe je postao prase-ovčar; tog se ja sjetim svaki put kad pomislim da je nešto nemoguće! ALO! PRASE-OVČAR!!! :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
Evo i od mene - It can be done!
Za usmene (trgovačko, društva) deri po starim pitanjima. Petrović mi se (ipak, nažalost) čini malo presažetim, uzmi radije ovu novu skriptu, izgleda mi perspektivnije...
Za pismene također deri po starim pitanjima s pravokutnika.
Uglavnom – stara pitanja i skripte, i prevrtit sve stranice relevantnih topica na pkt...
HWDW, HWDW he's our man
if he can't do it
nobody can!
GOOOOO HWDW!!!!!!
*pomponi* *cheerleading jump*
:smt081 :smt081
To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson
Bookmarks