Ovdje će se obznanjivat bananja na forumu.
Ovdje će se obznanjivat bananja na forumu.
u nedostatku boljeg mjesta - rus je banan na dva dana kako bi shvatio konecept slobode izražavanja
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
Mortiis je pobrao privremeni ban jer su modovi lagano na rubu živaca s njim.
Meni je dakako drag i mio pa je dobio samo privremeni ban, iako mi se čini da će idući tjedan pobrati i trajni ban ako modovi ostanu na tom istom rubu živaca
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
mortiis je zaradio trajni ban...
zašto?
jer ne shvaća koncept privremenog bana i zabranu dvostrukih profila
možemo se samo nadati da će se ubiti i prestati nas daviti svojim potrebama i konstantim zajebvanjem oko potpuno trivijanih problema
mortiis (10.7.2007. - 5.1.2009.)
nismo te voljeli...
zapravo, išao si nam na kurac
evo
uninvited je dobio zabranu postanja tj. treba čekati moderatorska dopuštenja
uživajte svi
uninvited ponovno ima normalan pristup forumu
jer ste vi (alita) tako tražili
cathy the great
zara
ajmee
georgee
vidimo se sutra! oko 22 h kada ćete moći ponovno postati
nobody0770 - ban na jedan dan
chat/spam je bezveze
vaš i moj omiljeni forumaš uninvited je prvi sretnik u novoj inkarnaciji foruma koji je pobrao ban
ali permanentni
ispravak - ne samo da je dobio ban nego su svi njegovi postovi pobrisani, kao i njegov user account
Jipi! Nakon što je već dobio ban uninvited nam se pridružio i kao dezmond.
Nakon kraćeg petodnevnog konzilija o tome treba li ga banati preko infractiona ili preko custom infractiona odlučili smo se za uvijek popularni infraction.
Iako stvarno ne volim banati usere, pa čak ni uninviteda koji je pobrao ban jer je direktno išao protiv odluke admina, moram naglasiti kako je ban permanentan.
Nadam se da više nećemo morati banati korisnike, jer je to jako lejm. Onak ko Hajdukova igra. Ili Dinamova strategija kupovine igrača.
Volio bih da nismo morali banati uninviteda koji je izgleda jedan inteligentan i načitan mladić s nekim problemima u prihvaćanju autoriteta. Ja sam mu sličan u svim djelovima osim u načitanosti i inteligenciji, no eto, sudbina je htjela da ovaj debil ima adminske moći.
Go figure....
evo điber tri dana bana pa ćeš se nadam se shvatit koncept brisanja posta
vratim se ja tako iz pitoresknog gradića kojem ime počinje sa b i što ja vidim? pitajte me...
da, tako je vidim da mi jedan od modova odgaja 4 debila! reko jebeno, siguran sam da je oduševljena.
bond007, legal_neverland, ernejst i nani777 su tako blizu da dobiju neki privremeni ban da to nije ni smiješno.
bond007 tim više jer nakon toga ide još pitat u čemu je problem jer samo su kao pomagale nekome u samomedikaciji.
majke mi, ako još jednom netko nakon infractiona pošaljem modu pm sa pitanjem zašto ili pravedničkim objašnjenjem izbit ću mu tu ontološku radoznalost banom
User 'gregi' je bannan zbog reklamiranja vlastitog sitea.![]()
Ambitious but rubbish.
Everything you say has water under it.
*u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*
underdog banan jer je jebeni debil. ok, čovjek je genije, super brzo uči, ali to nije razlog da se vrijeđaju drugi korisnici koji nisu tako "superiorni"![]()
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
Mrgud je benan jer je maltretiro moderatoricu na njenom topicu i preko pm-a, a još se pravio pametnim na podforumu pravobraniteljice, tako da je i nju maltretiro.
i nije znao kvotat.
možda za tri dana ne bude namrgođen više
300 i keeva su dobili ban na jedan dan kako bi imali dovoljno vremena si skinuti MSN/Gtalk i koristiti njega za privatne razgovore umjesto foruma. Toplo preporučujem isto njihovim kolegama koji također vole koristit forum za tone spama.
Werther je trajno banan sa foruma jer je nadasve nepristojan.
Prije nego dobijem kojekakve PM-ove o tome da razmislim/odbanam ga/neštonešto: Ne.
Kome ćemo slati bodove na PKT izboru pjesama?
Tamo gdje diplomacija prestaje, tu počinje rat.
Nemam pojma, ali znam kome nećete!
Zagor-te-what's-his-face ima tjedan dana za instrospekciju, dolaženje u doticaj sa svojim unutarnjim djetetom, itd.
Samo želim da nešto ponovo ustvrdimo: ukoliko imate problem sa moderatorovom odlukom, obraćate se direktno meni. Ako se budete išli raspravljat s moderatorima, ili još gore maltretirati ih, bit ćete suspendirani sa foruma na određeno vrijeme ili trajno.
Korisnik "istjerivacpravde" je trajno banan nakon što je opetovano optuživao jednog studenta koristeći njegovo ime i prezime, te ignorirao upozorenja od strane moderatora. Ubuduće taj će se ban dobiti bez ikakvog upozorenja. Nema korištenja imena/prezimena.
PS. forum nije medij za bilo kakve slične pokušaje prokazivanja i optuživanja ljudi. Postoje službeni kanali, njih koristite.
kolegica "njanja" trajno je banana zbog izrazite bahatosti i nezahvalnosti.
pojavila se pogreška u pročišćenom tekstu ztd-a. kolegica nije napomenula o čemu se radi, već je počela vrijeđati.
ako imate kakve primjedbe na materijale (koje su uvijek dobrodošle), napomenite i probat ćemo ih ispraviti u najkraćem mogućem roku, bez odgode. no, vrijeđanje nečijeg uloženog truda i slobodnog vremena nećemo dopustiti.
Bookmarks